Snöskoter <3

Lördag



Idag har jag följt med pappa och åkt runt och kikat på snöskorar.
Började i stan på Maskinservice, där jag tog en Polaris nyckelring och ett klistermärke :)
Sedan åkte vi till Bollnäs, Ljusdal, Delsbo, Järvsö sedan hudik. Sedan åkte vi hem.
Åkte förbi hos farfar o farmor och åt mat där för de var ju "släktmiddag"

Aja, sitter och väntar på att Johan ska komma hem, han skulle bara skjutsa hem slampmamman och Ellinor först.
 

Puss






Bilder från dagen :)




Pappsen <3













Och fula jag..


Spök förkylning

Fredag!

Redan igår kväll kände jag att jag inte var nå pigg alls, men trots det blev det en tur till Bollnäs med johan och Sara, käkade på MAX och kikade på Rusta och Albert & Herbert.
Hade ont i huvudet och mådde illa.


Sen i morse när vi skulle upp till tvättstugan så hade jag jätteont i magen, nästan som magknip eller nått.
Förstår inte varför jag blir såhär, sjuk till och från. Jävla spöke!
Gick ner till tvättstugan och kastade in tvätten i maskinerna sedan upp och kika på Vakna Med The Voice, sedan somnade jag. Johan gick ner och hämtade tvätten medans jag sov så nu är tvättstugan iallafall avklarad :)

Ringde även till Skärgår'n (praktiken) och sa att jag blev hemma.

Nu ska jag titta på riverside sedan ta mig en vaaarm dusch!


HA EN SUPERMYSIG FREDAG!

Puss



Bollnäs och städat :)

Nyss blivit klar med att moppat golvet efter jag dammsugit hela lägenheten, känns bra att ha det gjort ni innan helgen :)

Slutade strax före två gick hem och värmde en Billys sedan la jag mig i soffan en stund för jag hade sån huvudvärk som tur nog har släppt nu. Åkte sedan och hämtade upp syrran hos mamma, sedan åkte vi till dollar för Johan skulle köpa spolarvätska sedan åkte vi mot Bollnäs.

Började med att äta hamburgare på MAX sedan åkte vi på Albert & Herbert, handlade strumpor och nå mer.. Sedan vidare till Rusta där bev de en grå-vit randig matta som jag lagt i hallen o det blev så fint =)

Efter Rusta gick vi in på COOP X-tra och handlade lite mat =) Sedan tillbaka till Söderhamn igen, jag somnade i bilen och vaknade när vi var vid Ecenter, där släppte vi av Sara för hon skulle träffa Henrik jag och Johan fortsatte hemåt.

Kom hem och jag började städa medans Johan började med att steka pannkakor ( smeten hade vi gjort innan vi åkte till Bollnäs)  Ska väl gå o hjälpa honom nu.

Senare blir de väl mysframför tv:n har inte bestämt mig om jag ska se " Rosa bandet galan", " SOS Gute" eller "Mammas Pojkar" men det visar sig nog, de är jag helt säker på..



Puss!






Syster <3

Torsdag!

Ska snart dra iväg till praktiken.

Igår kväll mötte jag upp syster sen så följde hon med hem till mig (och Johan) vi kikade på datorn och sedan läste hon repotaget om mig. Efter det gjorde jag mat och sen kom Johan från jobbet. Kikade på Bonde Söker Fru och pratade. Gick och la oss i sovrummet och tittade på en Wallander film men jag somnade, var jättetrött..


Idag börjar jag klockan tio och de känns super skönt. Ska även bli ensam med barnen i drygt en timme idag men de går nog jättebra ändå :)

Aja, ska ta en huvudvärkstablett nu sedan gå iväg :)


Puss






Dags igen :)

Onsdag

Godmorgon!

Har precis gjort mig klar och konstigt nog gick de snabbare än jag trodde, gjorde mig klar på mindre än en timme, vilket är bra jobbat av mig eftersom jag är tjej. Och vi tjejer brukar ju ta sååån tid på oss med allting, smink, kläder och hår..


Idag ska jag iväg på praktik och de är min andra dag, känns lite skumt att jag började igår på en tisdag, blir ju sån kort vecka. men det är ju bra det också :)


Idag skulle Maggan vara ledig och ha läsdag för just nu håller fröknarna på med någon kurs så igår var de ju Jenny som hade läsdag och idag Maggan och Imorron Inga-lill? aja, det ska nog gå bra ändå :)



Ska kika på Vakna Med The Voice nu, och sedan gå iväg till skolan =)


Ha en supermysig höstdag!

Puss



där jag praktiserar ..



Svar på kommentar: Ja, det är Ävas tossor :) Hur gosiga som helst <3


En kanon dag =)

Hallojsan!

