sista april-

Hallojsan!

Jag har precis nattat min söta bonusson Melvin och kört igång en tvättmaskin med tvätt.

Idag vakande jag tjugo över åtta när Mange och Melvin väckte mig med pussar och kramar, väldigt mysigt!
Gjorde mig i ordning, och sedan kilade Mange iväg på svensexa för Kristoffer. Jag började direkt med potträning och det har går så bra så, ingen olycka! Så hela 8ggr har Melvin kissat på pottan idag, och jag är så stolt! Vi köpte ju en ny potta åt honom igår och den tycker han är bättre än sin gamla.

Fixade lunch, bacon, vita bönor och grönsaker. Han åt väldigt bra, och efter lunch sov han 1timme. Gick på pottan  direkt när jag väckte honom och sedan gick vi ut på en promenad, lekte i en lekpark vid ett dagis, sen gick vi till ICA och köpte varsinn Twister som vi satt och glassade i oss på en annan förskola, så mysigt.

Sen gick vi hem och tog de lite lugnt innan vi lagade mat, åt mat och slöade en stund i soffan. Och nu har vi haft lite lördagsmys och gjort kväller!

En jättehärlig dag om jag nu ska bortse från huvudvärken jag haft nästintill hela dagen ;/ Så nu ska jag återigen lägga mig under filten i soffan och se tv och vänta tills älsklingen kommer hem lite senare - tomt utan honom ska ni veta!

Bjuder på lite härliga bilder nu istället :)









Melvin tog på sin mina prickiga skor, gulliga han!! :)


hittade denna på gina tricot, ska jag köpa? :)


stek stek steeeek :)


IDAG!




















ha en jättetrevlig sista april alla där ute!


Pussilipusspusspuss!
/ Eran Emmsan♥



Inatt är det två år sedan du försvnn ifrån oss, så oförväntat, så hastigt! Och jag och många många fler önskar att du skulle kunna komma tillbaks till oss igen! Jag saknar dig för varje dag som går! 

Johan Mikael "Micke" Lindgren!

♥Vila i frid!♥


shoppingsmys!

Halloj!

Jag kom hem för ca 30min sen, tog mig en promenad till Hageby Centrum och köpte födelsedagspresenter åt min underbara och ett nytt solpuder blec det till mig själv :)Var verkligen hur häärligt som helst att gå runt där och strooosa bland bassa butiker! När jag skulle gå hem stannade jag på Pressbyrån och köpte mig en Magnum! jummie!

Senare idag ska jag och min söta lilla familj åka iväg och handla, ska börja på Ö&B och köpa avsminkningsservetter, tandborstar, raklödder och sånt sen vidare till hageby eller om de blir Ingelsta det är sånt som märks. Måste handla hem lite mat och så :)

Äsch, nu vill jag inte sitta inne nå mer, nu åker jeansshortsen på och bikini överdelen ;)


Tjoofräääs!



solig torsdag!

Godförmiddag där ute!

Vaknade rätt tidigt idag, strax efter åtta faktiskt! Älsklingen var väldigt trött och åkte senare till jobbet, först drack vi kaffe tillsammans.

Idag är det superhääärligt väder och det märks på mitt humör, idag är jag sprudlande glad och piggilin i hela kroppen, och har dessutom rakat mina ben :) Wiiie!

Fick telefonsamtal från fredrik idag och han hade anmält mig till en grupp på studiefrämjandet som jag ska börja på nästa fredag- spännande! Dessutom hade han goda nyheter ang praktikplats/extrajobb/sommarjobb, så det gäller att hålla tummarna! Så innan nått är bestämt och klart tänker jag vara tyst som en lite söt mus ;)

Efter mycket om och men igår blev det iallafall premiääärgrillning för mig och sambon ute på balkongen i min söta elgrill! Och det var såå mysigt så, älsklingen satt i soffan under filten och kikade på mig som sprang runt i lägenheten och dukade, kollade köttet och donade för fullt..

Bjuder på lite bilder nu istället :)






Mumsfilibabba!!! :)


premiärgrillning på en onsdag!?

Hallojsan!

vaknade strax efter nio och gick upp nästan direkt. Smsade med Jennifer eftersom vi skulle ses idag dessvärre hade hon dragit på sig en förkylning så vi bestämde att vi skulle ses när hon blivit piggilin istället.

Så här sitter jag nu och kluar på vad jag ska hitta på för present åt min älskling till hans födelsedag och ska snart gå och hämta in min söta elgrill och göra den ren. Förhoppningsvis ska jag och Mange premiärgrilla idag, vädret är inte riktigt med oss idag men det får gå ändå! Köpte ju både kött och potatissallad igår som vi måste använda! Och som tur är får man använda Elgrill på balkongen, mailade hyresbostäder tidigare om det och fick till svar att man får använda den bara de inte blir en massa grillos som kommer in i grannarnas lägenheter :)

Får se ikväll om jag tar mig till Kolmården och kör ett sista boxpass men de ser mörkt ut, får ta en härlig promenad efter grillningen senare istället, funkar det med!

