mardröm..

Tisdag!

Och sista dagen i augusti månad, nu knallar vi minst sagt in i höstens månad september med allt vad det innebär, snart kommer kylan verkligen greppa tag om en. Så dags att leta fram varmare skor, jackor, mössor och vantar :)
Mysigt ändå faktiskt.. Inte själva kylan kanske, men att de blir allt mörkare om kvällarna, då har man ju någon anledning till att stanna inne och mysa med tända ljus och titta på en bra film eller varför inte läsa?

Inatt, eller ja. Vaknade tjugo över fem eller nått sånt av att jag grät, tårarna bara rann nerför mina kinder, kroppen som inte ville röra sig och jag skakade, om de var för att jag frös eller om jag var livrädd det var jag för trött för att veta.. Minns att jag drömde om att lillasyster Sara var hemma hos mig och att de blev nån jävla storm så alla fönstren i lägenheten blåste upp, att mina katter (Skurt & Teddy) försvann ut i de mörka trapphuset.. Var såå hemskt! USCH!
Är så svårt att förklara drömmar i ord.. men det var såå läskigt, så läskigt att tårarna rann och att kroppen var stel som en jävla pinne typ..

Aja, ska nog bara ta de lugnt idag tror jag, har tedens till huvudvärk redan nu antagligen för att jag sov så oroligt.. Ska i allafall in till stan vid tre på Resurscentrum på nå möte med Magnus, ska dit på torsdag med =/ aja..
Sen ska jag hem och fixa mat och diska, sen ikväll kommer nog Thobias hit och vi ska kika på film och prata :-)




väntar och längtar...

Måndag
och som jag alltid brukar skriva, ny dag, ny vecka och nya tag!
Jajjemäään!

Har varit en sväng till Bollnäs och köpte mig en ny sjal och lite godis, nå mer blev det inte.. Var ju ute efter en lampa till fönstret i sovrummet men hittade inte någon som jag ville ha, så då böev de ingen lampa.
Ska nog åka till Gävle och IKEA om någon vecka istället och handla lite grejer tills jag fått rustat här hemma, ska verkligen bli jättekul att få göra om hela lägenheten, ska verkligen ändra här hemma, har inte tyckt de varit nå roligt innan eftersom jag inte trivas med tapeterna.
Valde neutala tapeter i hela lägenheten, vitt/silver fondvägg i hallen och en helvit i köket. I sovrummet blir det en brun fondvägg och resten caffelatte, sen i vardagsrummet blir det en grå fondvägg med samma gråa färg på de andra väggarna, och inne i lilla alkovet blir de en beige/vit fondvägg med blommor(hundkex) och ljusbeiga på den andra väggen, kommer i allafall bli jättebra!

Ska försöka fixa mig en ny soffa med, trvis inte med den som jag har nu. Så jag måste försöka göra mig av med den och hitta någon mer neutral, antingen svart eller grå, skinn eller tyg har ingen betydelse egentligen..
Längtar så frukansvärt tills allt är klart, tills jag kan göra om och pyssla till det som jag själv vill ha det..

Bara 4½dag kvar, ge mig fredag!





Emmsan tipsar!;

Nu när hösten står vid dörren, och där med mörker.. Så glöm för sjutton inte att ta på dig reflex så du syns i mörkret!
Och leta fram mössa och vantar för de står inte på förns hösten är här på riktigt!


H ö s t

Söndag!

Sov till tjugo i tolv, gick upp och duschade, sedan gjorde jag i ordning varm oboy för rösten var inte den bästa efter gårdagens cykeltur till och från Stenö i höstkylan, det är verkligen slut på sommaren nu =/ och det känns väl sådär, längtar vissligen redan tills löven på träden blir flerfärgade och tils fösta snön kommer.
Jag gillar verkligen hösten, är såå mysigt med att de blir mörkt tidigare på kvällarna och att man kan sitta inne och bara mysa under en varm filt med tända ljus och kika på film elelr läsa en bra bok, fast nu var det månader sedan jag läste en bok..
Får se till att gå på bibblan någon dag och låna en som jag kan läsa..

