t i s d a g

Sitter i datasalen på resurscentrum och väntar på att Kjell och Ida ska komma hit.. Är väldigt trött, sitter och jäspar så tårarna rinner :S

Vaknade vid fyra tiden för att de kom en traktor/plogbil och började skrapa/ploga utanför mitt sovrumsfönster, somnade om iallafall och det var tur annars hade jag verkligen inte orkat upp idag.

Idag är det Kjell´s sista dag hos oss, kommer att bli tomt utan våran lilla heffaklump, han lyser verkligen upp våra dagar här, och det går verkligen inte en timme utan att man viker sig av skratt! Han är bra härlig den gubben!

Har snöat på bra inatt med, dock hade ju plogbilarna redan varit ute o plogat dock inte på busshållsplatsen för där fick man minsann blumpsa för att inte stå mitt i vägen.. Drygt & väldigt dåligt, för hur svårt och jobbigt kan det vara att inte ploga liksom hela busshållsplatsen och inte bara själva bilvägen?

aja, nu kom lilla Ida..



måndag

Ojoj! Vilken dag och va snabbt den gått, började dagen som vanligt med varm choklad tillsammans med Kjell på resursen sen kom ida.

Jag och Ida blev bjudna på lunch på Mai Thai av Kjell som ska sluta hos oss imorgon. Känns tråkigt..

Efter lunchen på Mai Thai tog vi en vända på stan och jag köpte två t-shirts åt älsklingen och två linnen åt mig själv, sen åkte vi tillbaka till resursen på uppföljning o lite fika sedan fick jag skjuts av Kjell till busstorget :)

Nu ska jag strax dammsuga lite och moppa golven, sedan ringa älskling och laga lite mat kanske?




Sthlm och silverhjärta...

Söndag,


"hej mitt vinterland", ja den sånger stämmer verkligen in på vädret här i Norrköping, det har snöat hela morgonen och Melvin blev jätteglad när traktorn kom och skottade.

Igår åkte vi från stockholm till Norrköping och fredagseftermiddagen och kvällen var ganska okej, vi kom sent till flipper´n då inte taxiföraren kunde köra bil i storstaden och dessutom hamnade vi i rusningstrafiken när vi kom till stockholm då vi blev stilla ett tag. Magnus checkade in på hotellet (Scandic star i Sollentuna) medans jag satt kvar i bilen med Melvin, åkte sedan till Magnus syster för att lämna av Melvin. Tog en taxi till söder och sprang ner till flipperlokalen, kom verkligen i bra tid då de var dags för Magnus att spela, gick inte så bra de första spelen med sedan kom han till trekvartsfinal och åkte ut.. Tråkigt, knallade till Stockholm Södra och tog pendeltåget till hotellet, tappade upp ett bad eftersom jag var iskall om fötterna, låg i badet och sedan la vi oss i sängen och såg lite TV och efter en inte för lång stund somnade bägge två..

Ställte klockan på kvart i nio och gjorde oss klar och gick ner till hotellfrukosten- och jössses vad jag åt! Såå gott!!! Efter det knallade vi upp på hotellet och hämtade ytterkläderna och gick någon timme inne på Sollentuna centrum och där köpte älsklingen nya strumpbyxor(svarta med silverhjärtan) och ett par lila örhängen åt mig :)♥

Efter det gick vi tillbaks till hotellet och packade ihop de sista innan vi skulle checka ut och bli hämtade av Kent (Min svärmors man) åkte till Marie & Knut (där Melvin var) och satt och pratade med marianne och sedan väckte vi Melvin.

Efter några timmar så drog vi hem...

Nu har vi precis nattat Melvin för han ska sova lite middag och sedan dra iväg och handla lite, och sen vid halv sex går mitt tåg från Norrköping vidare mot Gävle, sedan byte till xtåg från Gävle till Ljusne där Mamma hämtar mig, blir en sen kväll men men det är värt!.




myspys!!!

Fredag

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem och äta lite lunch och hjälpa mig med håret. Är verkligen less på mitt hår nu, det går typ inte att fixa det eftersom de är för långt, så Magnus ska hjälpa mig att locka det idag i allafall :)
Kom ner utan problem med tågförseningar så de var väldigt skönt, åkte iväg och handlade lite direkt sedan hem och natta lille Melvin som var riktigt tröttis, gjorde iordning Tacos och mös sedan i soffan och jag somnade, var riktigt slut. Är så skönt att vara här, märks att jag verkligen slappnar av och mår bra igen så fort jag är med Magnus♥

Senare idag åker vi upp till huvudstaden Stockholm, först lämna Melvin hos älsklingens syster och så ska Melvins farmor vara barnvakt eftersom jag och älskling ska iväg och spela lite flipper. Kommer bli väldigt stressigt men men, hoppas vi kommer iväg i skaplig tid i allafall så vi slipper bilköerna...

