psykfall

Lördag

Hej hopp

är så sjukt irriterad nu så jag kokar snart över, är så sjukt skakig i hela kroppen pga PSYKfallet...

aja, nyss blivit klar i tvättstugan så det känns ju skönt, ska bara skriva en NY handelsnota sedan ivög o handla sedan träffa Älskling vilket jag längtar efter, vill bort!


Nicklas, utan dig skulle jag inte överleva<3











skit också!

Fredag!

Hallojsan!

Har nyss hoppat ut ur duschen o tagit på mig mysbrallor :)

Usch! Nu har förkylningen gripit tag om mig igen, visst det var ett tag sen med ändå. Det är fan inte normalt att bli sjuk hela tiden!
Aja, skönt med fredag i allafall, men den här helgen har jag lovat mej själv att jag sla ta det lugnt, inte värt att åka pulka o härja i snön för då är nog risken stor att jag blir värre.. Men det är ju inte helt fel med en myshelg med världens bästa pojkvän Nicklas heller ;) <3

aja, ska väl lägga mig o vila lite nu och vänta på att älskling ringer <3


Nicklas, du har hört det förut men jag måste bara säga det igen: " jag älskar dig"











Du är det bästa som hänt mig Nicklas
Jag älskar dig över allt annat på jorden!



festbilder :)

hallojsan
TISDAG

Idag var det sista dagen för mig på min älsklingspraktik och det känns jättetråkigt, började faktiskt gråta så fort jag kommit från skolan.
Huua! fick jättefina teckningar och en speciell teckningsbok av mina 6åringar och en liten nalle som jag satt som nickelring på mina nycklar, så nu har jag med mig "mina" 6åringar vart jag än är :)

Aja, har inte gjort så mycket annat idag faktiskt, var in på Faxeholmen och fixade en sak, sedan banken o ecenter, och nu har jag nyss käkat lite mat :) Blev Ris & korvstroganoff hur mummsigt som helst!

Träffade älskling ockås tidigare idag :) Älskar dej Nicklas<3


Lördag

Hade verkligen superskoj på festen i lördags, var inte skitfull vilket jag är nöjd över, för jag slapp ju åtminstonde må dåligt o ha baksmälla dagen efter ;) hahah

Var i allafall upp på scen med yngve och sjönt " sånt är livet" gick väl sådär :')

jaa, bilder ser ni nedan ;)










<3


'
Sofia
 

Danne


Camilla, Robert o Viktoria



Yngve ;)









































Nicklas Eriksson, jag älskar verkligen dig!
<3


It's friday!

Hallojsan!

Nyss duschat och bytt om. Så nu sitter jag här och äter lite yoghurt med jordgubbssmak! Guud så jag längtar efter sommaren, är så less på kylan och snön. Vissligen har jag inte hunnit åkt snöskoter nått i år men ändå, jag orkar inte med det här längre! är så less på att man ska behöva ta på sig massa varma kläder och en tjock jävla jacka och i slutändan ser man minst sagt ut som en jävla michelingubbe!!

Imorse hade jag engelska på CFL med Emelie. Gick väl sådär, fick jobba i grammatikhäftet, och berätta om texten som vi hade i läxa tills idag. Pratade även om de stora arbetet vi ska göra under två veckor då Aanette (läraren) är borta..

Efter lektionen så gick vi ut o väntade på Danne & peter som skulle hämta oss, dom kom efter typ 10 min. Åkte sedan och åt mat på Ecenter, blev Natchotallrik och kolsyratvatten med citronsmak rätt gott faktiskt!

Efter det så handlade Emelie o Peter på Ica, sen åkte vi till ett annat ställe sedan skjutsade dom hem mig och jag ringde mamma..
Åkte sedan med mamma till Arizona så där har jag vart tills nu, har fått tränat på att snacka engelska också, vilket gick bra! Hahah!

