snart mars...

Måndag!
Jihoo, äntligen en ny vecka och imorgon går vi in i en ny månad - mars! Då är det tvåst som fyller år, dels mormor som blir hela 65år och lillasyster Ellen som fyller 8år :)
Dessutom är det inte såå långt kvar tills våren är här, och gissa om jag längtar! Det tror jag att ni också gör faktiskt, iallafall lite ;)

Har vart ute på min kära promenad och idag gick jag lite längre än vad jag har gjort tidigare, och skönt va det. Lite kyligt i luften men skönt med frisk luft.
Kom hit två gubbar precis när jag skulle ut, som kom för att fixa garderobsdörren i sövrummet, som inte gått att stänga, men nu så är det fixat!..

Brände i allafall närmare 170 kcal (enligt min mobil) känns skönt, på fredag ska jag ställa mig på vågen igen och se om de hänt nått, kanske ett gram ett två ;)

Nu dax för en dusch, tvätta håret och sen dammsuga lite, ja, jag vet! Städmani :D

Puss puss
// Emmsan


Bild på vårat vardagsrum( bättre sent än aldrig )


Tog bilden i fredags..

s ö n d a g

Godmorgon!

Här sitter jag i en söt morgonfrisyr med Spotify dunkandes ur datorhögtalarna..
Vaknade för dryga timmen sedan för Magnus ringde och väckte mig, Nu är han i flipperlokalen och ska spela slutspel, och efter det åker han hemåt- jag längtar efter honom

usch, idag är jag faktiskt ganska seg och dessutom har jag mensvärk :( Ska ta en tablett sedan när jag äter frukost, idag tänkte jag äta, rostad macka med skinka, kokt ägg, ett glas med citronvatten och kanske en liten kaffekopp (i hopp om att jag blir pigg!.)

Efter det får vi se vad jag gör, om jag ger mig ut på en promenad eller om jag tar de lite lugnt och väntar med promenaden tills efter lunch..


NU HAR JAG FÅTT NOG!!!!

Lördag, och har nyss kommit hem från en härlig och uppfriskande promenad på ca 30min, finns faktiskt otroligt bra med promenadvägar här, och det är skönt! Idag gick jag den optimala vägen, och senare i eftermiddag efter jag ätit middag tänkte jag faktiskt ta en till promenad fast då blir det den kortaste.

För nu har jag blivit tillräckligt motiverad, och bestämt mig för att ner i vikt (IGEN) ja, jag vet att om mammaäwa läser detta kommer hon att koka inombords eftersom Hon minsann inte tycker att jag är de minsta överviktig och tjock, men det tycker jag att jag är, så från och med NU, ska jag börja ta minst 1 promenad om dagen samtidigt ska jag försöka lägga om min kost ( iallafall de veckor vi är barnfria.) och dessutom dra ner kraftigt på småätande av godsaker och läskedryck!.
Visst är de inte bara godsakerna som gjort att jag gått upp lite i vikt nu under de senaste månaderna, utan för ca 1månad sedan slutade jag med mina p-piller, detta för att min läkare i Söderhamn tyckte att jag inte borde äta dem längre pga mina kraftiga migränanfall och andra biverkningar, och sen jag slutade med dem har jag känt mig väldigt uppblåst och klumpig. Jag har däremot inte haft huvudvärk lika ofta så visst finns det fördelar med att jag slutat med dem. och jag vet nog vad ni tror och tycker därute; " Ska Emmsan bli gravid? :O) och svaret på den frågan är: N E J ! jag har inte den tanken just nu, och så finns det faktiskt andra preventivmedel som jag kan använda så länge ( tills den 14e mars då jag ska iväg och prata om preventivmedel med barnmorskan på ungdomshälsan.) Så NI därute kan vara lugn, för jag tänker då inte bli gravid ÄN!


Så hädanefter någon gång per månad eller så kommer jag att dels berätta hur det går med promenaderna och kposten och blir det så att jag på nått sätt tappar motivationen eller så, så får jag helt enkelt ta hjälp av en personlig tränare på ett gym eller liknande. Men det är sånt som märks! I allafall, så kommer jag nu dels börja skriva min vikt ( dock inte allt för ofta ;) ) samt om hur jag mår helt enkelt..

