Magkatarr

Tisdag
10-06-29

GODMORGON!

Har haft ont i magen hela natten lång, förmodligen så fick mig mage en chock igår av alla kakor,kladdkaka och tårtan, så idag mår jag verkligen ingebra. Har haft magkramper hela morgonen så jag ringde praktiken och meddelade att jag skulle bli hemma idag, så jag ska snart gå och värma vetekudden och lägga mig och vila. Ska bara ta det lugnt idag och hoppas att magen mår bättre så jag kan gå till praktiken imorgon =)




Bild på mig, från min födelsedag igår :)

min födelsedaaag ;)

här kommer de bilder för jag har ingen ork att skriva så mycket :)


nybliven 21åring =)


my outfit =)
tunika från brooker (halens)
Midjebälte/skärp från Lindex
armband, minns ej varjag köpt dem=)

--

Kicki hugger in på fikat :)


Jonas & Jimmy


:)


ljus <3


Jimmy hugger in på kakorna =)


sen kom ellen...

pappa =)


Jimmy & Kicki (=



Ellens grattiskort till mig :) <3 Lovely :)


faster Carina och Farmor kom också :)


Farmor


Jimmy och emmsan :)


presenter

blommor


växt, fick av faster maggan me familj.


fick av katta & ellen


Fick av Mamma & Bennyboy


Fick av Kicki =)
----------------------------------

det här fick jag:

* Bobby's hårprodukter (Shampoo + balsam) - Mamma och Benny
* Väggklocka - Mamma & Benny
* Ljusfat med hjärtformade ljus - Mamma & Benny
Ldb berry duschcreme och Ldb sport deo - Kicki
Pengar - Pappa och co
Blommor - Pappa och co
Sunsilk shampoo + Balsam - Ellen och Katta (och ellens fina grattisteckning) :)
Blommor- Faster Carina med familj
Grön växt - Faster Maggan med familj
Rosa rosor och nån annan rosa blomma - Farfar & Farmor
Pengar - Farfar & Farmor

Ja, det var väl allt, har kanske glömt något? :)
Haha, nu blir det en dusch och sedan krypa ner i sängen så man är laddad inför en praktik dag på skärgårns frititds imorgon :)
Börjar dock få ont i halsen, hoppas det går över tillas imorgon :)

Nattinatti









vill du som jag?

yes! jag har blivit tipsad om en sida där man snabbt och enkelt får fler besökare till just sin blogg, det enda du behöver göra är att du klickar in på länken här nedanför och sedan är de bara att köra igång :)

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=emmahoffman

 

(=

 

 


JAG FYLLER ÅR! =)

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA ..

Ja, idag så fyller jag år! Helt sjukt hur fort ett år kan gå!
För ett år sen så var jag ute på sjön vid den här tiden med Johan,Benny och mamma och jade jättemysigt!

Men men, idag ska jag bara vara hemma! Ska strax gå och göra mig iordning, duscha, fixa håret och baka en kladdkaka :)
Efter det ska jag nog plocka undan lite grejer som inte behöver ligga framme, måste nog upp på vinden och hämta ner mera stolar med?

Senare mot eftermiddagen kommer det folk hit och grattar mig :) Har fått massa grattis sms under natten och grattishälsningar på facebook :) Tusen tack! Måste ju säga att Stefan va först och säga grattis iallafall och sen kom Äwa med ett sms när klockan var 00:24 =)
Fast egentligen så har jag inte fyllt än, för jag föddes ju 18:16 :P så än så länge är jag 20år ='/

aja, såhär blir ingenting gjort, måste bädda sängen med!
men jag garanterar redan nu att jag lägger upp bilder på allt senare ikväll :)




:)

Midsommar helgen =)

Hallojsan!

