uppdatering

älsklingen kom hem en snabbis på lunchen, och gissa vad han hade köpt? jo, två risifruttisar med jordgubb, drickyoghurt med smak av jordgubb o lime, samt en lassagne (viktväktarna) så antingen tycker han att jag är mullig/fet så jag bör banta eller så fanns det ingen vanlig, vilket jag tror mer på.. Att den vanliga var slut eller nått ;)

Har nyss kikat på Reine & Mimmi i fjällen och pratat med älskling, ska vänta tills han kommer hem från jobbet sen knalla ut så han får visa mig runt, är inte värt att Emmsan ger sig ut på egen hand.. Jag har vissligen bra lokalsinne och så, men ändå. norrköping är ju lite större än Valbo köpcentrum :)

Åhh, jag bara längtar!
igår när Mange satt på mötet i Stockholm passade jag på att kolla på lite olika utbildningar både här i Norrköpuing och i Linköping, och bäst är det om utbildningen är i Norrköping så jag slipper pendla till o från linköping varje dag i princip.

det jag nu har funderat på att plugga är:

* Socionom 210hp
behörighetskrav: Matematik B och Samhällskunskap A, dock har jag inte Matte B och har vääääldigt svårt med matten så :S
Ort:Norrköping

* Lärare förskola/förskoleklass 210hp
Behörighetskrav: förutom grundläggande, goda kunskaper inom matematik(MaA), svenska(Sv A+B) och engelska (EnA)

* Special pedagog 90hp
Ort: Linköping

* Speciallärarprogrammet 90hp
Ort: Linköping

* Psykologprogrammet 300hp
behörighetskrav: Matte B (samhälle a)
Ort: Linköping..

Skulle verkligen vilja plugga till socionom, fritidspedagog eller speciallärare.. Men jag vet inte riktigt hur jag ska gära, vilken utbildning jag ska läsa.. Visst, jag har alll tid i världens (iallafall nästan) att tänka & fundera.. dessvärre har jag ingen större lust att läsa upp matten, så det blir nog fritiddspedagog i slutändan, och det är ju det jag viljat läsa till i flera år nu =)





I norrköping

Hallojsan!!

Emmsan bara flänger och hänger hit och dit, här & där - jag vet! men jag älskar vekligen mitt liv just nu!! Visst förkylningen är ingen höjdare direkt men jag älskar att vara i Magnus närhet all the time!
Så underbart att få se honom när jag vaknar tätt in till honom, så underbart att kunna säga " Godnatt, jag älskar dig" innan man slår igen ögonen och somnar... Det här förhållandet är de bästa, och jag kommer aldrig släppa dig Magnus! ♥

Det är underbart att var ifrån Söderhamn, och visst saknar jag Pappa, lillasystrarna, mamma äwa och vännerna men de finns alltid inom mig, i mina tankar och jag älskar mitt nya liv!

Var och shoppade med älsklingen igår på Kista Gallerian och jag shoppade mig en ny tischa (lägger ut bild senare) knallade runt i olika butiker och sedan ringde min mobil, och det var Taida från Högtrycket som ringde för att berätta att jag skulle få praktik inom en snaaart framtid, och vart tänker jag inte säga här & nu, utan de berättar jag när jag vet mera! ;)

Efter det beskedet var jag mer högt än lågt som Äwa skulle ha sagt :)


Efter shoppingen tog vi bilen och åkte och tankade och köpte två milshake på MC donalds, älskling tog vanilj och jag tog såklart jordgubb<3 MUUUMS!

Efter en stund somnade jag till i bilen och vaknade när vi hade ca 5 mil kvar till Norrköping, kom hem och la oss  och kikade på en film sedan iväg till Manges replokal, satt där i tvåtimmar och lyssnade på deras rep, efter det drog vi till MAX och sedan hem o käkade..
Efter det var vi så trötta efter allt spring och vi gick o lade oss i sängen.

Vaknade för dryga timmen sedan och har inte gjort så mycket, plockat och diskat lite.. Funderar på att gå ut och kika lite om en stund :) Först ska jag titta på Det Okända, eftersom jag missade det i måndags..


Magnus, du är min lycka, min dröm och min framtid.. Vill du leva med mig?
Jag älskar dig!






stockolmsliv med älskling.

När jag kom till stockholm centralen igår stod älsklingen där och väntade på mig, blev sååå glad!! kändes som om vi vart ifrån varandra jättelänge fast vi bara var ifrån varandra knappt 12 timmar..Tog pendeltåget till bilen sedan iväg till Magnus syster och hälsade på, dom bodde verkligen jättefint! Nybyggt hus med utsikt mot vattnet och båthamn, riktigt myyys! var där och pratade sedan åkte vi till MQ för älskling skulle byta jacka, och såklart blev de en Fred Perry :)

Efter det åkte vi iväg till hotellet och checkade in, ett jättegulligt rum utan fönster i källaren, men mysigt var det! Bytte om och knallade iväg till en grekisk resturang på söder någonstans där vi åt tsatsiki till förrätt och varmrätt blev de souvlaki med fläskfilé och en zingo, medans hjärtat tog sig en öl, efter några minuter började halsen, huvudet och kroppen strejka totakt, började frysa så jag nästan skakade så jag fick ingen matlust..

Åt ändå så mycket som jag kunde, sedan gick vi.. Hela vägen tillbaka till hotellet skakade och huttrade jag så jag fick jätteont i ryggen.. När vi kom till hotellrummet, duschade vi hett hett hett! men Emmsan fröst så jag hade "kackelpyjamas" (gåshud) över hela kroppen, duschade så varmt att jag blev alldeles röd på kroppen. Efter duschen blåste jag håret lite grann sedan snabbt ner under täcket såå mysigt!♥

Älsklingen låg tätt in till mig och smörjde in mig på ryggen med thaiolja - love it!

Idag vaknade jag strax efter sju, sedan låg vi och tittade på vakna med the voice och myste, sedan dusch och göra sig i ordning, tog hissen upp till frukosten. Åt en smörgås med ost o röd paprika, apelsinjuice, ägg, apelsinhalvor och melon MUUUMS! Sedan gick vi ner till hotellrummet och hämtade väskorna och checkade ut, tog väskorna till bilen sedan t-bana till rådmansgatan, och nu sitter jag på nått hotell och älsklingen är inne på nått möte.. Ikväll åker vi hem till Norrköping och älskling ska repa med bandet, och då ska jag hänga med :)

Jag lovar att lägga ut bilder här senare, så fort jag kommit hem och lagt över bilderna och så =)

Hoppas allt är bra med er, att ni inte dragit på er en höstförkylning som mig. Tur att det finns halstabletter, thaiolja , ibumetin och världens underbaraste pojkvän ♥



Puss puss

Emmsan♥


ont i huvudet och i halsen....