Har nyss kommit hem från att ha vart några timmar hos Äva, träffade på henne när jag slutat. Så då följde jag med henne upp och fikade, sedan blev jag kvar. var hem och tände lamporna och gav älsklingarna (katterna) mat sedan gick jag dit igen. Blev mer kaffe och mer prat så nu har jag äntligen kommit hem och slängt in maten i ugnen, blev ugnsgratinerad falukorv och potatismos :) Mummsigt..

Dagen har gått väldigt bra faktiskt, kom till praktiken strax före nio och blev varmt välkommen med två kramar från två av barnen direkt. Så det kändes skönt, fick även en kram av Maggan.

Var inne ett tag sedan gick vi ut en stund, stallbackensförskola kom också och lekte med våra barn så det kryllade av barn :) Efter de var det lunch och jag åt i personalrummet och sedan åt maggan så vi tyurades oss att passa barnen. Allt gick super! Efter maten fick barnen leka lite nån timme sedan gick vi ut yttligare en gång den här gången var det tillsammans med Inga-Lill och vi gick till en lekpark och barnen lekte ta. Sedan gick vi och plockade kastanjer, till en början hade jag kanske 10 st men sedan kom en del barn och gav några till mig ;D Såå snällt<3


Efter promenaden så gick vi tillbaka till skolan och där åt vi Mellis, efter mellis fick jag gå hem men jag stannade till tre innan jag gick hem..

Mötte som sagt på Äva och följde med henne upp. Hon hade på sig så söta sockor/tofflor så jag var tvungen att knäppa kort på dom :)


Aja, nu ska jag fortsätta med maten och sedan mysa ner mig i soffan framför Andra Avenyn =)


Puss




Ävas sockor/tofflor :)
Ävas Tofflor/sockor <3 Hur gulliga som helst ju =) <3

Praktik =)

Tisdag =)

Då var det tisdag och dags för praktik! Känns hur kul som helst att börja praktisera, längtar verkligen!

Har nyss duschat och sminkat ig ska bara äta frukost sen är jag färdig, så om ca en timme ska jag vara där. Hoppas att det går bra!


Puss








Nattinatti :)

Ja, har faktiskt inge vettigt för mig så därför gör jag ett till inlägg innan jag ska krypa ner i sängen och sova så jag är riktigt utvilad tills imorron då jag ska börja praktisera på ett fritids här i Sandarne och det här ser jag verkligen fram emot, ska bli så kul att ha nått att göra om dagarna och dessutom få mer yrkeserfarenheter :)


Nu ska jag kika klart på "Up" som jag och Johan börjat tittat på :)


Nattinatti



hur sött som helst :)


helt slut!

Hejhopp!

Nyss kommit hem från stan, träffade på Johan och åkte till Rc för att berätta om min praktik. Blev jordens strul där för att dom ville veta Söderhamn Kommuns organisationsnr, och istället för att göra det enkla, dvs att googla så skulle dom strula till det :/ Blev där i ca 15 min innan dom var klara.


Efter Rc bestämde vi oss för att åka på aspendos och käka för varken jag eller Johan hade nån lust att lga mat idag, så där blev de en kebabrulle för min del och Johan åt ett kebabskrovmål..

Var iväg till Per-Åke för att hämta däck sedan åkte vi hem. Nu är jag helt slut, börjar även få ont i huvudet=/ så nu ska jag faktiskt byta om och ta på min mina gosiga mysbyxor och en stooor t-shirt o mysa ner mig i soffan brevid lille Teddy..


Finns lite mer saker som jag vill skriva men inte får, kommer att blogga om de i slutet av veckan tills dess är det hemligt =) ¨Håll UT!


Puss


Extreme Makeover!

Måndag

ja, det är sant, helgen är redan över och nu är det en ny vecka , ny dag och ännu ett steg närmare vintern och julafton. Känns jättekonstigt att de knappt är två månader kvar till julafton..


aja, gick upp tjugo över åtta imorse, ställde mig i duschen och sedan åt jag frukost och gjorde jag mig i ordning strax efter halv tio kom Jonas och hämtade mig. Åkte med honom till MiROi för att hämta praktik papper..

Åkte sedan tillbaka till Sandarne för att hämta upp ett papper som RC måste fylla i. Men då hade inte Jenny hunnit fyllt i dom och hon va på nått möte så hon va inte på plats. Så då bestämde vi att hon skulle ringa mig när hon kom tillbaka..


Åkte hem til mig och började grjja om min blogg och se så fin den blev, en riktig makeover!

Jenny ringde och sa att hon fyllt i pappret så att de var bara för mig att dyka upp o hämta det sen..


Aja, som sagt, Jonas har vart här några timmar och hjälpt mej med bloggens design och nu är jag jättenöjd!