Sitter här med radio 107,5 och dricker Proviva Mango :)

Jösses vilken bra helg det här har varit alltså!
I fredags på själva midsommar så var jag med Kicki, Jimmy och Stefan..  Allt började med att Kicki sov över hos mig på tordag, så vi gjorde oss i ordning och sedan åkte hem till henne på fredag eftermiddag..
Vi kikade på film och drack lite, sedan kom Stefan dit och efter ett tag gick vi och mötte upp Jimmy utanför Dragonen. Där vi hade planerat att alal vi fyra skulle käka, men det var stängt, kikade ner och kika om Kina va öppet och de hade också stängt, vi gick igenom hela stan för att leta ett ställe där vi kunde käka, till slut kom Stefans farfar och hämtade oss och skjutsade oss, jag och Kicki fick åka i "Skuffen"/bagageluckan :)
Till slut hittade vi en pizzeria som va öppen så vi käkade pizza där och satt och svettades för de var verkligen som en bastu där inne.. När vi väl käkat upp gick vi hem till Kicki och började dricka ännu mer och prata, lyssna på musik och leka i lekparken :)
Senare gick vi ner mot stan igen, gick till en annan lekpark och gungade så jag nästan spydde :S sen åkte jag ju ruschkana med så jag blötte upp mina jeans på vänstra sidan, från stjärten och ner till knänen var jag verkligen DYNGSUR! :P Fräsigt att gå så genom stan :P Tur ändå att jag hade på mig mörka jeans så de syndes nog inte så mycket..

Gick runt lite grann och sedan såg vi nåra grabbar som höll på att tjaffsa o så, gick in mot köpmangatan och träffade på Danne och Erik där, snackade ett bra tag med dom, sedan kom sjögren och skulle skjutsa hem mig.. Åkte först hem till Kicki för att hämta upp mina cider och sedan drog vi hem till mig..

Igår (Midsommardagen) var jag med Stefan, först skjutsade mammsen in mig till mormor och morfar sen mötte jag upp Kicki, gick sen ner o mötte stefan vid Alén, gick sen hem till honom och kikade på film och pratade.. Sen kom sjögren och Patrik? och vi drog iväg till donken, fick en MC chicken Jr av stefan :) efter vi käkat o så drog vi hem till stefan där grabbarna bytte tändstift på sjögrens bil och jag o stefan gick upp o kikade klart på filmen sen drog jag iväg och mötte Nicklas, pratade och så ett bra tag och höll på att få D a m p på dessa JÄVLA MYGGOR! Har minst 99 myggbett på kroppen nu =/ anyway, sen kom Jonas och vi skjutsade ner älsklingen till Muskan och själv drog vi hem till Kicki för jag behövde kissa, var där och kikade på Djungelboken och jag somnade och vaknade när klockan var 1,50, ringde till Nicklas och hämtade upp honom, robert och andreas.. Skjutsade hem R och A och sedan åkte jag och nicklas hem till mig, la oss direkt..

och idag så ska jag bara ta det lugnt, har ont i magen och är grymt snorig, antingen är de allergin eller så är de nån förkylning? :( Ska iväg lite senare och handla grejjer för att kunna göra tårtor och så tills imorgon när jag fyller år =)

tänkte inte skriva så mycket mera nu faktiskt =)

 

 

kvällens outfit :

 

 

Tunika/linne från Bonprix.se

Mörka jeans - hollywood/vero moda

 




Kicki o Jimmy

 

Stefan och Emmsan =)

 

Kicki's Katt Missa :)

 

 

Jimmyboooy ;)

 

Ronny o Ragge (h)

 

Emmsan på grönbete, blev inga fler kort då mitt minneskort på kameran var fullt :/

 

 


underbar dag

Hallojsan!

Imorse vakande jag vid sex av en ruskig huvudvärk, gick upp och tog två ibumetin, sedan klädde jag på mig och fixade mig inför praktiken.
Och har nyss duschatr, har gått väldigt bra på praktiken idag faktiskt, var ca 10 barn bara så det var sköönt! Vart ute i stort sett hela dagen, barnen fick åka vattenkana och sedan fikade vi med bullar, saft och glasstrutar =) Mummsigt!