Jahopp, trodde att min förkylning va´kort varig eftersom jag inte hade ont i halsen eller nått på hela dagen igår. Men icke, igår kväll efter vi vart till Gävle började halsen spöka igen, hade väldigt ont. Så jag har legat och knaprat halstabletter hela natten. Usch :(

Magnus åkte iväg till Stockholm imorse, och ringde mig vid halv åtta då han va framme i Stockholm, har legat och snurrat runt i sängen sedan dess..

men men, ska väl duscha, äta lite frukost och så innan klockan blir för mycket, måste även ner till tvättis och ändra min tvättid..

Jag bloggar så fort jag kan och har lust, kommer nog ta några dagar!


ha det så bra!


tack och hej!

klockan halv sju

Vaknade strax efter sex, eller va klockan halv sju? minns inte men jag vaknade i allafall av att jag hade jätteont i halsen och kunde knappt svälja :/ La mig tätt in till magnus, och försökte värma mig för jag frös så jag skakade. Hade säkert feber men kollade aldrig.. Låg vaken och proppade i mig massa vatten, halstabletter och gick på toaletten, sedan somnade jag om en stund tills magnus vaknade och låg sked med mig, såååå myysigt!
Sedan låg vi och drog oss, ringde pappa och pratade om att åka fyrhjuling och att vi ska bjuda honom på middag senare.. Trots att jag har ont i halsen och är snuvig kan inte det hindra Emmsan från att stocka iväg med Magnus och åka lite fyrhjuling senare på eftermiddagen :)

Hade i allafall en jättetrevlig & väldigt mysig kväll igår, tända doftljus, hjärt-chips, cheeezzballz och godis framför en film som älsklingen somnade till på slutet ;) Han är såå söt, och recis när han somnade till så började han snarka och vaknade på direkten..

Gick och la oss i sängen och somnade ganska snabbt ;P

Så idag blir de fyrhjuling, middag med pappsen och senare ikväll ska vi bada :)


¿




Jag älskar min Carl Magnus Rostö, min blivande make :love:♥
jag älskar dig <3

stockholms mys med bästa <3

Gårdagen var verkligen underbar på alla sätt och vis, kom till Stockholms centralen mitt i allt kaooos, människor hit & dit, resväskor och You name it! Men där stod min älskade pojkvän och log när jag kom med mitt fullsatta tåg..
trängde mig fram till älskling & slängde mig runt halsen på honom och pussade och höll om honom och höll tillbaka tårarna, såå glad och lycklig, pirrade i hela kroppen!

Trängde oss förbi alla människor ut utanför centralen där vi stod och höll om varandra och tände en cigg,sedan ringde jag till Mamma Äwa & berättade att jag kommit fram, sedan knallade vi runt på stan och visst shoppade jag!

Älsklingen min då, han hade köpt en "Guns N Roses" t-shirt åt mig, sååå jävla fin och jätte gulligt! Blev såå glad ♥
Knallade på Sergelstorg och kiade i massa butiker, mitt första köp var en rosa mössa inne i en H'M butik för 49:50 sedan vidare och då hittade jag efter mycket letande i massa skobutiker ett par stövlar som jag verkligen gillade! Så dom köpte jag :D

Vidare in på NK och lite andra butiker, sedan började magen kurra och vi gick till Bamboo för att äta kinamat, såå otroligt gott, Älsklingen tog fyra små rätter & jag wokad biff med grönsaker och currysås och en ZINGO

Efter vi ätit knallade vi iväg till parkeringshuset där älsklingen hade bilen och drog iväg och körde runt lite, Mange visade några ställen där han bott och jag fick se globen :D haha, sedan rog vi väg mot e4an och hem, så trötta och sluta efter mycket spring på staden i stockholm, och jag vill faktiskt tillbaka dit och shoppa meeer!!

Var såå mysigt, att få vara med älskling, shoppa och gå hand i hand genom stockholm.. Jag njöt av varje sekund trots med spänninghuvudvärk :S


Nu har vi varit iväg och handlat lite grejjer tills vi ska göra tacos senare och just nu håller vi på i tvättstugan, eller, ska ner om ca 20 min och hämta upp tvätten som förhoppningsvis har torkat..


Efter det ska vi dra iväg igen, sedan hem och fixa lite middag pch förhoppningsvis kommer Pappa förbi på lite mat han med =)



Mange och Emmsan utanför centralen i Stockholm :love:






"Tornet"



Emmsan's Mat :)


stövlar(na)




Mössan




rock tischaaan jag fick av världens bästa pojkvän!♥
Tack Mange (L)






fredag - Mot Fjollträäsk ;D

Hallojsan!

Har precis gjort mig klar och ska snart knalla ut med soporna och möta Julia & Johan.
Sedan ska vi in till stan, ska ju till doktorn och Julia ska på ungdomsmottagningen, efter det ska jag ta en fika/lunch med mormor och efter det umgås med Julia & Johan tror jag, annars hänger jag väl på mormor hem tills mitt tåg går till Gävle strax efter två tiden. Väl i Gävle är de 10min innan mitt andra tåg går, så då ska jag bara sätta mit på rätt tåg o på en plats, helst inte så jag får åka baklänges för då blir jag åksjuk.. Sedan bär det av från Gävle till Stockholm och där på central stationen kommer H A N  stå, min underbara pojkvän, som jag saknat väääldigt mycket nu. Har knappt kunnat sovit utan legat i sängen och gråtit av enorm saknad.. Men idag kommer han och de kommer bli väldigt mysigt, han stannar till på tisdagmorgon, men tills dess ska vi bara mysa, rå om varandra och ta igen allt vi har missat på dessa två veckor...