Och mitt mål är att få kroppen som jag har på bilden här nedanför..

OBS! Detta är min blogg, så jag skriver om precis vad jag vill, när jag vill och hur jag vill! PUNKT!






Bilden är tagen den 23e augusti 2010. På bilden vägde jag ca 58kg.


Stay with me honey, stay with me<3


Så otroligt söt bild♥
Jag saknar dig väääldigt mycket..




Åhh, en låt som jag verklige spelar dagarna ut och in är:




och jag bara älskar den, igår  pkte jag och hjärtat till hageby för att inhandla lite "torsdagsmys" och då gick jag runt inne på ica och sjöng på denna, tror minsann att jag första gången lyckades att skämma ut både mig och lille älskling en aning :D men fuck it! Jo, eftersom min underbara sambo blir borta hela helgen så fick vi fixa och ha vårat lilla fredagsmys igår kväll, lika mysigt det.

Ikväll har jag bestämt mig för att ta en promenad i allafall eftersom de inte blev någon sån sist när jag skulle ut =)( läs förra inlägget)

Hade faktiskt tänkt beställt en sista minuten resa till söderhamn idag men eftersom FK (försäkringskassan) är helt jävla störda så har jag inte tillräckligt med pengar :/ SURT! För det hade varit sjukt underbart att åkt och träffat pappa och lillasystrarna och kanske hunnit med att överraska mor/farmödrarna också.. Men men nu är det som det är..

Iallafall ska jag skicka tillbaks tunikan och de svarta linnet+trosorna som jag fick hem i början av veckan, var sjukt dålig passform på tunikan och det svarta setet var lite väl genomskinligt för min smak, så det blir retur på dem..


Jag vill ha sommar och sol♥








en dundersöt sambo

Igår blev det inge bloggande, tyvärr! Jag vaknade nämligen med extrem huvudvärk som sedan blev migrän, så jag tillbringade gårdagen i sängen med sömn och några glas med vatten och ibumetin.. Vid tre ringde Magnus, och närmare fyra tiden knallade jag upp och började med maten,  mina grabbar ska minsann ha mat när de kommer hem. Så där stod jag vid spisen och stekte grillkorv medans jag såg massa pixlar och mådde illa. Men mat blev det, sen la jag mig i sängen igen, sen efter en stund klev jag upp och åt lite mat jag med.

Efter det tog jag de lugnt, vid sex tiden började äntligen huvudvärken att gå över så jag tänkte ge mig ut på en promenad. Fixade nya låtar till min ursöta mp3 och bytte om. Nattade Melvin som somnade på mindre än 30min.
När jag sedan var påväg hejdade min dundersöta sambo mig, han ville minsann inte att Emmsan skulle ut och gå i både kylan och mörkret, så istället tog jag mig en skön dusch och sedan la mig på hans bröst i soffan och kollade på 112- på liv och död, Efterlyst och Big Brother!

Nu däremot är jag vaken, och om en liten stund ska jag äta lite frukost och sedan ta ut mattorna, damma, dammsuga och moppa golven, ska verkligen städa riktigt nu!

I helgen kommer jag att vara ensam hemma, då älsklingen jobbar i Jönköping imorgon och sedan åker han till Borås på flipper tävling och kommer hem på söndag, så vad jag hittar på den här helgen är fortfarande oklart. Men nått ska jag väl hitta på, kanske tar spånkan in till stan och solar någon dag å andra sidan kanske jag tar en sista minuten tågbiljett till Söderhamn, det är sånt som tiden får visa.


7 underbara månader.

Idag firar jag och min älskling 7månader :)

Sitter vid datorn och ska snart knalla bort till spånkan och åka till ungdomshälsan och sedan vidare på möte med min nya handledare på arbetsförmedlingen, hoppas det går bra.














jag älskar dig, förraltid


good times- never dies..

Åhh, satt och kikade igenom datorn igår och hittade lite fler bilder, verkligen roligt!!

