ett tomrum...

Middagen blev lyckad, sicken tur för mig. Melvin åt mest gurka, knappt nå köttfärssås, förstår honom. Hans matlagningsgrädde förstör smaken, så de blir en besk och sträv smak istället- är sjukt glad över att jag inte har några värre allergier, iallafall nör de gäller mat.

AJA, satt nyss och satt in lite papper i min pärm och fick då fram två A4an med två-tre bilder på Dig, jag gick hjärtat att sluta slå, iallafall för någon sekund. Tårarna pressades fram i ögonen och jag fick ta några djupa andetag för att inte börja gråta. Fick sån jobbig känsla av bilderna. Så jobbigt, fast de gått sån pass lång tid och jag kan fortfarande inte inse, förstå och ens bearbeta tanken på att du inte finns bland oss längre, att du försvann såå hastigt från oss. Det gör så ont! Tankarna finns hos Dig flera gånger om dagen, tankarna på hur Du mår, vad Du gör? Om Du ser oss? Hör oss? - Gör du det? ;(


Usch, detta inlägget blev verkligen inget solskens inlägg, men kände att jag måste få skriva av mig. Kan inte prata om Det, om Dig just nu för då kommer tårarna... :(

Ikväll är det Det Okända, som jag ser fram emot, älskar det programmet...


Väldigt fin bild som jag tycker passar in på inlägget,

bilden är lånad från Google.


en vecka :)<3

Måndag,

Vaknade runt tjugo i sju av alarmet som jag ställt så älsklingen skulle komma upp i tid, somnade sedan om och gick upp vid 9:30 och bar ut mattorna på balkongen och fixade fram dammsugaren och moppen. Började dammsuga och städa badrummet, som var otroligt dammigt :/ huua! Sen dammsög jag resten av rummen och moppade golven, efter det blev de en dusch, frukost och ta reda åpå tvätten som jag tvättade under tiden jag städade. Har nyss tagit in mattorna och pratat med älsklingen som vart i sin gamla lägenhet och kikat hur de blev med städningen, nu ska han lämna in nycklarna och sen komma hit så tills dess ska jag hinna steka på lite köttbullar åt honom. Slut med skräpmat nu för hans del ;) hahhaah :D

Idag har jag varit Norrköpingsbo i en hel vecka, känns helt otroligt ändå, roligt på ett bra sätt såklart, jag trivs bara bättre och bättre. Mycket tack vare min underbara sambo som verkligen finns till för mig. De första dagarna kan jag erkänna att de var ganska jobbigt, jag är van att ha mina föräldrar så nära inpå mig och nu helt plötsligt finns de 40 mil ifrån mig. Så visst har de kommit lite tårar och så men flytten är absolut ingenting jag ångrar, tvärtom! Jag känner mig verkligen mer vuxen nu och verkligen får ta ansvar för Melvin och även mig själv, nu är de mycket som skall fixas och trixas eftersom jag är nyinflyttad in en helt ny (större) stad. Arbetsförmedligen är vissligen redan avklarad nu är de bara till att fixa andra små praktiska saker innan jag är helt klar.

Sitter och har ont i huvudet, är nog för att jag stressat och dessutom inte ätit nått, hoppas den inte blir värre i alalfall :S


Nu ska jag till köket och steka på lite köttbullar och koka pasta ;) JUMMIE!


Du gör mitt liv värt att leva, du får mig att må så bra. Du får mig att känna mig älskad.




lite bilder..

Eftersom jag har lovat Er läsare lite bilder på hur de sett ut i lägenheten så det kommer här, lovar att knäppa lite nyasre bilder bara vi fått städat och fått upp allt på väggarna och så :)

Dagen såhär långt har varit sjukt mysig, jag har haft ansvar för Melvin då magnus fixat klart i gamla lägenheten. Jag och Melvin har ritat, byggt med dupplo och sen hjälpte Melvin mig med att vika tvätten och lägga in den i garderoberna. Han är så duktig, han har nyss blivit väckt efter han sovit middag ca 1h och nu ska vi ge oss ut en sväng, åka och slänga skräp på Returpunkten och fixa Bingolotter :)


Hallen, som den såg ut för några dar sen... ganska tomt..


Badrummet, och såklart mitt supersöta duschdrapperi :)


Mycket speglar, hela 5st.



Ett rörigt KÖK...


Melvins rum som de såg ut innan vi fick ordning där inne.. Sjukt rörigt..