Var till Stenö igår med Äwa, Pelle och Julia på lyskvällen. Var jättelite folk när vi kom dit och väldigt kyligt, så inte undra på att jag blev värre i förkylningen :/ men men, pappa kom dit så då åkte jag hem och lämnade av cykeln och tog en biltur med honom genom Söderhamn istället och tittade på alla marschaller längs Söderhamnsån, det var jättefint, hade varit mycket mysigare om Magnus vart med och hålit mig i handen och värmt mig :-)

Tänk att om en vecka vid den här tidpunkten har jag kommit hem från en heeeel helg med honom i Norrköping, och jag längtar redan tills det blir fredag, och sen får tiden stå stilla! Kommer njuta av varaje minut som jag ör med honom. Såå underbart!

Nu ska jag värma på en till kopp med varm oboy och sätta mig i soffan med tända ljus och titta lite på tv!





jag :)
Foto : Äwa <3
tagen igår på lyskvällen hemma hos Äwa..



------------------------------------------



bara för att....'
m a n g e (L)


frusen

Sitter här med min fleecejacka på mig, är lite småfrusen nu efter badet jag tog för någon timme sedan.
Var in till stan idag och klippte håret och blev jättenöjd..
Annars har jag inte gjort så mycket, varit hemma och kikat på film och knaprat i mig halstabletter och litervis med vatten.. Och shit som jag får gå på toaletten och kissa, helt sjukt..

Ska gå och värma lite mjölk och ha i en klick honung och någon droppe med citron.. Sen måste jag komma ihåg att smörja in med mig med den där thaioljan när jag går och lägger mig, den gjorde ju susen i natt i allafall! :)


Mina tågbiljetter inför resan nästa helg, Norrköping, Magnus, Melvin och Michelle! Here Emmsan come :P



:)


helvetesjävlabajs

PROSIIIT!

Jag får nog bara inse det faktum av att jag dragit på mig en förkylningmindre än 72timmar =/
Fyy! Började känna mig snorig sent i går kväll och senn i natt har jag inte fått många timmars sömn då halsen började strejka. Gör hur ont som helst när jag ska svälja =((

Så snart ska jag gå och tappa upp ett varmt bad, sedan äta frukost, klä på mig och åka in till stan och hämta hem tapetkartor och köpa halstabletter och annat som jag kan behöva nu när jag blivit förkyld!!

Och jag som hade sett fram emot en kväll med Thobias, men får se hur det blir med det nu.

Hade egentligen kunnat räknat ut att det var dags för en förkylning, för jag får jämt migränanfall och blir trött/seg innan en förkylning bryter ut. Och jag har ju legat med huvudvärk i stort set i en veckas tid, och då har jag även haft lite hosta och vart allmänt seg och trött.. så.. Jag ska fan köpa mig en flaska "Kan Jang" så kanske jag blir frisk snabbare, eller åtminstonde blir piggare!



Bilden är lånad från google.se



m å n d a g

Vilken härlig start på en ny vecka, strålande sol och faktiskt ganska varmt i luften! Var nyss ut på balkongen och tog ett bloss, ska kanske in till stan senare, måste på apoteket =/
Nu sitter jag hemma, i min stora t-shirt och lyssnar på In Michigan! Ett söderhamnsband och dom är verkligen jättebra! :)

Igår var jag med Jonas, var till Ecenter och handlade lite, men kom på att jag måste köpa en ny mp3 tills jag ska åka bort ;-)

Var med Kicki i lördags och drack lite smultronvin, käkade chips och kikade på nån film, var meningen från första början att jag skulle sova kvar hos henne men eftersom jag hade glömt att stänga av alarmen hemma drog jag hem & sov hemma istället =/

Veckans "att göra":
Måndag (idag): Kanske åka in till apoteket, sen hem och äta mat och senare träffa Thobias =)

Tisdag: Förmodligen bara vara hemma, kanske ta en promenad/cykeltur beror på vädret!

Onsdag:  Först bara ta det lugnt, sen på eftermiddagen ska jag möta upp Vickis och sen blir det utgång med henne på kvällen, ska verkligen bli riktigt roligt!!

Torsdag: Har tid hos Anette för klippning klockan 11:30? och sen klockan 13:00 ska jag iväg till Magnus Nilsen på RC (resurscentrum/ams) för att prata om praktik..

