söndag..

Igår kväll var jag, älsklingen och Melvin på Ikea i Linköping, handlade lite av varje, nya sängkläder och nya plastglas till Melvin, efter Ikea kikade vi runt lite i Ikanohuset och där köpte Magnus en palestinasjal på jack and Jones. Sedan började Melvin bli trött så vi åkte tillbaka hem till norrköping. Sedan åkte Magnus och lämnade av Melvin hos sin mormor och jag började göra mig iordning. Sedan ringde vi efter en taxi och drog hem till Kristoffer och hans tjej. Var där någon timme på förfest sedan knallade vi till stället där Sarea skulle ha festen.

Var riktigt trevligt, massa glada människor och goda dillchips, inte att klaga direkt!
Strax efter tio började de spela, var riktigt bra tryck alltså! Shit, dom spelade så jag fick gåshud över hela kroppen juh ;)

Åkte hem med en taxi vid ett tiden tror jag och la oss i sängen direkt, jag hade ont i halsen och frös, somnade till men vaknade bara efter någon timme, skade och hade såå ont i halsen att jag knappt kunde svälja, fick gå på toaletten också.. Usch! Det är såna här gånger man brujar säga " ALDRIG mer - alkhol" men det brukar man ju aldrig hålla ändå.

Mådde riktigt dåligt, så jag la mig på soffan istället så jag inte skulle väcka älsklingen som sov så sött, han är verkligen jättegullig när han sover, speciellt när han snarkar :)

Somnade till på soffan efter jag kikat på tvn, och baknade av att Magnus kom och kröp ner bakom mig. Mysigt!

Sedan tog vi ett varmt bad tillsammans efetrsom jag fortfarande hade feberfrossa, var riktigt skönt. Blev faktiskt lite piggare efter badet, la mig i soffan medans älsklingen klädde på sig för att knalla iväg och hämta hem Melvin som var hos sin mormor.

Nyss ätit lite lunch och lagt Melvin som var övertrött, nu ska jag och Magnus fixa lite med mitt CV och så.

Sedan åker jag hem vid halv sex tiden och är framme i söderhamn vid tio ikväll, kommer verkligen att vara jobbigt att sitta på tåget såå länge utan att röra på sig, det enda bytet blir ju i Gävle :( menmen, det får gå!



JAAAAAAA! :)

Denna vecka har mist sagt börjat riktigt bra, först att få vakna upp tätt in till sin älskling och sen att jag och Magnus fått lägenhet, samt att älsklingen ska iväg nästa måndag på anställningsintervju om ett nytt jobb. Såå härligt! jag är såå lycklig nu faktiskt! Ska verkligen bli underbart<3

Just nu längtar jag tills Magnus kommer hem från jobbet så jag kan slänga mig i hans famn och berätta hur mycket jag verkligen älskar honom och hur stolt och lycklig jag är!

ÅHH! Längtar tills den där dagen, tills den dagen jag är hemma och packar mina grejer i flyttkartonger, tills den dagen jag och Magnus går runt på Ikea och planerarvad vi behöver till vårat nya hem, våran nya gemensamma lägenhet! Åhh! Shiit!

Här har ni planlösningen på lägenheten som ligger i Ljura i Norrköping ;) :D




och lite information...





Nu är emmsan lyckligare  än lyckligast  och jag älskar min Magnus rostö mer än någonsin, finns inte tillräcklöigt med ord för tat beskriva det..




Emmsiga rosa lurar

Jag vet att jag blivit riktigt dålig på att uppdatera min blogg varje dag, vissa dagar kan jag skriva mer än två inlägg och andra dagar ingenting alls.. 