Var till mamma äwa igår och hon lockade håret på mig, blev jättefint, men frågan är om de kommer vara lika fint när jag möter älsklingen med tanke på att de regnar ute, så därför har jag tagit med mig mitt lilla söta gröna paraply i min väska :)

Nu ska jag knalla iväg med soporna och möta upp Jullan & Joohaan


Hörs senare :D

stan med Julia - Furans café

Har varit i stan med Julia nu på eftermiddagen, hon var jättesnäll och följde med mig upp på mötet på resurscentrum och där var även Ida, gickl ner med tjejerna på stan, och pratade med älsklingen i telefonen. Ida knallade hem och jag o Julia var sjukt sugen på Subway så vi knallade dit, men dörrjäääveln va låst fast de lyste o så där inne, skitskumt :s så vi tog våra hungriga magar till Furans café istället där Julia beställde en Wrap med kyckling och jag en pastasallad med kyckling och mangodressing och ljustbröd =) Riktigt gott och trevligt, Julia fick med värsta längsta feferonin ever i sin Wrap eller va det heter =)

Efter vi ätit knallade vi till ungdomsmottagningen som var stängd, så vi ska dit i morgon istället.. När vi kom ut från Ungdomsmottagningen mötte jag Janne och frågade om han hade lust att köra hem oss till Sandarne, vilket han var sååå snäll och gjorde, fick skjuts ända fram till dörren :D hahah, sen knallade vi upp för Julia skulle låna en bikini av mig och jag lånade en "jacka" av henne :) Sen knallade hon hem och jag duschade, sen har jag diskat och plockat undan mer grejer som ska upp på vinden antingen nu till helgen eller ja, till veckan.. Usch, är så tomt här hemma nu, inga tavlor och inga grejjer framme, heeel döött :/

Nu ska jag vänta på att håret torkar och sedan knalla över till mammaäwa som ska hjälpa mig och locka det så jag är fin(are) tills imorgon då jag ska möta älsklingen i Stockholm...

Måste fortsätta nu, bloggar sen när jag har tid =)


puss och hej tacogratäng ;)



Julia med feferonin =)


torsdag - den som väntar....

Gårdagen spenderade jag tillsammans med Stefan Sjögren, vi åkte först en sväng på donken och där köpte jag mig en `STOR jordgubbsmilkshake, sedan drog vi till bowlinghallen och spelade två serier, och ja.. Sjögren vann men inte gör det mig nått, var bara roligt att göra nått samtidigt som man pratade och hade roligt, efter bowlingen drog vi hem till honom och satt och pratade i timmar. Vid nio-tiden skjutsade han hem mig och jag ringde till älsklingen.. SOOOM jag saknat hans röst! Låg och pratade med älskling tills Kungarna av tylösand började, sn ringde han mig igen, är så skönt att prata med honom. Men samtidigt längtan och saknaden av/efter honom blir såå påfrestande när vi pratar.. Det är så jobbigt att vara så långt i från honom, mitt hjärta!

Idag ska jag iväg in till stan och gå på resurscentrum på nått informationsmöte med mina gamla kuratorer, Björn och Åsa. Får se om det ger nått eller inte.. Efter det tar jag nog första bästa buss hem och fortsätter plocka och packa det sista, är inte sådär jättemycket grejer ändå,mest småplock....


Åhh, imorgon är det äntligen fredag! Så imorgon vid den här tiden har jag varit hos läkaren och har nog precis träffat på mormor på stan, vi skulle nämligen ta en fika och prata lite imorgon innan jag ska med två-tåget till Gävle sedan vidare mot Stockholm ;)

jag längtar så jag nästan krampar.. eller ja, nästan iallafall ;)

Jag funderar ganska starkt på att flytta inom 4 månader, känns så jobbigt att var ifrån den man älskar. Men samtidigt ser jag de som ett prov, ett prov på hur mycket man älskar varandra <3...


onsdag / 72timmar

Idag tog jag mig en ganska lååång sovmorgon och nu när jag vaknade insåg jag att det är onsdag och vad är det som är såååå speciellt med onsdag då? För mig är de inte att de är lill-lördag utan att de är mindre än 72 timmar kvar tills jag sitter på tåg mot gävle, sedan vidare från gävle till stockholmscentralen och där! Där kommer Emmsan´s pojkvän Magnus att stå och vänta på henne :)

Och förlåt, till alla som kanske stör sig på att jag skriver/skrivit väldigt mycket om Mange nu ett tag, eller ja, det gör jag ju mest hela tiden. Men nu har jag och han inte träffas på två veckor och saknaden är E N O R M!

Idag har jag faktiskt inga planer egentligen, förutom en promenad senare på eftermiddagen efter jag ätit. Sen ikväll blir de myspys i soffan framför Kungarna av tylösand klockan 22<3 Och efter det blir det natt för min del, ska upp ganska tidigt imorgon eftersom jag ska åka in till staden och hälsa på mormor & morfar och sedan gå på ett informations möte på resurscentrum..


Nu kurrar min mage och det är dags för lite "sen" frukost och efter det dusch, smink, fixa håret och byta om =)

skriver säkert nå mer vid ett annat tillfälle ;P



emmsan talar ut...

Till att börja med vill jag skriva: jag är inte rasist!!!


har tittat på Idol och när de va slut satt jag bara vid datorn en stund, kikade runt lite på FÄÄJsbok (facebook) och jag blir lika matt varje gång jag läser att Sverigedemokraterna är ett hot mot sverige och att de är rasister hela högen och blablbla...
Jag trodde att Sverige var ett demokratiskt land, där vi fick tycka/tänka & säga vad vi vill, men icke!

Jag tycker att sveige håller på att gå under, inte bara pga invandringen utan även att i dagens samhälle får vi inte längre tycka och säga precis vad vi vill och det är ju hel sjukt!

Jag kan erkänna att jag INTE är rasist, men jag blir lika tokig varje gång jag kikar på tv programmet efterlyst, och de flesta övergreppen/brotten som begås så är de " Talade svenska med brytning" och "gärningsmannen/gärningsmännen var mörkhyade samt talade svenska med brytning" herreguuud! varför kan de inte direkt säga att de är invandrare/asylsökande eller rent ut sagt svartskallar?

Jag står för det jag tror på, och det är att Sverige var MYCKET bättre förr. Förr kunde tjejer gå i korta kjolar och uringade tröjor/linnen utan att bli tagen som slampa och utan där det stod "knulla mig" i pannan.. Det kan inte vi längre göra idag utan att "DOM" från ett annat land eller jag kanske ska kalla DOM för " de som talar svenska med brytning" att de tror att de är fritt fram att ha sex med en tjej..

