födelsedagsbarn!

halloj!

Idag skiner solen och jag vaknade av älsklingen som sjöng en del ur "Ja må du leva" och pussade mig :) Idag fyller jag 22år, fy faaan va tiden går! Köpte tårta igår som jag tänkte ta med mig till grabbarna på jobbet vid lunch. Efter det ska jag jobb till sex och sen vet jag inte vad som händer faktiskt, får se vad dagen och kvällen har att erbjuda!
Pappa och mamma har också ringt och sjungit och grattat mig, känns väldigt skönt! <3

Nu ska jag ta och fixa mig, ska iväg om drygt 1½TIMME OCH LUNCHA MED VÄRLDENS BÄSTASTE POJKVÄN! <3


Puss och kram

/ Emmzan

Outhärdig smärta....

Tjenamooors!

Igår fick jag min BANDIR CD av Bandit Rock! Tusen tack! Lyssnade på den igår kväll när jag åke till Linköping för att hämta sambon som hade sommarfest med sitt jobb, och den var verkligen superbra! Älskar låtarna!
Dessvärre mår jag själv inge vidare! :( Skit också! Fick till och med lämna jobbet 2timmar tidigare :( Och hela morgonen och stor del av förmiddagen har jag ringt diverse Ungdomshälsan och KK. Hoppas att jag mår bättre snart! Smärtan är nästintill outhärdlig! Tur att jag har min bäste vän just nu - vetekudden! Den är helt underbar (såklart är Magnus den bästa!)

Senare ska jag iväg till stan gå på bibblan igen tror jag, får se! Efter det blir det jobb och efter jobbet ska jag och älsklingen min åka och leta konfirmationspressent åt Madde som konfirmeras på söndag.

Nu har jag precis staylat håret, körde med min miniplattång och gjorde lite ruffsigt men ändå en cool frisyr med lite slarviga lockar :) Ska fixa nått att äta nu, är lite hungrig!

Hörs senare!

Pussar & massa varma kramar
/Emmzan♥



Rikskändis ->Emmsan :D

Idag är vädret verkligen tråkigt och växlande, grått och trist! Här sitter jag och lyssnar på BANDIT, Rock på jobbet med Bandit Sanna! Och igår ringde hon till mig! Jag mailade henna för ca 2 veckor sedan och önskade 5st låtar och igår ringde hon mig och efter tolv spelades mina låtar! Guns N Roses - Paradise city , itchy daze halo Och Volbeat med Heaven or Hell (minns inte..) Blev så chockad och så jävla glad! Hon skulle dessutom sända en CD till mig :D Wiie!

Igår åkte jag in lite tidigare till stan och gick till biblioteket och lånade tre böcker, två böcker om personlig utvecklig och personlig coachning och en bok av Katarina Von bredow, vissligen är hon en ungdomsförfattare men fan så bra böcker hon skriver! Började läsa hennes bok "Bara inte du" redan igår när jag väntade på bussen och nu har jag redan läst ca 100sidor! Verkligen en bra bok!

När jag kom till jobbet igår mötte peppe upp mej mett ett stort leende på sina läppar, Christian hade hört mig på bandit då han var inne på lagret och packade upp. Peppe tyckte det var jätteskojsigt att jag önskat låtar och presenterat hans och Mats företag- MC MONTÖRERNA! Varsegoood! Jobbet gick galant, sålde nästan ingenting med blev ändå lite olja och visir till hjälm..
efter jobbet kom min älskade sambo och hämtade mig, vi åkte hem och tog de lugnt, jag fortsatte läsa en stund sedan gjorde jag lite mat. Efter maten duschade vi och efter det åkte vi till hageby och handlade lite på Ica. Kom hem och började kika på en jättebra film! The next 3 days! Så jävla bra! Efter det gick vi och la oss.


Idag är älskling i Linköping och ska spela på Ateas sommarfest för deras kunder, och senare ikväll åker jag och hämtar honom. Först ska jag umgås med Jennifer!

Nu ska jag fortsätta läsa sen ringa sambon och höra hur det går.

Puss!

/Emmzan




Städat..

Tjofrääs!

usch, idag är inte mitt humör på topp faktiskt, vaknade vid nio imorse av att det smattrade regn på fönsterbrädan och att fönstret i sovrummet var öppet.. Låg och snozzade med Mange som var väldigt tröttis och inte ville vakna, gick upp och såg lite på PIPPI! Efter det gjorde jag frukost åt Mange, två äggmackor och kaffe. Efter han ätit städade vi.