Nu nu ska jag bara ta de lugnt ett tag tills älskling kommer och hämtar mig, vilket måste bli om typ en timme :/ aja :/

Imorron ska jag iväg på Pär´s 30års fest och det kommer ju att bli jättekul! Det hoppas jag på iallafall :) Temat är ju Brobergs IF ( Bandy) så jag ska ha på mig gult linne, kjol o tights eller om jag tar jeans, de vet jag inte än. men hoppas att de inte blir bråk o så iallafall...


Skriver om det på söndag eller måndag!


ha en jättetrevlig fredag nu!







ingenting egentligen

Hejhej!

Snart var det helg ogen, och såå skönt det kommer att bli, imorron blir det mys hos älskling, ska göra tacopizza och bara mysa. På lördag däremot blir det 30års fest för Pär och söndag så kommer jag och Nicklas förmodligen inte orka göra så mycket ;)

har inte skrivit nått nu på tre dagar, och ja, jag har väl helt enkelt inte haft nått att skriva om helt enkelt, har gjort de vanliga pluggat engelska b på CFL  och vart på praktik :)
Och nu kanske jag kommer att få fortsätta praktik fast då på en förskola (ålder 1-5) men jag ska inte säga för mycket än men men..

Idag har jag vart på praktiken, och de var nästsista dagen :/ hmm, känns tråkigt :(
Idag så jobbade vi lite med att måla i sockervatten och shit så häftiga bilder de blev :) Synd bara att jag inte hade kameran med mig så jag tog kort =/ aja, sen så gjorde jag typ nio pärlarmband =D haha, Tidsfördriv förstår ni :)

har nyss kommit hem från att ha vart hos Pappa och träffat Ellen, vi fikade, pratade och lekte kurragömma :) Hahaha!

Men nu ska jag ta på mig mysbyxor o gosa ner mig i soffan med mina underbara missar sedan blir de sängen o sova så jag orkar upp sex imorgon eftersom jag ska med sju bussen till stan på Engelska B lektion...

Nicklas, jag älskar dig! Du är det bästa som hänt mig, du är mitt allt!
Skulle inte klara mig utan dig hjärtat!
jag är ingenting utan dig!

I Love you<3




Baka, baka liten kaka :)

Måndag

HejHej!

Sitter hemma nu och har nyss plattat håret. Ska snart åka iväg till Ecenter och handla lite sen ska jag hem och packa upp sedan åka till älskling och pussas ;)

Idag har jag haft min första Engelska B lektion och det gick bra, iallafall att lyssna men sen när jag (och Emelie) skulle prata engelska så blev de bara toook :P hahah

Efter skolan, kilade jag o Emelie ner på stan och kikade runt lite sedan mötte vi upp Peter o Danne så gick vi och tog en fika på Furan :) Efter det blev de en sväng till E-Center sedan skjutsade Danne mig till Arizona.
Va där en liten stund sedan kom Älskling dit sen åkte jag hem o började med mat och att baka :P haah


Blanda ihop: 

  • 3dl mjöl
  • 2tsk bakpulver
  • 2tsk vaniljsocker
  • 2,5 msk kakao
  • 2dl socker
  • 1dl olja
  • 2dl vatten

Häll ner smeten i smord ugnsfast form
och in i ugnen 15 min på 225 grader.

Frosting:

  • 1½-2dl florsocker
  • 2½msk kakao
  • 1msk vatten

I originalreceptet användes kokosflingor,
men jag bytte ut det till strössel istället.
Som jag bara spred över frostingen innan jag ställde in formen i kylen några timmar,
innan jag delade upp den i bitar.










det är över nu!

Lördag

Huua, inatt har jag inte sovit nå bra alls.
Vaknade strax efter fem och läste ett sms som jag fått av syrran, sen gick jag ut i köket och drack vatten.
vaknade vid sju och tog pp då, sen somnade jag om..

