en bra start :)

Torsdag
- den 29 april 2010 -

Gick upp halv nio imorse eftersom jag hade tvättid, var riktigt trött för jag har inte sovit så bra inatt heller :( Förstår inte vad det är för fel??

Hur som helst, slog igång vakna med the voice och kilade ner till tvättstugan som var tom, den som tvättat före mig hade kläder i torkrumlarna men tvättmaskinerna var ju tom så jag slängde in min tvätt och gick upp..

Gick ner efter drygt en halvtimme och då fick jag vänta på torktumlarna för den före hade inte hämtat tvätten än, satt och väntade i typ 20 min och sedan slängde jag ur tvätten eftersom torktumlarna ändå stannat och kläderna va torra, i med mina kläder och fort upp...  Åt lite frukost och duschade =) satt vid datorn och sedan gick jag ner igen, har nyss vikt tvätten och lagt in dem i garderoberna/byrån :)

Har ringt Leif ang visning på lägenhet idag också, så klockan 15:00 ska jag och älsklingpälskling iväg och titta på en tvåa här i sandarne :) Tar nog med kameran så jag kan lägga ut lite bilder sen =)

Nu ska jag strax gå och fixa i ordning lite lunch, börjar bli lite hungig ;)

lägger ut bilder från visningen sen =)





före och efter bilder ;)

Nuså har jag äntlogen fått ordning inne i alkovet :)
Tog lite tid men nu så är det klart!

Har även fixat om min blogg header som ni kanske ser? :o) Så duktig jag kan vara ibland ( och tack till Jonas) <3



FÖRE:
saker och massa skit ligger huller om buller, knappt någon golvyta..







och...



EFTER :)








ett litet bord, som står framför soffan till höger..

...................................................


Solcellslamporna på balkongen :)


Nya gardiner i vardagsrummet :)


tidsfördriv..

Sitter och lyssnar på radio  107,5 :) Och njuter ;)
Ska gå och förbereda maten alldeles strax men först tänkte jag göra ett kort blogginlägg :)
Fick tillbaka min Essay (uppsats) på engelskan idag och jag fick VG+ på den :) Jippie!

Pappa ska komma hit när han slutat jobbet och äta med mig, och sen ska vi ställa upp massa grejjer på vinden i mitt förråd :) Guud så skönt de ska bli! :) Kommer att lägga ut före och efter bilder här senare, så håll utkik!

Nu ska jag fixa med maten och fortsätta dunka musik på hööög nivå ;)



Nicklas, jag älskar dig!


Emmsan säger : Piss off!

Måndag
- 26/4 2010 -

Hallojsan!

Den här dagen har verkligen vart superskön, har vart hela 17 grader ute och solen har vart framme nästan hela dagen! verkligen supermysigt!

Var inne på stan med Jonas idag, var först på Resurscentrum sedan hade jag engelska på CFl, och då fick man sitta parvis och diskutera och jag satt med Hamid (stava) som inte kan någon svenska alls, men de gick väl bra. Fick läsläxa till fredag också - Oliwer Twist! Sen när jag slutade snackade jag lite snabbt med Kicki och Ida om Sista april och de lutar väl åt att dom också är med mig och grabbarna då :) Jättetrevligt ska de bli =)
Ska förhoppningsvis grila om de blir väder och dricka och sen gå ut på krogen =)

Jag är också väldigt ledsen över att jag inte bloggar så ofta men detta beror mycket på att jag har sån sjukt seg datorn, har en sation'r just nu med Pentium 2, inte för att de säger mig nått egentligen men den är riktigt seg, bara att starta den tar säkert 3 minuter ;D haha jaa. Sen att lyssna på musik och annat på youtube och sånt det går bara inte, datorn bara hackar, segar och håller på som en jävla stenåldersdator! Vilket gör mig PISS OFF!

i allafall så har jag nyss kommit hem från älsklingen, var även till Äwa en snabbis idag =) Imorgon ska jag in på RC igen och snacka me Magnus om praktik sedan ska jag umgås me Jonas tills älskling slutar för då ska jag nog träffa honom ;)

Satt ut mina solcells-lampor på balkongen idag också, sen bytte jag o Jonas gardiner i vardagsrummet, gud va härligt och fint de blev!