Och vardagsrummet.. Lika rörigt där..



Mitt och hjärtats supermysiga sovrum :)


I Tisdags bjöd älsklingen mig på Kina mat :) (Lunchbuffé) :)



En härlig bild på mig och mormor från 2007.



Min härliga bonusson, fredagsmyyys! ♥

fredagsmyspys :)

Svar till Marianne:
Ja, det går sakta men säkert framåt och man ser att de blir bättre och bättre för varje dag, känns otroligt skönt att vi snart är helt klara dels i våran nya gemensamma lägenhet och även i Magnus gamla. Visst han har säkert 3-4 lass kvar att köra och förrådet börjar redan bli fullt - men som jag brukar säga "Allting går bara om man vill" :) Jag ska se till att knäppa lite bilder bara vi har fått upp lite mer på väggarna och så absolut. Hoppas ni kan komma och hälsa på snart. Är också otroligt mysigt med Melvin, att han tar det hela men en klackspark liksom, han bara finner sig i det. Tror verkligen att han trivs, går även super att natta honom, han kryper upp i sin säng helt själv, sen sjunger jag lite för honom och låter nattlampan vara tänd, efter ca 15min sover han så sött och desutom har han sovit hela nätterna utan att vilja komma till Magnus och mig. oj, vilken lång kommentar du fick :) Kram.



---------

Fredag och kanske fredagsmys ikväll, det beror på hur mycket älsklingen har att göra i sin g:a lgh, men hoppas han fixar det snabbt så vi kan mysa ner oss en stund i soffan och bara njuta av vårat gemensamma hem♥. Vi börjar få ordning i köket, bara några tavlor och eventuellt en tavellist som ska upp, i vårat sovrum ska de också upp lite tavlor samt en spegel och älsklingens skrivbord + dator sen är det klart! Melvin´s rum är redan i stort sett klart, bara någon hylla och någon tavla så är et klart! Och så vardagsrummet, där finns de en hel del att ta itu med, äösklingens flyttlådor, två lack hyllor och massa ljuskyktor såklart, men vi hinner säkert klart på söndag eller till veckan :)

Om en vecka ska jag och mitt hjärta till Stockholm, träffa lillasyster och kolla när hjärtat spelar lite flipper, äta mat och bara strosa- myspys! Lillasyster kommer att stanna hos oss till den 1februari, då åker hon tillbaks till Söderhamn och då fyller min söta mamma 45år :) - FÖRLÅT MORSAN, men va faaan ;)


aja, ska ta och fixa lite lunch till min sambo som snart kommer hem på lite lunch :)


Sköt om Er och ha en härlig fredag.


jag och världens finaste, kvällen då vi träffades för första gången. Den trettonde juli tjugohundratio. Kvällen som förändrade mitt liv. Magnus, jag älskar dig mer än allt! Du är det bästa som hänt mig!

och ja, jag är skitgl´a - är de såå konstigt? :) NOOT!

börjar få ordning..

Idag har vi äntligen fått fart på Internet, var en kille hit från Tele2 som fixade igång det så nu är man på banan igen, så skönt! Har faktiskt saknat att bloggat, har gått 5dagar sen jag bloggade så det har verkligen hänt ganska så mycket,

Jag och Magnus har jobbat väldigt mycket nu, och älsklingrn har verkligen varit duktig, han har till och med fått upp gardiner i Melvins rum och i vardagsrummet och det blev verkligen fint. Vi måste försöka få tag på någon slags hissgardin eller persienner till vardagsrummsfönstret för solen ligger på.
Iförr går fixade vi orning i Melvins rum och det blev så fint, jag satt upp självlysande stjärnor och månar i taket ovanför sängen och de tyckte han var väldigt intressant, dock är han lite mörkrädd så vi har två nattlampor åt honom. Natten gick över förväntan faktiskt, nattade honom vid halv åtta, och strax efter åtta sov han, fick sjunga lite och mysa tills han blev trött och till slut somnade han, verkligen jättekul att det gick så bra. Han trivs verkligen i sitt egna rum.

Ska ta lite bilder o så vid ett annat tillfälle då allt är klart och städat :)

Nu ska jag luncha med mina bästaste sambo Magnus!♥

en risifrutti och pannkaka..