Jag dammsög medans Mange torkade golv, efter de duschade jag och plattade håret och la på smink sen bytte jag gardiner i vardagsrummet- blev väldigt fint!

Nu sitter jag här och vill bara att klockan ska gå, såååå jävla tråkigt väder! Det bara öser ner en massa regn.. BLÄ!

USCH! vilket deppigt och tråkigt inlägg, men det blev ett iallafall ;)


Torsdag- flashback!

Hallojsan!

Imorse klev jag upp strax före sju, gick direkt in till badrummet och sminkade mig och plattade håret lite, sedan klädde jag på mig och åt jordgubbs och passionsfrukt yoghurt med linfrön till frukost! Sen satt jag en snabbis vid datorn och kikade innan jag drog iväg till spårvagnen och tog den in till stan.

Väl i stan möttes jag upp av en rad studenter! :D Så roligt och jag kunde riktigt känna samma pirr i magen, glädje och lycka som dem! Kändes nästan precis som om jag drömde mig tillbaka, till den femte juni 2008 klockan är strax efter halv åtta på morgonen och solen har precis stigit upp på en klarblå himmel. Ändå ligger nattens kula kvar i luften och jag står på bron hemma hos mamma och Benny och tar ett djupt andetag och tänker "IDAG TAR JAG STUUUDENTEN- FYY FAN VA JAG ÄR BRA!!" Ja, precis så var det! Fick skjuts av mamma in till strykjärnsparken i stan där jag mötte upp min klass och skålade i champane och åt solmogna jordgubbar! Efter nio satt vi i kyrkan och såg när Estetklassen sjöng och vissa elever fick stependium, rektorn sa några ord om vuxenliv och stundenten, jag minns inte så mycket av va han sa med jag minns att 75%av min klass (INKL jag) satt och grät! Våra söta mentorer Anita och Vanja satt pch delade ut näsduk efter näsduk.
Klockan var nu halv tolv, en halvtimme kvar tills... VI SPRINGER ut på trappan! Hade sånt pirr i magen att jag inte kunde äta den goda salladen i matsalen. Gick istället tillbaks till skolan och väntade och väntade..

Fem över tolv springer jag och min klass BARN OCH FRITID ut på trappen och jag faller i gråt efter vår sång! :
"För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten -föööör vi har tagit stuudennteeeen OCH ANITA går i pension!!!!" Thats it! tre år av slit, plugg och en rad kollegeblock så står jag där! Utbildad barnskötare! Vilken sjuuukt härlig känsla!


ojoj! Nu faller glädjetårar ner för mina kinder...

Som sagt imorse ja.... Åkte buss till Dalsviksgatan och därifrån gick jag till Pianotsförskola. möttes upp av en trevlig kvinna vid namn Isabell och sen kom även ANNA! en tjej jag lärt känna genom Sofie och dom. Anna och jag har tränat box tillsammans! var verkligen kul och överraskande att se henne där! Fick lite information, sedan hjälpte jag barnen att klä på sig och så gick vi ut i solen och lekte och åt frukt och sjöng. Vid lunch gick vi in igen och åt kycklingsoppa, därefter fick jag sköta läsvila för de större barnen , gick galant! Sen slutade jag.

efter jobbet gick jag till spårvagnsstationen och tog spånkan till stan, kikade runt lite på spiralen och linden och sen tog jag bussen till jobbet..

Klockan sex kom Mange och Melvin och hämtade mig, sen åkte vi och käkade. När vi kom hem duachade hela familjen och sen har jag och Melvin legat och myst i soffan och nu har han precis lagt sig för att sova.

Och jag, ska minsann gå till min sambo och kramas lite- känns som om jag behöver det nu efter denna tuffa men sjukt roliga dag!



Pussar och kramar
/Emmzan♥



Flashback ♥




köpte även denna klänning igår på H´M
Den har kostat 399:- men köpte den för 150riksdaler! INTE ILLA!






Det vidrigaste som finns.....

Mardrömmar är nog det vidrigaste som finns! I natt drömde jag det värsta på länge! Fy f*n säger jag bara!


Vaknade tidigt i morse av några studenter utanför sovrummsfönstret som pratade högt och sjöng, men somnade om. Vaknade till vid sju igen innan Mange och Melvin skulle åka iväg. Hade så ont i magen! Låg i sängen och drog mig och smsade med Liv och Jennifer en stund sedan gick jag upp och duschade och tvättade håret efter det blåste jag håret och sen har jag inte gjort nått mer, ska platta det om en stund och lägga på mig lite smink(vill ju inte se döende ut..) Innan ett åker jag in till stan och kikar runt lite, ska även på bolaget och köpa alkohol till fredag :) Ska verkligen bli jätteroligt att umgås med brudarna!