Kommentera gärna!


aja, ska fixa lite nu innan "dom" kommer :) mer säger jag inte :)



Puss


Norrfly

Söndag!

Hej Hopp!

Igår

ar väl inte glömt att det är dax att ställa tillbaka klokorna idag? Såvida inte ni redan gjort det.
Jag o Johan ställde om dom när vi gick o la oss sent igårkväll.

Igår gick jag hem till Äva med lite mat som jag gjort, kyckling och pasta :) Och hon tyckte det var jättegott, blev kvar där ett tag och satt och pratade sedan kom Frida dit också. Hon målade mina naglar mörkblå ;D

Sedan stack Frida iväg som skulle till stallet och grejja med hästarna.

Sedan ringde hon och frågade om jag hade lust att hänga på till Norrfly, vilket jag gjorde. Sprang hem och tog på min ett par vantar och en mössa.

Sedan bar det iväg, först till donken för att Frida skulle ha en paj pch en liten cola.

När vi väl kom fram till Norrfly, jag, Frida, Jennie och Jenny. Så blev Jenny skiträdd, och undrade vart fan hon var och vi bara " Jenny, ser du det där stora huset? det är NORRFLY!"


Vi gick in, började som vanligt på entreplan så att säga sedan gick vi upp och kikade sedan ner till källaren och till Cellerna. Lika otäckt som alltid där nere..

Försökte få upp kassaskåpet men de gick självklart inte..

Sedan gick vi runt där nere och frågade " Är det någon här, så visa dej" men de var dött...


Gick in igen och bestämmde oss för att gå in till de stora rummet på andra plan. sedan hörde vi steg och att en stol som flyttades..

Gick till ett annat rum och såg att en stol stod nästan mitt på golvet, sedan hittade vi ett papper, sånt som man använder till anden i glaset.
Jag lös upp hela rummet med min ficklampa och såg likom ingenting konstigt men när Frida hittade det där pappret trodde jag att jag skulle DÖ! För alldeldes intill pappret låg det jordens jävla hårtuss från en människa.
Det läskiga är att vi såg inte håret när vi lyste upp rummet och kikade men efter frida hittade pappret så låg de bara där på golvet, hårtussen.

Jag o Jenny Karlsson böev skitskraj och bara sprang ut därifrån.
Sedan åkte vi hem.


Idag'

Nyss ätit frukost med Johan, så nu sitter jag här med Skurt. Johan har åkt till hans jävla mamma för att hämta lite grejer som han ska lägga ut på Tradera.


Fy fan va kallt det är i lägenheten, här står man och betalar för att man ska ha varmt och skönt i sin lägenhet men va gör inte Faxeholmen? Stänger av alla element så nu är det verkligen ISKALLT här hemma, elementen är iskall så jag och Johan har tänt ett 20-tal värmeljus för att hoppas att de blir lite varmare än såhär.


Aja, ska väl fixa till mig lite nu, i allafall platta håret :)


Puss








FÄRDIIIG!

yes, nu är vi äntligen färdig i tvättstugan, känns hur skönt som helst. Johan har nyss duschat och gjort sig klar han med, han är som sagt mycket segare än mig på morron..

jaja, ska iväg och handla nu bara vi hämtat tvätten i tvättstugan sedan dra till Ecenter och handla lite. Sedan hem och fixa mat, för idag ska vi nämligen bjuda Bosse (Johans morbror) på mat och det blir säkert jättetrevligt=)


skriver mer senare!


//


Lördagsfix :)

Halloj!

Har nyss klivit upp och bäddat rent i sängen, lika bra och göra det nu när vi har tvättstuga klockan 13 :)

har som vanligt kikat på ett avsnitt av Riverside också ... Ska gå och fixa fram lite frukost nu tillsammans med Johan och efter det ska jag börja städa medans Johan får ta disken, lika bra eftersom jag får skitont i ryggen av det =/

Efter vi städat och diskat ska vi tvätta och sedan åka iväg och handla o fixa mat, idag blir de mammas kyckling med bacon :) Kommer bli riktigt mumma!


Mamma ringde också, nu har hon blivit utskriven från Bollnäs och är påväg hem. Hon mår inge vidare hon fått feber och mår allmänt piss sedan igår. Men huvudsaken är att hon är på hemmaplan - min mamma<3 

Aja, nu frukost sedan städa/diska :)


Puss


=) =(

Hela dagen har vart super kul på alla sätt och vis, åkte ner till Gävle med Jonas och träffade på Johan. blev lunch på ikea hur mummsigt som helst.. Kom hem för typ en timme sedan och sedan dess har vi hunnit oackat upp lite grejer som vi handlade på IKEA samt fixat den nya tv-bänken :)

mamma ringde också och sa att hon var i Bollnäs och att hon skulle bli kvar där på sjukhuset =( mer än så säger jag inte, men jag kan säga såhär att jag är jävligt orolig och jag har gråtit rätt mycket :( HELVETE!


aja, ska försöka slappna av nu och kika lite tv, kanske går över till Äva också.. får se hur jag gör,..