Vill också passa på att tacka svärmor, som flitigt läser min blogg och kommenterar, verkligen roligt att du tycker om min blogg..
Svar på Marianne´s kommentar till gårdagens inlägg: "Så underbart goo och fin du är Emma! Jag önskar verkligen att ni ska få uppleva all den lycka, kärlek och gemensamma glädje som ni är värda! Magnus och Melvin har haft tur!"

Emmsan svarar: Tack och detsamma, du är såå go! Ja, jag hoppas det :) Men fortsätter det såhär så lär jag, Magnus och Melvin få uppleva väldigt mycket tillsammans och få otroligt fina minnen tillsammans.. Hoppas också att vi träffas snart! Kraaam!


Nu kommer lite bilder, - Good times, never dies !




Åhhh!!! <3

:)


Världens sötaste och finaste Teddy :)


Min älskling, Skurt.
7veckor gammal♥


Studentbal tillsammans med Jonas:)


Sååå fin bild, tagen i Söderhamns skärgård..


Sjung om Studentens daaaaaaaaaar!


Barn och Fritids avslutningsbild ( Barn utan Framtid)


Den här bilden väcker verkligen minnen.. Åhh, Tack Kicki för denna kväll!!



Världens bästa, min högra hand!


Sommarjobb, Blek-Mek.

En månad senare.

Idag är det den 20e och det innebär att jag bott i Norrköping en månad nu. Guud va tiden går.. För en månad sen vid den här tiden satt jag på tåget, med tårar i ögonen påväg mot mitt nya hem, Norrköping. Min underbara lillasyster Sara hade överraskat mig genom att kommit och sagt hejdå med en massa pussar, kramar och tårar när jag stod på tågperrongen i Söderhamn..
Och det var nog bland de jobbigaste händelserna jag varit med om, rent känslomässigt alltså. Dels var jag väldigt glad och pirrig, men samtidigt kändes det väldigt väldigt tungt, allt blev för mycket. Lägenhetsbesiktning, säga hejdå till de flesta - som Äwa, Morfar o mormor, PAPPA, MAMMA, Sara och vissa vänner.. Jag tror aldrig att det har varit så känslosamt som de var för mig just då, i den stunden.. Jag grät, jag grät i princip hela tågresan till Uppsala..

- Men nu är jag här, sitter här i min och Magnus gemensamma trea i Ljura och mår bättre för varje dag.
De första dagarna här var otroligt jobbiga, speciellt veckodagarna, då jag var ensam hemma när Magnus var på jobbet. Det var då man tänkte som allra mest och det var då som man nästan började få hjärnspökena att lura hjärnan med att man begått ett misstag. Men detta är bland de bästa som kunnat hänt mig, att få byta miljö, se mig om och bygga på mitt självförtroende vilket jag också byggt upp till en högre nivå. Och Magnus, har verkligen stöttat mig så gott som han kunnat, och verkligen ställt upp för mig på allra bästa sätt, trots att han varit på jobbet. Jag är så stolt, så lycklig och oerhört tacksam för att jag tog den här chansen, den har räddat mig!


Kort om helgen;

Fredag: Magnus var på möte i Linköping, jag dammsög. När Magnus och Melvin kom, åkte vi och handlade och sedan åt vi tacos och hade fredagsmys♥

Lördag: Vi tog en långpromenad in till stan, först fick Melvin leka vid lekparken i Ljuraparken. Tog som sagt en promenad i det fina vädret, var lite kyligt men skönt! Vi gick in på Spiralen och fikade där, sedan kikade vi runt í olika butiker. Sedan tog vi spårvagnen hem. När vi kom hem, var det dags för mat, och de blev fiskpinnar och mos. Melvin verkligen älskar fiskpinnar- riktigt kul!

Söndag: Idag har vi ( alltså jag o Melvin) målat med vattenfärg, målade hans hand och ena fot, så nu sitter det på väggen i hans rum, Han tyckte de var roligt. Och nu har vi varit iväg och handlat lite smågrejer, och ätit hamburgare. Blir nog mysbyxor resten av dagen och mys i soffan med mina två underbara killar, Magnus & Melvin såklart!!


