hetisk med rolig vecka...

Tjenamooors!

Ojoj! Denna vecka har varit väldigt hetisk, stressig men ändå sjukt rolig! Imåndags var det upprop och det gick galant! Tisdag och onsdag lika så, dessvärre är jag väldigt trött i huvudet och igår somnade jag i fotöljen innan nio. Jag har redan tillbringar flera timmar på diverse olika föreläsningar och introduktioner som gjort mig vädligt förrvirrad och skapat kaaaaos i huvudet så trött är jag minsann, men som pricket över i:et är det ju Nolle-P vilket är sjukligt roligt med alla fester och evengemang för oss Nollan! KULKULKUL!

Märks iallafall att jag börjat plugga, träffat två underbaar brudar Malin och Felicia, har aldrig någonsin träffat ett par tjejer som dem! Och vi hittade varandra redan efter första kvällen (i lördags) och nu kallar vi oss för POWERPUFFPINGLORNA! :) Jag är verkligen jätteglad att jag har dem! Dessvärre går dem inte samma utbildning som jag, de läser till förskollärare och jag till GRUNDLÄRARE med inrikting mot FRITIDSHEM! Dock har vi vissa föreläsningar tillsammans :)


Idag lunchade jag med min sötigaste sambo på Hugos, åt någon lunchbufe där och sedan en tur på AMS och apoteket, nu senaste timmarna har jag suttit framför datorn och påbörjat mitt första arbete, ska skriva en kursportfolio om lärarens arbete och uppdrag, med referat och såvidare. Och nu står det stilla men som en räddare i nöden ska min sambo hjälpa mig lite när han kommer hem från jobbet.

äsch! Måste fortsätta anteckna lite nu,



Pusspusspuss från mig!




Om jag vill så kan jag klara det!

Hallojsan!

Regnet smattrar mot fönstret, gatlamporna är tända och här sitter jag i min underbara onepice och mina grabbar Mange och Melvin ser lite TV innan Melvin ska sova.

Idag jobbade jag sista dagen på MC Montörerna och det känns ganska bra ändå, fick en jättefin softhells jacka av grabbarna och jag bjöd på vaniljhjärtan och en jättesmarrig hallon och chokladtårta som gick åt redan vid första rasten (frukosten) och den sista biten hamnade på golvet efter lunchen:) hahhaha! En härlig sista dag på jobbet i allafall..

Sitter nu och har tankarna på imorgon, då jag ska ivägpå en välkomstfest för "nollorna" Kl 18, ska jag vara på plats och gärna med någon röd huvudbonad bara för att jag ska kännas igen av just mina faddrar! Tänk att jag äntligen ska tillbaks till skolbänken, träffa massa nya människor och få mycket kunskap! Det känns så härligt och sååå spännande att magen har ett eget liv, som om det vore fjärilar inuti.

Jag hoppas verkligen att jag kommer att fixa detta nu! Men jag vet att om jag bara vill så KAN JAG!

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan en stund! :)))



Pussar och massa kramar!

// Emmsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :)





kort och snabb uppdeeejt!

Dålig update igen, jag vet och ber om ursäkt!
Strax ska jag hoppa in i duschen och ta en lång varm dusch, efter det åker min übersöta rosa onepice på och ska mysa ner mig i soffan under min hjärtfilt och se lite tre kronor innan läggdax!

Dagen har vart ganska bra, fast jag stått och varit frysen mest hela dagen, märks att hösten står vid dörren och det börjar bli riktigt kyligt ute på morgonen och senare på eftermiddagen.

Imorgon åker jag tåg till Stockholm där jag ska sova en natt hos svärföräldrana, vilket ska bli mysigt. På fredag tillbringar vi dagen i bilen påväg upp till Skellefteå, där vi ska på bröllop under lördagen. På återseeende på Söndag!

Vi ses då, med en massa fina bilder och annat skoj!

Hare!

Pussar
Emmsan