Imorron väntas både städning och tvättstugan ;D skönt att Johan är ledig i helgen <3



Puss
 





Fredags shopping med Jonas

Äntligen har fredagen kommit och det är helg :) Jihoo=)

Idag ska jag åka ner till Gävle med världens bästa Jonas, blir säkert lite shopping där, ska även hälsa på Johan som slutar runt två och när han slutat blir de mat på IKEA :) Kotlettrad med bea <3 Jummie (=


Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta lite frukost.


Trevlig Helg!



Puss



Jag o syster <3
Bara för att jag saknar min syster så jävla mycket ='((
Jag älskar dej gosnuttan


de bästa på länge <3

Tänkte uppdatera lite snabbt nu innan jag o Johan ska krypa ner i sängen :)

Den här dagen har vart jättebra på alla sätt och vis. Jonas kom förbi på eftermiddagen och vi kikade på två filmer, fast jag somnade under den andra filmen :) Inte helt ovanligt =)


Sedan ringde Jenny från Skärgårns fritids också och sa att jag mer än gärna fick komma dit på praktik =) JIPPIE!! Så på tisdag påbörjar jag min praktik där :) Känns hur bra som helst, nu får jag nått att göra om dagarna samtidigt som att jag får mer erfarengeter och så =)



de bästa på länge <3

Tänkte uppdatera lite snabbt nu innan jag o Johan ska krypa ner i sängen :)

Den här dagen har vart jättebra på alla sätt och vis. Jonas kom förbi på eftermiddagen och vi kikade på två filmer, fast jag somnade under den andra filmen :) Inte helt ovanligt =)


Sedan ringde Jenny från Skärgårns fritids också och sa att jag mer än gärna fick komma dit på praktik =) JIPPIE!! Så på tisdag påbörjar jag min praktik där :) Känns hur bra som helst, nu får jag nått att göra om dagarna samtidigt som att jag får mer erfarengeter och så =)



beroende av det ...

Torsdag

Hallojsan!
Nyss kikat på Riverside, kan knappt bärga mig tills imorron för att få se nästa. Är så sjukt beroende av Riverside och Andra Avenyn =) Det är ju såå bra serier. Hoppas att ¨någon mer följer det och tycker det är bra! :)


Jahopp, idag händer väl inte så mycket, ska väl ta mig en dusch och lite frukost snart sen efter det kommer mamma förbi en sväng för hon ska hämta sitt paket som vi beställt från Ellos, sedan ska jag följa med henne hem för att kika på de nya köksmöblerna :)

På tal om möbler, jag fixade en ny tv-bänk igår :) Mycket finare och stilrenare än den vingelpitt vi har nu iallafall ;)

Ska säkert träffa Jonas idag också, skulle inte förvåna mig ;P


Vart en pizza med Jonas igår på Aspendos hade inte nån direkt lust att fixa mat. Vill faktiskt vara så lite som möjligt i köket just nu för bara jag tittar till vänster och ser den där jävla diskhögen så får jag ångest!
Jag vill bara få bort den snabbt, men lite svårt är det ju. Får så sjuktont i ryggen så fort jag står där och diskar! Som tur är förstår Johan det och brukar ta hand om disken men eftersom han jobbat sent o ganska mycket så har han helt enkelt inte hunnit med det och det är ju fullt förståligt!



Aja, dags o ta en dusch kanske?



Puss


PRAKTIK

Hej hå [14:17]


Nyss kommit hem efter att ha vart till skolan och frågat ang praktik =)

Och nu ska Jenny kontakta mig antingen senare i eftermiddag eller imorron om jag får praktik där eller ej, så nu gäller det att hålla tummarna :) Jihooo!! Hoppas verkligen att jag får praktik, de skulle vara så skönt att ha något att göra om dagarna :)

Dessutom har jag äntligen fått en tid för operation, men måste ringa o kolla detta om det verkligen är rätt, för grejen är ju den att jag måste sövas ner för att de ska kunna göra ingreppet och de gör dom nog inte på Söderhamns sjukhus =/



aja, nu är jag lycklig igen

// Emmsan

Hick, hick

Onsdag

Igår var den värsta dagen på länge alltså!
Eftermiddagen blev bara ett jävla kaos, ingenting som jag ville få gjort blev gjort och inte nog med det blev de massa annat tjaffs som jag håller för mig själv än så länge..


Hur som helst, idag ska jag i allafall gå ner till skolan och leta upp Inga-Lill eller nån annan som jobbar på Fritids sedan efter de ska jag hem och försöka få undan lite disk och städa undan lite grejer.

har sån sjukt jobbig hicka idag, hickar så fort jag dricker ellet äter något
- helt sjukt!