Köpte tre röda rosor åt min älskling igår ;) :love:♥

Min Magnus, min underbara sambo (:

Foto från idag, mys i sängen :)
Melvin <3





I´m damnare pinguis


Fredag och dääää ;)



Åhh, sitter och kollar igenom mitt akriv med 100-tals bilder, och så dyker den här bilden upp. Och gissa om jag blev glad, jag och min underbara pappa♥ Bilden är tagen någon gång under 2007-2008..


Världens bästa pojkvän och sambo♥


Fredag idag, och veckorna bara rullar på, helt otroligt. Att snart är det vår och snart sommar, hur skönt kommer inte de bli då? Verkligen jätteskönt! Jag tror faktiskt att denna sommaren kommer bli bland de bästa, dels för att jag för dela den tillsammans med Magnus och Melvin, men även för att jag har flyttat och får se nått annat än Söderhamn..

Ikväll hoppas jag på att äta tacos, eftersom de både är gott och jag är väldigt sugen på det :)

Har dammsugit idag, skönt!! Hatar att se de där små dammtussarna längs golvet. Men nu är de gjort i allafall, få ta och moppa golven någon annan dag..

Sommar i Söderhamns skärgård (Enskär), tjugohundratio

fyra bokstäver, ett ord- less.

Igår eftermiddag ringde mamma, och berättade för mig hur de gått för lillasyster som varit till hudik på sjukhuset. Efter det fortsatte jag med att göra middagen klar, sen ringde jag älsklingen och bad honom komma hem, eftersom jag var riktigt ledsen och orolig i kroppen. Han kom hem efter drygt 30min.

Sen blev de ingen boxträning med Sofie, då jag stannade hemma och smsade med lillasyster i stortsett hela kvällen, kikade på tv och såg lite fotboll. Sen började jag må illa, hosta och bli hes så jag kröp ner i sängen och la mig, medans Mange låg kvar i soffan och såg fotboll, efter 45 min ropade jag på honom, men fick inge svar, ropade igen och tillslut ringde jag hans mobil, som låg inne i sovrummet. i soffan, Då gick jag upp och såg att han somnat halvt under min söta hjärtpläd låg han..

Inatt har jag sovit någolunda, visst ja, jag vaknade ju vid några tillfällen av hostattacker som nästan gjorde att jag spydde slem, och inte nog med det så är jag hes på nytt, som vanligt. Men jag har aldrig vart sjuk såhär länge, får nog ta kontakt med nån vårdcentral och kanske se om jag får pencilin eller något, för de här går ju inte..

Nu har jag nyss ätit lite, och pratat med Angelica om att studera, och jag hoppas verkligen att vi söker samma utbildning så vi kan plugga tillsammans och stötta varandra, men vi får se hur det blir.

Jag längtar verkligen efter att få komma ut, och få luft- helst via ett arbete eller en praktikplats, jag vill verkligen ut och träffa människor, ut och träffa nya kollegor och få nya bekanta. Det här livet, är verkligen inte så roligt just nu, dagarna går långsamt och jag vill UT!

Bara våren kommer ska älsklingen ta med mig på en promenadrunda här så jag sedan kan gå den själv om dagarna, för nu ska jag gå ner i vikt, ska ta minst 2 promenader om dagen och dessutom ändra min kost, ska prova köra samma som i somras, för den fungerade ju väldigt bra!..

Åhh, just ja, fick sms av Halens nu att de har lämnat in min beställning till Posten och om ca 5 dagar får jag de jag beställt (på REA), bilder ser ni nedan :D


En fin baströja som funkar både till jeans och tights :)



Linne+ trosor, väldigt fint!

Och till linnet, följer även dessa söta trosor med...

Och det blev även detta set, linne och trosor fast rosa :)



Ska nog inte behålla båda, så vi får se vilket set jag behåller och vilket som blir retur..


röda rosor och hjärtformad choklad....

Åhh, så bra den där rubriken blev, bland de bästa jag kommit på faktiskt.