Hörs senare!

Magnus Rostö♥

snöblåst och julfix :-)

Onsdag!

Hej o hå i snövädret! huuua va de blåser och snöar idag, hade man varit några kilo lättare hade jag lätt blåst iväg med vinden :)

Varit inne på resurscentrum idag som vanligt, skrev en sammanfattning om "Hälsoväckan" sedan åt jag lunch och gick iväg till bussen eftersom jag har tvätttid.

När jag kom hem sprang jag upp på vinden och hämtade ner julgrejer-  adventsljusstakar och julstjärnor, och har bytt gardiner och satt upp adventsstakarna och julstjärnorna i köket & alkovet.
Har även vart ner till tvättstugan med tvätt och ska ner om en stund igen, passar även på att tvätta min svarta vinterjacka :)

Huua! är verkligen uppe i varv just nu, men även trött på ett sätt, inte så undra på heller! Gör något hela tiden ju ;P

Måste packa tills imorron då jag drar iväg och träffar Älsklingen och helgen tillbringas i huvudstaden Stockholm :) Kommer bli underbart!


Nu måste jag fortsätta :)



tisdag- isande kyla

Åkte in till resurscentrum med tio över åtta bussen och hann med 62an så då tog jag den till resursen, slapp ju gå iallafall :P Kom till resursen och Kjell var som vanligt redan där, hämtade choklad sedan satt vi och väntade på att Ida skulle komma, satt och syrrade sedan åkte vi och ömtade min tågbiljett och usbminne o en cdskriva på förvaltningshuset, sedan åkte vi tillbaks till RC, fikade lite sen fortsatte vi med repotaget om Folkhälsoväckan.. Efter det var det dax för våra magar att få nått i sig så vi lunchade, jag hade med mif, potatis, stekt falukorv och löksås som jag åt hemma hos mamma igår.. Dock tappade jag matlusten av lukten från strömmingen och gubben som satt vid vårat bord, usch!!

Så jag åt inte särskilt mycket, blev i allafall lite mat, två kuddmackor och pizzasallad!.

På eftermiddagen efter maten va vi såå jävla seg, så vi har bara suttit i stort sett...


Nu ska jag lägga mig och vila lite, är trött i uvudet, sen fixa mat och diska :) Jihoooo-  not!!


helgen och DÄ

jösses, redan måndag och ny vecka. Måste se till att ta mig upp till vinden och leta fram ljusstakarna och mina julstjärnor eftersom de är första advent på söndag.

Åkte ner till Älsklingen och Melvin i torsdag och kom hem igår kväll vid halv åtta tiden.

Helgen var verkligen jättetrevlig och hur mysig som helst, dock var det lite tomt utan Melvin.

Igår åkte jag & älsklingen och kikade på våran blivande lägenhet i Ljura :) Vaaar riktigt kul att se den, Gunilla som bor där nu, flyttar redan innan nyår, så vi kan börja flytta redan i mitten av januari, och det tackar ju jag inte nej till direkt :) 
Längtar verkligen tills jag köpt flyttkartonger och börjar rensa hemma, rensa köket på kastrullisar, bestick, tallrikar och DÄ.

Nu ska jag fortsätta med repotage om Hälsoväckan, sedan knalla ner till bussen och åka till mamma för att äta och fixa lite med papper =)

Puss och hej, tjolaheeej!




Bild från fredagen, och det är älsklingen som lockat håret på mig, visst är han grym? :)



; miiiin Mmmaaa :D

Fredag,

Åhh, ni anar inte hur glad jag är nu och hur bra jag mår! Det är verkligen underbaaart att vara i Magnus närhet.

