Tankar kring min gåva..

Halloj!! <3
Steg upp strax för sju eftersom jag skulle till vårdcentralen, drack kaffe och tittade på Vakna med the vocie på femman innan jag och Mange åkte till vårdcentralen i Hageby. Fick först träffa en sjuksköterska som skickade upp mig till en läkare som i sin tur skrivit ut antibiotika och skikcat en remiss till kirurgen på sjukhuset! Så skönt att ha det fixat! Nu ska jag strax fortsätta med min skrivuppgift och har som mål att bli färdig senast imorgon så jag kan få feedback av Tina och Marcus V.

Pratade nyss med pappa och sara, och eventuellt kommer pappa och farmor på besök till veckan, antingen på måndagen eller på torsdagen kommer de hit över dagen o hjälper mig att fixa gardinstängerna (som hela tiden ramlar ner) och få upp tavellisten så jag kan få upp mina fina tavlor ovanför sängen och ställa dit ljuslyktor så de blir lite myspyyyys!

Jag måste passa på att ta upp en sak angående min mediala gåva! Jag stod och pratade med Ewa från LF (lärarförbundet) igår angående mötet vi hade i onsdags.. Då jag och Beatrice upptäckte att våra skor var varma, ungefär som att de stått på ett element under tiden, men det hade inte våra skor gjort och inte fanns det något element i hallen så skorna var varma av någon annan anledning, så jag frågade Ewa om de spökade där och fick till svar att det gjorde det. Igår pratade vi vidare om det och hon bad mig inte att berätta om min ediala gåva till några andra eftersom jag kunde uppfattas vara "tokig" och att människor i min närhet skulle få en annan uppfattning om mig.
Detta är något som jag tänkt på och såhär är det, jag skäms inte över denna gåva utan jag kan mer än gärna prata om att jag har den och så vissligen förstår jag Ewas tanke bakom de orden men jag tar inte åt mig eftersom detta är något jag stolt bär med mig,och är det så att de finns någon eller några som skulle störa sig på det eller tycka att jag nu är "tokig" så fine! Det är upp till dem, jag är inte annorlunda på nått annat vis och jag lovar jag är ingen häxa heller fast kanske det finns människor som tycker så också om sådanna personer som jag. Jag tänker helt enkelt inte ändra på mig själv på något vi utan duger jag inte som jag är och får folk någon annan uppfattning om mig bara för jag är medial så kan de helt enkelt dra sin väg!

Jag jobbar också så att jag inte på något vis försöker övertala min familj, vänner och övriga bekanta om att de finns ett liv efter döden, utan tvärt om jag kan mer än gärna ta en sittning med den som tror eller vill ha kontakt med någon som finns på andra sidan. Om det finns någon där ute som känner att de skulle vilja ha en sittning med mig eller kanske få ditt hem "rensat" så får ni mer än gärna ta kontakt med mig!


Hur som helst nu ska jag ta tag i skrivuppgiften om mobbning kanske... Eller så tar jag en snabbis på stan, jag vet inte.. Får se! Ikväll ska jag till Malin på fredagsmys iallafall! :)


Ha en härlig fredag!


Puss
Emmsan






grönsåpa & doftljus - torsdagslyx!

Halloj!
Jag har precis kikat på avsnitt 16 av Elsas värld på tv3play, jag älskar verkligen den serien och den är verkligen humoristisk :) Idag stannade jag kvar lite längre på campus för att umgås o plugga med Beatrice och Gabii, men de blev inte alls så mycket gjort utan istället satt vi och sjöng och kikade på facebook. När jag kom hem ställde jag mig vid diskbänken och diskade eftersom hela diskhon va full av disk, men de var snabbt överstökat och då värmde jag lite mat och åt, efter jag ätit tog jag fram dammsugaren och fixade skur vatten med såpa därefter dammsög jag hela lägenhen ink mattorna och sedan torkade jag golven och nu sitter jag här i mjukiskläder och myser med lite värmeljus och njuter av att det är städat och fint hemma och en härlig doft av doftljus och grönsåpa. HÄRLIGT!