Åhh, jag blir bara så arg, så förbannad på Sverige, jag tycker att de räcker med asylsökande & de som talar svenska me brytning nu.
Snällasnälla, jag säger det igen, jag är inte rasist. Jag är en helt vanlig svensk tjej som är less på att bli kallad för rasist så fort man öppnar käften och nämner ordet "Invandrare / svartskalle"

Jag kan tycka att vi bör hjälpa de hemlösa istället för att lägga pengar på att ta in fler i sverige som inte ens kan acceptera och rätta sig efter de svenska reglerna..

Jag tycker som SD (Sverige demokraterna) att om någon med utlänsktursprung begår ett brott så bör denne utvisas, varför ens stanna i sverige om man inte kan rätta sig efter våra lagar/regler och normer?

Jag menar, när vi är utomlands så rättar vi odd efter landets regler, det kan vara att vi inte få ha för kort kjol på oss om vo ska besöka någon moskee eller va fan vad som helst..

jag blir less, less på att inte få göra sin röst hörd utan bli kallad för " Du är rasist"


Och nej, jag är återigen inte rasist, nazist eller patriot eller whatever!..
Jag vill bara kunna göra min röst hörd, kunna ha svenska flaggan i topp vilken dag som helst och säga ordet Invandrare utan bli kallad för rasist.. Det är väl inte för mycket begärt, eller?




Whatever, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och vänta tills älsklingen ringer och säger "godnatt"..


tack och tjoheej leverpastej!




över förväntan..

Provtagningen gick över förväntan, om jag bortser från att jag svimmade :S hann i allafall med kvart i elva bussen hem igen så de var skönt, och när jag kom hem bytte jag för mina jeans va blöta så nu sitter jag här och har nyss ätit kladdkaka och pratat med Magnus. Är så härligt ändå med såna här slö-dagar, tänkte faktiskt lägga mig i soffan och titta på en film nu tills jag ska göra lite mat, har faktiskt inte kommit på vad jag ska äta än, men de löser sig :)


snälla, snälla du där uppe! låt det bli FRIIIDAY NU <3 :love: 


en regnig dag

gick upp 8:20 och duschade direkt, sedan åt jag en risifrutti med hallon/rabarber och en actimel jordgubb till frukost. Risifrittin var ingen 10poängare direkt, föredrar ju Mannafrutti med jordgubb men de var slut.. 

Har sminkat mich och plattat håret så nu är jag klar, ska strax gå till bussen i regnet :/ usch, tycker verkligen inte om regn! 

När jag kommer hem ska jag äta lite lunch och ringa till älskling. 


godnatt

Jahapp, då var måndagen snart över och den här dagen gick ju ganska snabbt ändå, vilket är skönt, nu är det bara tre dagar kvar tills jag får träffa honom jag älskar mest av allt!

Emmsans planer för imorgon är:
* Kliva upp tjugo minuter över åtta ( hur jag nu ska prka det när jag sov till elva idag ;P)
* duscha
* sminka mig + fixa håret
* sätta på mig kläder
* äta lite frukost
* borsta tänderna
* kolla facebook och mailen
* gå till bussen -> Stan
* provtagning hos min familjeläkare (ingen höjdare direkt) :S
* ta bussen hem - fixa mat..


aja, måste lägga mig nu, och smsa älsklingen innan han somnar ;)

hörs mera imorgon
godnatt och sov så sött :D



jag går under....

kom hem för en stund sedan, har varit hemma hos Mamma äwa ett tag nu på eftermiddagen och åt tunnpaNGkakor med hallonsylt och strösocker, väldigt gott kan jag säga..
Nu har jag som sagt kommit hem och ska bara ta de lugnt resten av kvällen, ska titta på Det Okända klockan 20 och efter de ska jag nog göra kväller, ska upp ganska tidigt imorgon eftersom jag ska på provtagning hos min familjeläkare och sedan på eftermiddagen kommer pappa hit och vi ska rensa lägenheten på ännu mer saker och prylar, ska försöka kasta sånt som jag vet att jag inte kommer använda och sånt som jag inte behöver, så blir de lite smidigare och enklare den dagen jag flyttar ner till Älsklingen i Norrköping, för dit ska jag innan jag går under, vilket jag kommer göra om jag stannar kvar i Söderhamn/sandarne med dessa människor, jag kan inte längre vara mig själv utan att bli tagen på fel sätt.....


så är det, ,livet är inte alltd en dans på rosor jag vet, men nu ser jag en ny väg och jag ska ta chansen att flytta, flytta till min älskling, få nya vänner och gå just den utbildningen jag drömmer om.. :)

so far so good.

tack och adjö!

en enorm saknad...

Måndag!
En ny dag, ny vecka och jag hoppas verkligen att den här veckan går med rasande fart till fredag, då jag äntligen ska få träffa min pojkvän Magnus igen, kommer till och med ta tåget till Stockholm och där möter han mig på centralstationen :-) Åhh! som jag längtar efter hans närhet, hans värme som gör att jag känner mig både trygg och älskad..

Nu på förmiddagen har jag hållit på att rensa alla väggarna från tavlor och diverse saker eftersom jag kommer att få nya tapeter i alla rum.. Och jag hoppas det går får fort och att det blir fiiiiint :)

Nu har jag duschat och gjort mig i ordning, ska plocka mer imorgon när pappa förhoppningsvis kommer hit och hjälper mig, jobbigt att göra allt sånt här själv faktiskt, det trodde jag inte men det var det, eftersom jag är så kort så når jag inte upp till allt som ligger på garderoberna och får sträcka på mig så då tar ryggen stryk som bara den vilket leder till att jag blir liggandes med värk ;( Sen har jag ju dammallergi, och det är sjukt jobbigt, så fort jag håller på me nått och de flyger lite dammkorn börjar jag nysa och snoret bara rinner :S Men, jag vet ju att det är värt allt jobb, alla nysar och ryggvärk för tillslut kommer jag att få en helt ny lägenhet (iallafall för mig) Kommer att göra om ganska mycket bara jag fått nya tapeter kan jag säga, ska rensa undan väldigt mycket nu..