Imorgon ska jag vicka på en förskola i Klockaretorpet, vi åkte förbi där igår så jag skulle hitta dit. Så där börjar jag kl 9-12:30 därefter åker jag direkt in till stan och försöker hinna äta nått innan jag ska med 13:40bussen till jobbet, kommer bli stressigt, det känner jag på mig redan nu!

Skit trist väder idag, ena stunden skiner solen och himlen är nästintill molnfri därefter börjar det blåsa och det blir en massa gråa moln och temperaturen sjunker från 19grader till ynka 16 :( BRRR!

jag vill ha riktig sommar nu!




Gårdagen och idag!

♥Godmorgon!

Sovit gott? Bra! Jag har sovit ganska bra faktiskt!

Igår eftermiddag kom mina svärföräldrar på besök, verkligen trevligt att se dem igen! Vi tog en härlig promenad i solen ner till stan där vi kikade lite och till sluut hamnade på Waynes coffe´s uteservering med en kopp kaffe, medans Kent köpte en jättestor isglass till Melvin som han glatt smaskade i sig! efter en lång stund gick vi hemåt igen och sen åkte de hem, jag kokade potatis och stekte fiskpinnar till Melvin- och gissa om jag blev så sugen att det nästan vattnades i min mun? Inte alls va? ÖHH JO! Iallafall åt han jättebra och jag åt en viktväktarmåltid i form av kötfärsssås med grönsaker och pasta och älsklingen gjorde en grönsaksoppa. Efter middagen lekte jag en stund med Melvin och sedan tog hela familjen en dusch innan det var dags för Melvin att gå och sova.

Jag och Magnus spelade Bingo Lotto igår, det gick inge vidare faktiskt. JÄDRANS! Efter Bingon lirade hjärtat lite gitarr och sedan kikade vi på golf, jag somnade i hans famn och vaknade när programmet var slut. Och då gick vi och la oss i sängen, så skönt! Nya sängkläder och nyduschad, såå skönt! Somnade direkt!

Om en kort stund ska jag fixa håret och sedan ta spånkan till Studiefrämjandet och sedan till Arbetsförmedlingen. Efter det ska jag åka till jobbet och jobba mellan 14-18 och därefter åker jag hem med spånkan.


Aja, här kan jag ju inte sitta och se ut! FY!


Pussar och kramar så länge!
// Emmzan♥

lördagskväll - söndagsförmiddag.

Halloj!
Jag har nyss dagit mig en snabbdusch och fixat håret lite, satt på mig kläder och fått i mig lite frukost.
Idag är det exakt en vecka sedan jag och min älskling började med dieten och det har gett lite resultat faktiskt! :D Jag har nyligen vägt mig och vågen visade nu 63,4kg! :thumpup: Och älsklingen vägde 72,4kg så han har verkligen gjort ett jättebra jobb! Duktiga han! ♥

Igår gick vi till Hagebycentrum en stund och kikade runt lite i butikerna sen gick vi hem och fixade middag, Melvin fick Hamburgare och pomme medans jag och hjärtat åt (diet)soppa! Lite senare på kvällen gick jag iväg och träffade några vänner, Liv och Mia och Mias übersöta dotter! Tillbringade några timmar tillsammans med dem. Pratade och såg lite film. En trevlig kväll iallafall! Precis när jag skulle börja gå hem började det åska, blixtra och en otrolig åskskur kom också! Så jag ringde älskling som redan låg i sängen och väntade att jag skulle komma hem lite senare (efter regnet gett sig). Efter sådär 10min gick jag och Liv ut med paraply i högsta hugg ut i regnet och i åskan, såå vidrigt med så kul på samma gång! Hon följde med hem och sen gick hon hem till sin syster igen som bara bor några hus längre bort!.

Jag la mig bredvid Mange och försökte sova, men var så jävla rädd att jag till och med började gråta! Usch! Hatar verkligen sånt där väder!

Idag iallafall kommer kära svärföräldrarna på besök :) KUL! Och innan dess ska Melvin få i sog lite lunch och en kortare sovvila.

Vädret är väldigt växlande idag med, från strålande sol till mulet och blåst! jag hoppas att det spricker upp senare så vi kan vara ute.