Helgen har varit riktigt mysig! I frdeags kom älskling till mig och det var sjukt mysigt, såå skönt att ha honom nära. Vi gjorde faktiskt inte så mycket i fredags, bara mös i soffan.. I lördags hade jag tvättis direkt på morgonen och älsklingen låg kvar i sängen, efter tvättis gjorde vi oss i ordning sedan drog vi ner till Valbo och kikade på IKEA, Media Markt och lite inne på köpis, jag hade huvudvärk (IGEN) och mådde inge vidare alls, måste nog ringa min läkare. Iallafall köpte älsklingen nya hörlurar åt mig på Media Markt, ett par ROSA! Såå söta och så Emmsiga! :D

Sedan åkte vi hem till lillasyster♥ och andreas men de var inte hemma, åkte iväg till City Gross och handlade lite mat..

När vi kom hem fixade älsklingen med min dator, så nu går den lite snabbare plus att jag har en till hårddisk i den. och sedan började vi med maten, stekte fläskfilé och hade i färska champinjoner, strimlad paprika, sambal oelek, oliver och stänk av citron detta åt vi tillsammans med en härlig sallad och ris. var riktigt gott, kommer lägga ut bild senare, har inte möjlighet att göra det nu.. Till efterrätt blev det en kladdkaka, såå gott, sedan åkte myskläderna på och vi myste ner oss i soffan och kikade på "Nyckeln till frihet" en riktigt bra film faktiskt, har sett den någon gång förut och den är lika bra varje gång :)

igår söndag, började vi rensa mitt sovrum på alla möbler (utom sängen) och massa grejer, rensade även ur garderoben på massa kläder som jag nu ska kasta. Blev nästan en full sopsäck med kläder som jag inte änvänder så ofta eller inte kommer använda något mer, då är de bättre att shoppa loss när jag flyttar till Norrköping om någon månad :D

Det går inte att beskriva längtan jag har efter att flytta, visst, nu håller min lägenhet på att bli nytapetserad (iallafall inne i mitt sovrum) och det kommer att kännas skönt att få de lite fint innan jag packar ihop och flyttar och lämnar Söder-döderhaaaaamn! och gissa om jag tycker att det ska bli sköönt? - Verkligen!! Visst, jag kommer att sakna PAPPA, han är som min högra hand, man vet att han alltid finns till hand oavsett tid på dygnet, väder och vad det än gäller så ställer han alltid upp så gott som han kan och det är underbart o det kommer jag att sakna, likaså kommer jag att saka mamma ÄWA, alla samtal om allt och inget, kärlek, livet och framtiden och visst, hon finns ju kvar där på berget , men jag kommer ändå att sakna henne väldigt mycket, hon ställer ju också upp för mig, hennes dörr är alltid öppen för hennes lilla fågelunge..  Och Mamma Mona, henne kommer jag också sakna, kommer att sakna våra få stunder tillsammans som oftast blir på Arizona.

För att inte tala om saknaden efter mina närmsta vänner och mormor, morfar, farfar & farmor.. Men alla dem lever ju kvar i Söderhamn så det är bara att hälsa på dem, inget mera med det! Jag måste helt enkelt ifrån Söderhamn opch testa mina vingar på annat håll. Detta kommer att bli såå spännande och samtidigt underbart!

Shit, vad jag skriver... ojojojoOJ!



resurscentrum

Gomorron!

sovit väldigt bra i natt faktiskt och migränanfallet har försvunnit - SKÖNT!

Idag ska jag iväg på resurscentrum igen, på repotageteamet, och jag kan säga redan nu efter gårdagen att detta är ingenting för mig!!! Var verkligen tråkigt och meningslöst, de enda jag gjorde igår var att sitta i en fotölj med en bärbar dator framför mig :O :| Värsta meningslöööst! Gäller att hålla tummarna imorron då jag ska iväg på anställningsintervju så jag får e jobbet/ den praktiken istället :)

Måste kila nu, annars missar jag bussen :)



PUSS!

Emmsan


huujedameeej!

Usch, nu har jag haft huvudvärk/migränanfall sen i söndagseftermiddags och det tar verkligen på kroppen och på mitt psyke..