Kom hit till Norrköping igår kväll vid halv sju tiden, åkte iväg och handlade sedan åkte vi hem och fixade med mat, Melvin fick Mcdonalds eftersom han var hungrig och jag och Magnus gjorde hemmagjord pizza, verkligen supergött :) 
Badade med Melvin och sedan nattade vi honom, och han var övertrött så han var lite gnällig, så Emmsan tog ton och satt brevid hans säng och sjöng massa visor tills han till slut somnade. Han är bra go den lilla krabaten, när vi låg i sängen och myste - gömde vi oss under täcket och då lägger han sitt lilla söta hduvud på mitt bröst och säger"Miiiiinn Mmaaa" (Min Emma) och gissa om jag blev glad, ropade på Magnus och frågade om han hörde vad Melvin sa, men de hade han inte :S TYPISKT! Och när jag satt och sjöng för honom, satt han sig upp och pressade huvudet möt spjälorna och pussade mig på munnen två- tre gånger :) Är verkligen jätteglad för att han och jag fungerar så bra ihop, det märks verkligen att han gillar Emmsan ändå. Jag vill verkligen inte ta någon mammaroll, tvärtom jag vet att Melvin redan har en bra mamma, så däreför finns jag mer till som en lek-bus och mys tjej!

Njäe, det här går inte, måste äta lite lunch nu tillsammans med min blivande Sambo :)


Uppdaterar kanske senare ;)

mysbraller och pommes...

Onsdag,

Stannade hemma idag, skulle bli för jobbigt att ta sig till praktiken med den här dunkande och intensiva huvudvärken, och illamående som pricken över i:et.. Usch! Vad är det frågan om? :question: Igår mådde jag hyffsat och huvudvärken gav sig redan efter min första tablett, men inte idag, idag sitter den verkligen i. Mår så illa KONSTANT och har dessutom kräkts :S:( Usch, får ta och bädda ner mig i sängen om en liten stund och vila, på med mysbrallEr och en stooor tischa sen raka vägen ner i sängen under mitt fluffiga duntäcke.. Kanske ta en dusch innan, det vore skönt och då kanske jag blir lite piggare. Åt lite pommes för ett tag sedan innan Mamma kom förbi och kikad epå mina nya tapeter, och hon tyckte att det blev riktigt fint.. Sedan drog hon tillbaks till jobbet.

Senare ska jag packa Lite tills imorgon då jag drar iväg till Norrköping och kommer hem på Söndag, blir underbart att vara med Magnus igen, längtar så otroligt mycket efter honom speciellt nu på en vardag, jag vill ju kunna dela den tillsammans med honom (och Melvin) och det är vissligen inte såå långt kvar nu, tack tack tack för Det!
Ihelgen är det dessutom första helgen vi är barnfri när jag är där nere, så jag ska passa på att kika runt lite efter nya stövlar, måste bara göra det. Sen blir det en massa mys också såklart!

Fredag ska vi äta middag tillsammans med Kristoffer och Sofie, sedan ska vi ut och dricka lite drinkar på nått mysigt ställe, ser verkligen fram emot utelivet i Norrköping :)

Nu en dusch, sedan mysbraller!

gammal bild, men älsklingen vet varför den kommer här ;)

t i s d a g

Varit på resurscentrum idag, gjorde inte så mycket men de var kul ändå. Käkade lunch på resursen (fiskgratäng) var ingen höjdare men den hamnade i magen iallafall..

Imorgon är det onsdag, och bara en dag kvar tills jag får träffa Mange igen, längtar såå efter hans närhet, efter hans trygga famn och hans pussar :) :love:♥

Torsdag, på tal om det.. Då ska jag och Taida från Högtrycket till Bustrolletsförskola och prata om praktik, kommer förmodligen att börja praktik där istället för på repotageteamet på resurscentrum, känns lite onödigt eftersom det är sååå kort period detta gäller och sen nu när jag väl kommit in i teamet känns de lite jobbigt att behöva sluta där.. Aja, det löser sig säkert! Strax efter 14 går tåget från Söder(döder)hamn till Gävle, där blir det byte till Norrköping :) Kommer komma till Norrköping 18:25.. Och då kommer Mangus & Melvin hämta mig på tågstationen, underbart med en x-tra natt tillsammans med Magnus♥

Nu ska jag vänta tills älsklingen kommer in på msn =)

Magnus




huvudvärk med Ä..

Måndag,

Den femtonde november, shit så fort det går nu! Nästan läskigt faktiskt, men sköööönt ändå eftersom jag bara längtar tills jag får börja packa mina flyttkartonger och göra stooorrensning uppe på vinden i mitt förråd där..
Jag vill inget hellre än flytta ner till min Älskling och lille Melvin nu!