Om en stund ska jag kila över till Mamma Äwa och prata lite, jag hade en jättejobbig kväll/natt igår, så fort jag lagt på luren med älsklingen började jag spela Plan Three - Brush It Off och så kom tårarna, de bara forsade nedför mina varma kinder.. Jag kände sån saknad, kände mig så ensam.. Det är så jobbigt att vara ifrån honom. Men snart är det fredag och jag hoppas dagarna går med en rasande fart, en rasande fart tills jag möter honom i Stockholm, sen får klockorna stanna....

Men nu ska jag fortsätta, får såhär kommer jag ingen vart ;P



Plan Three - Brush it off :love:





jag älskar dig <3
:blush:

2010-07-13


Bildboooomb!!


Blommorna jag fick som blombud av Älsklingen <3


<3


Mitt i buketten satt det en jättesöt nalle <3




---



Min & Äwas biljett till terry Evans seans :)



Magnus <3 Jag älskar verkligen dig mest av allt<3



Bilder från Fredagen :)



Såhär såg jag ut =)









jag och Julia på pizzerian :)



Patrik, han som bjöd mig på cider =)



Lars och Jag
(han är min gamla lärare i Samhällskunskap)

---------------------------


Jag o Min lillasyster <3


Hämtade ut min tågbiljett till Stockholm, åker dit på fredag och möter älsklingen <3



Världens bästa pappa ever!
Jag älskar dig !



och där va de slut på bilder ;)






vilken fredag!

Gårdagen var minst sagt mycket händelserik..
Började med att knalla över till Mamma Äwa som hjälpte mig med håret, lockade hela håret, sedan sminkade jag mig och tog på mig kläder.. Blev mina nya jeans och ett lila linne (bilder från kvällen kommer vid ett senare tillfälle).

Sedan drack vi en cider och cyklade iväg på pizzerian, jag åt kebab med bröd och Pelle och Äwa delade på en supercalzone, sedan drog vi vidare hem till Pelle och lyssnade på knasig (60-tals) musik och drack och pratade med älskling, sedan höll jag på att riva ner Pelles köksbord ;D hahahah! Sedan dansade vi och sedan knallade vi iväg till pizzan strax efter åtta, och då regnade det. Så jag hade på mig en systempåse på huvudet, ville ju inte förstöra frisyren, för skulle håret bli vått skulle mina lockar försvinna :(

Kom till pizzan och pratade lite me grababrna och kikade lite på IDOL, sen kom trubaduren Krister osm han hette och han spelade "Dagny" för mig eftersom jag önsade den :D jihooo, sen kom Julia och jag blev bjuden på cider av bebis Patrik ;) hahhhah! :D

Satt där ett tag sedan ja, hände de så mycket som jag inte vill och orkar skriva här...

Vill i allafall tacka Magnus för ditt stöd och för att du alltid finns vid min sida.. Julia, för att du följde med mig hem och för att du ställde upp helt enkelt och supertack till Mamma Äwa som verkligen är min xtra mamma och min skyddsängel <3<3 Tack tack tack!


Nu ska jag slänga ikull mig i soffan och titta på någon film och halv sova och fortsätta hälla i mig litervis med vatten.. Huvudet dunkar som faaaan :/


BILDER KOMMER VID ETT SENARE TILLFÄLLE DÅ JAG INTE HAR MÖJLIGHET ATT LÄGGA ÖVER DEM NU!



I have a feeling...

Hallojsan!

Äntligen fredag säger jag bara, dagen börjades med att jag hade huvudvärk och jordens mensvärk :/ usch!!

Är snart klar i tvättis och då ska jag äta lite lunch, byta om och bege mig till mamma äwa som ska hjälpa mig att fixa håret inför ikväll :) För ikväll ska jag nämligen ut på lite party, fart och fläkt och klackarna i taket!
Ska på trubadur kväll på pizzerian med Julia, Pelle och äwa, och senare drar nog jag och Julia iväg in till stan och krogen.. Kommer nog att bli en riktigt trevlig kväll :) Lägger upp bild på mig lite senare :)


nu måste jag ner till tvättisen och hämta upp tvätten :)


Ciaaao



Magnus Rostö, min största kärlek!
I Love you <3


blombud <3

den här dagen började med ett telefon samtal från blåkliten, som sa att jag fått blombud..

Åt lite sedan duschade jag och började dammsuga och moppa av golven, orkar inte städa så noga nu innan rustningen ;) efter det gick jag bara och väntade på att de skulle ringa på dörren och de gjorde det, vid tre tiden, fick en jättevacker blombukett av Magnus med, rosor och andra blommor, lägger ut bild imorgon! Mitt i blombuketten satt det en liten söt nalle också, blev ju såå rörd och kycklig, tårarna rann nerför mina varma kinder och jag ringde till Magnus, som jobbade och sa " Du är faaan inte klok älskling, en nalle också" Åhh, vad jag älskar Magnus! han är sjukt underbar på alla sätt, på alla vis!

På eftermiddagen kom iallafall pappa och hämtade mig, åkte hem till honom och åt lite Ravioli :) sedan satte vi oss i bilen och åkte iväg till E-center, först in på Ö&B och handlade lite hårspray, en jättesöt ljuslykta och godis, sen vidare in på Ica kvantum för att handla lite mat :)Sedan hem och upp med alla matkassar, sedan har jag inte gjort så mycket. Tittade på IDOL och åt lite godis och nu väntar jag på att älskling ska ringa, han är och repar med sitt band nu :)

Jo!! Passade på att boka tågbiljett till Stockholm på fredag också, då ska jag möta upp älsklingen där och vi ska gå runt i stockholm och mysa, shoppa och bara vara - såååå mysigt :love:



Vilket teckensnitt tycker DU är finast?
Ska ju tatuera in den texten sista september, men jag har sån beslutångest med vilket snitt jag ska ha..
HJÄLP MIG!!

Jag tycker antingen : 2,4 eller 6an :)





en härlig dag!

Dagen börjades med en tur in till stan, där jag gick på systemet och handlade lite alkohol till helgen då jag ska festa :-) Kommer att bli superskojjsigt :)
Efter det ringde jag mormor och hörde om hon o morfar var hemma men de var dom inte men de skulle vara hemma tjugominuter senare, så jag knallade iväg dit..Vi fikade och pratade en massa i någon timme tills jag skulle hem med bussen trots att mormor ville att jag skulle stanna kvar på middag, men jag ville hem istället..
Kom hem och letade efter min "nasse" som försvunnit :( stackars liten ;) sen åt jag mat och sen dess har jag bara tagit det lugnt faktiskt..