Lika så imorse när jag vaknade så märkte jag att huvudvärken kom smygande och mycket riktigt när jag väl satt på bussen började huvudet att dunka och jag fick pixlar framför ögonen ;( Såå jobbigt, så jag åkte hem med kvart i elva bussen, när jag kom hem åt jag lite sedan la jag mig o vilade, somnade och sov i ca 1½ timme sen gick jag och tog mig ett bad och det gjorde mig lite piggare..


Har legat och vilat i stort sett hela eftermiddagen och det var skönt!!


Var iväg på recurscentrum idag på min nya praktik inom repotageteamet och det var verkligen inte min grej, man bara satt där och surfade på nätet, helt värdelööööst!


Aja, ska snacka med älsklingen nu på msn :)
HÖRS!!


stor seans med dunkande huvudvärk.

Seansen igår var en riktig upplevelse, många som var där fick kontakt med någon som de kände som gått över till andra sidan. Och mamma äwa verkligen älskade MAX, hon åt upp hela supremeburgaren och dilldippen till stripsen :) Såå kul att hon gillade maten eftersom hon faktiskt kan vara lite kinkig ibland ;) Efter vi ätit drog vi till dollar och köpte lite godis (Polly & tuttifrutti) och en cola, Äwa köpte två läsglasögon, en mössa åt hennes pelle och ljus :) Sedan drog vi iväg till folkhögskolan och fick minsann en bra parkering, tog en rökis och sedan knallade vi in.

Äwa blev helt till sig när hon såg att Terry satt där utanför, fick plats på andra raden till vänster.. Så vi fick väldigt bra platser :D Satt där en heeeel timme innan seansen drog igång och vid halv nio vart det paus och jag passade på att ringa till Magnus♥, var så skönt att prata med honom. Sedan in igen och då var det dags för 45min frågestund med Terry, jag räckte upp handen men han valde andra istället, hade vart kul och höra vad han skulle svarat på just min fråga.. men men, efter seansen drog vi hem till söderhamn och mötte upp Daniel som skjutsade hem oss.


Var riktigt skönt att komma hem, huvudvärken blev bara värre och mer intensiv, så jag klädde av mig, borstade tänderna och la mig i sängen. Pratade såklart med magnus innan jag somnade PÅ STÖRT!

Vaknade strax före halv nio av att älsklingen ringde, och huvudvärken var kvar :( :O :S, låg kvar i sängen ett bra tag och nu har jag duschat, ätit en macka och diskat.. Och NU börjar huvudvärken avta!

Men det blir nog ändå ingen promenad för min del idag, har ingen ork eller lust med det nu. Blir väl bara hemma och se teve och ta det lugnt..

just ja!! Älsklingen var ju iväg på lägenhetsvisningen igår och de som bodde där hade ganska stökigt, rörigt och ostädat så första intrycket ( av bilderna som älskling skickat) var NEEEJ! men bara de flyttat ut och VÄDRAT och STÄDAT ut/bort hundlukten blir de säkert bra med Magnus och mina saker och sånt :) Så förhoppningsvis flyttar vi till den! :)

Nu ska jag lägga mig och kika på någon film och vänta tills Älskling ringer :)


Vill också passa på att tacka till alla Er som väljer att läsa min blogg, dock har ju mina läsare minskat i samband med att jag "låste" bloggen pga otrevliga, dumma och helt ointressanta kommentarer om blogginlägg osv.




Skurt, jag saknar dig! ;(


helgen.

Måndag!