Just nu sitter jag och snackar med Jonas på MSN, Han ställer verkligen alltid upp för mig, som igår till exempel. <3



nu ska jag fixa håret och bättre på make-up;en sedan greja lite hemma..

Vid 14-15 ska jag gå till skolan :)



Puss





Studentbalen -08
Jonas och Jag på studentbalen juni- 08


Praktikplats

Tisdag

Hej Hopp!

Nyss kikat på ett nytt avsnitt av "Riverside" älskar verkligen den serien.

Idag så har jag inte så många planer ändå, ska först och främst gå ner till Lervikskolan och försöka fixa en praktikplats där på Fritids :) Sen ska jag även iväg och handla med Johan.

Johan är ledig idag, så då är det bara att passa på att göra saker som man inte hinner med i vanliga fall :)



Men nu först ska jag försöka få i mig lite frukost :)


Puss


Fix hemma =)

Måndag

Ny dag, ny vecka och ännu ett steg kliv närmare vintern, härligt! Jag längtar faktiskt jättemycket tills snön kommer! Då ska jag åka snöskoter så att det står härliga till :) <3

Vaknade strax efetr åtta imorse av att min lilla älskling Skurt kräktes på hallmattan :( Stackar'n <3

Klev upp och tog reda på spyan sedan försökte jag väcka Johan som var minst sagt svårväckt. Efter ett tag kom även han upp på fötter, började plocka undan lite saker och sedan åt vi frukost, eller jag åt lite yoghurt ur ett litet glas.

Sedan började jag dammsuga och Johan tog tag med disken som bara växer i diskhon, sedan ruskade jag mattor och moppade golven..

Nu känner jag mig riktigt ofräsch så nu ska jag ta mig en dusch och sedan göra mig i ordning, sedan ska Johan skjutsa mig till Miroi.


Skriver kanske mer senare under dagen.



Puss



Skurt <3
Mitt Hjärta, min livsglöd, min ögonsten <3
Guuud så jag älskar min Skurt<3


Snorigt

Söndag


Hej Hopp!

Har nyss vaknat och Johan har åkt iväg till jobbet.

Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske går över till Äva en stund senare men annars ska jag väl inte göra nått speciellt. Ikväll ska jag i allafall dammsuga och moppa av golven och ta reda på tvätten.

Igår var jag hos Äva nästan hela kvällen, gick dit vid sex-sju tiden. Satt o pratade och kikade på Körslaget på 4:an. Sedan kom Johan förbi med Teddy och sen satt vi och drack lite, provade nån Whiskey men det var ingen höjdare så jag gick hem och lämnade av Teddy och hämtade lite annat drickbart. Satt hos Äva och tittade på Cocktail, den filmen är helt okej, tyckte faktiskt bättre om den förr..

Gick hem nångång vid halv tolv för Johan skulle ju upp o jobba.. hade riktigt trevligt. Fick träffa Go Frida också som var på toppen humör :) Och lille Jenny som inte mådde allt för bra och kunde knappt stå utan stöd.


Aja, ska väl käka lite frukost och sedan ta en dusch. Sedan mysa ner mig och ladda upp merd papper! För snoret bara rinner just nu - HUUA!


Puss




Slapp-mys söndag :)


myspys

Lördag

Imorse gick jag o johan upp rätt tidigt skulle ju till tvättstugan, så strax före sju var vi där nere och tvättade.
Sedan upp en stund, Johan gjorde sig i ordning eftersom han skulle till jobbet. Blev klar i tvättstugan strax före nio och då gick jag o la mig.
Kikade på en Johan Falk film och fixade frukost och så.
Tittade även på ett avsnitt av Riverside.

Somnade och har nyss vaknat.
Har lite ont i huvudet även idag.
Måste nog bero på vädret eller att dataskärmen/datorn piper som bara fan. Det bara tjuter i öronen ='/




Nu ska jag ta mig en dusch sedan fixa lite mat :)


Ikväll blir det myspys med Johan <3


Puss


beslut ångest

Halloj!

Har nyss kommit hem efter att ha vart hos mamma ett tag, innan det var jag i Stan med Jonas på MiROi och det gick ju snabbt, fick information och massa papper. Så det tog knappt en timme så var det över, gick då till Jonas som satt i ett annat rum vid en dator och fixade med sitt Cv ;D eller så inte.. aja, fyllde i pappret och lämnade in det på en gång. Åkte sedan till CFL för att kolla upp mitt CSN papper jag fått hem. men det skulle jag inte bry mig om. Åkte hem till mamma och nu har jag nyss kommit hem från att ha träffat henne.

Just nu håller jag på att byta bild på mitt CV har riktig beslut ångest..