Fredag: förutom tvättstugan på förmiddagen, ska jag städa och fixa lite hemma, på kvällen blir det nog antingen en hemma kväll eller utgång :-) Sånt som märks =)


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Men nu ska jag hoppa in i duschen, fixa frukost, byta om, sminka mig och fixa håret sen bara ta de lugnt :)






:-)






<3
Jag är så nöjd, tack Emma :)


l ö r d a g

 ; vaknade för en stund sedan och sitter här i en stooor t-shirt och lyssnar på Rockklassiker<3
Snart ska jag gå och äta lite frukost och göra mig i ordning, ska damma och dammsuga efter det!.. Sen Har jag tvättstugan idag också =/ Inge sugen på det alls, men det är ju bra att få rena kläder :-)

Igår jobbade jag sista dagen åt Sodexho som lokalvårdare på Vallviks Bruk, gud vad dessa fyra veckor gick snabbt! Helt otroligt! Nu börjar hösten komma med, känns både jättemysigt att få tända massvis med värmeljus och krypa ner i soffan med en bra film eller en bok.. Samtidigt är det tråkigt, tycker att den hör sommaren gått med ruskig fart faktiskt, men den här sommern har nog faktiskt vart bland de bästa på länge!
Är så glad för att Äwa övertalade mig om att cykla med henne på quizen i stenö den 13 juli, för om jag hade stannat hemma hade jag aldrig träffat h o n o m, Magnus!

Är även jätteglad och nöjd med mina beslut jag tagit genom sommren..

Äsch, nu ska jag inte sitta här utan gå och fixa i ordning lite frukost :)




sommarbilder =)











Stefan och Jag på midsommar =)



Lorentz & M sakarias, schools out 11 juni =) <3




Köpte ju nya stolsdynor, duk och rosa värmeljus till balkongen :)


Teddy <3



jag och mange i stenö, då vi träffades för första gången <3 :)



puss på det!


"patience for rest of my life"

Torsdagen börjades med jobb på Vallviks Bruk , tog omklädningsrummen på bägge våningarna och på tredje våningen passade jag på att ta golven och damma av borden i konferensrummet och utbildningssalen =)

Torgny kom också ut till jobbet idag och hade nått möte med Lars-Olof och kvalitetsundersökning..Han pratade lite snabbt med mig och tyckte att jag vart jätteduktig så de va ju skönt att höra =)

Efter jobbet kilade jag upp till bussen och träffade på Ingela som skulle in och boka tatueringstid, så gick en stund med henne på stan innan jag skulle iväg och tatuera mig =)

Emma heter tjejen som tatuerade mig och hon var verkligen jättesnäll och duktig. Hon skissade upp texten och gjorde den precis så som jag ville ha den :)
Sedan körde vi igång, hon började att köra med vatten så jag fick känna hur det kändes, men de kändes ju knappt så jag bad henne köra igång på riktigt.. De första 10 minutrarna gjorde de ont och nästan kittlades, sen låg jag och störde mig på de "surrande och ilande" oljudet men sen så vande jag mig och domnade bort så jag kände knappt någonting!

Blev så otroligt nöjd, tatueringen är en hyllning till Guns N Roses låt Patience (Tålamod) och det är en låt jag verkligen älskar, har lyssnat på den i flera år och även i tonåren brukade jag skriva in "Patience" på armen.. Men nu sitter den där nere på högra sidan av magen för resten av mitt liv, och jag årngrar mig verkligen inte!
Om jag säger såhär, man lever ju för dagen och inte för morgondagen, man kan inte alltid tänka framåt..

That´s it!

Nu ska jag gå och fixa nån mat så jag har till matlåda tills imorgon på jobbet :) Sen ska jag kanske kila över till Äwa och visa upp magen ;)



Emma in action :)





Emma =)












<3



nästan klar.. 
(Iväg igen den 13 september för ifyllnad)



med "skyddsplast"



=)




Snart..

Ohh, my gosh!

Redan onsdag. helt underbart! Bara två dagar kvar sedan helg, och för första gången på ja, jag vet inte så har jag ingenting riktigt planerat för helgen om man bortser från tvättstugan på lördagseftermiddagen..

Jobbat idag dockså, gick super! Dammade av LAB-golven och shot så skitigt och dammaigt det var! Huaa! Efter det va jag i princip klar, hade gjort allt jag skulle göra så jag knallade ner till själva "kontoret" och inväntade Ewa & Linda, fick sedan skjuts av Linda upp på "10an" själva huvudkontoren för Vallviks Bruk, så var där och gjorde ren toaletterna och tömde brännbara + hushållssoporna, sedan knallade jag i spöregnet till bussen, tur att de inte va långt alls!