Gick upp för typ en timme sedan och ska snart gå o äta lite frukost, duscha och sen börja städa.. Har tvättstuga idag också mellan ett och tre.. Tjatigt!

Träffade Nicklas nån timme i natt också.. Kanske va de därför jag inte sov nå bra i natt, för att jag ite sov hos honom. Men de va faktiskt han som inte ville det..
Skitsamma!
Det är över nu helt enkelt.

aja, låter kanske som att de är slut mellan mig o Nicklas men så är det inte :)



dagens låt <3







Räksmörgås och vitpepparkorn

Fredag

Hejsan!

Äntligen så är det fredag och snart helg!
Igår skulle jag ju iväg på nå FC grjejs på CFL vid tio, men när jag o Danne kom dit, så hade jag läst fel eller nått för då stod de klockan 14, så då åkte vi på Ecenter o kikade lite sedan vidare på Furan där vi käkade räkmackor :) Gott men inte så bra för min mage kanske?.. För jämt skitont i magen av räkor, men guud så gott det är :)

Efter furan åkte vi hem till Emelie o Peter ett tag eftersom de va drygt två timmar kvar tills jag skulle på FC, kikade lite på "Vi hade i allafall tur med vädret igen" och drack kaffe.
Sen åkte jag o Danne tillbaka till stan o CFL..
Blev nästan två timmar på CFL, så danne hann åka iväg o käka pizza och träffa Jörgen..

Efter CFL så kom Danne och hämtade mig o skjutsade hem mig, prövade lite kläder som jag fått hem från Ellos, sedan käkade jag ugnspannkaka med bacon, hur mummsigt som helst! Efter maten så kom nicke och hämtade mig och vi åkte till pappa för att lämna tillbaka kläder som vi lånade av honom i måndags när Pär´s hus brann.. aja.. Efter vi vart ett tag hos pappa, fikat och pratat lite åkte vi vidare till Pär.
Var där ett tag, sedan åkte vi iväg och fixade lite sedan hem till honom.
Lennart (min svärfar9 hade fått magsjuka den stackarn så de va bara att proppa i sig massa vitpepparkorn. Kikade lite på tv sedan skjutsade älskling hem mig. När jag kom hem gjorde jag i ordning varma mackor =) hur gott som helst!

Idag däremot så är jag "ledig" och istället så börjar jag med Engelska B på måndag klockan 12, jag hoppas verkligen att de går lite bättre den här gången.

Har nyss bäddat rent i sängen och tagit mej en dusch, nu sitter jag här och funderar på att fixa lite kaffe, är lite kaffesugen faktiskt..






Igår hade jag o Nicklas varit tillsammans i 2 månader också :)
<3



det händer inte!

Tisdag!

Japp, igår var jag på CFL tillsammans med Sofia och Emelie, träffade även på Mickis o Vickan :)
Var där nån timme sedan gick jag o Emelie ner på stan för jag skulle fixa tid på SUm och Emelie skulle till Arbetsförmedlingen. Efter det hann vi precis med bussen hem mot Sandarne, satt och pratade och gnällde över solen som sken rakt in i våra ögon, Hoppade av bussen vid skolan (på min praktik) och fick massa kramar så fort jag klivit av bussen. Stod pch snackade med Jennie och Maggan ett tag sedan gick vi in och Jennie skrev på mina papper till försäkringskassan sedan gcik vi på Mellis och efter det gick jag hem och började dammsuga. hade inte hunnit gjort det så de var skönt att få det gjort. Efter det ringde jag o pratade med både mamma o pappa.
Sen ringde Nicklas, så vi fick bege oss till vågbro. Vad vi gjorde där tänker jag inte skriva här.. Inte nu och inte senare heller, och det grundar sig på personliga saker så..

kan säga så mycket som att vi stod ute och frös i över tre timmar..


------------------------------

Idag ska jag in på CFl vid två och före det har jag lite annat att fixa med..
sen efter CFL ska jag hem fixa mat, diska och sen träffa älskling <3







Nicklas
Skurt
Teddy
Sara
Pappa
Mamma
Mormor


skoldax :)

Måndag

hejhej!