Aja, ska väl fixa lite lunch efter det sedan mysa ner mig i soffan under filten o kolla på nån film..

men först - på med mysbyxorna för nu är det fredag :)

Puss


Bara Onsdag

Nyss kollat på Riverside och ska strax bege mig ut till köket och ordna fram lite frukost. Mamma ringde och väckte mig, såklart på hemtelefonen skönt att komma upp i allafall..

Igår hade jag huvudvärk precis hela dagen, så med andra ord gjorde jag inget annat än att vila.

Är forfarande förkyld, är jättesnorig.. Huua! Måste alltid ha med mig massa pappersnäsdukar, blir så sjukt less..

Aja, ska fixa lite frukost nu sedan ska jag börja städa, damma och dammsuga och torka golven :)



Puss så länge




sovande huvudvärk

Tisdag

Vaknade vid tiotiden imorse och gick typ upp då, satt vid datan sedan duschade jag & åt lite frukost.

Sedan har jag inte gjort någonting idag, har haft sån hemsk huvudvärk att jag inte orkat annat än att ligga i sängen o mysa med lille Teddy, har sovit rätt mycket av dagen också. Känns skönt att sova när man inte kunnat gjort det på några nätter.


Så mer än såhär har jag nog inte att skriva nu, för då blir du nog uttråkad skulle jag tro..



Puss


stan med Vickis

Måndag

Idag har jag vart på stan nästan hela dagen. Åkte in med tolv bussen och mötte upp Vickis och hennes syster, hämtade ut pengar o sedan gick vi och käkade på furan, blev en supergo sallad och en cola.
Strax efter ett rusade jag iväg till RC eftersom jag skulle på nått möte, väl på mötet som knappt tog 5minuter så fick jag informationen att jag skulle få nån Jobbcoach på ett annat ställe. Så nu behöver jag inte hänga på Rc nått mer. Utan ska bara gå på Miroi som det heter, känns väl lika värdelöst det. Men men...
Så på fredag klockan 10:00 ska jag dit för första gången. Ska även vända mig dit när jag behöver få aktivitetsstädslappen påskriven..

Aja, träffade på Vickis igen och sedan gick vi runt på stan i regnet och frös. Sedan kom Johan och plockade upp oss utanför bion och vi åkte hem till oss..
Gick sedan en sväng till Äva med Teddy för att se hur hennes katt Trisse skulle reagera, Teddy var jätte gullig och snäll och gick runt i sitt lilla koppel och jamade och försökte bli kompis med Trisse. Men så fort Teddy närmade sig så backade Trisse och fräste åt lile Teddy..

Gick hem efter ett tag och mamma kom förbi. Kikade lite i Ellos katalogen och sedan gick Vickis som skulle iväg o jobba. Mamma åkte också efter ett tag


Har nyss hällt upp badvatten för nu ska minsann mina gokatter få ta sig ett dopp, vilket brukar vara uppskattat ändå.


Så nu ska jag bada kissarna ;)


Puss


När jag ser dig vill jag kräkas.

Jo, så illa är det. Kan inte förstå. Har faktiskt suttit och funderat på det förr, hur fan kan TJOCKISAR ( mest tjejer) framför allt ungdomar gå klädda så som om de hade kropp för sånna kläder?- Visst, dom kanske vill klä sig som alla andra men tänk lite! Det är inte snyggt att ta på sig en miniklänning och tajta leggins/tights när alla valkar syns och benen ser ut som en stor jävla korv i legginsen/tightsen...  [stava?]

Nu kommer jag säkert att få en massa kommentarer ang det här inlägget, det är smällar man får ta som bloggerska/bloggare..  Men snälla vill ni lägga en kommentar så våga förr fan skriva ert namn då, för annars är det ju som att ni inte står för det ni tycker - tänk på det!


Vaknade för ett tag sedan och märkte direkt att jag hade huvudvärk, en sån där spänningshuvudvärk över ögonen som sträcker sig till bakhuvudet och nacken. Inte alls kul.  Har iallafall tagit en ibumetin nu sam ten litet glas med yoghurt! Mummsigt<3 ska strax lägga mig en stund i soffan o kika lite på tv sedan duscha och fixa mig.

Igår var Jonas här och hjälpte oss med datorn, tog några timmar men nu fungerar den jättebra *peppar peppar* dessutom har han fixat MSN och Internet Explorer så nu är jag ruskigt nöjd.

Ikväll ska vi spela Bingo Lotto och ikväll är det Bil-extra så nu hoppas jag verkligen att jag vinner en bil eller en solresa kanske? Vore inte helt fel det heller, och får jag inte Bingo nu när jag har två lotter då slutar jag seriöst och spela så det så!