Satt där sen kom busen och jag åkte hem, när jag kom hem pratade jag en stund med Äwa sedan gick jag in och fixade i prdning lite mat, fick bli Bami Goreng [stava?] från lidl, typ nå pasta med kyckling. Var gott iallafall. Efter Maten diskade jag undan lite, sedan dammsög jag bakom spisen och gjorde ren den.. Sen bytte jag sängkläder och gardiner inne i sovrummet och inne i alkovet =) Blev mysigt!

Snart är det ny dag och ja, då händer det grejer ;) säger inge mer än så :P Så håll utkik på min blogg imorgon :) Längtar efter helgen, börjar känna mig trött och lite sjuk, hostar och känner mig allmänt hängig, har ju haft huvudvärk idag med :S Usch!!

Nu ska jag gå och steka ägg och äta de tillsammans med en smörgås! MUMS!



emmsan loves..

Tisdag!

Gick upp tjugo över fem, åt frukost, klädde på mig, fixade håret och sminkade mig, satt en stund vid datorn sedan cyklade jag iväg till bussen vid ICA..

Kom till jobbet och började städa omklädningsrummen, sen ner på "kontoret" vid nio för frukost :P

Sedan fick Ewa hänga på mig att städa på dc2, de andra omklädningsrummen, för där spökar dte verkligen!
Usch, tycker verkligen inte om att vara där själv..

Gick iallafall jättebra idag med, och nu är de bara tre få dagar kvar av sommarjobbet, känns väl tråkigt ändå.. Skönt att ha någonting att göra om dagarna..


Sitter iallafall hemma nu, vart iväg och handlat med pappa och lillasyster Sara <3 och nu sitter jag här och dunkar Dead By April <3



Emmsan just love this song, and    h i m    just know why.. <3








Vädret för Sandarne..





Patience <3

Hallojsan!

Måndag och ny vecka och ett stort kliv tillbaka till arbetet. Visst, det gick ju bra så de va bra.
Jobbade lite med Eva idag med, en riktigt glad prick =)


Drog in till stan efter jobbet och fixade över lönen på mitt riktiga konto och sedan gick jag och bokade tatueringstid, så på XXXXdag ska jag iväg och tatuera mig, ska skriva in "Patience" antingen på magen, foten eller högra axeln.. Har inte bestämt mig vart än men de blir nog antingen på axeln eller magen :)

aja, lägger upp bild på teckensnitten som jag vill ha :)










Teckensnitten....







awesome <3

Haft en riktigt underbar helg på alla plan, helt fantastiskt..
I fredags kom Magnus hit och vi tog det bara lugnt, drog till stenö någon timme och där tr'ffad ejag påå Rebecca o hennes kille, satt och pratade med dom. Sedan drog vi hem.. 
 I lördags blev det rätt lugnt, va in till stan en sväng o träffade på Kicki och käkade på Tacobaren och kikade på cruisingen på kvällen med Kicki o Jimmy.. Åkte hem vid 10 tiden och kikade på Beck och bara mös.

Idag sov vi väldigt länge, tog oss in till stan o käkade på flinken (sibylla), åkte sedan hem. Kilade över till äwa och sedan åkte Magnus hem igen :( Va hos Äwa någon timme, sedan stack vi ut på en cykeltur =) och har nyss kommit hem och ska gå o lägga mig nu på direkten..

ÅHH, Emmsan mår så bra! 

Ä N T L I G E N
!





fredagen den trettonde




bilden är lånad från google.





Det finns vissa människor som tycker att det är något speciellt med just den här dagen? Fredagen den trettonde.. Varför anses denna dag vara så oturs drabbad? är de på grund av filmerna? Alla dessa filmer om den där sjuka figuren Jason? ja, jag vet inte..

Jag själv tror inte att en sån här dag kan vara så speciell som många tror, vissa säger att det bara är skråck och andra tror verkligen att denna dag bringar otur, hörde även att det fanns en där ute som har fredagen den trettonde som sin Tur-dag? Ja.. Tankarna, funderingarna och åsikterna om denna dag är minst sagt delad..


jahopp..  Fredag idag och helg, så ser jag på det.
Har precis ätit frukost, bäddat sängen, duschat och diskat. Och ska bara byta om och fixa smink och platta håret sen så är jag klar.. Idag så ska jag iväg och handla med Pappa när han slutat jobbet och efter det ska kila över till Äwa :)

äsch, såhär blir ingenting gjort ju..