Imorgon kommer lilleman igen, Melvinboy! Veckorna går verkligen jättesnabbt och tack för det, är så tyst de veckorna han är hos sin mamma.. Men imorgon kommer han igen och de blir kul! Ska eventuellt åka till Finspång och bada i helgen, för det skulle minsann vara öppet på första maj :D KULKUL!

igår glömde jag ju berätta att jag och Magnus fick nya stolar till balkongen av mamma och Benny, så vi ska bara köpa nya dynor till dom :) Och hittade jättefina på JYSK, lika som dom jag hade till mina utemöbler i gamla lägenheten i Söderhamn :)





Jättefina och Emmsiga ;)


Näe. Nu ska jag skrubba elgrillen och lyssna på Sarea :D



Pussilipusspuss

// Emmsan♥

från Norrköping till Stockholm till Söderhamn! PUUH!

hejsansvejsan!

Hoppas Din påskhelg varit väldigt trevlig och att Du ätit gott och umgåts med nära och kära, och kanske fick Du till och med ett påskägg? :)

I fredags vid tolv tiden hade jag och Magnus packat klart allt och bärt ner alla väskor till bilen och åkte till Stockholm (Viggbyholm) där en överrakningsfest skulle hållas för Kent (min svärfar) som blev 60år. Vi sjöng ´ja må han leva´ och skålade med champagne och åt tårta, sen spelade vi en brännbollsturnering, där vårat lag vann! :D Efter det blev det middag och mer skumpa, hade väldigt trevligt och maten var supergod! Tummen upp för Marie (Magnus storasyster).

Under middagen hölls det även tal för Kent, var otroligt fina sånna! På kvällen blev det en musiktävling där jag och Lovisa hamnade i samma lag och denna gång blev vi sist ;) Men vi hade iallafall otroligt trevligt! Gick och la oss vid tolv och vaknade vid nio på lördagen..

KENT! :)




Strax före tolv packade vi in väskorna i bilen och bar iväg till Söderhamn för att äta påskmiddag hos min farfar & farmor tillsammans med mina kusiner, fastrar och farbröder. Trevligt!
Påväg hem till pappa stannade jag och Mange till på min gammelmorfars grav, mormor hade varit dit med påskliljor och ställt upp mitt hjärta. Åkte sedan och hälsade på mormor och morfar i stan och träffade på Kicki en snabbis, väl tillbaks hos världens bästa pappa duschade jag och mange och gjorde oss i ordning eftersom vi hade bestämt med Sara och Eddie att vi skulle på olearys och dricka öl och ha trevligt! Vid tio tiden skjutsade pappa in oss till stan efter förfest hos honom, fixade pengar och tog oss in på "Olles" efter ca 10min i kö, drack lite öl poch träffade några vänner samt klasskamrater från gymnasiet! Åkte hem vid tolv och sov.




Puss på min prins!


MIN MIN MIN!

pusspose i bilen..


Tönnebro


snaaaart framme!


MINA KUSINER...










Jag älskar dig !


den bästa pappan som finns! Han är min högra hand!





Söndagen: Vi åkte in till stan och hälsade på min gamla lärare från låg och mellanstadiet (Maggan) en stund sedan hämtade vi upp Sara o Eddie och åkte till stan oigen för att köpa en ny dusch åt pappa, som han blev glad över! Vid tre tiden åkte vi ut till mamma och Benny för att äta middag, var verkligen supergott! Var där några timmar sen hem till pappa med sara och eddie. jag och Magnus sov hos Mamma och spelade vem vill bli miljonär, skitkul!

Dukningen blev i mamma och bennys uterum, hääärligt!


Duktiga och söta mamma!

Bennyboy sugen på tårta...



vårkänsla hos mamma





Och igår kom vi hem vid åtta tiden, stannade till hos Äwa och hos svärföräldrarna i Sthlm =) Trevligt! var helt slut när vi kom hem.. Packade upp väskorna och startade en tvättmaskin och duschade sen kollade vi på Big Brother..


Det gick inte fort från Söderhamn till Tönnebro...


Färdkost ala Magnus!  ;)


Poliskontroll..

Poliskontroll på samma ställe fast 10 m bakom polisbilen :)


STOCKHOLM


TRÖTT, LESS och HEMLÄNGTAN ;)



Idag har jag varit inne i stan och solat och letat födelsedagspresent åt min underbara sambo som fyller år nu i maj :) men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa åt honom, är så svårt sånt där ;) Ska fortsätta kolla imorgon när jag ska umgås med Jennifer :) Hoppas vi hittar på nått bra :) Stannde till på Ica och köpte mig en grekisksallad till lunch som jag nu ätit och den var verkligen übergoood! *tummen upp!* Och nu ska jag hoppa in i duschen och sen starta en ny tvättmaskin och ta reda på lite disk och efter det laga middag!

ha en riktigt härlig tisdag!



Pussilipusspuss

/ Emmsan♥



lyckodag!

Onsdagsförmiddag!

Har precis druckit kaffe ätit två rostade mackor och en skorpa med smör, superbra frukost! Wihoo!

Igår när jag skulle in till Cellit mötte Jennifer och Therese upp mig i spårvagnen så vi satt och pratade och gick tillsammans till Cellit..