Idag är det måndag och ikväll ska jag och mamma äwa iväg på Terry Evans storseans i Bollnäs på folkhögskolan, och innan seansen börjar ska vi äta på MAX :) Löv it!
Älsklingen jobbar i Nyköping och senare ikväll ska han iväg på lägenhetsvisning i Norrköping, en trea å drygt 70klvadrat och om den är fin & så flyttar vi till den :) Spännande :)

Helgen var helt underbar, i fredags kom pappa o Ellen hit och hjälpte mig med soffan, sen följde jag med dom hem till pappa och sov hos honom eftersom vi skulle iväg till Märsta på lördagen & hälsa på hans kusiner medans jag smet iväg och träffade Magnus och Melvin istället, vilket var underbaaart! Älskar verkligen Magnus! Kramades och pratade lite sedan drog vi iväg till Arlandastad och åt på donken eftersom Melvon var hungrig, gick in på köpcentrumet och där köpte jag solpuder och vita stickade knästrumpor på H'M :)
Efter det drog vi hem till Söderhamn, och stannade till i Stadsparken, och lekte i lekparken med lille Melvin som skrattade så han nästan kiknade :D sååå söt, MMMMA, GÅÅÅK! sa han vaje gång när jag skulle till att åka i rutschkanan :) hihih, hade jättemysigt, efter lekparken åkte vi och handlade lite på ica sedan hem och började med mat, blev färsk pasta och köttfärssås, jättemummsigt, sedan nattade vi Melvin och kröp ihop i soffan med levande ljus, chips & dipp och pretty woman ♥ riktigt mysigt och härligt! Sedan gick vi ion till sängen och tog melvin mellan oss som vaknade av någon dröm, så han fick sova mellan mig och Magnus sååå goosigt!

han vaknade strax före sju på söndagsmorgonen och gick upp med honom medans älsklingen låg kvar i sängem kikade lite på barnprogram och sedan gick vi ut på en promenad längshavet hem till Mamma och busade lite. Var såå roligt att se Melvin leka kurragömma med mamma, de gillade han :)

Efter det knallade vi hem till mig och åkte in till stan, sedan hem och sedan åkte Melvin och Magnus hem till Norrköping.. Gick och la mig en sängen en stund sedan duschade jag och pratade med Magnus.

Kollade på ensam mamma söker sedan gick jag och tog mig en dusch, sedan när jag bäddade upp sängen så hade älsklingen skrivit en lapp och lagt på min kudde :) ÅHHH!!! blev så glad så tårarna rann :blush:

Magnus, du gör mig hel! Jag vill leva tillsammans med dig resten av mitt liv!:rclleyes:




Ny bild på mig, som lillasyster Ellen tog på lördagsmorgonen :)
Checka in att jag har "Guns N Roses" tischan på mig :D


Tant Emma...

Fredag..
Natten har varit hyffsad ändå, vaknade till några gånger men somnade som tur om! Vaknade vid sju o kikade lite på Vakna med the voice, sedan ringde älsklingen.

Haltade mig ner till tvättis med två ikeakassar fulla med tvätt och startade tvättmaskinerna, har vart ner och lagt in kläderna i torkrummet/torktummlarna nu och ska ner om en stund och hämta upp tvätten, sedan byta om och halta sig ner igen och möta mamma, ska hem till henne och få hjälp med att plasta i fossingen så jag kan ta mig en dusch! Känner mig verkligen som en tant, som en pensionär på nått äldreboende,  jag som är van att kunna göra saker, som ta en promenad eller duscha när jag vill, men ikke! Det kan jag inte nu eftersom jag har bandage, men jag ska nog lägga om det senare hos Mamma.

Är så jobbigt att inte kunna duscha när jag vill, jag är ju van att göra det direkt när jag vaknar.. Usch, börjar faktiskt bli måttligt less på allt just nu. Har lixom inte samma gnista längre.. Bara att vara ifrån magnus gör allt mycket jobbigare, sen väntan på att Faxeholmen ska höra av sig gör ju inte heller saken lättare direkt, hatar verkligen mitt hem just nu :(
Vardagsrummet är inte längre ett vardagsrum utan liknar mest ett förråd eller nått, jag har inte ens en soffa att sitta i eftersom den är avdelad och står mitt på golvet med masa grejer över sig, allt för att jag trodde att de skulle börja med tapetseringen den här veckan, men men :S ALDRIG mer faxeholmen säger jag bara!!