Sitter och lyssnar på den senaste plattan från Volbeat nu( och älskling, dom är bra!), har fixat med tvätt och disk och på lunchen kom älskling och hämtade mig och vi drog till Hagebycentrum och åt, sen bokade jag tid för att fixa till Akrylnaglar igen och fick tid i början på mars, fanns redan idag men jag tar de i början av mars istället :)

Igår var de alla hjärtans dag, och de märktes verkligen, nog för att jag och Magnus alltid brukar ha de mysigt, men de var verkligen något extra igår♥

Jag lagade fiskgratäng och hemgjord potatismos, tände ljus och fixade undan all disk innan han kom hem, när han väl kom hem, åt vi middag och det var supergott. Efter det fick jag röda rosor och en ask med chokladhjärtan, som vi sedan mummsade i oss när vi låg i soffan. Han fick sin present, en hjärtformad ljuslykta som vi satt upp på ena väggen i hallen och 5pack med strumpor ;) tihiii.. Efter det åkte myspys kläderna på och vi låg i soffan hela kvällen och kikade på filmer, hur underbart som helst! Var verkligen en av de bästa alla hjärtans dagarna jag upplevt ♥









Jag har verkligen jordens bästaste pojkvän-sambo ♥



--------------------
Tänkvärda ord..

Things that happend in the past is things that happend and cant be change..

en myspys dag :)

Nämen Hallå där :)

Idag tog jag och min käraste sambo en rejäl sovmorgon, till strax före elva. Sen upp, älsklingen bäddade sängen medans jag gjporde frukost. Källarfranska med ost och skinka och ett glas med apelsinjuice/äppeljuice, superbra start på denna dag iallafall.

Sen duschade jag och efter de låg jag och kikade på film i soffan med hjärtat och nu har vi fixat igång de andra ljudet och fixat med en massa kablar, och sen fick jag för mig att jag skulle baka. Och de blev en sockerkaka, som snart är färdig :) MUMMMS!

Och imorgon är de alla hjärtans dag, såå mysigt, dessvärre är man inte gjord av pengar som arbetslös så man får göra de bästa av de bästa helt enkelt! Och dagen kommer nog att bli lyckad, kommer lägga ut bild på min present till älsklingen imorgon när han öppnat den :) tihiiihii :D

Nu ringde klockan och sockerkakan ska UT!

Ha en supermysig söndag och njut!


en stolt bonusmamma....

Hallojsan!

Även idag har jag haft huvudvärk, så min dag har jag dels spenderat framför TVn och lite andra avenyn, till slut somnade jag ca 40 min och efter det lagade jag mat till mina hjärtan, idag blev de fiskpinnar och kokt potatis och Melvin åt jättebra, han var måttlig fundersam varför inte jag åt nått.

Efter maten började jag med potträning. Tog av honom blöjan och satt på honom kalsonger och ställde fram pottan och förklarade för honom att om han skulle vara tvungen att kissa skulle han sätta sig på pottan.

Efter det skar jag upp lite äpplen åt honom och satt honom framför min dator där han fick se snöskotrar på Youtube och det uppskattade han. En stund senare ( då jag va i sovrummet och höll på med tvätten) ropade han " Maaaaaaaa koooom!" Och jag sprang in i köket och upptäckte att han kissat på sig, och tog han i handen o ledde honom till pottan och där har han suttit i ca 20-30min, men dock inte kissat nått eller gjort 2an. ´Men duktig är han, så duktig att jag o Mange gav honom en klubba som han så gott mummsade i sig.

Nu har vi tagit på honom pyjamasen och snart är de läggdags, först ska vi se Mamma Mu.

Sen kanske jag skulle ha ätit lite jag med, för nu är jag hungrig!


MIN underbara och superduktiga Melvin!♥

bland en massa jobblösa.