Om en liten stund ska jag kila iväg till bussen in till stan, där ska jag möta upp kicki o gå på systemet och fixa lite alkohol inför imorgon då är det ju midsommarafton :)


huvudvärk

Onsdag
den 23 juni

5 dagar kvar =')


Vaknade vif nio nångång och tänkte bara köra en snabbt inlägg nu innan jag ska till stan en snabbis o sen iväg på praktiken..

Igår så tog det slut mellan mig och Nicklas, är hur jobbigt som helst! :(
Men det är ju sånt som händer, det hade nog hänt förr eller senare så..

Nu sitter jag o lyssnar på musik och ja, försöker få bort huvudvärken och tankarna på Nicklas, det kommer att bli en jobbig tid nu.

Grym Låt! <3






Vill också passa på att säga grattis till Kicki som har födelsedag idag :) GRATTIS!! <3<3





Våran låt "älskling" jag älskar dig! kommer aldrig kunna sluta gråta när jag hör den  =,(

praktikdax (:

Tisdag
den 22 juni 2010
6 dagar kvar!


Godmorgon Sverige!

Sitter och lyssnar på lite musik och försöker dricka lite proviva, men jag mår bara illa av att ens försöka äta nått så här tidigt på morron, får käka nått sen på frukosten på praktiken istället..

Ska iväg på praktik idag och det kommer att bli så skoj, kommer nog att träffa de nya sexåringarna också, hoppas magen inte börjar strejka bara :/
-------------------------------
Svar på kommentar: Karolin, nej, jag är inte sjuk ofta, det som hänt nu under den här månaden är att jag först haft migrän och senare åkte jag på en slags magkatarr, men annars är jag inte sjuk!
---------------------------------------------------

jahopp, imorgon fyller Kicki 22år, så då ska jag och Nicklas dit och gratta henne fixade present åt henne igår, så jag hoppas hon blir nöjd :)

har inte så mycket mer att säga just nu, bloggar när jag kommer hem på lunchen eller när jag slutat, sånt som märks :)

Ha en bra dag!




Praktik, sandarne skolan - Fritids :)


Min sötboll, jag älskar dig! <3


Måndag

Var nyss ner till tvättstugan med tvätten och har nyss kommit upp, så nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska snart peta i mig lite mer frukost, käkade bara en hårdmacka och drack lite proviva innan jag gick ner med smutstvätten..

När jag väl är klar med tvätten ska jag kila in med bussen till stan och där ska jag träffa Jonas o umgås lite med honom, kanske ska på bibblan och låna lute nya bäcker med..

Imorgon ska jag äntligen tilbaka till min kära praktik, som jag saknat det! Har ju vart hemma mer eller mindre sen den 1 juni, bland annat för jag haft migrön, sen vart jag sjukskriven i fredags den 11 tills igår söndag..

har inte så mycket mer att skriva nu =)




du är det bästa jag har!
Jag älskar dig!
emma <3 nicklas
=
sant!


en superbra helg...

Söndag

min helg i korthet

Fredag:
Jag och syster åkte till pappa på kvällen och kikade på gamla kort o pratade minnen, älskling kom dit senare på kvällen o sedan åkte vi hem o sov..
Lördag: gjorde inte så mycket egentligen, träffade nicklas o åt pizza med pappsen, älskling sov här..
Söndag: idag så vaknade jag o hjärtat vid 10, åt lite frukost o gjorde oss klar, sedan tog vi en promenad till ica sedan vidare hem till nicklas föräldrar (där nicklas bor nu) och nicklas duschade vi, sedan tog vi bilen o åkte in o hyrde film i stan (Wallander-Indrivaren) sedan åkte vi hem och gick en promenad till mamma o benny, där vi fikade sedan hängde vi på mamma till COOP där hon handlade växter som hon skulle planetera på baksidan, jag o älskling köpte potatissallad och rostbiff som vi åt direkt när vi kom hem. Efter de tog vi de lugnt ett tag sedan åkte vi till Maggan o Lennart o dä'r var, Camilla, robert, Wilma och Mika, Stefan, Neo och Nova. Vart där ett tag sedan brummade vi hem och pratade lite, sedan kikade vi på filmen och nu sitter jag här, Nicklas har åkte hem och jag ska snart förbereda lite inför tvättstugan imorgon.