Imorgon måste jag försöka att komma upp väldigt tidigt för jag ska iväg till vårdcenralen kl 8 för att visa upp min stackrs stortå som återigen blivit drappad av nageltrång som gör ONT! Kan knappt använda vilka skor jag vil eftersom de blir sådant tryck av strumpan och kon så det gör riktigt ont! :'(

Imorgon är det fredag och då ska jag iväg o ha fredagsmys med Malin, vi ska käka nått gott och bara myspysa hela kvällen lång, och på lördag ska jag och Gabbi till Beatrice på kvällen för lite eget lördagsmys medans de övriga kurskamraterna och lärarstudenterna är på KVARsittningen blir nog jättetreligt med lite tjejmys! Ska även tvätta på dagen.. På söndag ska jag endast ta det lugnt och invänta på BIG BROTHER 2012! Faaaan så najs de ska bli!

Nu ska jag alldeles strax gå och göra riktigt varm choklad ni vet, när man kokar mjölk och kakao i en kastrull på spisen (känner mig så fruuusen) och så ka jag rosta smörgåsar och äta med apelsinmarmelad och edamer ost perfekt till Sveriges värsta bilförare!


Puss Puss
Emmsan ♥


LÖRDAG | elfte februari

Tjingeling!

Hoppas ni haft en underbar vecka och att gårdagen bjöd på massa fredagsmys!
´
Min vecka har till viss del varit bra.. Igår började min dag med en salstenta i sociala relationer, omm ledarskap , konflikter mm, värsta mongotentan ever! Efter tentan gick jag och solade en kort stund, för här tar minsann inte solariumet 1kr och fem kr utan endast 10or, så jävla värdelöst! men sex minuter fick jag steka i allafall och det var riktigt skönt. Efter solningen gick jag o handlade alkohol på bolaget och sen knallade jag hem och åt lunch.. Efter lunchen ringde jag till rekyteringen för kolmården och intervjun gick väldigt bra och den 6 mars ska jag till vildmarkshotellet på en gruppadution tilsammans med 10-12 personer som också sökt säsongsjobb.. Och det ska verkligen bli jätteskoj att träffa de andra!

Idag har jag och Mange varit och tränat på SATS, jag körde ca 8 min på löpbandet (powerwalk) och ca 8min på crosstrainer och därefter core 30min, sjukt jobbigt! När jag kom hem gjorde jag äggröra ochh åt det tillsammans med majs, körsbärstomater och gurka och grillkrydda! GOTT!

Om ett tag ska jag göra middag och sedan duscha och vänta på beatrice som ramlar in kring sju tiden ikväll.. Sedan ska vi göra oss festfina och dra på oförfest på ett studentboende vid bomull och sed bska vi till trappan på kärleksfesten! Wihooo!

För en vecka sedan var jag hemma i Söderhamn och träffade mina föräldrar, systrar och mormor, morfar, farfar o farmor. Och det var riktigt underbart! Och det var riktigt kul att komma hem och vila up sig och må bra samt få tankarna på annat :)

Nu ska jag slappa en stund!










Lillasyster Ellen <3


jobbigt!

Godmorgon!

Sent i går kväll tog jag ett av de jobbigaste beslutet jag någonsin varit tvungen att ta! Jag valde att göra slut med Mange :'( Eftersom jag under en längre tid mått dåligt och varit väldigt ledsen så var detta beslut ännu jobbigare att ta.
Under ett par veckor har jag upplevt att Mange och jag varit påväg mot slutet av detta förhållande, och vi har försökt gjort allt för att rädda detta men efter en hel del jobbiga händelser sedan jag flyttade ifrån Mange den 21 januari så blev vårat förhållande helt enkelt för svårt för att rädda och reparera..

Jag tänker inte ta upp er än nödvändigt, utan jag ville bara skriva av mig lite..

Jag känner mig otroligt ledsen, tom och väldigt förvirrad och det är nog inte så konstigt eftersom jag gjort slut med Mange! Jag har aldrig ångrat att jag träffat honom, lämnat söderhamn för honom och bli särbos med honom- tvärtom! Jag har lärt mig väldigt mycket av detta och det är något jag tänker bära med mig i ryggsäcken och ner till graven.

Idag ska jag träffa GRYMT kl 13:15 för att gå igenom en hel del och efter det kommer jag nog att gå hem..




Det är mitt precis i detta NU:et som jag kommer att upptäcka vilka som är mina vänner och inte!



Jag hoppas att jag och Mange kommer att vara vänner och kanske hitta tillbaks till varandra senare...
Jag älskar dig, Mange! Det vet du!