Yes, den är morgonen börjades med ett samtal från älskling som vanligt, sen vid elva ringde en kille och ville kika på lägenheten så han kom hit vid 13 och sa att han skulle tacka ja till den, jättekul! :)

Efter de blev de frukost med MammaÄwa en risifrutti med hallon och pannkaka med strösocker och jordgubbssylt, såån bra start, känner mig verkligen pigg :D

Nu sitter jag i hallen och inväntar pappa som är påväg hit och så ska vi börja bära ner grejer till släpvagnen vid halv fem kommer Jonas och lite senare älsklingen!! Åhh, nu är det sååå nära :) SKÖNT!


Kommer bli lite dåligt med blogginlägg nu ett tag.

PUSS och ha det bästilibästast så hörs vi i Norrköping ;)


packa packa packa...

var nyss upp till vinden och plockade lite, börjar tvivla på att jag får med mig allt, men de är bara att packa smart på släpvagnen och se till att börja med alla möbler, så som sängen, garderoben, byrån och sånt, sen flyttkartonger och sopsäckar, får nog lasta in mycket i bilarna med eftersom allt kommer inte få plats på släpvagnen.
Satt och kikad epå statoils hemsida om att hyra en liten lastbil men de skulle kosta typ 2500:- så nej! och älsklingen har ju TYVÄRR inte dragkrok på hans lilla bil så vi kan inte fixa en till släpvagn heller :( trist! Jag ber till GUD och hoppas att allt kommer få plats, att jag får med mig allt!!

Aja, det löser sig på ett eller annat sätt.. Nu ska jag diska och packa ner de sista sen när till tvättstugan o ta bort min tvättplugg, efter det rensa kyl och frys på all mat och göra klart i sovrummet ( ta ner lamporna i fönstret) och så, efter det ska jag nog träffa pappa och köra bort TVn och mina köksmöbler, dom hamnar hos farfar & farmor. Skönt att få bort dem. Senare ska jag iväg till Äwa och äta mat och prata lite..

aja, dags att göra någon nytta, packa packa packa!!

vilodag!

Hallojsan :)

Idag vaknade jag vid åtta när älsklingen ringde och väckte mig, hade behövt mer sömn eftersom jag sov uruselt inatt, låg och vred mig och vaknade till vid ett flertal tillfällen, usch - jag hatar verkligen sömnlösa nätter!

Idag har jag hållit på med allt som ska med flytten, flyttat flyttlådorna och sopsäckarna och dragit garderoben närmare dörren så det blir lättare att bära ut den..

Annars har jag inte gjort så mkt mer idag, bara plockat ihop lådorna o sopsäckarna och tagit ner vissa taklampor. nu är de bara hallamporna kvar sen så :) Blir att packa ner de absolut sista imorgon förmiddag och sedan ska jag iväg till Äwa och prata och äta mat.


Världens underbaraste, finaste och värdefullaste Skurt♥


Teddy


"Mina" älskade katter Skurt & Teddy, de kommer alltid finnas i mitt hjärta och i mina tankar ♥

en bra dag helt enkelt

Tjolahopp alla läsare!

Var in till stan i förmiddags och fixade mitt försäkringskassa papper, och självklart skulle de krångla eftersom de hade blivit nya bestämmelser och shit nu från den 1januari, så jag fick springa o leta Magnus ( min handledar på Rc inom repotageteamet) och han var i möte så jag fick be taida fylla i pappret istället, efter det knallade jag ner på stan, fixade lite på banken och sedan inväntade jag Kjell.

Ida lill-stumpan hade försovit sig så hon kom senare. Satt och pratade med Kjell och hans dotter sedan beställde jag en salllad och hallonsoda, vid ett kom Ida.
Köpte du en jättestor och gos muffins, och till detta 2 koppar mjölk med kaffe :) Gick sedan iväg för att möta lillasyster, men hon hade visst somnat så hon va inte med bussen, knallade tillbaka till Furan och gänget, pratade några timmar till sen knallade jag iväg till bussen.. Åkte till Arizona och invänta att mamma skulle sluta, sen hem till mamma och laga mat- Pasta, ost och skinksås- väääldigt gott dock var jag inte såå hungrig :S

Åkte sedan till ica och fick 3st risifruttisar av mamma, tack! Nu sitter jag och lyssnar på musik och njuter av de sista dagarna i lägenheten :-)





namnlös rubrik :')

Gomorrooon!

Vaknade kvart i åtta när älsklingen ringde, efter vi pratat klart gick jag till duschen och sen gjorde jag mig i ordning, nu har jag precis fått i mig lite jordgubbsyoghurt och pratat igen med hjärtat som är i Motala på jobb eller nått..