Jag önskar Er en härlig söndag och en mysig avslutning på denna allt för korta helg!

Pussar & Kramar!
// Emmzan♥



Freeeeedag! =)

Hallå där!

Här sitter jag vid köksbordet och lyssnar på bandit och har precis tagit mig en snabbdusch. Har precis dammsugit och torkat golv! Se där ja! Såå härligt att ha rent och städat hemma innan helgen. I eftermiddag kommer Melvin hit också :) Och förhoppningsvis kommer svärföräldrarna på besök under helgen, skulle vara jätteroligt!

Min diet går faktiskt ganska bra ändå, har redan gått ner ca 1½kg, så jag är nöjd! Ska strax dricka en smoothie till frukost/tidig lunch och senare blir det en god och kalorisnål sallad innan jag drar iväg till jobbet! Efter jobbet ska jag ta en promenad faktiskt, varken jag eller Mange har varit ute på promenad på 2dagar så ikväll är det dags igen! Jag ska även försöka ta två promenader om dagen helgerna framöver :)

Jösses, va tiden går! Dax att få i sig lite i magen :) Sen fixa håret och lägga på lite smink!




18 dagar kvar... :)




Pussar & Kramar
/ Emmzan♥


♥♥



En Ny Emmsan! MAKE OVER!

Hallojsan!

Här sitter jag och har nyss lagt över lite bilder från fååånen till datorn, jajjemen! Så i slutet av detta inlägg kommer en massa bilder från slutet av maj och lite nu i juni faktiskt!

Denna dag börjades med en MAKE-OVER! Jajjemeeeensan! Redan klockan nio klev jag in på Zalong Nivå och fick aluminumfolie i stort sett hela huvudet och en turkos färg :O VAAA, tänker ni nu? TUUUURKOS, är Emmsan gaaalen!!? Njae, inte mycket iallafall ;) Egentligen så blev de turkosa till ljusa blonda slingor! Och det blev verkligen superfint! Jag är så nöjd! (Tack igen Sofie!) Efter 2½ timme gick jag därifrån med ett leende på läpparna och ringde min sambo, och skojjsade med honom och sa att de blev heel galet med slingorna. Sa att mitt hår va orange, vilket han såklart trodde på ;) Hahha! Men efter jobbet åkte jag direkt till Hagebycentrum där jag mötte upp honom vid spårvagnarna och han höll minsann på tappa hakan (tror jag...) Han tyckte minsann att jag såg väldigt bra ut och blev smått sur över att jag tidigare lurat honom om att håret va orange :D

Som sagt efter makeovern åkte jag hem, stannade till på ICA och köpte sallad till lunch som jag åt direkt när jag kom hem, sen började de regna, så jag fick byta om till jeans istället för kjol och leggins, efter lucnhen knallade jag upp till spånkan igen och åkte in till stan och sedan vidare med buss till jobbet..

Hände en sjuuukt vidrig grej på bussen också, men ingenting jag orkar ta upp här iallafall, sorry, fråga gärna!

aja, efter jobbet åkte jag som sagt till Hagebycentrum och handlade lite eftersom Melvin kommer imorgon...

Nu ska jag försöka äta en frukt och sedan ta på mig mysbyxor och mysa framför TVn!


Work..





MIN DRÖM!






En eftermiddag på Söderköpings golfklubb..











och.....



FÖRE:



UNDER:





muums!


EFTER!!!!!!! :D :)








va tycker ni? :) TUMMEN UPP va? :)

Hörs!

Puss och kram
/Emmzan♥

En überbra dag...

Hejsan!

Här sitter jag nu och inom mig sprudlar engergi och värme, jag är så glad idag! Min vän Vickis (även kallad Pilckiiis) från Söderhamn ringde mig för en stund sedan och vi pratade om allt möjligt i ca ½timme! Såå härligt! Vi bestämde att vi skulle höras lite oftare och förhoppningsvis träffas nu i sommar.

Dessutom fick jag sms av MEDIA MARKT att min FÅN är färdig att hämta ut från servicen den varit på, och nu hoppas jag på att den fungerar som den ska! Åker med älsklingen och hämtar den direkt efter jobbet och då ska vi även köpa en nya våg, eftersom den vi har nu visar olika på olika underlag :O hahhaha!

Nu är älsklingen på sjukhuset tillsammans med Melvin och Melvins mamma, de ska kolla hans mjölkallergi och se om vi kan börja ge honom lute mjölk eller laktos. Vilket vi hoppas på! Tycker verkligen synd om honom!