Det var väl allt jag hade på hjärtat just nu..



N i c k l a s <3


Tankar ..

Torsdagen
den 17 juni 2010

"In my head I see you all over me.."
Shit sån bra låt det är!
Lägger upp den längt ner sedan :)


Hur osm helst, vaknade vid tjugo i tio eller nått sånt och bäddade rent i sängen, sedan åt jag lite frukost i form av ett glas med Proviva Mango och en hallongrotta som jag var så duktig att jag bakade igår, vilken frukost :/

Har suttit på Faxeholmens hemsida och gjort två intresseanmälningar på lägenheter inne i stan, är så less på att bo här i Sandarne, visst det är jätteskönt att ha så nära till havet där jag både kan bada på somrarna och även rensa mina tankar.. Men samtidigt är det jobbigt att det bussarna går så sällan, sen har jag ju de flesta av mina vänner inne i stan med, så det vore saå kul om jag fick chansen att flytta dit för då skulle jag kunna träffa både Ida och Kicki nästan varje dag och dessutom slippa åka buss lika ofta, fast å andra sidan skulle jag nog sakna närheten till mamma. Jag tackar ju inte direkt nej till att komma till henne och smälla i mig potatis, brunsås och skinkstek.. Åhh, vad svårt det blev, det som jag trodde skulle vara bra har jag nu helt plötsligt börjat tvivla på..

Hur som helst, ska nog kanske träffa Nicklas senare efter han varit iväg på sjukhuset, om inte han orkar ses tänkte jag träffa Jonas, skulle ha vart iväg och handlat så de får jag fixa :)

Hur som helst, lägger upp låten nu =)







städ och bakdag :)

Onsdag
- den 16 juni 2010 -

Hallojsan!

Sov ganska länge idag faktiskt, sedan gick jag upp och åt lite frukost och sedan började jag städa, slänge ut mattorna på balkongen och dammsög och moppade av golven, så otroligt skönt att städa..

Efter det gjorde jag inte så mycket faktiskt, har mest suttit vid datorn trots det fina vädret vi haft idag, sjukt egentligen men men, fick nå ryck på efterm,iddagen och slängde ihop till några hallongrottor :) Mummsigt! ska baka mer någon annan dag när jag vart och handlat, måste ju baka tills jag fyller år och det är ju ganska snart det, närmare bestämt 12 dagar! Sen så är man 21 år!

Har suttit och pluggat massa idag också inför mitt sommarjobb åt Sodexo sista veckan i juli.. Så jag har pluggat både mijlö och säkerhetsfrågor och jag klarade av slutprovet vilket innebär att jag får mitt certiferkat :) [stava?]

Nu ikväll har jag nyss tagit mig ett bad och ska snart fixa i ordning nå kvällsfika..



n i c k l a s <3


i måndags var vi tillsammans i 7 månader <3


14 dagar kvar...

torkar mina tårar och
trycker ner känslorna som
fastnat i halsen

tiden läker
inte alla sår
jag insåg det
för länge sen

de lättar men
minnen och
mardrömmar
går inte att sudda ut

en lukt
en sak
ett ord
är allt som behövs
för att kastas tillbaka

till det man allra helst vill glömma...

----------------------------------

Måndag, ny vecka och nya tag, samt bara fjorton dagar kvar :)

Jag vet att det var längesedan jag skrev ( nu igen) förlåt för det!
har egentligen inte tid med ett blogginlägg nu men äsch..
Helgen har inte vart lik de andra, i fredags var jag ut med Kicki, Ida, Stefan, Jimmy och några till och kikade på olika artister i stadsparken, var hur mysigt som helt! JÄTTEunderbart att få tankarna på något annat..
Lördags: Bestämde mig för att åka till pappa och sara följde också med slutade med att jag sov över hos pappa med lillasyster Ellen. Igår, söndags, var jag med pappa och vi var till farmor och farfar och sen på stan för att äta mjukglass med lakritsströssel hur gott som helst! Sedan gick vi till lekparken och ja, sen så mådde jag skit resten av dagen, hade ögonen fylld med tårar nästan hela tiden.. Men men, jag försöker att bara glömma, försöker hela tiden att få tankarna på något annat...