Imorgon måste jag städa lite på förmiddagen och diska sedan iväg och handla, börjar få tomt i både kyl och frys så är lika bra att åka iväg med Pappa och handla lite :)

Idag testade jag min nya "trippeltång" från OBH nordica och den var jättebra, fick väldigt fina lockar, så jag ska ha lockar på fredag när jag ska ut :)

Nu ska jag titta på halv åtta hos mig....



Nasse som försvunnit ?


låst blogg :/

tråkigt, men kanske nödvändigt...


Som ni kanske märkst har jag "låst min blogg" och det innebär, att om DU vill fortsätta att läsa min blogg, får du  helt enkelt skicka iväg ett mail till mig med ditt namn och email, skriver du inte med detta så får du inga uppgifter och kan inte läsa min blogg och får börja läsa någon annans :/

Varför?
Jo, har fått tråkiga kommentarer av människor runt om i Sverige, mest från Gävle trakten, och eftersom dessa personer inte ens vågar uppge namn, email osv, har jag nu valt att ha en begränsad blogg helt enkelt..
För jag tycker att det både är tråkligt & onödigt att ens kommentera dessa kommentarer, för om man inte ens vågar stå för det man skriver kan man lika gärna ge FAN i att kommentera blogginläggen tycker jag...

Jag verkligen hatar när jag får kommentarer utan varken namn och email, vilket gör att jag inte vet vem personen är och det gör det svårare för mig att svara på kommentaren..

------------
Jag kan inte förstå att det finns människor där ute, som läser igenom alla mina blogginlägg, kikar på bilder och sedan kommenterar med att man är fjortis och att man ska gå och dö?
Hallå?
Undrar vem av oss, som egentlogen är fjortis, om nu ens det uttrycker lever kvar? jaja, anyway.. Det är ju sjukt (o)moget att skriva att man ska gå och dö när man inte ens känner mig...

Jag tycker att detta är sjukt tråkigt, för jag vet att det finns "bra" personer som verkligen följer min blogg och gillar mina inlägg om min vardag ...


Men som sagt, jag orkar inte lägga varken tid, energi, tårar och ork på det här, så nu blir det såhär...


Ha en jättehärlig dag!




ny dag & mycket att göra :(

Frukosten ligger i magen, duschen är avklarad och smink & hår är fixat, ska snart ta bussen in till stan och fixa ordna lite saker.

Först ska jag på resurscentrum och fylla i mitt försäkringskassapapper, sen vidare till faxeholmen och höra när jag får rustat ( så jag kan börja planera lite) sedan ska jag in på SUM (Söderhamns ungdomsmottagning) och sist ska jag fylla i min tatuering, allt detta ska ske innan tolv :-O förstår inte hur jag ska hinna men det gör jag nog, är jag tillräckligt snabb i benen så :-)

Ska även boka en ny tid hos Emma, för en ny tatuering antingen blir det "Omnia vincit amor" eller " Emmsan" ska höra om priser och så..

men nu ska jag ta på mig jackan och ge mig iväg till bussen :)



Omnia vincit amor :)



Hallojsan!

Tidigare idag satt och jag kikade efter lite olika teckensnitt till min andra tatuering som jag ska göra på vänster underarm med texten "Omnia vincit amor" som betyder "Kärleken övervinner allt" på latin.
Som ni ser på bilden hittade jag två teckensnitt, men nu vet jag inte vilket av dem jag riktigt ska välja, vad tycker ni?

Kommentera detta inlägg och berätta vilket teckensnitt ni tycker jag ska välja :-) Tack på förhand:)


söndagsmys

Blev både kräftskiva och myspys hos Ida igår, riktigt trevligt!
Var först upp till farfar & farmor på kräftskiva med mina kusiner och fastrar osv.. var ganska trevligt ändå..
Åt typ tre kräftor sedan åt jag i princip bara farmors köttbullar vilket smakade mycket bättre än kräftorna..

Efter det drog vi iväg hem till Helenas nya hus och sedan hem, packade lite kläder och smink o knallade över till "mamma" Äwa.. Var där och provade vilken outfit jag skulle ha.. Så det fick bli mina nya jeans och en svart skjorta typ.. Blev jättefint iallafall :)

Idag har jag lite ont i huvdet och ska snart gå och försöka äta något, sen blir det bara myspys i soffan framför lite film och Cheeeez bolllar :-) Mumms! Får se om jag orkar och är pigg nog att åka iväg på middag senare, men de är tveksamt..

:love:  Magnus Rostö :love:




Kräftskiva och mys!

Lördag

- den elfte september -

Idag är den nio år sedan som Wold trade center rasade och mer än tretusen människor dog.. Tragiskt!

Anyway! Idag ska jag iväg på kräftskiva hos min farfar & farmor runt 16, och sedan ska jag hem & byta om sedan drar jag nog in till stan och träffar Ida och kanske hamnar på fest.. Sånt som märks, är ju mysigt att bara vara hemma med och dricka ;-)

Får se hur kvällen blir, men det vore ruskigt kul om jag träffade Ida iallafall :)

Igår kikade jag på "Vägen/ The Road" tillsammans med Daniel, och jag tycler att filmen sööög, var så konstig, så se den inte.. Visst, jag var sjukt trött så jag kanske inte hängde med i själva handlingen men ändå, den var såå skum..  Efter filmen drog Daniel hem och Magnus ringde så jag pratade med honom nån timme innan han skulle in och sova på hotellet..

Nu ska jag snart gå och välja kläder och fixa mig lite, sen bara ta det lugnt innan pappa kommer hit och hämtar mig..

Hörs!






Du är bäst älskling,



Nu är det slut på veckan...

Freeedag!

Yesyesyes!
Den här veckan gick med en jääädra fart faktiskt, var exakt en vecka sedan jag åkte ner till Mange i Norrköping<3 Var verkligen en helt underbar helg! :)

yeppyepp! Idag står städning högst upp på "att göra" listan.. Känns skönt att få det gjort, så jag slipper göra dt imorgon då jag har tvättstuga. Ska ju även i väg på Kräftfest imorgon hos farmor & farfar..
Ska bli trevligt!

Ska snart ta och damma sen dammsuga..
Bra start på helgen, längtar redan tills nästa fredag...






bilden är lånad..


ny design?