Jag vill flytta, flytta till Norrköping till min älskling & Melvin, vill bara komma härfrån.. Det finns ingenting som håller mig kvar här egentligen, eller ja, jag har ju kanske ett jobb/praktikplats på gång men just nu känner jag bara för att avboka allt som jag har planerat, och flytta, köpa massa flyttkartinger och börja packa sedan iväg! bye bye Söder-döderhamn!

Nu måste jag halta mej ner till tvättis igen, usch usch usch!!! Inge lätt att vara Tant Emma...




Min fina tischa :D  Looove it!



Suddig bild :(




torsdag.

Inatt har jag iallafall kunnat sovit mycket bättre än igår, mycket tacke vare Magnus, som pratade med mig och det gjorde mig lugn, dessvärre saknar jag honom såå otroligt mycket!
Är verkligen jättejobbigt att vara ifrån varandra så här, han är där i Norrköping oh här i döda Söderhamn sitter jag med sveriges kanske största bandage runt stortåån :S Är så jobbigt att inte kunna göra vad man vill, jag skulle tex vilja gå ut och gå en härlig höstpromenad men IKKE, det sätter foten stopp för, och inte heller kan jag ta bussen in till stan och fika/luncha och umgås med vännerna.

Senare idag ska pappa komma o hämta mig så jag kan komma iväg och handla löite, bland annat mjölk, ost och tvättmedel, har tvättstugan imorgon och jag får hålla tummarna att jag inte ramlar ner från trapporna ;)

Har inge ont i tån alls, bara irriterad över att det kliar och pulserar nästan hela tiden..

Längtar så mycket tills jag får träffa Mange igen, är så tomt, ensamt utan honom vid min sida.. Hatar verkligen att vara ifrån honom :( Men nästa fredag kommer han till mig och det ska bli underbaaart!♥

Och nästa fredag ska jag iväg på anställningsintervju, och jag hoppas att det går bra :) Vore skönt att ha något att göra om dagarna och dessutom att jag slipper åka in till arbetsförnedreingen på diverse olika aktiviteter.. Är så less på sånt..

Väntar fortfarande på att gubbarna ska komma från Faxeholmen och börja rusta hemma hos mig, men ingenting händer, var säkert en månad sedan som jag lämnade in pappret med de tapeterna jag vill ha i rummen, men inget händer,  såå tjatigt eftersom jag redan plockat undan massvis med grejer och tagit bort saker från väggarna, så det ser ut som ett BOMBNEDSLAG hos mig nu :/ usch! Och jag som hade hoppas på att de skulle börja den hä veckan så de var fint till nästa gång Älsklingen kommer, men men.. Jävla Faxeholmen.


Nu ska jag äta lite lunch, har inte ätit nått idag förutom mammas hemmagjorde kanelbullar ;)





Jag älskar dig!


operation...

Halljosan!

Tänkte skriva ett kort inlägg om gårdagen.. Vid nio kom pappa och hämtade mig och vi åkte mot Bollnäs, hade tid klockan 10, kom dit vid 9.40, anmälde mig i kassen sen åkte vi upp på dagkirurgen, fick vänta ca 10 min i väntrummet sen kom en skjöterska och hämtade mig, fick byta om och lägga mig i ett rum, fem i elva åkte jag in på operationssalen och sövdes, tjugo i tolv var jag på uppvaket, låg där och var snurrig och ville träffa pappa.. Åt macka och gick o bytte om, la om foten och sedan fick jag åka rullstol till väntrummet och vänta på sjukskrivning o tabletter, är sjukskriven en vecka nu..


har inge ont alls i tån, utan de kliar mest :S

ska  snart hoppa ner för trapporna o ¨möta mamma, äta lite o sen ska hon hjälpa mig med att plasta in foten..

hörs senare!!!'



kort uppdatering..

Hej hopp i höstkylan!