Har inte sovit nå vidare inatt, legat och saknat magnus vid min sida och sen har jag legat och frusit :(

Fick precis samtal av Taida från Högtrycket om att jag ska iväg nu på torsdag strax efter 12 till Bustrolletsförskola :) Jihoo :D

Hörs senare =)

Stövlar....

Hejsan!

Sedan igår kväll har jag suttit och kikat runt på nätet efter nya stövlar, och det är något jag verkligen behöver ett par nya.

Så nu behöver jag lite råd, vilka av dessa tycker Du är finast?


Stövel nr 1.



Stövel nr 2










Stövel nr 3.





Stövel nr 4.




stövlel nr 5



stövel nr 6.




stövel nr 7.



stövel nr 8.


farsdag och söndagsångest,..

Söndagseftermiddag,

Melvin vaknade strax före sju och både jag & Magnus var helt slut både i kroppen och huvdet efter allt bus och lek igår på buspalatset med Angelica och Lia, så vi låg kvar i sängen och kikade på barntv. Sedan byggde jag o Melvin en koja i hans resesäng och guud vad han tyckte att det var mysigt, han låg tätt in till mig med sin snuttefilt & nappen, sååå gooosigt!
Sen väckte vi Magnus osm somnat om, gjorde oss klar och gav Mellisen lite mat, stekt falukorv o snabb makaroner fick det bli, sedan iväg och köpa 10oar ros(e)or till pappa och iväg till vågbro. Fikade och pratade, och Melvin lekte med Ellen så det va kul att se =)

Och för en stund sedan kom jag hem, Älsklingen och gullgrisen har börjat resan hem till Norrköping och här sitten en trasig Emmsan, blir så deppig och nere när Älsklingen och jag är i från varandra :( ;( hatar det, men på torsdag ses han och jag igen, då åker jag ner till Norrköping...

har huvudvärk idag igen, jobbigt med spänningshuvudvärk, man blir liksom orkeslös, ska testa min spikmatta som jag fick av älsklingen sist han var till mig och efter det försöka äta nått..
Sen så kommer nog mamma äwa över och kollar in min "nya" lägenhet, den blev verkligen som ny nu med alla nya tapeter och så :) Trivs verkligen jättebra i lyan nu, efter nästan tre år så trivs jag i min lägenhet - konstigt va? vad mycket nya tapeter och en stor rensing av saker kan göra..

Aja, jag hatar dessa JÄVLA söndagar, det ger mig såån ångest!



en sommarkväll i juli.. <3



Magnus Rostö, mannen i mitt lilla underbara liv! Och ännu mer underbart blev det det en varm sommarkväll på Stenö camping i mitten av juli.. Det var där du fanns, Han med stort H, Han som jag så länge sökt & bara haft drömmar om.
Han hade en charmig dialekt, otroligt fina ögEn och en otroligt härlig personlighet.
En underbar kväll med alldeles för få timmar, kvällen tog slut - mamma äwa & jag trampade hem på våra cyklar & i mitt huvud fanns bilden på dig, jag hade ett léende på läpparna där jag cyklade längs trottoaren på vägen hem.. Min inre rörst ville att jag skulle cykla tillbaka och vara med dig hela kvällen - hela natten..
Istället kom ett sms från Dig redan när vi kramat om varandra och sagt hej då, ( och Marianne(svärmor), jag pussade Magnus som hastigast på munnen också ;) )
Hela kvällen och halva natten skickade vi sms till varandra och det pirrade i min kopp och mitt léende fanns kvar på mina läppar när jag till slut somnade. Dagen efter i all ära, praktik på skolan med en lätt baksmälla som jag fick av cidrarna jag drack under kvällen tillsammans med Dig.

Jag hade tankarna på Dig exakt hela tiden, fanns ingenting som kunde ändra på det.

Dagarna gick, och det gick inte en dag utan att vi hörde av oss till varandra, vi smsade och till och med pratade med varandra. En kväll ringde du precis när jag kommit ut på balkongen för att röka, och då stog du plötsligt nedanför min balkong.....

Efter den dagen så kändes det verkligen som att det var seriöst, att vi skulle fortsätta träffas..
Och så har det fortsatt, jag har varit nere i Norrköping vid ett flertal tillfällen och Magnus & lille melvin har varit hem till mitt Söder-döderhamn.. Det är såå underbart, och jag bara längtar tills jag flyttar ner och blir sambo med Dig Magnus!