Helgen har vart super, om man nu bortser från att jag vart snorig o så =)
igår var jag o hjärtat hemma hos Emelie o Peter o kikade på lite film =)
jag o Emelie satt o kikade på Eva & Adam o åt glass, popcorn och drack nyponsoppa :) Haha, vilken blandning, inte undra på att man är som man är i magen idag :/ huua, har skitont i magen.. aja
Ska snart klä på mig och gå iväg bort till Snäckan för där kommer Sofia, Vickan o Emelie att plocka upp mig, sedan ska vi åka im till stan o CFl ett par timmar.
Måste även komma ihåg att gå o beställa tid på SUM och köpa frimärke.. hmm..
Aja, har inte tid att skriva så mycket mer nu faktiskt.
men jag skriver sen så fort jag kommit hem :)



fy bubblan

Fredag!

Hallojsan!

Imorse var jag uppe med tuppen, hade ju tvättstuga klockan sju så de va bara att kliva upp de..
Gick ner till tvättstugan och slängde in tvätten, efter 30 minuter var jag nere igen för att slänga in tvätten i torktummlaren och drygt en timme senare var tvätten klar.

Efter tvättstugan va jag helt slut så jag gick och la mig o sov, strax före elva ringde Nicklas men jag tröck bort honom för jag va astrött..
men han ringde ju upp igen :P Gogubben <3

Har duschat och ätit lite tacos så nu tänkte jag ta en ibumetin och lägga mig och titta på nån bra film, men jag kommer väl somna som vanligt..

Aja, tack Äwa och Maria för era snälla kommentarer, så skönt att de finns folk som vågar ge sog till känna när dom väl kommenterar! :)

är fortfarande jättesnorig, hes och hostar hela tiden, men köpte ju en annan hostmedicin igår när jag var in på Apoteket..

är så less på att vara sjuk och inte kunna träffa min älskling ju :(

Blir så sjukt less och grinig!











svar på tal minsann?

Hallojsan!

Så sjukt less på mycket nu.
Dels är jag jävligt less på folk som läser min blogg och som sedan kommenterar utan att lämna vare sog namn eller en mejl så man kan svara, sen är jag också jävligt less på att vara hes!
Jag som är så sjukt pratglad och vill umgås med älskling men även med PeterPan o Emelie men nu går ju inte de när jag får kraxa fram varje jävla ord..

hur som helst, ni som nu läser och kommenterar min blogg vore jag tacksam om ni nu vågar lämna ut era namn och eran mejl så kan jag svara på era jävla kommentarer, hahaha och om ni nu inte känner mig eller om jag inte känner er, så varför godkänna vänförfrågan? För jag har minsann gått igenom min VÄNlista och sett att jag bara har folk som jag antingen gått i skolan med eller jobbat med, så enkelt är det era omogna idioter :P

aja, tänker knappt läsa era kommentarer nu i fortsättningen eftersom ni/DU är så sjukt feg att ni inte ens vågar lämna namn, om ni nu står för de ni kommenterar så tycker jag att våga lämna namn och mejl adress för i helvete, annars bryr jag mig inte ändå så det så!


aja, nu ska jag gå och ta en varmdusch och äta lite frukost, sedan måste jag in på apoteken och handla lite, bland annat ipren, febertermometer och hostmedicin...








kallt, kallare - kallast!

halloj!

Sitter och dricker varm oboy nu hur gott som helst, speciellt nu när jag har lite ont i halsen och är hes. Hade tänkt att gå ut med Teddy på balkongen men tror jag helst vill hålla mig inomhus nu när jag är sjuk.. Visst, friskluft skadar aldrig men ändå, känns bäst om jag är inne.