Cellit var verkligen ingenting för mig, jag har aldrig vart med om att två såkallade "chefer/teamledare" varit så iskall mot personal förut. jag sa direkt när jag kom dit att jag ville sitta och medlyssna ca 2timmar eftersom jag fortfarande kände mig osäker, men de gick absolut inte! Så istället fixade dom ett login åt mig och lät mig sitta och ringa heeelt själv på FÖRSTA DAGEN! :O
Jag blev nästan förbannad, efter ca 10 samtal fick jag panik! jag började kallsvettas och fick nästan hjärtklapping, så på första rasten tog jag och Therese en promis till pressbyrån vid tågstationen och hon köpte korv, och jag berättade för henne om att jag var osäker och hon sa att jag skulle prata med Jocke och hamed (dom såkallade cheferna) Vilket jag gjorde direkt efter rasten, och de första dom sa var: "Emma vill du sluta så är det upp till dig, det är inget beslut vi kan ta åt dig..." Jag blev så chockad! Och sa det att jag bara ville ha mer hjälp, hur datasystemet och sånt fungerar..

Och de kom vi överrens om, att Jocke skulle sitta med mig och visa mig hur programmen fungerrar och han skulle dessutom också ringa så jag fick höra på honom, vilket vi skulle göra efter deras möte med de nya tjejerna (Therese,Jennifer & Sandra). jag fick istället sätta mig och surfa :O menmen, efter 45min kom iallafall Jocke, och jag ringde runt till företag och han tyckte att jag hade bra telefonröst (trots att jag fortfarande är hes.) och sen satt vi där fram till lunch. Och på lunchen gick jag och Jennifer ner till strömmen och pratade.. Efter lunchen väntade jag ytligare 20min innan Jocke kom och satte sig med mig (och då fick jag gå och hämta honom med) så less! Strax före två gick jag in till dem och sa att jag inte kände att detta jobb var nått för mig, att jag inte fått hjälp, puschning och så vidare, så jag är så sjuuuukt glad över att jag inte HANN skriva några avtalspapper med dem, för de skulle vi ha gjort idag!
Istället har jag fått samtal från VIKARIEBANKEN ang jobb inom förskola, fritids och skola, vilket jag hellre vill jobba med nu fram till augusti (om jag nu inte får fastjobb/provanställning)

Efter jag (och Jennifer) gick därifrån gick vi på skatteverket och fixade med skatten, och sen tog vi en runda på stan, och sen gick vi hem och mötte upp Mange och melvin i lekparken..

Idag har vi bestämt att vi skulle träffas och vad vi ska hitta på vet jag inte än, så nu ska jag gå och fixa mig..

Justja! fick nyss ett till samtal från VIKARIEBANKEN och imorgon klockan 10:15-12:00 ska jag på informationsmöte :D ÄNTLIGEN!




eftermiddagskärlek..

Nu har jag börjat återhämtat mig från gårdagens trevliga möhippa. Efter Magnus varit iväg och köpt mat åt oss, jag fick en kebabtallrik och Magnus o Melvin åt MAX (BLÄSCH!) Men kebaben var i alalfall väääldigt god! Hur som helst, gick ut på balkongen när Magnus och melvin åkte iväg en sväng, satt ute i solen säkert en timme eller så, och njöt. Och när Magnus och Melvin kom hem, satt vi där ute och fikade, jättemysigt!


Jag har världens sötaste, bästa och underbaraste lillasyster!



eftermiddagsmys....









Strumpoooor PÅ! ;)


min supersötiga kaffemugg! Rosa/lila och en massa massa hjääärtan! :D


Sådan far.. Sådan son.. Min älsklingar! (Lägg märke till att Melvin gör exakt som sin Pappa.)


Fullt upp med att äta rån och spejja på Emmsan ;)


Och se där, en knubbsäl ? :O




sommarvärme i solen på balsidan :) WIE!


Inte sådär jättekyligt på framsidan heller (skugga)


så vackert! Tog denna bilden nyss!

och bilden på min bästa sambo får avsluta denna söndag!




Nu väntas en skål med lite choklad, apelsin och vaniljglass och BIG BROTHER! Sen nattinatti!! :)


Pusspusspuss!

Ni däre ute förgyller min dag! TACK!

// Emmsan♥


en überrolig och tramsig möhippa & en hes Emmsan....

Hallojsan!

Här sitter jag med självlockar i håret efter en dusch tidigare, lyssnar på musik och fixar lite med bilderna från igår då jag var iväg på Möhippa med 14 andra tjejer! Och det var verkligen superkul och väldigt trevligt!
Först fick bruden Sofie, en rosa liten sparkcykel och en rosa hjälm, samt en karta och en lista på vad hon skulle packa med sig direkt på förmiddagen, därefter fick hon ta sparkcyeln till slutmålet som var på Generalsgatan, där vi sedan fick dansa i ca 50min därefter lunch.  Åt baugetter och pratade om hur vi kände Sofie och så. Efter det tog vi bilar ut till flygplatsen och där fick Sofie en flyglektion på 50min, under den tiden satt vi och väntade.... Efter det fick vi åka och göra oss i ordning hemma, så Ullis skjutsade hem mig och jag tog direkt en snabbduch, tvättade håret och blåste det, fixade smink och smsade Sofie S om hon hade tid och lust att locka håret på mig vilket hon så gärna hjälpte mig med :) Bytte snabbt om, blev min svart-blå klänning och hudfärgade strumpbyxor och höga stövlar- fick skjuts av ÄLSKLING & MELVIN till Sofie.. Fixade oss och sedan tog vi taxi till Martina där vi skulle äta middag och fortsätta möhippan..