Ska snart kila iväg till bussen och träffa Eva-Lotta i stan, sedan ska jag nog kanske åka och se hur Nicklas mår också, min lilla sambo-bambo som ligger med lunginflamation och förkylning :/

Aja, slänger upp bilder sen fredagen någon annan gång :)




Ögonblick...

Torsdag
- den 10 juni -


Hallojsan i solskenet!

Här sitter jag och lyssnar på musik och har nyss snackat lite med Äwa..
Sitter här och försöker få i mig lite proviva Mango och tittar ut genom fönstret och ser solen skina och inte ett moln på den blåa himlen, shit vilket härlig väder. Så perfekt väder för dagens skolavslutningar och studenter..
När jag tog studenten den 5 juni 2008 var det minst sagt lika fint väder som de är idag, och guud så varmt det var, nästan äckligt varmt, alldeles för varmt för att bara stå i en och en halv timme för att invänta att alla program tog sig ut på trappen och jag och min klass för ju först ut eftersom jag gick Barn och Fritid, och det var en av de lyckligaste ögonblicken i mitt liv.. Jag kan också komma ihåg när jag slutade nian i ljusne, då var jag också jättenöjd eftersom jag lyckades med att kämpa ihop till några VGn innan skolans slut..

Härligt härligt! Det som är mindre härligt är ju att jag mår så illa konstant, jag har inte ätit "riktig" mat på drygt tre dagar bara för att jag mår så illa och inte känner att jag vill äta.. Visst jag har försökt, dels med yoghurt och så men de bara kommer upp/ut igen..

Hur som helst,  i morgon har jag fått tid hos min läkare igen för att han ska fixa sjukintyg åt mig och kanske får jag ny medicin också.. Det är sånt som visar sig imorgon.
Idag hade jag velat vart med på praktiken eftersom det är barnens skolavslutning och sista dag i skolan idag :/ är så jävla typiskt att jag ska må såhär just nu, just idag och just den här veckan.. GAAAH, SUCK! Jag som verkligen hade viljat sett mina små små 6åringar :P I sina fina sommarklänningar och kläder..

Istället blir jag hemma och ska ta det lugnt, eller jag måste nog gå en vända med dammsugaren men annars blir de bara lugnt..





Jag på studenten -08 :)


nittioniotusen kronor :D

TISDAG den åttonde juni.

Hallojsan!


Har inte bloggat nu på några dagar och jag vet egentligen inte varför? Är kanske för att de varit fint väder så jag bara struntat i bloggen...

Mycket har hänt sedan sist jag skrev iallafall det är en sak som är klar..
Jag har ju redan berättat om problemet med min mage som visade sig vara en slags magkatarr (IGEN) hade ju det i februari också :(

Men hur som helst, jag har fått medicin mot det men de hjälper inte sådär jättebra :/ så jag får hoppas att de ger sg av sig självt annars får jag nog ta kontakt med min familjeläkare Per igen..

Igår var jag, älsklingen, Cicki och Äwa hem till Rolf (Poffe) i lugnet och firade hans födelsedag och shit så överraskad han blev lill gubben :) Så¨kul att se någon så glad, rörd och överraskad. För ingen hade sagt nått till honom om att vi skulle komma, eller jo, han visste ju att Äwa skulle dyka upp men inte att jag, Nicklas och Cicki skulle följa med..