Vaknade vid tio som sagt och var hes som fan :/ inte nog med de har rethostan övergått till slemhosta! Fy bubblan! jag är minsann född till att vara sjuk jämt och ständigt tror jag!

hur som helst, vid fyra kommer pappsen och hämtar mig, ska iväg en snabbis till Katta o Ellen på mat, så den lilla svängen ute tror jag inte att jag blir sjukare av..

är hur kallt som helst ute ju :( Just nu är det 21 minus där jag bor, huuuua!  Och kallare blir de säger dom ju :/ Fyy!


Aja, ska fortsätta drick varm oboy nu sedan mysa ner mig under filten o kika på nån film :)








Middags-tips



ca 15 minuter i 225 Grader
2-3 personer..

Kycklingfileér i creme fraice

2-3 st kycklingfileér
1 paket bacon
2 tärningar köttbulljong
2 tsk dijon senap
4 dl kokbar creme fraiche
3 dl matlagningsgrädde
curry
salt
peppar
Riven ost
eventuellt paprika, champinjoner och wokmix :)

Så här gör du:

* Lägg fram kycklingen några timmar innan så den hinner tina lite grann.

* Smörj en ugnsform

* Dela kycklingen och strimmla den i mindre bitar.

* Klipp bacon i mindre bitar

* Stek på Bacon

* Stek sedan på kycklingen, ha på curry och LITE salt o peppar.

* Lägg mycklingen och baconen tillsammans i ugnsformen.

 - > Blanda nu ordning creme fraiche röran

Börja med att ha i creme fraiche och matlagningsgrädden i en bunke. Blanda detta.
Skär sedan köttbuljongen smått smått..
ha sedan i dijon senapen ( 2tsk)
 
Häll smeten över kycklingen och ha på paprika, wokmix eller svamp ( efter tycke och smak)

avsluta med att ha på mycket riven ost

Ställ sedan in detta i ugnen på 225 grader i ca 15 min

Koka sedan upp bandpasta/tagliatelle enligt anvisning på paketet :-)


Smaklig måltid ;)



varsegod Angelica :)







va ska det vara bra för?

Tisdag

Hejsan hoppsan!

Somnade jätte sent igår.

Vaknade vid tio-tiden och var jättestel i nacken och hade ont i ryggen :( hade fortfarande kvar hostan också, som förövrigt börjar att övergå till slem :( Huuua så äckligt!
- Vad ska det vara bra för?

Varför ska jag börja de nya året med att bli sjuk?

Aja, ska strax ta ett ryck, duscha och äta frukost sen ska jag upp på vinden med julsakerna, så skönt att slippa se alla tomtar, julstjärnor och julgardiner, visst det är ju mysigt ett tag, typ en eller två veckor men sen blir man ju less på det. är så glad att jag var snabb att ta bort det i år.

Nu dusch sedan frukost!







:)


snorig hosta ?

Fjärde januari

Då va det måndag igen, en helt ny vecka på det nya året 2010.
Idag ska jag inte göra nått speciellt, ska nog träffa Nicklas när han slutar på jobbet/praktiken..
Skulle ha vart upp på vinden med julsakerna också, men de kan jag ta senare ikväll istället :)

har i allafall duschat och ätit lite så de enda jag har kvar är smink, hår och kläder :)

Kunde inte sova igår, låg o tittade på nå spökprogram på tv4+ =)

är sjukt snorig och har sån hosta också, skulle inte förvåna mig om jag börjar bli sjuk igen. är ju grymt trött, har ont i kroppen och ja.. de säger väl allt?

äsch, nu måste jag ta mig i kragen o göra nått!







innan john blund...

Söndag!

Har vart hos älsklingen sen igår, så därför har jag inte uppdaterat bloggen..
jaja, igår så tvättade jag och städade, känns så skönt att få såna grejer gjorde fast de är det tråkigaste som finns.. Eller visst, det är hur skönt som helst efter man har städat, slippa se dessa dammstusar och katthår..