Nu ska jag krypa ner i sängen och ringa älsklingen :)






17,4 grader idag :) Äntligen börjar värmen sakta men säkert komma igen :)

Vårtecken :)
tog bilden hos mormor den 16/4 :)



Älsklingens och min bil ;) <3


Duktig idag

Torsdag
- > den 22 april 2010 < -

Hejhej!

Sitter hemma och dunkar musik :)
Idag vaknade jag runt nio, gick upp nästan direkt och började diska lite sedan åt jag frukost och började dammsuga och städa! Såå otroligt skönt men sjukt jobbigt för jag blir så jävla snorig och så med tanke på dammallergin, men nu är allt damm och katthår veck ;)
Efter jag städat tog jag en dusch och efter ett tag kilade jag ner till tvättstugan, så skönt att hon före mig minsann passade sin tvättid så hon va klar när jag kom ner, så skööönt!
Ska ner om typ 20 minuter och hämta upp tvätten som legat i torktumlaren och torkrummet en timme,
Idag fyller min svärfar år också, men ska gratta honom imorron istället - grattis på dej!

Sen när Älskling slutat ska han komma hit och äta med mig, jag ska fixa den där bacon grejen med pasta senare ;) MUUUMS!

I morgon är det fredag igen, helt sjukt vad veckorna går fort.. Helt otroligt att de är knappt 5 veckor kvar på engelska kursen :) Gåår så fort!

Vi får höras mer senare när jag har lite mer att skriva ;)




Tisdag

den tjugonde april


Sitter här och lyssnar på Rockklassiker, riktigt bra radiokanal :)

Ska snart gå och sminka mig och fixa håret sedan ska jag in till stan med två bussen, ska in på någon information på ResursCentrum sedan efter det ska jag hem och äta..

Igår va jag inne på CFl och hade engelska, jag, Linn och Emelie redovisade om Canada och de gick sådär ;( va sjukt nervös så :( men men!
Efter engelskan gick jag runt på stan och kikade lite, hittade en jättesöt tunika på Hollywood (VeroModa) som kostade 160:- så den ska jag köpa idag ;) hittade även ett par solglasögon på KappAhl 79,50 :- så dom köpte jag direkt :) ( se bild )




tankar...

Sitter här alldeles varm, nästan svettig.. Har vart ner och slängt in tvätt i tvättmaskiner, dammsugit och gjort rent kattlådan åt missarna.. Sitter här och funderar på vad man ska hitta på idag. Ska säkert träffa Nicklas bara jag är klar i tvättstugan och så, kommer säkert att åka iväg och handla lite inför kvällen goooodis :)

Rätt sjukt det där ändå, nu har man ju smällt i sig massvis med godis under påskveckan och ändå är jag sugen på godis! :)

Var med Nicklas igår också, vi åt grillat sedan åkte vi till Pappsen och Ellen och tittade på Talang, och lekte lite med Ellen <3 Hon blir så stor, min lilla lilla söta lillasyster :) Kan knappt tänka tanken att om ca 4 månader kommer hon att kliva in i ett klassrum med uppradade bänkar och/eller bord + stolar och börja åkurs ETT! Hon kommer att börja lära sig att räka, läsa och skriva, visst hon kan det redan men hon kommer ju att öva mer på det nu!

Var och hälsade på min första/gamla lärare igår också, Maggan Zeidliz som jaghade när jag flyttade till sandarne och började ettan.. Satt där någon timme sedan träffade jag Jonas och gick till flinken och käkade Sibylla meal ( korv + mos) :) efter det kilade Nicke iväg på Ahlsell och jag o jonas stack till mormor och knäppt kort till en annons som vi senare la ut på Blocket.se..

Måsta ner till tvättstuagn igen nu :P Ha en riktigt mysig lördag alla där ute ;)






Jag och min lillasyster :)
I love u sis <3


Torsdag

Har nyss ätiti lite mat, blev hamburgare och pommes :) hur gott som helst!
Idag har jag vart på stugsund och haft min sista praktikdag! Känns helt okej ändå, imorron ska jag in på Miroi och träffa Anna och sen hjälpa mormor med att lägga ut annons på Blocket.

Blir nog att jag träffar Nicklas senare på kvällen och myser med honom framför TVn :)<3


Igår var jag, Sara, pappa och Ante upp till Njurunda (Sundsvall) och plockade ur saras lägenhet, gick jättebra! :0)


Har ont i ryggen idag också, börjat fått det väldigt ofta nu :/ hmm, jobbigt!