Hallojsan!
Svar på en kommentar:  "kickan" skrivit.. Jo, min mamma heter Mona, men Äwa är en slags x-tra mamma för mig sådärav kallar jag henne "Mamma Äwa" :)
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^   


Har precis tagit mig en varm och behövlig dusch sen promenaden med Äwa & Pelle, var otroligt skönt. Och självklart hade jag med mig mp3n =) såå skönt att vara ute och gå och samtidigt lyssna på jättebra musik och typ dansa sig fram ;-) hahah!

aja, jag är faktiskt riktigt sugen på att fixa om min bloggdesign totoalt, vill göra nått nytt och snyggt men samtidigt stilrent, finns det någon där ute som är duktig på det? Hör av er! Vore jätte tacksam för om ni kom med tips och råd på hur bloggen skulle kunna se ut.

Tänkte faktiskt tända lite ljus nu och sedan mysa ner mig i soffan i väntan på att Mange ska ringa :)





bara torsdag

Har precis fått i mig lite frukost, ett glas med Mango proviva och en rostad snörgås med apelsinmarmelad & två skivor ost! Muuums!

idag blir det ganska lugnt skulle jag tro, har inga planer för dagen men ikväll blir det en promenad igen :-) Såå skönt att ta en promenad på kvällskvisten, såå kyligt i luften, så skönt att andas..


Jättebra låt! <3


Sent igår kväll bokade jag två biljetter till terry Evans storseans i Bollnäs den 18oktober, köpte de två sista, en till mig och en till Mamma Äwa :-) Kommer att bli en upplevelse, som sist! ojojoj!

aja, nu dusch och sedan fixa lite =)



höstshopping med Äwa <3

igår tillbringade jag hela dagen med "mamma"Äwa, hon hade tid hos tandläkaren så innan dess gick vi runt på stan och letade kläder åt mig, behövde nya jeans nu till hösten, eftersom jag gått ner i vikt, så alla jeans som jag har sitter jättefult och så.
Efter shoppingen och Äwas tid hos tandis bjöd jag henne på lunch på furan, blev sallad med kyckling, tomat, gurka, sallad, fetaost,annanas och majs samt vitlöksdressing och till detta en fanta :-) Muuummsigt och gissa om Äwa blev glad, jag åt nämligen upp nästan allt! :-O Är faktiskt förvånad själv, jag har faktiskt blivit väldigt dålig på det där med mat och äta, så egentligen är det inte sådär jättekonstigt att jag gått ner så mycket i vikt som jag faktiskt gjort..

Anyway, efter lunchen på furan, knallade vi runt på staden och inväntade bussen. Tog bussen hem och kilade hem på en kaffe hos Äwa, var där i stort sett hela eftermiddagen och kvällen :-) Underbaaart!

Har precis käkat lite lunch och pratat med Mange (L)





shopping:


Linne/tunika från Vero Moda, köpte den i måndags :)


Shorts från Vero Moda









jeans





"jackan" mycket finare i verkligheten och på =)


Mössan "bad hair day" snygg(y)

ingenbra

Hallojsan!
Solen skiner och det är ca 17 grader ute och nästintill klarblå himmel..
Trodde sommaren var slut, men icke >.<
Ska snart knalla över till Äwa och följa med henne in till stan :-)
Ska bli jättekul!

Mer än så hade jag inte för tillfället,



emmsan,
bild från igår :-)




P U S S
emmsan

recept

Recept på maten jag gjorde åt mig och pappa idag =)

Emmsan´s fläskfile med ris :)

Du behöver:
1 fläskfile
1 burk med skivad svamp
1-2paprikor (grön eller röd)
ca 250g Riven ost
3 dl vispgrädde
ca 3dl matlagningsgräde
3msk chilisås
Salt & peppar efter tycke och smak
Ris

Gör såhär:

¤ Skär fläskfilen i skivor, stek dom i stekpannan.
¤ krydda med lite salt och peppar.
# Lägg över svampen
¤Blanda Matlagningsgr & vispgrädden och ha i chilisåsen och rör om
 ¤ Skär paprikan/paprikorna i strimlor.
 ¤ Häll över paprikorna och sedan smeten, ha sist på riven ost
¤ Ställ detta i ugnen i ca 25min
 ¤ Koka upp ris efter anvisningar på paketet =)

Var verkligen jättegott!
Lätt och snabbt!

Dessvärre fick jag ingen bild på det innan de hamnade i magen ^.^


ha en superbra kväll, nu ska jag ge mig ut på en kort promenad :)

PussPuss
Emmsilemmsan ;)


"kasta kalsonger"

Måndag!

Har nyss kommit upp från tvättis, ska ner igen om en liten stund..

Som ni kanske redan vet har jag tillbringat min helg i Norrköping(och Linköping) tillsammans med Magnus o Melvin.. Och helgen har verkligen varit hur underbar som helst!
Åkte ju ner i fredags och blev då sen för att mitt tåg från Stockholmcentralen blev inställt så jag dskulle åka nå annat tåg till Norrköping, ringde till hjärtat med gråten i halsen och försökte få hjälp av honom så jag kom till rätt perong och rätt spår. Till slut efter mycket spring bland rullatorer, barnvagnar och stora resväskor kom jag från till spår 11..
Stod där och inväntade tåget, och pratade med en tjej. Sen kom tåget och vi fick sätta oss i Bistron eftersom vi inte hade några bokade platser på detta tåget..

Satt där i 1h o 45 min så jag blev drygt en halvtimme-timme sen till Norrköping, hade kontakt med hjärtat i stort sett under hela färden till Norrköping..

Kom fram och fick ringa till Mange som inte hade kommit dit än, sen in i bilen samtidigt som jag ringde mamma Äwa.. Sen iväg och handla på Ica och äta mat på MAX <3

När vi var mätt och belåtna åkte vi hem till Magnus (och Melvin)

Lekte med Melvin och myste med Magnus.. Ingenting kunde bli bättre justdå..
Nattade Mellis och jag o Mange kröp upp i soffan och tittade på en film "Dear John" sen blev det kväller..

´`

Lördag: Melvin vaknade strax efter sex tror jag, så Magnus gick upp och tog honom och jag drog mig ca en halv timme sedan gick jag upp. Blev så tomt och kallt i sängen ju..
Busade med melvin, tittade på en Teletubbiesfilm och sedan gjorde vi oss klar efter Melvin sovit middag, drog iväg till Linköping där jag skulle möta Michelle..