Idag där jag uppe tidigt och faktiskt lite mot min vilja faktiskt,.. Om ca 15 min ska jag knalla iväg till bussen in mot stan och resurscentrum, dax att fylla i försäkringskassa pappret och gå på nbått infomöte om mitt nya "jobb/praktik" denna gång ska jag jobba som reporter/journalist i väntan på svar från det andra jag sökt..

har haft en jätteúnderbar och mysig helg med magnus, i torsdags var vi i stockholm på Daughtry och efter konserten åkte vi hem till hans syster och där var hans mamma och hennes man, samt magnus systerdotter med pojkvän. Var i allafall riktigt kul att träffa dem.

Fredags åkte vi cinderella kryssning med ett glatt och inte allt för stöktigt gäng, hade verkligen det underbart!!!


Igår var pappsen hit och hjälpte mig med att ta ner allt från väggarna och fröjt undan mycket som nu ligger uppe på vinden, förhoppningsvis kommer de och börjar rustna den här veckan, orkar inte vänta längre på det..


Kommer nog att ta en bloggpaus nu på obestämd tid, så ni vet om det! Och när jag bloggar nästa gång slänger jag upp lite bilder :) Naaajs!!




Magnus♥

Daughtry och mys med hjärtat

Vaknade runt sju imorse och kunde inte somna o, låg istället & tittade på Vakna med the voice, sen ringde mobilen. Var en från Bollnäs sjukhus som ringde ang operationen jag ska göra inom en månad :S
Efter det pratade jag en snabbis med både mamma, pappa & Älskling. Sedan började jag läsa boken jag lånade på biblioteket igår. Och jag har redan läst lite över 100sidor :|:O

Idag ska jagiväg till Stockholm och gå på Daughtry konstert och mysa med världens bästa. Jimmy skulle skjutsa in mig till tåget som går strax före halv fyra, så innan dess ska jag in på Alen (ica) och köpa läsk o lite färdkost och kanske Black Devil cigaretter, jag vet. Jag har sagt att jag ska sluta och det ska jag (någongång)

Har precis ätit lite frukost, blev en Billys orginal och en actimeljordgubb :D Ska äta ost & skinkpaj innan jag åker.

Ska göra mig i ordning lite senare, platta och locka håret (med volummastern) och byta om, blir mina nyaste jeans, svart linne och min Guns N Roses tröja jag fick av älsklingen♥


Igår gjorde jag min andra tatuering och den blev vääääldigt bra, så tusen tack till Emma på Does it hurt!


Skiss...

foto: Julia



foto: mamma äwa :)













tagen imorse :D Är såå nöjd!




tatuering nr2.

Onsdag!

Har vakna med the voice igång på tvn och har gjort mig klar, ska börja knalla iväg till bussen om ca femton minuter och åka in till stan, först ska jag till sjukhuset och tröffa någon läkare och sedan iväg på stan med Mamma äwa , måste bland annat iväg på bibblan och apoteket sen strax före tolv ska jag iväg till Emma på Does it hurt och tatuera mig :D Som jag längtat efter den tatueringen, efter denna ska jag göra 2-3st till och sen är det stopp! Ska bland annat skriva in mina katters namn på höger axel/skuldra (Skurt & Teddy) och skriva in min gammelmorfars födelsedatum vid nacken :rclleyes:

Inatt har jag sovit bättre än igår fast har drömt väldigt mycket, allt ifrån att jag åkte snöskoter till att jag höll på att missa tattoo-tiden hos Emma..

Skriver mera sen och lägger upp bild på tatueringen :)


Magnus, jag saknar dig! ;(




segt.

