plugg plugg plugg

Halloj
Ute låser det verkligen storm idag! huualigen!
Fick tillbaka min första logg idag och inte alls nå mycket stavfel och fel alls utan det gick snabbt att rätta till. Nu har jag precis skrivit klart 2 st loggar och bara 1 återstår men den tänkte jag ta i tu med efter middagen som idag kommer att bli kycklingfile´i currysås och ris! Jummie!
imorgon avslutas denna kurs och på kvällen är det tentafest med klassen, kommer bli riktigt kul att träffa alla och lära känna de bättre..

Nu ska jag förbereda maten.

Puss o kram

Fredagsledigheeet

Halloj!
Idag är jag ledig från ksolan, känns skönt! Om en liten stund ska jag träffa Malin och gå och shoppa lite med henne på staden och efter det får vi se vad som händer, är fest på trappan ikväll RGB tema (Red, Gren, Blue) och det innebär att man ska vara färgglad helt enkelt. Får se om jag och Malin går dit.

Annars då.. Ja, skolan och studierna går framåt, och ska snart påbörja min andra kurs och till den kursen har jag beställt en studiebok för nästan 1000kronor :O Heeeemskt men men..

Har egentligen inte så mycket mer att skriva faktiskt så, jag väljer istället att lägga upp lite bilder från lördagen då jag och min älskling blev modeller för en dag!

Först tog bi några Rockfoton:








och några finare bilder..