Åt tapas till middag som vi fixade från LA UVA och satt och snackade om allt möjligt, sen vid halv ett? tog vi taxi till Hugo´s , men eftersom jag inte hade åldern inne tog jag spårvagnen hem, kom hem tjugo över två i natt och nu sitter jag här och har vart vaken sen tolv och jag är hemskt hes, kan knappt prata. Hoppas rösten bättrar på sig tills imorgon i allafall ;)

Hur som helst, denna kväll var verkligen väldigt trevlig och lyckad! Så tack till tjejerna som planerat och fixat allt, framför allt till Josefin samt tack till Sofie S för att du fixade mitt hår och tack till Martina för att vi kunde vara hemma hos dig. Och ett stort grattis och massor med lycka till Sofie Hyllén Krüse!!


MÖHIPPA FÖR SOFIE HYLLÈN KRüSE!!



I väntan på Sofies ankomst..


Sofie S



Ute på flygplatsen i väntan på flygtur! BRUDEN SOFIE!




tjejerna..



med ögonbindel...





I believe I can fly


Nu är det dags!


flygplanet..




Pirrig i magen..








Hos Martina

- Tyvärr blev det inte mycket bilder alls från då vi var hemma hos Martina, förlåt!


Martina och Emmsaaaan ;)



två glas vitt och en drink för mycket ;)


Emmsans pose ;) yeaaaah




jahapp, det var nästan alla bilder, har lite filmer med men vet inte hur jag får ut dem på bloggen :(


ha en riktigt härlig söndag!

Kramilikram och pussilipusspuss
// Emmsan ♥


fredag fredag FREEEEDAG!

Tjingeliiing!

Nyss fått i mig lite lunch, korv med bröd, smaskens!

Gick upp vid sju imorse och gjorde mig i ordning, plattade håret, sminkade mig och använde volummaster, blev en bra frisyr och outfit blev svarta skjortan och mina mörkblå jeans och till detta hade jag mina låga stövlar, blev tjuusigt!

Fick leta mig fram till Saltängsgatan där Cellit håller till och när jag kom dit fick jag sitta i deras matrum/köket och vänta på han som skulle hålla i intervjun och efter en stund kom en kille med en mobil och sa att intervjukillen var i telefonen, han berättade att han skulle bli ca 15min sen eftersom han vart i Linköping på möte och de var vägarbeten längs vägen så de skulle dröja en stund innan han kom.. Fick mig en kopp snabbkaffe som smakade illa men drack det ändå eftersom det var skönt för halsen.. Strax före halv tio kom Hamed (platschefen) och drog i gång med intervjun, och det gick jättebra. På Måndag mina söta bloggläsare ska jag tillbaks till Cellit klockan 9 och sitta på med lyssning hela dagen och tisdag och onsdag ska jag själv sitta och prata med företag och erbjuda försäljning.. Visst, detta är ett säljjoibb fast med bra garantilön och bra provision, och arbetstiderna är måndag-fredan kl 08:00-17:00 (Fredagar kan man sluta tidigare om jag och gruppen gjort ett bra jobb) Så detta låter iallafall som en riktigt bra start! Onsdag skulle vi även diskutera om jag vill börja jobba där eller inte, så vi får hålla tummarna nu att detta går väldigt bra! :)



Har putsat ena fönstret i Melvins rum, och ska nu ta balkongdörrens föntser med. Imorgon väntas RAJ-RAJ, ska bli roligt, och håller tummarna för UNDERBAAAART väder! :)



Tänkvärt.. (Tack Marianne/Svärmooor) :)
Sinnesrobönen!

Gud, ge mig sinnesro
att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.

-         Reinhold Niebuhr

Ha nu alla en riktigt bra och härlig fredag, så vem vet, jag kanske bloggar mer ikväll :D

Pusspuss!
//
Emmsan♥


En GUL spårvagn.


GRÄSMATTA :D




en riktigt härlig vårkväll!

Åhh, äntligen är han här, lill hjärtat Melvin! Jag har nyss putsat klart fönster i vardagrummet och fick lite hjälp av melvin och nu har han precis somnat, tog minsann på hans krafter att hjälpa MammaEmma att putsa fönster ;) Ja, som sagt, jag fick ett "tokryck" och fick såm lust att putsa fönsterna (iallafall i vardagsrummet) eftersom fönsterna här hemma ser föööörjävliga ut, alldeles skitiga och flammiga.. Men nu är iallafall vardagsrumsfönsterna putsade- sköönt! Får ta de resterande fönsterna sen någon dag..

Fick även tvätta och skura badrummet idag, när vi kom hem efter vi vart och handlat luktade det h*lv*t* i badrummet, luktade grymt illa, så Magnus och jag fick rensa avloppet och sen kom vi på att de var duschdrapperiet som vi fick av förra hyresgästen som luktade såååå illa! Så den åkte in i tvättmaskinen, och nu hänger det på torr där inne och genast luktar det gott och frächt igen :) NAJS NAJS!

Imorgon vid nio ska jag iväg på Intervju och är väääldigt nervös, så jag har skrivit ut en karta med adress och mejlet jag fick av Natalie, så imorgon förmiddag får alla ni hålla tummarna!! Jag vill verkligen få ett jobb nu, iallafall över sommaren, skulle vara riktigt kul med extra pengar och förhoppningsvis räcker de till en utomlandsresa till hösten med ÄLSKLING! ja, vi får hoppas & jag ska göra mitt bästa!
Outfiten är nästan klar, antingen blir det min svarta skjorta och svarta jeans, eller min längre blå/turkosa tröja med midjebälte och svarta jeansen- hmmm!