Om en halvtimme ska jag med bussen till stan, först gå på resurscentrum och få mitt papper påskrivet och lite info om hur jag ska göra nu med flytt och allt. För jag måste ju ta kontakt med arbetsförmedlingen hemma i Norrköping. Efter det knallar jag ner till banken och fixar lite och sedan vidare till furan och lunch med Ida och Kjell och efter de vid två ska jag möta upp lillasyster vid bussen och umgås med henne, verkligen behövligt nu. Har SARA-behov ju :)

Åhh, sista tisdagen i den här lägenheten är det ju med, och igår var det exakt en vecka kvar tills juag och mange blir sambos (på riktigt) för jag åker ju ner på lördag med mitt flyttlass och sen åker jag med pappa tillbaka då på kvällen/natten igen eftersom jag har besiktingstid på måndag den 17, klockan 14. efter det vid 16, åker jag från Söderhamn :D

ojoj, klockan bara rusar iväg och här sitter jag =)


Min stora kärlek, Mange♥
jag älskar dig, förraltid



Snaaaart!!

Ny dag och även ny vecka, och nu är det inte många dagar kvar tills flyttlasset går till Norrköping och Ljura, pch gissa om jag är glad, lycklig och lite smått galen!
Igår kom mamma hit vid tio och vi drog i gång med att putsa fönster och städa, gjorde klart i badrummet, gjorde rent överallt! och nu återstår bara lite golv och golvlister och de ska mamma och Benny fixa på lördag då jag är påväg ner till Norrköping :D Jaaaa! Mailade även Britt-Marie igår ang besiktingstiden som jag ville ändra.

Känns verkligen såå skönt, nu är det här nästan klart. Och jag vill inget hellre än att sätta min fot i den nya lägenheten - ta ett ljup andetag och bara njuta med ett leeende på läpparna.

Igår kväll pratade jag med Magnus och lille Melvin var där :) Och när han såg att de var mig Mange pratade med sa han " Heej Emmaa!" jag blev så glad, han är verkligen så söt! Längtar tills jag får bo tillsammans med mina grabbar :)
Melvin håller på för fullt med att lära sig att prata meningar och de finns ju ingenting som är lika charmigt som det!

Aja, nu ska jag fortsätta äta upp min frukost/lunch (oxpytt med massa ketchup)


Utsikt från mitt köksfönster som är väldigt tomt utan både gardiner och lampa :)


Frukost/lunch :)


En del av flyttlådorna :D




AKTAS!


samboliv nästa =)

Lördag, idag vaknade faktiskt hjärtat före mig, och det hör inte till vanligheterna direkt :P
Idag mår jag faktiskt otroligt bra, sitter och lyssnar på Patience och ska snart kila ut i kylan och kasta sopor, sedan in igen och vänta tills Anna kommer och ska kika på soffan, hoppas hon köper den. Blev nämligen så att jag fick hjälp av älskling att lägga ut soffan på Bocket och Söderhamnstorget och sedan dess är 3 intresserade av den, så jag hoppas att den försvinner nu idag, eller den 18e då en annan skulle komma och eventuellt köpa den.

Om exakt en vecka är jag och älsklingen påväg in i vårat nya liv som sambos och gissa om vi är glada, lyckliga och väldigt pirriga över det, men det känns verkligen jättebra.

Den här veckan som kommer återstår inte så mycket, mest att packa kläder som jag ska ha då jag bor några dagar hos mamma och även packa ner resten av mina kläder, sängkläder och packa ner grejer från badrummet. På tisdag ska jag in till Resursen och få mitt försäkringskassapapper påskrivet och luncha med Heffaklumpis och Chifen (Kjell och Ida).



Älsklingen åkte vid lunch pch han är snart i Uppsala, känns otroligt tomt utan honom, men snart så bor vi med varandra och slipper skiljas åt på helgerna.

Jag har även fått tankarna på att börja med en diet, så det tänkte jag pröva bara jag och älsklingen flyttat ihop och allt lagt sig, jag vill nämligen gå ner ca 3-5kg eftersom jag inte är nöjd över min kropp.. Hatar mina kärlekshandtag! USCH!
Sarr i förmiddags och läste om olika dieter på den här sidan: http://www.viktminskning.dk/ :)



Äsch, ut i kylan med soporna nu Emmsan!!

Fredagsmys med hjärtat!