Starka Emmsan =)

Torsdag
den 12/8- 2010

har precis fått i mig lite frukost efter städningen såhär på förmiddagen, till frukost åt jag en fralla med ost och smörgåsgurka och ett glas med o´boy! Gottgott!

Lyckades med att bryta av moppskafftet på moppen idag med, när jag skulle torka golvet under sängen :S Jävla skit sängstomme! Har så Malm från IKEA och den är sjuuuukt låg, så när jag skulle moppa där under böjde jag mej tydligen inte tillräckligt så moppjäveln gick sönder, får åka och köpa ett nytt skafft sen någon dag!
Komiskt va?

har inte haft ork att blogga nått nu på någon dag och det beror väl på att jag dels legat på sjukhus två svängar först i söndags då jag blev skickad till söderhamn i ambulans sedan vidare till hudik.. På måndagen blev de ambulans och blåljus till Bollnäs för då fick jag också väldigt ont så Äwa fick ringa efetr ambulans, och den gången var det minst 100gånger värre smärta än i Söndags.. Men väl i Bollnäs fick jag göra lungröntgen och sedan ligga på ett rum tillsammans med Mamma. Men de hittade inge fel på mig, varken EKG, röntgen eller proverna( som jag tog i hudiksvall) visade nå fel, så jag blev hem skickad med yttligare nå tabletter..

Nu ska jag slå ikull mig i soffan eller sängen o vila lite, börjar känna av spänningshuvudvärk..








Emmsan & Äwa =)


vilken helg!

Måndag!

Hallojsan!

Helgen har vart super på alla sätt och vis om iallfall om jag ska ta fredagen + lördagen, dom dagarna var helt klart bäst, dessvärre mådde jag jättedåligt natten till söndag, fick tryck över bröstet och kunde knappt andas djupt. På morgonen när jag väl skulle gå på toaletten höll jag på att tuppa av och ramla omkull då det högg till på vänster sida av bröstet, fick tag i väggen och vilade någon minut innan jag gick in på toaletten.


Hade så ont hela förmiddagen, så vid 10 tiden fick jag nog och ringde mamma och pappa, och berättade vad jag kände. Mamma kom hit och hämtade mig, åkte hem till henne och ringde sjukvårdsrådgivningen, kötiden var på 18 minuter så jag knappade in mitt moiblnr och efter en stund ringde en tjej upp och jag förklarade hur jag kände, hur ont jag hade och hon sa direkt,"Emma nu skickar jag en ambulans från Bollnäs hem till dig, då det inte finns någon bil i Söderhamn," Otippat..eller så inte! Jag skulle med andra ord ringt 112 på en gång, eftersom det kunde vara nått fel med mitt hjärta..

Efter ca 40 min kom två ambulans tjejer in i mammas vardagsrum där jag låg helt utslagen, fick följa med dom in i ambulansen sedan vidare fort som f-n in till sjukhuset i söderhamn. I ambulansen tog tjejen EKG och tog puls. Väl i söderhamn fick jag ligga i ett undersökningsrum och vänta på läkare, de tog 3 till EKGn (med jämna mellanrum) och blodtryck, och "stick i fingret" när klockan var runt 15-tiden fick jag beskedet om at åka vidare till hudik för att kunna ta mer prover och eventuellt bli inlagd, då ingenting hjälpte i Söderhamn.
Fick både syrgas och någon medicin (nått man skulle dricka) men jag hade fortfarande JÄVLIVGT ont och kunde knappt sitta upp.. Så ingenting hjälpte, och det oroade min läkare, så därför skickade hon mig vidare till hudiksvall..

Fick emla (<3) plåster sedan åkte vi hem till mig, snackade lite snabbt med Äwa och sedan in och packade lite kläder o sånt i fall att jag skulle bli inlagd i hudik, sedan åkte vi vidare till donken för att äta.. Jag kunde knappt ricka nått så därför fick jag halvt som halvt ligga ner i bilen.

E4an gick bra tills vi kom till enånger då hade jag så ont att jag nästan grät, slängde mig ner i framsätet och halvlåg och flåsade.. hade sååå iont att jag nästan tuppade av..