Svar till marianne: Ja, verkligen jättekul! Rea är väldigt poppis! Jag vet faktiskt inte hur mkt halsbandet kostar, hittade bilden på google.. Kram !

Nu ska jag fråga älskling om en massage och sedan mysa i soffan!

Pussilipusspusspusspuss!!
// Emmsan♥

snorig näsa och rakblad i halsen..

Tjingeliiing alla söta människor!

Imorse skjutsade jag älsklingen till jobbet, eftersom han drack igår så ville jag inte att han skulle köra,  så istället skjutsade jag in honom strax före nio.. Kom hem (välbehållen) ;) och nu har jag precis ätit macka med färskost och dricker kaffe.. Senare ska jag ta en runda med dammsugaren, lika bra att göra det innan helgen - så det är gjort..

Sov med en fläta inatt och gud så gulligt mitt hår blev ;) Igår efter jag skjutsat älskling till stan då han skulle käka middag med jobbet drog jag iväg till Hagebycentrum och gissa va Emmsan hittade? - En ny handväska!! Jag har sedan några månader tillbaka varit på jakt efter en ny väska då mina andra börjar bli sliten och väldigt fula.. Och igår knallade jag in på både H´M och lindex, och på lindex där hittade jag den! och dessutom var det halva rea-priset så jag slog till! Kommer kort i slutet av inlägget :)

Natten som var har både jag och min älskling sovit ganska dåligt, jag sov dåligt eftersom jag knappt kan andas genom näsan (och om jag andas genom munnen börjar jag bara snarka, iallafall enligt Magnus) :) så jag fick knarka näsgrejen från thailand och nu börjar de bli bättre, dessvärre är det med halsen... Tur att Kan Jang hjälper!

Nu ska jag fortsätta se avsnitt av Big Brother.. Och sedan drar jag igång med snabeldraken!

Ha en jättetrevlig dag!

Pussilipusspuss
// Emmsan♥



VILL HA!!!




Väskan jag köpte :)


den är ganska pösig, tre fack, två sidofack och ett stort i mitten med mobilfack och ett mindre :) Jätte rymlig och snygg!

ear candy ala Emmsan ;)<3

http://www.youtube.com/watch?v=p1ruKHne1Kg

http://www.youtube.com/watch?v=nevDworPXaQ

http://www.youtube.com/watch?v=7mxHlxsIrB8

http://www.youtube.com/watch?v=RwE2lTVWzdI

http://www.youtube.com/watch?v=cmtc1HzPg9Y

Mange Rostö


Onsdag den 13e april

Tjolahopp!

Inatt har jag sovit ganska bra, vaknade till en gång men somnade om efter jag druckit lite vatten.. Imorse när älsklingen skulle iväg till jobbet var jag varm, hängig och trött, så jag blev liggandes kvar i sängen och somnade om, snoozade några gånger och nu är jag uppe och har ätit två ägg till frukost..

Sjukt trist väder idag, grått, mulet och det har regnat.. Knappt 5 grader varmt :S

Idag kommer jag inte att göra många knop vill jag lova, jag måste försöka kurera mig så gott som det går, så idag blir det ingen promenad och inget boxpass tillsammans med Sofie, gryyyymt tråkigt men men,får köra extra hårt nästa gång istället ;) Ska snart byta sängkläder i våran säng och sedan lägga mig i soffan och se massa film, och dricka vatten och knapra halstabletter!  Sen ska jag skriva brev till mormor med. Till middag idag hade jag planerat att vi skulle äta fiskgratäng men fick sms av älskling att han skulle bli bjuden på middag efter jobbet, så vad jag äter senare återstå att se..

imorgon kommer våran kille Melvin hit igen, och är här som vanligt i en vecka, och i helgen på söndagen (om jag är pigg nog) ska vi åka till Finspång på äventyrsbadet och bada med honom, vilket han kommer gilla! Ser fram emot att åka dit! Så jag hoppas att dessa supar med Kan Jang, halstabletter, litervis med vatten och ibumetin kommer att hjälpa mig att bli frisk, kry och piggeliiiiin :D

→ pic by Emmsan ↓


temperatur på baksidan 17.1 grader den 11/4-2011 :) Riktigt skönt!


Mina söta drömmar ;) Rosa Converse som jag fick i lördags av min Mange :) ♥





Nu ska jag ta mig en shot med Kan jang och sedan byta sängkläder och köra igång en tvättmaskin..

Puss & kram
/ Emmsan♥


nejnejnej!!

Halloj!

Usch, redan igår kände jag av att jag hade ont i halsen, och nu inatt har det verkligen blivit värre! Jag har väldigt ont i halsen, och de blir bara värre och värre, som tur är ska jag och älsklingen åka iväg och handla antingen ikväll eller imorgon och då ska jag köpa halstabletter och ibumetin, för nu vill jag absolut inte bli sjuk! nejnejnej!! Inte den här helgen iallafall, vill speciellt inte vara sjuk och hängig på lördag...