Ojoj, veckan har redan gått och fredagen är här.
Idag sov vi ganska länge sedan gjorde vi oss klar och åkte iväg till sopstationen i stan och kastade 6st sopcäckar med massa skit! Nu känns det verkligen skönt, allt är näst in till klart. De enda som är kvar är att packa ner sängkläder, mina kläder, jackor och skor samt rensa badrummet på schampoon och duschgrejer. Men de är ju snabbt gjort, var och köpte 3st flyttkartonger till idag samt en rulle sopsäckar :) - Lär säkert behövas.

Tänk om en vecka då är pappa min här och vi håller på att lasta släpvagnen full med flyttkartonger och lite möbler, hoppas allt får plats :)

Imorgon kommer en tjej för att kika på min hörnsoffa som jag la ut på Söderhamnstorget & på blocket igår kväll, hoppas verkligen att hon köper den! la ut den för 500 men kan tänka mig 300 för den om de blir snabb affär ;)

Nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan igen med min blivande sambo Magnus! <3



Älskling, jag älskar dig så otroligt mycket hjärtat♥

Torsdag, mkt att göra.

Har varit i tvättstugan nu på morgonen och om en timme drygt är tvätten klar, så då ska jag och mitt hjärta hämta tvätten och sedan yta om för att gå upp på vinden och rensa. Massor av skit ska bort!!
Och köket är faktiskt klart nu, de enda som återstår är växterna i fönstren och lite köksredskap som jag läre ha nu till veckan, annars så är det klart.
Idag är tanken att vi ska hinna fixa förrådet på vinden, göra rent ugnen och rensa i mitt städskåp. Sedan är tanken att vi ska plocka ihop allt i en hög som ska med till Norrköping. Resten kastas.
Äwa ska köpa sängstommen + sängmadrasserna så den blir jag av med *SKÖNT* soffan tänker jag kasta bort, lika så massa annat, bara från köket gick det åt en hel sopsäck med saker som skulle kastas och mer blir de säkert uppe på vinden.

Nu ska jag ringa pappa och så :)

Hörs när jag har mer tid att skriva =)


adressändring och flyttkartonger..

Jaaaa! Adressändring är fixat, lika så ett flyttdatum som blir på lördag den 15e, har fixat att posten kommer till Ljura (där jag, älsklingen och Melvin ska bo) kommer på måndag den 17e. Allt känns så bra, ringde även min bovärd, Britt-Marie igår och bestämde tid för besikting av min lägenhet som kommer att ske den 25e, och då står ju min lägenhet tom och är städad och förhoppningsvis klar på så vis, utan anmärkning :) Ringde även mamma och kollade när hon & jag skulle städa min lägenhet och de får bli den 22-23e januari. Åhh gissa  vad nära det är nu helt plötsligt! Som jag längtar efter det här!!

Idag ska vi fortsätta plcoka ur de sista i köket, så som kastruller, stekpannor, kryddor och skafferiet. Sen återstår resten, sovrummet- massa sängkläder, badlakan o mina kläder, samt stor rensing på vinden (mitt förråd) ska försöka hinna med så  mkt som möjligt nu när älsklingen är här så man kan få hjälp och diskutera de vi ska använda osv.
Ikväll är vi bjuden på mat hos mamma och Bennyboy, kommer säkert bli trevligt och mkt gott ;)

Knäpper lite bilder senare på alla flyttkartonger och så :)




januari börjar året...

Har inte hunnit skrivit en sammanfattning av vad jag gjorde under 2010 så här kommer det :)

Januari börjar året: Började plugga upp mitt betyg i engelska b på CFL och min kompis Angelica fick barn, lilla Lia :)

Februari kommer näst: Min mamma fyllde når och började hos Miroi på Jobbcoach, var på Rally med Pappa på Flygstaden och köpte nya köksmöbler.

Mars, April har knopp i håret: Började min praktik på Stugsundskolan där jag verkligen vantrivdes, otrevliga arbetskamrater och otroligt ouppfostrade barn gjorde att jag slutade där redan efter några få veckor. Lillasyster Ellen blev sju år gammal och jag gick iväg till en ny tandläkare, och de visade sig att jag inte hade några hål alls!

Maj och Juni blommar mest: Kusin Per gifte sig med sin Emma. Teddy fyllde ett år, under mitten av juni månad flyttade Skurt & Teddy till Johan i Gävle. Jag blev 21.