Puss


Tvätt och städdag

Lördag

igår bjöd vi pappa på mat sedan blev det mys framför teven resten av kvällen, kikade på 2 nya Wallander filmer och gick o la mig runt två.

Idag har vi haft tvättstuga, så tråkigt men ändå skönt att få lite rena kläder. Ska snart dra till stan och handla lite de som vi inte hann handla igår sedan hem och städa och diska.. Känns så sköönt att det är helg, att Johan är ledig.

Aja, ska dra iväg nu!

puss






Älskade mamma och Teddy <3

 

 

Ibland orkar jag inte hur mycket som helst, jag vill ha lite frihet

Fredag =)

Ja, det är sant tro det eller ej. Men redan så har en vecka snart passerat och det bäsa av allt är faktiskt att Johan för en gångs skull är ledig den här helgen.

Idag ska jag till RC med Jonas på nån Temadag för att plugga på CFL, och efter jag vart där så ska jag hem och sedan iväg och handla med Johan. Sedan hem och göra mat och bjuda antingen Äva eller pappa på mat.. Beror på om Äva skulle iväg till Gävle eller inte..

Har i allafall inte blivit bättre i förkylningen, är fortfarande jättesnorig och lite små hängig.. Hoppas på att det ger sig snart, är less på att springa och snyta mig..


Nu måste jag gå och sminka mig o blåsa håret ;)


Trevlig Fredag alla där ute ;)


Puss


illamående och huvudvärk

Torsdag


Sitter hemma som vanligt, nyss fått i mig lite av mig frukost. Mår sååå illa, kan inte fatta varför? Som om inte illamåendet vore nog så har jag en spänningshuvudvärk också, känns inte alls bra med mig idag, mår illa, huvudvärk och snoret bara rinner! HUUUA vad jag hatar att vara sjuk speciellt att vara förkyld för de sitter i så jävla länge! i allafall på mig verkar det som. Jag kan lätt vara förkyld i 2-3 veckor! Seriöst menat alltså! Jag kan fan inte förstå!
Varför ska jag jämt och ständigt bli sjukt på något sätt, antingen ligger jag hemma med en jävla förkylning eller så får jag till o med lunginflamation! - varför?


Aja, säger som jag sa till Johan, jag får nog f*n ta och evakuera här hemma i en månad eller så, bara vara hemma inte gå utanför dörren förns jag är frisk till 100% men det skulle ju aldrig fungera ändå..


Nu ska jag lägga mig o kika på nån film för jag antar att det bara är skit på teven ändå  (som vanligt)


Jo, förresten! Som ni kanske ser så har jag ändrat designen igen på bloggen :) - vad tycker ni?



ha en superbra dag i höstsolen =)


Puss



Johan, i love you <3



Strömlöst

Vaknade strax efter tio, när johan skulle iväg till jobbet.. Hann bara upp ur sängen så blev det strömavbrott i hela lägenheten, skickade sms till Äva o frågade om även hon hade strömavbrott, vilket hon hade. Tur som sjutton att jag inte hann in i duschen i allafall hade nog svimmat om lamapan slocknat under tiden man står där inne!

Har nyss fått i mig lute frukost, oboy, macka och kokt ägg, sååå sjukt länge sen som jag åt ägg, Teddy smakade lite han med :)

Nu ska jag titta på Riverside sedan duscha.


Idag skulle även Micke ha fyllt 18år, en födelsedag som han får fira i himlen med de vackraste änglarna. Jag kan knappt tänka hur ledsna Mickes föräldrar ska vara den här dagen.. Stort grattis till dig gubben, hoppas verkligen att du har det bra där du är.


Puss/



Som vi saknar dig, dina nära o kära! Du finns alltid i våra tankar.

Micke<3

Mitt Möte Med Ett Medium

Hallojsan!

Idag hade jag faktiskt planerat att göra ett videoinlägg men eftersom jag inte är allt för pigg och fixad så tänker jag göra det en annan dag istället.

Igår åkte jag o Kicki till Bollnäs för att se Terry Evans och hoppas på att få kontakt med M. Först käkade vi på MAX, jag åt ett Suprememål med Green & Garlic dip och Kicki ett orginal mål. Efter vi käkat åkte vi raskt till Dollar för att köpa lite godis & läsk. Efter vi vart på Dollar åjte vi bort på Torsberg o letade parkering, det hela slutade med att vi parkerade bakom skolan vid någon gata, när vi kom var klockan strax före sex och redan då var det mycket folk, jag o Kicki hade turen att hitta två lediga sittplatser lääängst fram närmast sceenen :) JIHOOOO

Redan innan seansen började satt Terry utanför Aulan och skrev autografer i sin bok, både jag o kicki bara "Kolla där sitter han juu" Gick som sagt in och satt på våran plats o väntade och väntade drygt en timme senare kom både Terry och hans tolk in och sen så började det. Seansen började sju och halv nio blev det paus, passade på att gå på toaletten o så, sen gick vi tillbaka till platserna igen. Efter pausen fick man ställa frågor till Terry och hade man tur fick man kontakt av någon som man hade i andevärlden. Jag vågade inte ställa nån fråga fast jag hade säkert 3st som jag ville ha svar på.. Aja, tiden gick grymt fort och sen var alltsammans över..