Var iväg till stan tidigare idag och åkte hem med älsklingen och åt lunch, MAMMAS pepparrotkött JUMMIIE! Och resten av eftermiddagen har jag legat och sovit, totalt 2timmar, skönt och kanske bra?

För en stund sedan ringde mobilen och på fredag klockan 09:00 ska jag på arbetsintervju åt ett annat företag, Cellit. De jobbar med marknadsföring och sälj, men de är bättre än ingenting, jag hoppas verkligen inte att jag blir hes tills dess!!

ja, nu ska jag ställa in lassagnen i ugnen och invänta världens sötaste Magnus!

Pussar
// Emmsan♥

såhär känner jag mig just nu....


söndagskalas..

Tjofrääs alla där ute!

Här sitter jag och ska snart äta lite lunch. Jag har vart iväg till jobbcoachen och fått mitt papper för aktivetetsstöd påskrivet och lämnat in det hos AF..

Igår lånade vi Melvin några timmar och hade kalas för honom, svärföräldrarna och Melvins kusin Wille var också med, skojsigt! Strax efter fyra åkte de hem och vi passade på att mysa lite med Melvin innan vi tillslut skjutsade hem honom till hans mamma, något som han verkligen protesterade över. Han grät och ville absolut inte hem till sin mamma.. Känns såå skönt att han trivs och vill vara hos oss! :) När vi väl lämnat av honom hos henne åkte vi och köpte pizza sedan myste jag ner mig i soffan och somnade strax efter sex, och vaknade vid åtta, heeeel sjukt! Var så slut i kroppen och även i huvudet, så den sovstuden gjorde susen!

Kikade på Big Brother och sedan gick vi och sov.. Vaknade vid kvart över åtta, gick upp då...

Ja, det var allt jag hade just nu.. Ska fixa lite lunch och ta kort på mina söta converse :)




en dag med bad, kärlek och bak..

Hallojjjsan!

Imorse gjorde jag i ordning en jättehärlig frukost till mig och älskling, efter det gjorde vi oss klara och åkte till Ingelsta och kikade på Toys R´Us och där köpte vi massa presenter till Melvin, efter det åkte vi och tanka, och sedan hem och packa lite badkläder, handdukar och ett glatt humör sedan åkte vi till Finspång där vi badade på Äventyrsbadet i nästan 2timmar, åkte vattenrusch, busade,bubblade och skrattade massor. Det var verkligen jättekul, och vi behövde verkligen det! Så det ska göras om, och nästa gång tar vi med oss Melvin också, han kommer tycka att det är jätteroligt! Så det ska vi absolut göra, och då tar jag med mig kameran med :D

Sådär ja, påväg hem från Finspång stannade vi till i Ingelsta och handlade lite mer grejer till bakningen och sånt, Älsklingen köpte även ett par ROSA converse åt mig(fixar bild sen!!) , han är verkligen bäst min kärlek, min pojkvän och min underbara plupp till sambo!

Nu har jag precis bakat klart en rulltårta och en kladdkaka, och detta blev självklart mjöklfritt då Melvin är mjölkproteinallergiker, men det löste sig med mjölkfritt margarin :) SUPER!

Nu ska jag precis gå och ta på mig mina ROSA mysbyxor och mysa ne rmig i soffan med älsklingen och äta lite godis - de är ju trots allt lördag ;)

Imorgon väntas kalas för Melvin, och träffa svärföräldrarna, de blir skoj dää


Pussilipusspuss sötnosar!
// Emmsan♥

bada, bowla eller mysig hemmakväll? <3

Vaknade tjugo i åtta av älsklingens alarm på mobilen, gick upp, fick en hejdå puss och kröp tillbaks i sängen en stund. Vid halv tio klädde jag på mig och drog ut på en jätteskön promenad ca 30min. Väl hemma hoppade jag in i duschen och sen sminkade jag mig lite.. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik, tänker på mitt hjärta och dricker citronvatten. Jag har redan fått i mig lite lunch och de blev rester från igår, köttbullar i gräddsås och vatten. Göttiligöttgööttt!

Ikväll har jag och Mange planer på att kanske åka iväg och bowla eller åka och bada på centralbadet, vad de än blir så blir det otroligt mysigt och även en bra start på fredagsmyset och på den här helgen :) va ska ni andra göra denna helg? blir de en mysig hemmakväll eller nått annat? :)

Nu ska jag ta reda på tvätten som jag tvättade igår och vänta tills älsklingen ringer så vi kan planera lite mer inför kvällen :)

Ha nu en jättemysig fredag!

Pussilipusspuss
// Emmsan♥




♥Westlife- I wanna grow old with you..♥

The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer....


I wanna grow old with
you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with
you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for
you
Sharing everything you do
I wanna grow old with
you

♥ 
Magnus, du är den rätta för mig! Jag älskar dig mest av allt som finns!


roligt, jobbigt och svettigt!!

Var på intervju igår och det gick faktiskt ganska bra tycker jag. Efter intervjun tog jag spånkan tillbaks in till stan och gick och fixade till mina glasögon, dock vart dom inte riktigt bra denna gång heller. Så nu sitter dem för hårt på högersida och alldeles för löst på vänstersida. Får fixa till det!  Efter det gick jag till biblioteket och lånade två böcker och sedan tog jag spånkan hem.
Började med pommes,kokade korv och stekte korv, sedan leta fram vattenflaskan och några träningskläder, åt mat tillsammans med Magnus och Melvin, sedan bytte jag om och iväg till pressbyrån där Sofie hämtade mig starx före halv sju..