Juli, augusti och september härlig sommar är det då: Ja, det kan man verkligen säga. Sommaren började med att jag träffade kärleken (Magnus) i Stenö på en quizkväll, helt otroligt!♥ Började även mitt sommarjobb åt Sodexho som städare på Vallviksbruk, gjorde min första tatuering "Patience" på höger sida av magen. Var till Leksand sommarland och tomteland med lillasystrarna och Pappa <3












Men oktober och november och december är så grå: Gjorde min andra tatuering "Amor vincit omnia", började praktik på Resurscentrum inom Repotageteamet där jag först inte trivdes med ändrade snabbt uppfattning efter några veckor :) Var i Stockholm med hjärtat på Daughtry och träffade hans mamma för första gången, och gissa om jag var nervös!? Åkte iväg på en 24timmars kryssning med älskling och cinderella en riktigt härlig upplevelse och en otroligt härlig start på vårat förhållande. Reste till Norrköping för första gången och träffade Melvin.
Fixade lägenhet och skrev kontrakt, började fixa med flyttkartonger och packa :)











en liten bit på de nya livet..

Söndag

Idag har det varit en sådär typist tråk-söndag, vaknade vid åtta att älsklingen ringde. Somnade om efter vårat samtal o vaknade då efter 10, otroligt skönt med sömn, speciellt nu när jag inte fått tillräckligt med timmar..

Duschade och gjorde mig klar, ringde sedan till mamma och vi drog iväg till Ecenter och köpte två rullar med svarta sopsäckar och 6st flyttkartoner, kom hem och började resa i köksluckorna och kökslådorna, halva skåpen kvar och de får hjärtat hjälpa mig med när han kommer upp.. Fick i allafall ihop 7st flyttkartonger tillslut innan jag gav upp då min rygg strejkade..

Känns i allafall otroligt bra att jag kommit igång med att packa och så, känns verkligen att nu är jag äntligen en liten bit på väg in i mitt nya liv...

nyårskvällen och första januari.

Nytt år, vad tiden går fort ibland.
Kvällen var väldigt lyckad och otroligt mysig. Vi gjorde i ordning tacos och åt, sedan busade vi en stund med Melvin innan vi nattade honom. Efter de plockade jag & pappa från videofilmer på mig o lillasyster Sara från 92-94, otroligt roligt att se! Det tyckte älsklingen med som satt och skrattade mest hela tiden :)
Åt lite chips och godis sedan vaknade melvin så jag la mig brevid honom och sjöng, men han vägrade somnade.

Vid tolvslaget skålade jag med vatten eftersom jag hade ont i halsen, medans älskling o pappsen skålade in med sitt kaffe. Pussade Magnus sedan knallade vi ut jag och han och smällde av lite smällare och fyrverkerier medans pappa och Melvin satt i soffan o kikade ut genom fönstret. La sedan Melvin i soffan och kikade på Hotet.

Somnade till och blev väckt och gick och la oss i sängen, sov väldigt lite eftersom jag frös och svettades om vartannat, förmodligen feber. Och halsen gjorde ju inte heller sömnen så lyckad. Vaknade först kvart i åtta o sedan vid nio, klev upp och möttes av pappa som frågade om jag blivit skrämd av spindeln från Kalle Ankas jul. Med andra ord stod mitt söta lockade hår åt alla håll, men de gör ingen eftersom älskling sa att jag var vacker :)

Gav Melvin lite frukost - Hallonkräm och en smörgås, jag pekade i mig lite rester från tacosen. Sedan gjorde vi melvin klar o packade och gick ut till bilen och fick skotta.. Hade snöat massor!

Åkte hem och hjärtat sprang två svängar för att få med sig alla grejer medans jag hjälpte Melvin med att få igång DVDn i bilen. Sedan pussades jag o Magnus hej då och de bar iväg hem mot Norrköping igen.

Jag knallade upp till en oerhöört tom och ensam lägenhet och började städa bort julen, så nu har alla rum nya gardiner o lampor (bortsett från Alkovet) sedan la jag mig i soffan och vilade, sov drygt 1½timme, otroligt skönt, åt lite och nu sitter jag här och har pratat med hjärtat.

Blir tv resten av kvällen och imorgon ska jag äntligen börja med det som jag såååå länge väntat på - packa flyttkartongerna!!! :D Snart så är man Norrköpingsbo :)


bilder:

Jag.




Jag och Melvin


Kärlek <3




Puss på dig min stora kärlek :) :love:



Suddigt, men väligt fint :)




Jahapp, GOTT NYTT ÅR!