Var där och fikade, pratade och myste med lille Tussen :) Sedan pkte vi hem för jag hade sån otrolig migrän, mådde riktigt illa. Så när jag och nicklas kom hem, tog jag av mig kläderna och lade mig i sängen under täcket.. Älsklingen gick och värmde vetesäcken och blötte ner en handduk med iskallt vatten och la på mig, så skööönt! Dessvärre gick inte värken bort :( Har fortfarande ont i huvudet och tryck äver högra sidan vid ögonen :/ JOBBIGT :(
Skönt som sjutton att Nicklas hjälpte mig i går iallafall, tack för det hjärtat (L) <3

----------------------

Helgen var rätt bra ändå, i fredags var jag med Äwa i stort sett hela dagen, lördags så träffad ejag Kicki vilket var underbart, skönt att prata av sig lite.. Älsklingen jobbade.. Söndag: då var jag och älsklingen iväg på oscars konfirmation och efter det åkte vi till pappsen, och sen spelade vi BINGO och jag var bara ett nummer ifrån att vinna en volvo s40 och 99.000, det gick rätt bra för älsklingen med men ingen lyckades med att få bingo, vi satasar dubbelt nu på söndag istället ;)

-------------------

Igår var jag även in på CFL en sväng och fick reda på betyg och hur de gick på nationella, jag hade faktiskt förberett mig på de värsta, att få läsa om kursen till hösten men ICKE, Emma " Emmsan" Hoffmann klade av engelskan :) HÖR & HÄPNA! Jag blev så sjukt lycklig :)


Nu ska jag faktiskt lägga mig, huvudet pallar inge mer nu, får bli en film istället :)






Saknar er, mina sötbollar <3
Skurt <3



akut - röntgen

Torsdag

( den tredje juni- 2010)


hallojsan!

I förrgår fick jag så ont i mitt vänstra revben, blev dessutom väldigt svullen och Nicklas tyckte att jag skulle åka in på akuten, men eftersom jag har sån jävla skräck för sjukhus, sprutor och långa väntetider valde jag att stanna hemma och istället fick jag gråta mig själv till sömns för jag hade så ont att jag inte kunde ligga varken på magen eller på vänstra sidan ( så som jag brukar sova annars) så då hamnade jag på nå konstigt ryggläge.

Igår, var jag iväg på praktiken trots att jag fortfarande hade ont & var svälld, efter praktiken följde Wilma med mig hem och hon gick en huserunda i min och älsklingens stora 2½ ( 68kvadrat) sedan gjorde vi i ordning lite mat, fick bli kokt korv och pommes stripes, efter det kom Nicklas hem och sedan kom även danne och då bar det av ut mot lekparken, Wilma gungade i bebisgungan och åkte lite ruschkana..
Efter det gick vi hem och lekte kurragömma och Wilma gick och la sig i "mysrummet" som hon kallade mitt alkov :)

Efter det kom Camilla och Robert hit också, och dom tyckte att lägenheten var stor och fin :)

Iallafall, senare på kvällen hade jag fortfarande sjukt ont och var mer svälld så jag ringde till sjukvårdsrådgivningen, men de tyckte att jag skulle avvakt tills idag med att ta kontakt med någon läkare/distrikssköterska, men eftersom jag hade så ont och kunde knappt andas så ringde jag mamma och efter det åkte vi in till akuten här i söderhamn, som tur var var det bara en patient före mig så jag behövde inte vänta så länge..

Läkaren (Göran) kom in och klämde och kände på mig, klämde runt revbenen, ryggen och magen. Efter det fick jag ta "stick i fingret" och invänta provsvar, allt såg bra ut men läkaren kunde inte förstå varför jag hade så ont och varför jag var så svullen, så han skickade en remiss till röntgen och dit ska jag nu klockan 9.
Han misstänkte någon blödning vid revbenet..

Jag hoppas verkligen att de hittar nå fel på mig, varför jag har ont, är svälld och så.

Nu måste jag fixa lite innan pappa kommer och hämtar mig och skjutsar in mig till sjukan igen...




Älsklingen och Jag
foto: Wilma :)
Tagen: 10-05-30 (morsdag)