åhh, vad klockan gått sakta idag, känns inte alls nå kul ju =(
Helst av allt skulle jag vilja att det var onsdag idag, så jag fick massa saker gjort, ska ju till doktorn imorgon och sen iväg & göra tatuering nr2 :) Känns jättespännande!! Har inte bestämt vart jag ska ha den någonstans än, om jag ska ha den på insidan av vänster arm eller på utsidan lixom.. ÅHH!
Måste även komme ihåg att gå på apoteket imorgon samt gå på bibblan och låna en bok, helt perfelt årstid för lite läsning nu i höstkylan och i höstmörkret, har ni nå boktips så får ni höra av er! Helst självfiografiböcker..


Idag har jag inte gjort nå mycket alls, hållt på med att sortera tvätten och gjorde lite mannagrynsgröt vid lunch, dessvärre fick jag bara i mig knappt tre skedar innan jag mådde illa, så jag ville inte äta nå mer..

Pratade även med Älksling tidigare och det gör mig lite gladare och på bättre humör, Magnus är verkligen underbar! ♥


Jag längtar vääääldigt mycket till på torsdag då jag ska ta tåget (x2000) till Stockholm och gå på Daughtry konserten :D JIHOOO..

Här är min favorit låt med dem =)

Lyssna och NJUUUUT, för det gör jaag :thumbup:


tisdag / 10-10-05

Hallojsan!

Inatt har jag inte sovit nå bra alls, har drömt en massa konstiga och lite läskiga drömmar.. Sjult jobbigt att vakna med andan i halsen och att hjärtat slår 130 slag i minuten, men jag somnade till slut med hjälp av COPS på tv6..
Vaknade sen vid sju tiden men somnade om, sen vaknade jag strax före nio och låg och tittade på Vakna med the voice på kanal 5 och efter de låg jag i sängen och drog mej en stund. Och nu har jag bytt sängkläder i sängen och ska snart äta lite frukost och göra mig i ordning, idag fyller min kära farfar år också, fast jag vet inte om jag hinner med att besöka honom o gratta honom idag för jag ska tvätta tillsammans med mamma äwa på eftermiddagen.. Men hoppas jag hinner dit en sväng :)

Igår bokade jag och älsklingen en cinderella kryssning, så på fredag vid lunch drar vi iväg till Stockholm sedan vidare till Mariehamn och kommer hem på lördagskvällen någongång, jag hoppas verkligen inte att de sjöar så mkt, för jag vill ju inte tillbringa tiden i hytten.....  Men det ska nog bli uppehåll just då iallafall, så vi får hålla tummarna :)

Det ska verkligen bli jättekul i vilket fall, komma bort, bara han & jag, bara mys och äta och dricka gott :D

Nu kurrar magen, så måste äta nu ;)


Puss puss
Emmsan♥


massa foton :)

Hallojsan!


Har haft en bra måndag trots att dagen började med att jag var tvungen att frosta av frysen och stöda rent i kylen. Efter det gjorde jag mig i ordning och sedan knallade jag bort till Arizona och hälsade på morsan och drack kaffe och åt bullar ♥ Och hela eftermiddagen har jag tillbringat där, kom hem för drygt en halvtimme sedan och har ätit lite yoghurt och en smörgås..

Om en stund ska jag iväg och handla, är ganska tomt i både kylen och frysen så =/


Nu kommer de massa bilder från min vecka tillsammans med älsklingen♥

Stockholm

Älskling♥





Grekiskmat, souvlaki =) MUUMMA:D


en gul lysande bubbla som jag såg påväg tillbaka till hotellet efter middagen :)




NORRKÖPING :)

Jag i älsklingens replokal..




:)

Mys i soffan med chips o dipp :)


I love you :)


lappen som älsklingen skrivit till mig..






Suddig bild på mig och världens bästa pojkvän


Jag hemma hos älsklingen :)





och nu orkar jag inte lägga upp flera bilder, sry for that ;P


hemfärd....

usch, idag ska jag åka tillbaks till Söderhamn igen, oich det känns jobbigt. Hade hellre stannat här i Norrköping tillsammans med min älskling & lille Melvin, men men.. På torsdag får jag träffa Älsklingen igen och då ska vi iväg på Daughtry konsert i Stockholm och efter det bär det av hem till Söderhamn och fredagen blir det eventuellt en cinderella kryssning, har inte bestämt det riktigt än eftersom inte vi vet om magnus får semester/ledigt på fredagen..