Har inget mer att skriva nu :P




Underbart helt enkelt!

Måndag
- den tolfte april -


Ute skiner solen och här sitter jag!

Solen lyser, himlen är blå vad det är skönt att leva då. Upp i topp går allas humör och det är det som susen gööör! Jippie!
Nu börjar det verkligen nalkas vår!
Helga helgen har jag tillbringat med Nicklas och hans familj, har även hälsat på min pappa =)
Haft en riktig underbar helg på alla vis, igår var jag o Nicke hos Wilma och lekte med henne, vi spelade Bandy, hoppade hopprep och rockade rockring ;) haha riktigt kul!

Ska snart kila iväg till bussen in till stan och CFL o ha engelska b sedan ska jag hem och städa och diska undan all disk..
Sedan ska mammsen komma hit och hjälpa mig med att sätta upp en ny lampa i köket (över köksbordet) och sen ska vi kika på Teddy's tass :/ stackarn!

Mer än såhär tänker jag inte skriva nu :)

Ha en bra måndag!


Jabbadabbadooo (=

Fredag
9/4 - 2010

Sitter här och försöker fördriva tiden medans tvätten är i torktummlaren :)
Idag har jag vart in till stan och solat solarium i ca 17 minuter sedan tog jag bussen hem till mammsen och träffade på syster! Fick skjuts av mammsen hem och då duschade jag.. Gick ner till tvättstugan lite tidigare också, så nu är jag snart klar, bara väntar på att tvätten ska torka :)
Senare ska jag träffa älskling och vi ska hem till Peter & Emelie och kika på Talang sedan ska jag sova med älskling inatt! ;) Guud va mysigt de kommer att bli, vi har ju inte sovit med varandra på flera helger känns det som!

Måste fixa lite mat snart också, får bli farmor´s köttbullar, sås och potatismos!
Muums!

Ska kila ner till tvätten strax så CIAO ;)








Skurt, en stor del av mitt hjärta tillhör honom/dig!
Min älskade kisse!
08-09-15


Vårtecken :)

Onsdag
- den sjunde april 2010 -


Hallojsan!

Sitter här och funderar på att gå och äta nått snart, vet inte vad än :P
Har vart till stan en sväng, var till tandläkaren och innan det var jag en stund med Vickan, gick runt o letade efter nått ställe där vi kunde köpa kaffe för bägge två var otroligt kaffesugna.. Men de fanns inte ett ställe som hade öppet :/ Typiskt söderhamn!
Fick se de bästa vårtecknet när jag var i stan också, nu börjar dom äntligen att sova av gatorna!! Hur mysigt är inte det? det är ju verkligen ett speciellt vårtecken för mig! Såå skönt att få bort all skit, all grus och tösnö..

Vid åtta gick jag iväg till tandläkaren, fick sitta och vänta ett tag sedan va det min tur. Gick ganska bra ändå, visst jag får sånna jälva kväljningar av röntgen men annars gick allt bra. Hade inga hål eller nånting så allt såg kanoners ut :) Ska dit igen om 1½år :) Jihoo :-) Är så lättad över att jag inte hade nå hål!

Idag ska jag iväg och bada med älsklingen (och kanske Camilla, Wilma och /eller Danne) Sen fyller ju min faster Carina 45 år idag - Grattis på dig!

Längtar så sjukt mycket efter Nicklas, tänker på honom hela tiden :(

nu blire lunch sedan bad me älskling <3




<3


skitväder

Måndag
~ den femte april 2010 ~

Hallojsan där ute!

Nu sitter jag här och är mätt och belåten. Åt fiskpinnar och hemmagjord potatismos mumsfillibabba :)
Om ett tag ska jag dra iväg in till stan för att handla lite mat och hämta upp min kära lillasyster på resecentrum, sedan ska vi hem till mig och bara mysa framför teven..