Ligger i sängen och lyssnar på musik medans Mange o Melvin fixar mat. Var och käkade lunch med Magne idag på lunchen och sedan skjutsade han hem mig igen, så då vilade jag en stund innan jag till slut knallade iväg och tog spånkan till centrum, och anställningsintervju åt Mc Donalds, och shit så mycket folk de var strax efter två då jag kom dit.. Fick stå i en lång kö bland massa sökande, och jag svär att ca 85% av alla som sökt var utlänningar:O Efter dryga timmen i kön kom jag fram till en kille vid namn Jacob som gav mig en namnskylt och en siffra, sen fick jag vänta yttligare ca 10 min sen va de dags för gruppintervju, jag och 5 till fick gå in i ett rum med Tobias och svara på lite frågor o skriva upp lite egenskaper och tala om där man upplevt bra service, tex resturanger eller butiker.

Jag tycker att de gick bra i allafall om 3 veckor får jag svar om jag får komma på en till intervju eller ett nej. Jag hoppas på att jag får jobbet iallafall :D

Nu ska jag slänga in en tvätt i maskinen och sen duka.

Don´t speak

Söndag..

Usch, den första söndagen sen jag bosatte mig i Norrköping som jag fått tillbaka den där ångestkänslan, som jag så heligt brukar ´kalla för "De där jävla söndagarna". För just nu känner jag faktiskt så, har varit en väldigt bra helg, då pappa och Ellen varit här! Som jag njöt, vissligen har jag inte varit nå vidare pigg, feber till och från och dessutom har jag blivit hes, så jag kan knappt prata, såååå jävla tråkigt eftersom jag verkligen vill prata och kunna vara mig själv.

Pappa och Ellen åkte för ca en timme sen, och det känns redan tomt och jobbigt. Men jag får ta och åka hem till Söderhamn snart, och hälsa på mamma, Pappa, farfar, farmor och mormor o morfar- och såklart ÄWA och vännerna. <3

Finns så mkt mer jag vill skriva, men jag håller det istället för mig själv. Bäst så!!


kanske den bästa fredagen...

Hallojsan!

Melvin sover middag, han var väldigt gnällig så han somnade nästan direkt.

Jag sitter och kikar på Andra Avenyn och sniffar thaiolja, såå otroligt bra och skönt för näsan. Hade en släng med feber inatt, låg och frös så jag skakade, tog på mig mysbyxor och de där tjocka sockarna jag fick av Marianne i julklapp, och de värmde mig.

Pappa och Ellen är påväg hit nu, och har precis kommit till Stockholm och han skulle ringa när de var i Nyköping igen, längtar!!!

ännu en dag...

Torsdag,
Inatt har jag sovit till och från, likaså min söta sambo. Han har sån rethosta stackarn, och den vägrar att ge med sig, hur mycket hostmedicin vi än trycker i oss så förblir hostan lika jobbig och minst lika intensiv.. Huua, såån förkylning vi fick!!

Drog iväg till stan på lite ärenden och sen hem och fixa lite tills Melvin kom, så nu är han är, de lilla livet och nog märks de allt. Nu är de full fart. Just nu ser han på när Magnus ( för en gångs skull) lagar mat, potatis och fiskpinnar, får se hur de smakar, blir säkert gott.. Hör faktiskt till ovanligehterna att Mange står vid spisen, men jag ska minsann inte behöva stå där dag ut och dag in, eller hur!

Vill tacka för alla kommentarer, och jag håller verkligen med Äwa och Marianne om att vi fått de fint och hemtrevligt, dessvärre fattas ju ett kort, på vardagsrummet. men de kommer så småningom! Var så säker.

Aja, ska ta och duka och passa potatisen, för nu smet mange iväg med Melvin in till Tvn, och där lär ju han bli sittandes, så de blev ändå ett ryck för mig idag med framför spisen ...........

Hem ljuva hem <3

Tjolaopp där ute!

Här sitter jag och har precis lagt in lite bilder på datorn från mobilen, och strax ska jag och mitt hjärta åka iväg och handla lite. Måste fylla på lite nu innan Melvin, pappa och Ellen kommer :)

Jag har fortfarande jordens rethosta och feber till och från men detta trotsade jag totalt idag genom att börja dagen vid elva med att damma, dammsuga och moppa av golven, riktigt skönt att få de gjort och dessutom vädrat ut/ur hela lägenheten och sängkläderna! Härligt! Hoppas att jag sover bättre inatt!