Nu sk ajag sitta sitta här och slösa massa dyrbara minuter, utan njuta och mysa med grabbsen :)







I just love you ♥


njuter av varje sekund..

Traktor, traktor, lallaa & po, sånt får man höra om dagarna, den lilla söta Melvin bara älskar Teletubbies, så deras film går hett just nu..

Själv sitter jag här och kikar runt lite medans hjärtat♥ och Melvin sitter och ritar traktorer, dom är så söta!

Idag är det min sista dag här i Norrköping tillsammans med Magnus, imorgon åker jag tillbaka till Söderhamn igen, någonting som jag egentligen inte vill.. Jag vill stanna här hos mitt hjärta, som ger mig värme, kärlek & trygghet! Men Har ju lite att göra hemma i Söderhamn med, bland annat ska jag fira farfar som fyller år på tisdag och på onsdag ska jag göra en till tattoo och gå till doktorn.. Torsdag blir det konsert med Älskling ( om nui allt går vägen så att säga)

Idag ska vi iväg till busfabriken, är säkert lika som Buspalatset i Bollnäs/Hudik.. Och jag kommer att njuta av varje sekund tillsammans med mitt hjärta..

Igår mös vi i soffan efter vi lagt Melvin och tagit oss en dusch, blev mys med levande ljus, ost, kex, vin, chips och dipp och filmen Bröllopsfotografen, som jag redan sett några gånger men det gjorde inget, vi hade det jättemysigt! ♥
Efter filmen blev det sängen för mer mys inna vi somnade, är såå underbaart att vara i Magnus närhet ALL THE TIME <3


tack för att..... <3

Jippie!

Trots att de regnat och vädret inte alls är på topp här i Norrköping så mår jag rysligtbra faktiskt :) Bara att få vakna upp tillsammans med den jag älskar mest av allt på morgonen gör mig så lycklig, att ligga där tätt in till honom och sniffa på honom, att kyssa honom och säga "Jag älskar dig!" gör att jag mår såå bra, jag vill faaan aldrig mer tillbaka till staden S(D)öderhamn.. Visst där har jag min lilla familj, två småsystrar som jag vet avgudar soin tokiga storasyster med ändå älskar mig för den jag är, jag har universiums bästa pappa, som jobbar som snickare och gör allt för oss döttrar, han ställer alltid upp på alla sätt.. Jag har världens underbaraste extra mamma Äwa, med henne kan jag både skratta och gråta, flammsa och bara vara och det gör det hela till att jag kan vara mig själv, visst jag har en mamma med, och hon är som hon är, hon ägnar mycket tid och tankar på sitt jobb och på solsemestrer till utlandet..

Åhh, jag är så lycklig, för gissa vad mitt hjärta gjort nu imorse?
Han hade skrivit en lapp, som låg här på skrivbordet!
" TACK FÖR ATT JAG FÅR DELA MITT LIV MED DIG! DU ÄR UNDERBAR! JAG ÄLSKAR DIG! / DIN MANGE"
Sen hade han ritat massa söta hjärtan :) och Mange, älskling - underbara du! Vet du en sak?
- Jag älskEr dig också, och är såååå lycklig att jag har dig vid min sida, att jag får dela mitt liv med dig, med både skratt & tårar.. Jag kommer aldrig att lämna dig! A L D R I G

Idag jobbar hjärtat och jag sitter här och dödar tid, ska snart äta nått, förmodligen en risifrutti med jordgubb, sedan ska jag bara vämnta på att älskling hör av sig.. Idag ska vi hämta upp Melvin hos dagmamman också, så kommer han hit, ska verkligen bli roligt att träffa honom igen :D











"Den vackraste stunden i livet var den när du kom...."