Körde ett riktigt bra pass igår och det gick superbra tycker jag, mycket för att jag fick mycket mer pusch och jävarinamma från de övriga som är där och tränar, så det var ett väldigt roligt, jobbigt och svettigt pass. Funderar starkt på att börja gå på det oftare, betala medlemsavgift och börja träna boxercise 1gång i veckan och utöver det fortsätte med mina promenader :)

Idag har jag lite träningsvärk faktiskt, mest i benen (låren) men de känns även i armarna. Skönt!

Nu ska jag ta ut mattorna, damma, dammsuga och torka av golven sedan tömma sopor och fixa lite. Efter det blir de en lunch och en promenad om jag nu inte blåser bort ;)


Pussilipusspuss

/ Emmsan♥





Jihooo

Hatt stått och fixat håret, men Magnus ska hjälpa mig att locka de sista bak sen så, på med nå kläder och iväg!!
N'är jag ändå var i badtummet tänkte jag att jag ska ställa mig på vågen (trots att jag inte vart ute och gått de sista dagarna) men tjohooo, jag har gått ner yttligare 1 KG! Wiie! Bort med ca 3-4kg till sen så är jag heeeel nöjd! ÅHH va jag blir glad!

Nu måste jag fortsätta!!

PUSS!



den sjätte april - pirrig mage!

Godmooorgon alla mina läsare!
Sovit gott? - Jag har sovit väldigt bra inatt, skönt det!

Nu sitter jag i sängen och hör fåglarna kvittra utanför sovrumsfönstret som är öppet.. Älskar att öppna fönstret och vädra några timmar! Det blir sån fräch känsla och doft inne i rummen då.

Idag ska Emmsan på intervju klockan 14, och gissa om jag har fjärilar i magen? Jojo!! Men innan dess ska jag duscha, byta om, fixa håret (ska locka det) och äta lunch med älskling, och då pker jag med honom till Arbetsförmedlingen och lämnar i papper till Emilie och sedan ska jag besöka Skatteverket, och efter det tar jag spårvagnen till intervjun, efter intervjun ska jag till stan och fixa till mina glasögon som inte är riktigt hundra... De trycker bakom mitt högra öra och dom glider ner på näsan så det ska justeras. Efter det åker jag hem och ska dammsuga och laga mat..

 sen ikväll hoppas jag att jag är pigg och motiverad nog att hänga på Sofie till Kolmården för ett boxpass, vore riktigt skönt och otroligt kul! Men jag får se, igår fick jag en plötslig huvudvärk på eftermiddagen, så efter jag rakat benen och fixat bort sminket somnade jag på älsklingen i soffan..  Och idag är jag lite spänd i nacken. Men jag hoppas på att kunna följa med tjejerna och köra lite ;)

Imorgon är det torsdag och snart är de helg igen, och den här helgen fyller Melvin 3år på söndagen och sen kommer vi äntligen få besök av svärföräldrarna & Wille, blir riktigt skoj ;)

Äsch, lika bra att kliva upp nu så jag hinner locka håret och allt innan älskling kommer hem på lunch :D

Ha en riktigt trevlig och mysig dag!

Puss & Kram
// Emmsan♥

Förresten, NI eller DU som kommenterar utan att lämna namn och email! Jag har nu spärrat DITT ip-nummer vilket innebär att  Du eller Ni inte kommer att kunna fortsätta läsa min blogg.. Skaffa dig ett eget liv istället för att försöka leva andras.. Tack!

Och till Er andra som läser min blogg som  Svärmor♥ och mina vänner, familj och diverse, jag kommer inom en kort tid att låsa upp bloggen helt, vilket innebär att ni inte behöver användarnamnet och lösenordet :D Bra va? :)




I miss you......


"Min söta lilla skolfröken"....

Fick sms igår från Smarteyes om att mina glasögon var färdiga, så jag och Melvin klädde på oss och gick hand i hand till spårvagen.. Missade ena spånkan men de gjorde igenting, vi fick tiden ändå att gå genom att räkna hur många cyklar vi såg innan vår spårvagn kom, och vi såg 8st.

När spårvagnen kom, tog Melvin mig i handen och jag lyfte på honom på spårvagnen och det var jättemycket folk, så Melvin fick sitta i mitt knä. Han satt och tittade ut och myste rejält och höll mig i handen. Och när vi stannade sa han "mamma sessaaaaaan" Gick minsann ingen nöd på honom.
Mötte upp älskling i stan, vid spånkan och jag & Melvin vinkade hejdå till spårvagnen och gick till Smarteyes, där jag fick mina glasögon. Ställde in dem lite men de blev inte riktigt bra så idag ska jag dit igen och fixa dem.

Efter det åkte vi rulltrappa och kikade en snabbis på H´M, när vi var påväg mot bilen ville Melvin åka spårvagn hem, så det gjorde han och jag. Han tyckte verkligen att de var mysigt. Och denna gång fick han sitta själv, och han tryckte ¨på stoppknappen när vi skulle av.. Han var sååå duktig och så snäll, min söta bonus son!
Hemma blev det snabbt kväller för Melvin, han åt en macka och sedan på med pyjamas, borsta tänderna och sedan i säng. Magnus läste Guldlock för honom och sedan somnade han vid 8.