Jag börjar få jätteont i både nacken och lite i ryggen (svanken) :( Inte alls bra, skulle behövt gymma den här veckan och sola solarium, får se till att sola på onsdag efter jag vart hos tandis (tandläkaren) :) Ska ju förhoppningsvis iväg och bada med Wilma, Camilla och älskling på onsdag också.. :)

Idag har jag bara slappat och kikat på film, hur sköönt som helst. Hade tänkt tagit en promios idag men vägrar att ge mig ut i det här skitvädret så det blev ingen promenad för mig iallafall :P

Har inte träffat Nicklas idag heller, han kände sig hängig så då är de lika bra att han får vara hemma :P

Har inte nå mer att skriva om nu (:





Mitt hjärta slår för dig!
09-11-14 <3


Påsk

Söndag
~ den 4:de april 2010 ~

Hallojsan!

Har nyss duschat efter att ha städat lägenheten, jätteskönt att ha det gjort! har även diskat och plockat undan lite grejer. Ska snart gå och fixa i ordning lite frukost..

Igår så var jag & älskling hem till farmor och farfar på påskmat tillsammans med pappa, Ellen, Fastrarna Maggan och Carina, Göran, Janne och Patrik och hundarne Hassel och Kelly.

Åt jättegod mat, dessvärre blev jag mätt redan efter det "kalla" så jag åt aldrig köttbullar och prinskorvarna :) haha :P Annars brukar jag vara jävligt snabb på just farmor köttbullar, som jag verkligen älskar! Det är faktiskt de enda köttbullarna jag kan äta. Jag avskyr verkligen köttbullar annars men inte farmors <3 Love it!
Var där till fem sedan drog vi hem till syster och lämnade över påskägg och en teckning som Ellen ritat, sedan åkte vi hem till mig så jag fick lämna av en matlåda med köttbullar :) Sedan iväg till Östanbo och bönhuset där Nicklas släkt firade påsk. Vi kom mitt i deserten ;) Och eftersom jag var mätt så åt jag ingenting där.
Var där ett tag sedan blev det en långpromenad med vovvarna Rocky, Dixie och Tin-Tin ( var ju hem och bytte om först.)

När vi kom tillbaka började dom att spela "påskspelet" det går ut på att var och en köper en present/paket för tex 50:- sedan sitter man runt ett bord med en tärning och när man får 6 så får man välja vilket paket man vill ha, det hela går på tid också, man stället klockan på en viss tid som bara en person vet om, när klockan ringer får man behålla det man har framför sig =) I julas var det faktiskt jag som fick mest paket :)


Var där till 19:30 sedan skjutsade Nicklas hem mig eftersom han skulle till hudik och jobba på Statt, drog hem till Sara och var där till nio sedan gick jag hem, mådde inge bra. Hade huvudvärk och kände mig febrig :/
När jag kom hem satt jag mig en strund vid datorn sedan tog jag på mig mysbyxor o kikade på "Millenium" och sedan gick jag o la mig, vaknade typ 3 eller nått och låg o tänkte på älskling som ringde efter typ 10 min, låg och snackade med han tills han hade kommit hem :) sedan kunde jag inte somna om så jag låg och läste ett tag, sedan somnade jag.. Vaknade vid tio och började städa :) Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska iväg och träffa älskling bara han vaknat, då ska vi fixa Bingolotter tills ikväll också :)

Nu kommer de lite bilder sen igår :)





Min fina lillasyster Ellen :') <3



Min kusins hund- Kelly (en samojed)


Pappa <3
'


Min Faster Maggan (pappas storasyster) :)


Mat (=



<3


:)



Ellen :P



Jag o mitt hjärta
Foto: Sara Berger


Foto: Sara Berger


Jag älskar dig Nicklas =) <3
Foto: Sara Berger


skärtorsdag

Torsdag
första april


Sitter här och ska snart gå och ta mig en dusch, mår inge vidare. Har legat och haft frossa och rethosta nästan hela natten och inte nog med det har jag blivit lite hes och fått sån där jobbig huvudvärk :-/ HUUA!
Känner mig helt färdig, vaknade för drygt en timme sedan och har bara hunnit fått i mig lite frukost, varm oboy och en halv smörgås! bra Emmsan :P

Var ju hem till Pär & Elliot igår ocksp, lekte lite med honom sedan hjälpte Nicklas att städa ur Pär´s bil eftersom han ska sälja den skönheten idag..

Jag ska väl bara ta de lugnt idag (så säger jag jämt men de blir aldrig så) måste i allafall försöka att hålla mig inne, ska bara ut en sväng med soporna o hämta in posten sen så.

Nu blir de en dusch och fixa lite. Sen blir de väl nån film :)

Glad Påsk!




Glad Påsk