Igår kväll så va jag o Nicke bara hemma hos honom, kikade på massa film och käkade chips och vitlöksdipp, hur gott som helst ;)

Idag så vaknade jag strax före nio av att jag fick sms av Kicki :)
Har förövrigt känt mig jättehängig, ont i huvudet, Sen har Nicklas också vart trött, haft ont i kroppen och så.. Och idag så fick vi svar på det, både jag o Nicke hade fått feber, båda två hade 38 graders feber, så idag har vi också bara slappat framför film och spelat lite Wii med Wilma :)
Har även ätit tacos :) hur gott som helst :P

aja, ska faktiskt lägga mig nu och försöka sova vilket kan bli svårt utan Nicklas och nu när de är fullmåne ute..



Nicklas Romal Eriksson

Jag kan inte med ord beskiva de jag känner för dig.
Jag är så glad att jag har dig vid min sida och att du verkligen får mig att förstå att jag duger som jag är.



Och ja, jag skiter i vad andra säger, tycker och tror.....


jag kommer i varje fall alltid att stå vid din sida, alltid finnas här för dig!
För Du är bland det bästa jag har!

Jag älskar dig! <3

// DIN Emma
emmsan
goosen ;)







tvättstuga - storstädning

andra dagen på 2010 :)

Hallojsan!


Gick upp tjugo i nio. Klädde på mig och knallade ner till tvättstugan. Sedan iväg o kasta soporna och sen hem igen.
Satt ett tag vid datorn, sen gick jag ut på balkongen o skottade av den.
Och nu har jag nyss kommit upp från att ha slängt tvätten i torktummlaren/torkrummet, ska käka lite frukost och börja städa, vilket behövs..

Helt sjukt förresten att det fortfarande snöar hur mycket som helst, visst lite mysigt är de ju.







Jag älskar dig gubben <3


En kanon kväll och natt ;)

Hallojsan!

Hade en kanonkväll igår faktiskt, och det hoppas jag också att ni där ute hade!
Va först hemma hos Nicke och åt mat, drack o kikade på nån film. Sedan kom Andreas dit. Efter ett tag så fick Nickes mamma skjutsa oss in till stan, hamnade på en fest vid "jet" macken hemma hos Anki & Björn och där fortsatte vi att dricka och träffa på lite folk :) hade jättekul, Vid tjugo i tolv knallade vi ner mot stan, jag o Malin först såklart :P haha

Väl nere på stan på Rådhuset där de kryllade av folk så började gubben nästan direkt läsa " Ring klockor ring" och sen va de klart, vi klev in i ett nytt år, 2010 som jag verkligen hoppas blir ett av de bästa åren under mitt liv :)

Efter tolvslaget så kilade vi runt o önskade folk gott nytt år sen drog vi iväg på efterfest hos nån Johannes, en riktigt trevlig grabb..  Träffade även på min "förlorade" bästa vän och "storebror" Stefan där också :P Hur kul är inte det? Har inte träffat han på minst åtta år! åtta år!!! Kan ni fatta?
Satt och snackade med han i timmar..

Vid tre så ringde jag Jonas så han fick hämta oss..

Kom hem till Nicke vid fyra och gick o la oss nästan direkt ;)

Vaknade imorse och mådde skit, va fortfarande full och mådde skit, seriöst?  gick på toaletten och trodde ett tag att jag fått magsjuka om jag säger så, men nu när jag ätit så är det lugnt.. har inte Spytt nå mer så :) Skööönt de.. Men Svärmor fick skjutsa hem mig imorse för jag mådde skit..
La mig o sov när jag kom hem och vaknade för typ en tiomme sen att Älskling ringde..

Nu ska jag ta mig en dusch o sedan äta nå mer, blir ju inte direkt mätt på ett litet glas med Yoghurt :P



Bilder :)










Kyckling i cremefraiche med pasta



Danne



Myyyys

































































































den bilden får sätta punkt för kvällen :)