Stannade till på en bensinstation så jag fick kissa.. Sedan vidare mot Hudik, när vi väl kom fråm fick jag sitta i ett vänterum o sedan in i rum 114. Där låg jag ett bra tag, sedan kom en sköterska och tog blodprover , ekg o puls igen.. Skulle ta ca två timmar innan provsvaret va klart. Låg kvar där på sängen och slumrade till i ca 20 min sedan kom en läkare och kyssnade på lungorna och hjärtat.. Han frågade om jag åt p-piller och jag svarade att jag gör det.

Man misstänkte att jag hade hjärtinfarkt, blodpropp, lungsäcksinflamation eller blodpropp i lungan/lungorna ='(

Men de sista proverna var okej, så då fick jag åka hem igen, men fick rådet att ta det lugnt, vila, inte lyfta tugnt och göra hastiga rörelser. Så idag blev jag hemma från jobbet..


Bilder från Hudiksvalls sjukhus...



usch....



Inatt har jag i allafall kunnat sovit nästan hela natten och har inte lika ont som igår, men ont har jag fortfarande så jag ska bara ta de lugnt idag. Så blir det säkert bra tills imorgon.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta lite frukost.




Tack till...
 - Ambulanstjejerna för att ni va så gulliga mot mig
- Sjuksköterskan Birgitta? i Hudiksvall
- Sjuksköterskan Karin? i Söderhamn
- Läkaren i Söderhamn, för att hon var så sjukt gullig och omtänksam.
- Mamma, för att du lyssnade på mig.
- Pappa för dina tankar på mig.
- Stefan för att du verkligen bryr dig om mig.
- Lillasystrarna för att ni är mina änglar.
- Magnus, för att du fick mig att le fast jag hade så ont & för att du bryr dig om Emmsan.
- Äwa
för att du alltid stöttar mig.
- Kicki, för att du är en sån otroligt bra vän.

tusen tack!


hudiksvall med Stefan <3

Torsdag
den 5 augusti 2010


Gick upp kvart över sex imorse och åt frukost, klädde på mig och fixade håret o sminkade mig.. Sedan kom mamma och hämtade mig vid kvart över sju och drog in till stan o fixade pengar, sedan åkte jag upp på sjukhuset och väntade på att bussen och Stefan skulle dyka upp..

Tog bussen till hudik och kikade hem till Tobbe o Filippa som låg o sov, drog på stan och sedan upp till tingsrätten, satt där i över en halvtimme sedan fick vi veta att åklagaren som var från Gävle skulle komma försent eftersom det har varit signalfel i Gävle, så hon fick ta bilen till hudik och kom efter 45min och drog rättegången igång, Stafn blev först att vittna sedan var det min tur.. Skakade i hela kroppen när jag gick in..
men det va klart på mindre än 15min så skööönt!
Drog på stan och tog en chicken curry smörgås på Jambo. Hur goood macka som helst!

Sen kilade vi runt på stan, shoppade lite med =)

På H'M handlade jag eyeshadows, brozing powder ( face & body bronzer), borste och en mascara..

Var även på Ur & penn och där hittade jag 4 par örhängen samt två halsband, varav ett som jag gavd bort till lillasyster Sara <3 . Och på Claes Olsson köpte jag ett URgulligt fodral till mobilisch ;D

Nu tänkte jag ducsha bort curryn och sedan äta nått..




Från H'M =)



Från Ur & Penn



Och mobilfodralet från Claes Olsson :D Nasse for the wiiiinn ;)


bara onsdag

Onsdag
den fjärde i åttonde 2010

Riktigt tråkigt väder idag alltså, grått, trist, blött, kyligt och regn.. BLÄ!

Var iväg på jobbet idag och det gick väldigt bra faktiskt. Jobbade lite med Carina med så då gick det undan..

Jaa, när jag väl kom hem så diskade jag undan lite disk och käkade risifrutti fast med manna och jordgubbssylt och shit i helvete vad gott de var, måste köpas fler gånger alltså :)

Sen har jag inte gjort så mycket faktiskt, ska nog fixa nått att äta snart med, men vaaad? :S är sugen på att baka med..

Jonas kanske kommer hit sen och hjälper mig lite med..

Jolahopp, det va det!







Ge mig soool <3


Ny vecka - ny månad

Måndag

Hallojsan!

Sitter hemma och lyssnar på musik o väntar på att mamma ska höra av sig.
Sen vet jag inte vad som händer, försöka göra nått så man får tankarna på nått annat iallafall.

aja, har inte så mycket mer att säga..

Tack
Kicki
Äwa
Stefan
Pappa
Sara

Ingela
Angelica
<3