Jag älskar dig gränslöst mycket, och du kommer alltid att finnas i mina tankar & i mitt hjärta!

Pusspuss
/ Din Emmsan,
blivande sambo och förhoppningsvis hustru :) ♥


snöplask

Onsdagskväll,

Redan igår kväll kom snöstormen till Söderhamn, jag sov hos Pappa i vågbro natten tills idag och imorse fick jag skjuts av Kjell in till resurscentrum. Har inte gjort så mycket där idag faktiskt, mest suttit oich pratat om annat.. Vill ha praktik någon annanstans, men det läre jag väl inte få på så kort tid. Skulle vara lite roligare pch göra något annat, antingen förskola eller nå annat...

Jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt med snön, så länge det inte blir snöplask, som nu.. VARFÖR ska det snöa när det ändå inte ligger kvar??
Hoppas nästan att de inte snöar nått mer nu innan helgen eftersom jag ska få besök av magnus & melvin, vore inte roligt att veta att de är efter vägarna om de blir snöstorm & kaos..

Idag har nya tapeterna kommit upp även i köket, och de blev jätte stilrent! Imorgon kommer förrhoppningsvis en snickare & lagar hålet i väggen ute i hallen, så tapeterna även kommer upp där :) Vill få klart och hinna städa innan Magnus o Mellisen kommer ju, vill inte att de ska se ut som de gör just nu - dammigt, tapetrester fulla golven och rörigt :(


dålig på uppdatera - I KNOW!

Tisdagskväll,

Sovit hos mormor och morfar sen söndags. Det har verkligen varit mysigt och skönt att slippa bussresor till stan på morgonen.

Imorse kom Kjell och hämtade mig utanför mormor sedan åkte vi till Rådhuset på nå möte, efter det drog vi till Resurscentrum och där har vi suttit mest hela dagen och skrivit repotage om Stenö.

Nu sitter jag hos pappa och kikar runt lite på internet och längtar, saknar och tänker på Magnus. Såå jobbigt och påfrestande att vara ifrån honom såhär länge =( Usch! Jag längtar verkligen tills han & jag blir sambos :) Jag tycker att det ska bli sååå underbaaart! ♥

På fredag kommer han och Melvin till mig :) MYS hela helgen, och kanske ett besök på buspalatset, så Mellisen får leka av sig lite :)

Grabbarna håller just nu på att tapetserar om i hallen och köket, sen så är tapetseringen klaaaar :thumsup: (Y)
Förhoppningsvis hinner de klart imorgon, så jag kan städa hela lägenheten och göra fint tills på fredag då mina grabbar Melvin och Älsklingen kommer :)


Har inte så mycket mer att skriva om just nu..


<3

Dagen har hithills varit någolunda trots dunkande huvud, rethosa, snor och feber.. Patrik skjutsade mig till resursen imorse strax efter åtta och sedan satt jag o pratade lite med Kjell, efter nio kom Ida och sedan knallade jag iväg på tjejgruppen.

Efter tjejgruppen åkte jag till mamma & Benny, och här sitter jag nu och svettas, har vart frysen nästan hela morgonen och därför tog jag på mig min brun långkofta(stickad), men nu svettas jag, vilket är bra för då sjunker ju febern sägs det.

Imorgon är det freeeedag o då kommer min älskling ♥


febersvett & rethosta.

Usch, mår verkkligen inte OK. Huvud som dunkar, hostar så jag nästan kvävs och fryser o svetttas omvartannat all the time. Igår kväll kom Patrik också hit, kul att se honom.


Patrik ska skjutsa in mig till resursen om typ en halvtimme eller nått sen åker jag hem till mamma & Benny och lägger mig och sover, måste verkligen bli frisk nu, vill inte vara såhär hängig imorgon när min älskling kommer!! <3

Hörs senare :P

onsdagskväll..