Aja, nu har jag tagit lite bilder så ni ÄNTLIGEN får se hur de ser ut här hemma hos oss, förhoppningsvis kanske ni snart kan få se de med egna ögon, vilket jag skulle tycka va trevligt. Lite god middag med nått gott att dricka och en rundvandring oi våran lilla lya, jag menar hur mysigt låter inte dä? :)

Idag kom våran namn upp på postlådan och lika så på dörren :)
M.Rostö
E. Hoffmann



HALLEN


hallen...



Kapprummet,


WC..




vägghängd toalettstol ;)


Melvins Rum!






Trummor :)


Melvin sover i samma säng som jag hade när jag var i hans ålder, en växa-säng som min morfar gjort åt mig, 1990 :)
och självklart en nattlampa...


Och i taket ovanför sängen sitter de massvis med självlysande stjärnor..


Mitt och Manges sovrum ;))




Skrivbord framför sovrumsfönstret.


Ovanför sängen sitter denna tavla som älsklingen fick av mig i julklapp..
"Den vackraste stunden i livet var den när du kom..."♥




KÖKET, hemmets hjärta :)


Tidningsställ från IKEA och talvlorna fick vi av mamma och Benny i julklapp.



Och i hallen sitter dessa tavlor, väldigt söta!...


Tyvärr ingen bild från vårat vardagsrum då älsklingen och nån utlänskgubbe håller på att fixar parabolen och dä, så de kommer senare :)


Va tycker ni? Kommentera gärna, antingen via mejl eller via mobil :))


retande hosta och -0,25.

Godkväll kära läsare!

har vart en liten paus för mig med bloggandet några dar nu. Och de finns väl ingen förklaring till det egentligen, finns väl nått annat att göra kanske..

men men, here I am!

Jag lovar att fixa bilder på lägenheten redan imorgon efter jag städat och fixat, så håll ut!

Inatt kom älsklingens små söta förkylningsvänner och våldgästade mig i min skönhetssömn, så idag har det inte blivit så mkt gjort faktiskt, har sånt hosta och känner mig helt dåig i kroppen, ibland svettas jag och ibland blir jag lite frysen, mycket talar ju för att jag har feber. Åkte i allafall in till stan vid lunch på synundersökning och de visade sig som jag trodde att min syn försämras något på de vänstra ögat. Så i slutet av månaden ska jag återkomma och köpa glasögon, dessa ska jag endast ha när jag kör bil, ser på TV eller går på BIO.

Älsklingen är som jag skrev tidigare förkyld, han har vart hemma igår och även idag, får se hur han mår imorgon, han hostar konstant den stackaren! Nästintill så att han kräks..

Ihelgen var vi i sthlm och Älsklingen spelade flipper på natten spv vi hos mina söta svärföräldrar och förmiddagen spenderades på Ikea i Kungens Kurva med massor av människor.... Sen på kvällen blev de minsann middag och lite drinkar och annat mys tillsammans med Sofie Och Kicke - en mycket trevlig kväll må jag säga! ;)

Söndags, älsklingen var inge pigg alls, han hade blivit rejält förkyld och hade över 38 graders feber. Så vi drog iväg till hageby och fixade lite och sedan hem och fixa lunch Pasta och min goda baconsås till. Efter de blev de tacopizza och bingo, och den här gången vann vi ingenting..

Igår var älsklingen fortfarande hängig och krasslig så han blev hemma från jobbet. Jag pysslade om honom hela tiden, hämtade vatten, ipren och värmde honom med att hämta fler filtar osv,,

aja, orkar inte skriva nått mera nu, förutom att jag verkligen ser fram emot fredagen!!!! För då kommer min älskade PAPPA och lillasyster Ellen hit och hälsar på oss!!!

Lite blandade bilder...

Pannkaksdax!






Semla & kaffe på IKEA



Sofie på PAPPA GRAPPA BAR


En PINK DRINK ala Emmsan  ;)


De finaste paret ♥