Gick till bilen och satt igång värmen på högsta sedan åkte hem till Söderhamn.. Släppte av Kicki o fortsatte själv till Vågbro till pappa för att lämna nissan, sedan kom Johan o Teddy och hämtade mig..
Åkte hem och gjorde kväller..

Kunde verkligen inte sova inatt, låg o frös och tänkte på seansen och som om de inte vore nog var det "någon" som nöp mig i foten också, läskigt men jag vet vem det var... Som sagt kunde inte sova, låg och vred och vände på mig, drack vatten och tog på mig strumpor men jag fortsatte bara att frysa som en tok, till slut när klockan var strax efter tre gick jag upp o tog febern. Den visade på 38,2 gick o la mig igen o drog på mig en filt.. Somnade och sov till klockan var sju, tog P-piller och somnade om.


Nu sitter jag här med ruffsigt hår o dricker yoghurt. Ska kika på Riverside sedan lägga mig framför tvn.


Idag ska jag ta det lugnt.


puss





Terry Evans!

Dagen har kommit :) Ieftermiddag åker jag & kicki till Bollnäs för att gå på Terry Evans seans. och jag hoppas, verkligen hoppas att Du tar kontakt. Jag vill så gärna veta att du mår bra att du har det bra och veta varför du gjorde sådär, varför satt du dig i bilen? VARFÖR?! Saknaden är obeskrivlig <3

Kikade på ensam mamma söker och myste med hjärtat i soffan sedan ringde Frida och var jätteledsen så jag bestämde att träffa henne och trösta henne. Kan fortfarande inte förstå varför han gjorde som han gjorde, varför han dagen innan var helt "normal" och sen så får Frida reda på det... FAN! Tycker verkligen synd om henne <3


Nyss ätit en Risifrutti och ätit en macka så nu ska jag väl platta håret o sedan gå ut för att kika om posten kommit. Sedan ska jag bara ta det lugnt.

Vid fyra så åker jag o Kicki till Bollnäs, ska först käka o sedan fixa godis och sedan vid sex ska vi stå utanför torsberg o köa och försöka få skitbra platser för då är det dags, det jag väntat på jättelänge - träffa TERRY EVANS!!!


Nu ska jag platta håret :)

Skriver senare!




puss/

Rosa Bandet

Nu är även den här helgen snart över, tiden går så sjukt fort. Kan inte förstå att vi haft Skurt i 1år!

Hur som helst, vi är ju inne i oktober månad nu så jag tänkte passa på att be er att köpa Rosa bandet kostar en tjugolapp så det är ju lätt värt det, jag har själv köpt Rosa Bandet och stöddjer deras forskning om Cancer, Just Rosa Bandet handlar mycket om bröstcancer och eftersom jag nu börjat känna en person som haft bröstcancer tycker jag verkligen att det är skrämmande! Tycker såå synd om alla som drabbas och de som har en nära anhörig som har Cancer. Jag känner inte många som har eller har haft cancer, men jag vet att där ute finns det massvis med personer som har den sjukdomen så varför inte stödja Rosa bandet? Att stödja deras forskning om botemedel osv.


Igår var jag hem till Äva, blev där i några timmar, blev mycket prat och tårar. Men det är såååå skönt att prata av sig med någon som verkligen lyssnar och ger en råd. Gick hem och gjorde mat sedan blev det mys framför Körslaget.


Idag däremot vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, känner nog mest för att bara ta de lugnt.. Har ingen lust att göra nått egentligen..

det var väl det jag ville säga nu.

Puss //

såå omoget!

Jaha! Moget att vara anonym när man lämnar kommentarer....


Har inte bloggat på ett tag för data skärmen är helt jävla cepe och paj så nu sitter jag vid Johans bärbara...


Iförr går var vi till Norrfly! Jag, Frida,Johan,Kicki o Jonas. Hände inte så mycket där heller... Visst vi hörde fotsteg och knackningar men mer än så hann vi inte uppfatta för att JOHAN som vanligt var skiträdd, både jag o Frida ville ju gå upp på vinden o kika och även kika i kaällaren bland cellerna,men icke - johan o jonas ballade ur och var rädd att någon skulle komma medans vi var där...



Igår var jag med mamma och  käkade lunch med henne på KINA, hur jävla gott som helst :)


Nu ska jag fixa lite hemma,ta reda på tvätt, städa och dammausga och fixa mat...