Var in till stan i värsta blötregnet, brukar kalla det för blötregn när det egnar bara litegrann och med mycket smådroppar,man blir ju genomvåt på bara några minuter. Jag hade plattat håret och till och med använt volummastern och dessutom fick jag låna mammas knallröda paraply nör jag knallade iväg till busshållsplatsen, idag var bussen tidig, tror detta beror på att de gjort om körstreckan, för nu åker inte bussen längre förbi skolan och nedanför lerviksberget där jag bor. Istället åker den på "storavägen" förbi Magasingatan (där "Lyxfällan-huset" står)

Hoppade på bussen och när jag kom in till söderhamn gick jag direkt med snabba steg mot bibblan, lämnade först in min bok "Våldtagen" och sedan fick jag hjälp med att leta fram boken jag reserverat, "Dyngkåt och hur helig som helst." - Mia Skäringer, har läst drygt 30 sidor och har redan skrattat så tårrana rann, verkligen en underbar bok! Som lyser upp och får en på gott humör såhär i höstmörkret.
På tal om höst och mörker, jag längtar faktiskt lite grann efter snön just nu, då blir det lite ljusare ute samtidigt som man inte blir lika trött på eftermiddagarna. Jag tycker faktiskt om vintern, förra vintern var riktigt härlig med all vit snö, dessvärre gick ju Pappas snöskoter sönder så någon skoteråkning hann jag aldrig med :(

Jag hoppas att den här vintern blir mysig trots att Media gåt ut med att denna vintern kommer bli den kallaste på 100 år eller nått sånt, Igår kväll beställde jag en jättesöt klänning som jag nog kommer att ha på julafton, beställde även en bolero som jag kommer att ha till klänningen. Blir säkert jättefint! Längtar till så mycket nu.

- längtar mest efter att få tapetseringen klar i min lägenhet.
- Måste fixa Ny praktikplats
- Klipptíd (klippa och slinga håret hos Anette) den tjugonde december, (jul och nyårs fin :)
- Packa flyttkartongerna
- Säga upp lägenheten (i december)
- Julafton & Nyårsafton ;) *tss tss*
- Flyttdagen, då vi åker ner med mina saker till min o Magnus lägenhet.
- Ikea shopping
- Få ordning i lägenheten.
________________

Ikväll ska mamma göra en inbakadfläta på mig, så jag hoppas verkligen att de inte regnar morgon för då kommer garanterat håret att bli självlockigt & fult! :S

Det var allt jag hade just nu, hoppas det blire fredag snaaaaart! Har kärleksfeber! Magnus ♥


hiss eller diss?

Som ni kanske redan har lagt märkte till har jag gjort om min bloggdesign, satt och kikade runt lite på det igår och hittade då denna. Denna design är gjord av TantKim och jag hittade denna design på http://www.bloggdesign.nu/ en jättebra & enkel sida. (http://www.bloggdesign.nu/?p=blogdesign&id=803)
Vill tacka min pojkvän Magnus för hjälpen med design och stilmallen också, utan honom hade detta inte gått :)

Sov hos mamma natten tills idag eftersom de håller på att tapetserar hemma hos mig. Ska iväg in till stan om en stund, måste lämna en bok på bibblan och sedan ska jag hit igen.

Längtar såå sjukt mycket efter fredag nu, är verkligen påfrestande att vara ifrån Magnus flera dagar i streck. Usch :( Men snart så är vi där i nya lägenheten med våra flyttkartonger o står o divivderar/diskuterar om vart vi ska ha den tavlan och den lampan.. Kommer att bli spännande och riktigt kul!

Imorgon torsdag, ska jag iväg på resurscentrum dels på praktik och dels på "Tjejgruppen" (Må-bra grupp) mellan 10-12. Och det ser jag fram emot, var riktigt kul förra gången :)


Jag är lite bättre i förkylningen, har fortfarande rethosta, halsont & snuvig men jag är iallafall inte lika hes, som för någon dag sedan - vilket är skööönt som sjutton!


Ska fortsätta göra mig klar nu innan jag ska iväg till bussen :D


Ha en riktigt bra dag!



Magnus, du är bäst! Jag älskar dig mestilimestaste!



Underbara hosta.... :|

Tisdag, andra november.

Vaknade strax före sju av att Älsklingen ringde, pratade med honom ett tag sedan somnade jag om. Och har legat och snoozat ett tag. Har nyss bäddat rent i sängen och bytt överkast till det vita istället och det blev mycket finare :)


Hade tänkt åkt in till stan idag och lämna tillbaka min bok på biblioteket men jag känner att jag stannar hemma istället och kurerar mig så gott som det går.

Istället ska jag ta och rensa avloppet i badrummet och packla lite, ska sova hos Mammsen inatt tills på fredag för då kommer Magnus och då har grabbarna/ målargrabben nog hunnit tapetserat färdigt inne i mitt vardagrum och i mitt alkov :D Jag hoppas att det blir fint, och förhoppningsvis är ALLA rum klara om en vecka :) Jihooo!