Igår kväll tog jag och hjärtat en härlig kvällspowerwalk kring strömmen och lite i  folkparken, väldigt skönt! Vi brände närmare 500kalorier! YEAH :thumbup: Kom hem efter ca 1timme och 20min och tog en dusch, jag blev svimfärdig, yr och illamående! Väldigt läskigt! Men det gick över efter en stund, sedan satt vi oss i soffan och såg på Jönssonligan och på Jägarna efter det gick vi och la oss!

Snart är det dags för en shake igen, usch! Köpte mig en ny smak, Wildberries som blir rosa :) men jag skulle vilja ha älsklingens Cambrigde med vaniljsmak istället, den var otroligt god och smakade som mjukglass och inte alls sådär "mjölig" som de andra smakerna! Det är bismaken/eftersmaken som är värst. Men om man blandar is och vatten och kör med stavmixer och sedan har i pulvret blir det godare och mer svalkande!


Aja, det var allt jag ahde att säga just nu!


Pussar och Kramar!
/ Emmzan♥


söndagshunger.

Hallojsan!

Idag påbörjade jag och Mange första dagen på dieten, och jag är redan vrååååålhungrig! Druckit två shakes med päronsmak. Bara Melvins mamma varit hit och hämtat honom ska jag och Mange åka iväg och handla mer grejer till oss, blir både soppor och kanske några snacksbarer.. Åh, jösses vad vi dricker vatten! Får gå och gissa flera gånger per timme! HAHAHAH!

Om en vecka ska jag väga mig igen, Startvikt idag är 64kg, dock har jag inte måttband så det ska jag också köpa ett!
Min plan och mitt mål är att gå ner till 58kg!

Nu ska Mange och Melvin ut en sväng och spela lite fotboll. Jag stannar inne och dricker vatten istället!
Senare ikväll om jag nu inte är allt för hugnrig så ska jag ta en kvällspromenad på ca 30min-45min.

Vädret är inte lika härligt som tidigare. Vissligen skiner solen men det är knappt 25grader varmt i solen :O Både igår och dagarna innan dess har det verkligen varit jättehärigt och kanon varmt! Fast visst är det skönt att det blir lite svalare ändå.
Imorgon är det nationaldagen också, vet faktiskt inte vad vi ska göra imorgon, kanske knallar ner på stan och kikar om det är några aktiviteter eller så där..

Bjuder på en härlig låt även idag, denna gång Lillasyster med låten Andreas!

Puss och Kram
/ Emmsan♥




drömvikt, drömkroppen! Detta fixar jag!


första inlägget för JUNI!

Hallojsan!

Jag har minsann inte bloggat nu på nåra dagar ser jag, förlåt för en riktigt dålig update! Men här kommer iallafall ett inlägg..


Just nu sitter jag och lyssnar på en jättehärlig låt som väcker så mycket känslor inom mig, jag och några till tjejer sjöng denna i högstadiet, innan vi slutade nian. (Länk kommer att finnas i slutet av blogginlägget) Och ibland när jag känner mig lite nere, deppig och orkeslös lyssnar jag på denna.. Vissligen känner jag mig inte ledsen eller så just nu men låten är verkligen så bra!!

Igår tillbringade vi nästan 3 timmar i Vasaparken, Melvin sprang runt i lekparken och lekte tillsammans med Mange medans jag låg på filten och solade innan jag gick med honom en stund, var iallafall en härlig dag! Och vi brände oss alla tre.
På eftermiddagen roade vi oss hemma, Mange och Melvin spelade fotboll på baksidan och jag satt på balkongen i bikini och njöt av den stekheta solen..

Idag vaknade jag ganska tidigt eftersom jag hade ont i magen.. Åt lite frukost- passionsfrukt och vaniljyoghurt med linfrön, mummsigt! Sen har jag tagit reda på tvätt som hängt på tork över natten och tagit reda på ren disk och plockat in smutsig disk i diskmaskinen..

Men snart ska jag ge mig ut i solen, tänkte ta en kort promenad bort till HC (Hageby Centrum) och köpa nya hårsnoddar & nagellacksborttagning.. Imorgon eller på måndag ska jag åka iväg och köpa Naturdiet, Mange har redan fixat Cambrigde och ska köra med den i någon månad, så jag tänkte också passa på att köra Naturdiet en månad och såklart kombinera detta med promenader och några "vanliga" måltider.. Hoppas att detta ska ge resultat!



Låten som jag skrev om!