Gick flera varv, kors och tvärs genom centrum/stan. Sedan mötte jag upp Michelle utanför MC donalds och vi gick till en lekpark så Mellis fick leka av sig medans jag och Michelle satt oss på en bänk i skuggan och pratade i nästan två timmar.. Var så underbart att träffa Michelle igen, så skönt att prata, så skönt att krama om henne! <3
Efter en stund blev vi kalla och bestämde oss för att vi skulle gå på stan och shoppa och att Mange skulle ta Melvin som var hungrig till donken.. Kom på stan och då hade ju alla butiker hunnit stänga eftersom de var lördag och klockan var runt fem.. På vägen tillbaka till stan ropade några killar på mig o Michelle o de ville att vi skulle kasta upp några kalsonger (nytvättade) som deras andra vän hade kastat ut genom fönstret. Michelle provade att kasta ett antal gånger men blåsten svepte tag i kallsipperna och de blåste åt helt fel håll. sen var de min tur och de gick ju inte heller så bra,  sista försöket så kastade Michelel upp dom på nån grej o där blev de kvar, medans vi bad om ursäkt och skrattade.. Gick iväg till Donken och mötte upp älskling och Melvin..
Michelle knallade hem eftersom hon skulle ut, men vi bestämde att vi skulle ses om cä en månad igen och att hon skulle komma hit och sova hos mig =) Kommer verkligen att bli BÄST!

Jag, Mange och lille Melvin drog iväg till Max för vi var grymt hungriga efter turen på stan.. Sedan iväg till Manges replokal där Melvin fick spela trummor ;) Såå sött! Han kommer nog att bli musiker som pappa ;)
Efter det drog vi hem, och busade lite med Melvin sedan nattade honom.. Och jag o Magnus la oss i soffan och tittade på en film "Remember me" verkligen jättebra! Sevärd!
Blev trött och la oss i sängen för att sova..

Söndag (igår): Vaknade runt halv åtta och myste en stund framför Teletubbies, sedan sov Melvin och v ghjorde oss klar. Åkte iväg till centrum och knallade igenom köpcentrum efter köpcentrum men shoppade ingenting, hann inte eftersom jag skulle iväg till tåget, kom till resecentrum och fick veta att tåget ändrat tid, skulle ha åkt 13:33 men tiden va flyttad till 14:10, sa hejdå till älskling och Melvin och klev på tåget, blev kvar på tåget i dryga timmen innan vi åkte, så jag hade ju hunnit shoppat lite ändå :/ *suck* satt där och lyssnade på mp3 och saknade Magnus.. Var så jobbigt att åka ifrån honom , min trygghet!

Kom drygt en timme försent till Gävle, vilket innebar att jag missade mitt X-tåg hem till Söderhamn.. Anyway, tände en cigg och ringde till Magnus. Gick sedan till platsen där ersättningsbussen skulle komma, den kom och vi klev på.. Fick skjuts från Söderhamn hem till Sandarne med en tjej som skulle till Lötbäcken..
När jag kom hem värmde jag på en Billys eftersom jag var vrååååålhungrig efter tågresan. När jag ätit upp packade jag upp väskorna och tog mig en varm dusch, sedan ringde jag hjärtat igen och berättade att jag var hemma, var såå skönt att höra hans röst, men jobbigt att inte vara i hans famn..
Efter jag duschat, packat upp och grejjsat med tvätten så gick jag oc la mig i sängen. Helt färdig & trött i huvudet..
 Somnade ganska tidigt ändå efter samtalet med Magnus och ett med Thobias..

Vaknade strax efter sju imorse och slog igång Vakna med the vocie, sedan klev jag upp och knallade ner till tvättis, nu har jag precis ätit frukost och ska in i duschen sen in till stan med tolv bussen..

Tack Magnus för den här supermysiga helgen! Du är underbar!
:love:







Hej då Söderhamn!

"It's friday, I'm in love"
:love:




Mooors!

Nu har jag packat klart allt som jag behöver ha med mig i helgen! Ska bli jättekul att träffa Magnus, Melvin och Michelle, speciellt Michelle eftersom sist jag såg henne var när jag var 16-17år :/ läskigt längesedan =(

Hur som helst, frukost, dusch, smink & fix är klart, ska bara få i mig en Actimel vanlij sen ska jag gå ut med soporna och kila över till Äwa innan danne kommer och hämtar mig strax före tolv, måste först in på apoteket i stan óch köpa mig en ny läppsyl. Märks mer & mer för varaje dag att hösten kommit..

igår var Thobias här och vi kollade på film och pratade, var jättetrött igår, så jag följde med honom till bussen vid tio sedan cyklade jag hem och gick o la mig i sängen och kollade lite på TV och pratade med Magnus..

Hej då Söderhamn, Strömmingsleken och skitsnacket! Och Hej Norrköping <3  


Pussilipusspuss

emmsan





ingenting alls...

Torsdag
andra september

Blev sent innan jag gick och la mig igår kväll/natt men vad gör det? Ingenting! Ingenting alls!
Dessvärre är jag väldigt trött och seg idag.
Har precis fått i mig frukosten, en rostad macka med apelsinmarmelad och ost och en Actimel jordgubb (L) LÖÖV IT!

Idag fyller mitt kusinbarn 1år också, grattisgrattis Emilio!

Var på Ikea igår med mamma & bennyboy, handlade två nya lampor, värmeljus och lite annat, och var in på media Markt och gjorde någon programering på min mobil som inte ville fungera som de ska, vaaar sjuuukt seg, bara aatt skicka ett sms tog säkert 10 sek.. Amyway, var dit och fixade det och ett nytt Halebop kontantkort åt pappa<3  Sen drog vi hem till Sandarne, packade upp det jag ha handlat, fixade med att tända ljus eftersom jag frös :/

Imorgon kommer nog jag inte blogga eftersom jag drar iväg till Norrköping över helgen, men lovar att lägga upp bilder och annat när jag kommit hem och så =)

Jag hoppas i allfall att helgen blir kanon, ska bli såå kul att träffa Michelle igen, var säkert 4år sedan jag träffade henne sist! :(

Måste göra mig klar nu innan jag ska iväg!
CIAO så länge!