Var till min läkare igår, blev hans istället för Per men de gick ju hyffsat ändå, han misstänkte halsfluss så jag fick göra halsprov och det gick ju sådär. Fick kväljningar av att köra ner den där stora bomullstopsen i halsen och samtidigt ska man snurra runt på båda halsmandlarna :S usch!.. Men jag fixade det iallafall, jag blev dock sjukskriven tills imorgon och om jag inte skulle vara piggare så ska jag bara höra av mig så ska jag få ta fler prover och shit :( Jag som verkligen avskyr sånt, jag är ju livrädd (eller VÄLDIGT rädd) för sprutor.. Jag klarar av att ta "stick i fingret" men så fort de gäller att ta blodprov i armvecket får jag panik och andas hur snabbt som helst, vilket leder til att jag svimmar :( Visst, sist jag opererades gick det jättebra, mycket tack vare Emlaplåstret och de snälla flickorna :)


Slutligen vill jag svara på en kommentar från Marianne (Magnus Mamma)

Marianne om första november.:
Krya på dig Emma! Du ska se att snart är det januari, det är också en speciell tjusning och känsla med att längta. Jag hoppas verkligen att ni ska få det allra bäst tillsammans och jag kan lova Dig att du får en fin man!




Emmsan svarar: Tack, det ska jag absolut göra! Jag hoppas verkligen att dagarna och månaderna går snabbt nu, och igår kom jag & Magnus på att det är exakt tre månader kvar tills vi sitter där i våran gemensamma lägenhet tillsammans med Melvin. Såå underbart det kommer att bli!
Hoppas vi ses snart igen. det vore trevligt :D
Kram!


...

Magnus Rostö, min underbaraste pojvkän! Du är verkligen det bästa som hänt i mitt liv! Jag är så glad att du finns! Jag älskar dig mer och mer för varje dag som passerar ♥


----------------------------------------------------------------
Bild på min katt Teddy ( som bor tillsammans med Skurt hos mitt ex Johan i Gävle)




Kommer att sakna dig lillmissen min, men jag lovar att du kommer att må bättre sen.
Det gör riktigft ont att veta att du mår dåligt och inte kunna hjälpa dig längre. Mamma kommer snart & hälsar på dig och Skurt igen. Jag älskar er så otroligt mycket!


Skurt, min ögonsten! Så vacker, så underbar!

första november.

Måndag, ny dag, ny vecka och ny månad.
helt sjukt vad tiden går fort alltså, dagarna bara swischar förbi, likaså veckorna.
För exakt ett år sedan påbörjade jag min praktik på Sandarne skolans fritids och det känns osm det var igår de ringde o sa att jag skulle få börja praktisera där. Jag hade praktik där i tre perioder, och jag trivdes verkligen jättebra där.

Idag fyller min Morfar 74år, dessvärre är jag hemma och sjuk så jag får gratta honom vid ett annat tillfälle helt enkelt. Sov dåligt inatt, vaknade vid några tillfällen och gick på toaletten, imorse när jag vaknade var jag så hes, hade knappt någon röst :( usch, hatar verklugen att vara förkyld :S Jobbigast är det med halsen, har ont & har svårt att svälja, dessutom hjälper inte mina kära halstabletter så bra heller :(

Smsade till tapetserar/målarkillen att de fick komma imorgon istället då jag är sjuk, behöver ju sova!
Han ringde upp mig senare och sa att han skulle fortsätta på onsdag och ta hallen & köket nästa vecka :D Kommer bli jätteskönt att få det klart.

Tågresan från Norrköping till Gävle (byte i Gävle) var verkligen ingen höjdare, kände redan i Kolmården att jag ville tillbaka hem till magnus och hans varma & trygga famn, mådde så illa på tåget, fick dessutom sitta längs väggen så jag såg inte ut och blev åksjuk redan efter ett par kilometer :| Usch! Men jag höll ut och tog mig till Gäve. Blev tågbyte i Gävle vidare mot Söderhamn där Pappa stod och väntande på mig, var helt slut, alldeles rödblommmig, fevrig och trött, sov ingenting alls under tågresan..

Väl hemma gick jag & la mig i sängen nästan direkt. Pratade lute med älsklingen sedan somnade jag.


Ska snart ner till tvättis och efter det ska jag träffa mamma tror jag, sover nog hemma inatt med eftersom målaren inte kommer imorgon. Då kan jag lika gärna sova hemma, vilket alltid är bäst när man är sjuk,