Nu har jag precis fått i mig lite frukost och har gjort mig i ordning.. Om en timme ca, ska jag åka till stan och till min jobbcoach. Jag hittade en utbildning igår som jag ska gå på tror jag, en omvårdnadsutbildning på 3 terminer, ungefär som omvårdnadsprogrammet på gymnasiet fast detta är för vuxna, och eftersom jag vill bli sjuksköterska eller barnmorska ( om jag nu så att säga inte kommer in på fritidspedagog) så tänker jag läsa detta istället, verkar jätteroligt :D

Och nu kan jag nästan förstå att ni är nyfikna på mina glasögon, eller hur? Vissa av Er som läser har redan sett dem och vissa inte...

Mörklila & ljuslila :D







Visst är de jättefina?? Melvin tycker att de är lite ovant men han vänjer sig nog :) Sötiga han♥

och min kära sambo.. ja, va ska jag säga om hans kommentar? -" Min söta lilla skolfröken" Gulligt? :) hahaha. Ja, hellre skolfröken än Tönt :D

Pussilipusspuss
// Emmsilemmsan♥


mondaaay

Ett litet sent inlägg idag, sorry!
Jag har nyss skalat lite potatis för idag ska jag göra potatismos och steka fiskpinnar, hoppas det smakar bra:D

Solen skiner och himlen är nästan molnfri, hääärligt. Hoppas verkligen att vädret håller i sig nu, vill verkligen ha mer värme så man kan ta fram sommarkläderna :) Snön har smällt bort och det var ca 11 grader varmt igårkväll, så det märks att vi äntligen börjar få vår och snart sommar!

Idag pratade jag lite med lillasyster och hon vill komma och hälsa på i maj, ska bli jätteskojsigt! Hoppas att hon kommer också :)

Imorgon ska jag iväg till min jobbcoach igen på möte och prata lite, skulle även behöva besöka yrkesvägledningen igen. Så det kanske jag också gör imorgon.



Låten som ger mig rysningar över hela kroppen..♥

Nu ska jag koka potatisar, steka fiskpinnar och duka tills älskling och Melvin kommer hem =)

MAGNUS :love:


All I need is you.. All I want is you.. I love you more than words could explain.. ♥

högskoleprovet..

Igår tillbringade jag hela dagen på universitetet (Campus) och gjorde högskoleprovet, och jag hadde laddat upp med en massa vatten, sötsaker och druvsocker. Matten gick sämst, eftersom jag inte alls räknat sådan matte någongång under hela min skoltid, så dessa 22uppgifter chansade jag hejvilt och det resulterade med 2rätt, inte alls fy skam tycker jag ;)

Vad jag fick för resultat vet jag inte riktigt än, bara hur många rätt jag fick.. Och jag är nöjd, jag gjorde mitt bästa och det är huvudsaken..
Strax efter 16 var jag klar och sista blocket bestod av DTK (Diagram, Tabeller och Kartor) det blocket gick också hyffsat!!

När de va slut ringde Magnus och han och Melvin kom och hämtade mig, och vi åkte iväg och handlade sedan hem. Lekte en kortstund med Melvin och sedan gjorde jag middag, kokade ris och gjorde chili con carne, blev ganska gott i allafall. Melvin äter och dricker dåligt, tycker så synd om honom..

I morse vaknade jag vid sju av att Melvin låg på mina ben igen, såå mysigt. Sen klev jag och Melvin upp. Gjorde i ordning frukost och åt. Sen bytte vi om och han va med mig inne på toaletten när jag plattade håret och sminkade mig, han fick också lite smink, i form av solpuder och blå ögonskugga :) Så nu har han en snygg solbränna i ansiktet och lite lockar från min volummaster :D Mitt lilla troll!

Nu ska vi gå och tvätta bort sminket på honom och sen ska han sova middag, han börjar bli tröttis nu.

Ha en bra söndag!

Pussilipusspuss
/ Emmsan♥

pirrig i magen..

Tjolahopp i det trista grå vädret!

Jag har nyss ätit en liten frukost i form av en smörgås och en liten jordgubbsyoghurt. Ska äta nått bättre senare.
Melvin ligger redan och sover middag, han somnade på soffan, så jag bar in honom till sängen istället. När han vaknar ska han få pencilin igen och lite lunch.
Sen måste vi knalla till pressbyrån och fixa lite läsk, frukt och godis tills imorgon då jag och Mange ska iväg och göra högskoleprovet på Campus här i Norrköping, och gissa om jag har pirr i magen? SOM BARA
F A N! Men jag får göra mitt bästa mer än så är det ju inte.

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon efter att ha vart uppe en snabbis vid sjutiden. Fick kaffe på sängen av mina hjärtan och sen somnade jag om. Och vaknade strax innan tio, klev upp, och duschade direkt, sedan på med lite smink och håret fick vara idag, borstade iallafall igenom det ;D och ätit frukost och borstat tänderna.

Känns skönt att sova, speciellt med tanke på att de blir en väldigt tidig morgon imorgon, ska kliva upp vid sex ja, så jag hinner vakna och få i mig en macka och lite kaffe.

Ska ta reda på tvätten som hänger på tork nu och poa lite hemma!

Pussilipusspuss på er sötnosar!
// Emmsan♥