En ganska bra dag faktiskt! =))

Hejsan!!

Sitter här mätt och belåten, har ätit en jättegod middag (Lasagnette) och till efterrätt åt jag och Melvin jordgubbar, så mummsigt.
Efter middagen startade jag en tvättmaskin som snart är klar så då ska tvätt hängas och sedan ska jag försöka slita mig sambo ifrån datorn och umgås en stund i soffan innan jag ska gå och sova.

Idag har det gått bra på jobbet, varit ganska lugnt fram till fyra tiden då rasade de in massa folk och telefonerna ringde i ett kör, men det gick bra.
Fick beröm av ena chefen (Mats) också, han tyckte att jag varit väldigt duktig på att sälja och sen tyckte han att jag var snäll som ställer upp för honom med att fixa med service och plocka arbetsordrar. Känns väldigt kul att få beröm ibland!

Imorgon ska jag börja packa lite också, ska iväg över helgen så då blir det nog inge bloggande för min del ;) Sorry!

Sen jag fått heltidsjobb hinner jag verkligen inte med alls, känns tråkigt att inte kunna uppdatera Er som läser om vad som händer i mitt liv numera, men som jag nyss skrev. Jag har börjat jobba heltid på vardagarna vilket innebär jobb 10-18 varje vardag och på helgerna vill jag såklart inte tillbringa allt för mycket av min tid och mitt liv framför datorn så därför blir det dåligt med uppdateringar ett tag fram över.

Nu är tvätten klar och ska hängas!...


ha det så bra tills vi hörs igen!

Puss & Kram
/ Emmzan♥






Skurt, Mammas älskling! Älskar & saknar dig♥♥

Teddy, mammas lilla stortass! Saknar dig!! ♥


1 år <3

Halloj!
Sitter med frukost i högsta hugg ( en tallrik med yoghurt...) och ska snart iväg till jobbet!

Idag är det precis ett år sedan det blev jag och Mange på riktigt, för ett år sedan var det här den bästa dagen, det var då som vi bestämde oss för att verkligen vara seriösa. Och se så bra det gått! Nu efter ett år tillsammans bor vi tillsammans och har stora planer för den kommande framtiden :) Jag älskar detta, jag älskar min underbara blivande man!

Trots en heeemsk natt med buller och dunder utanför sovrumsfönstret med smattrande regn och blixtrar som lyser upp halva lägenheten har älsklingen legat och hållt om mig precis hela natten :) Jag låg och grät och skakade av rädsla med med Magnus tätt in till mig och lugnande ord så lyckades jag somna om på gång på gång! Tack älskling, du är bäst!


Hörs senare!


Jag älskar dig tills jorden går under! ♥

måndagströtter

Halloj!

Har sovit ganska dåligt i natt faktiskt, vaknat vid ett flertal gånger och lagt mig i Manges famn, underbaart! Nu sitter jag här och är supertrött och har lite smått ont i ryggen :( Precis ätit en smörgås med salami och nu ska jag snart borsta tänderna, sen ut i regnet och iväg..

Helgen var jättehärlig, skönt att kunna sova lite längre och dessutom ta det lugnt, igår åkte jag och hjärtat till Vingåkers outlet, och det var ganska roligt, dessvärre trodde jag att det skulle vara bättre kläder och de enda som det fanns määäängder av var sport/träningskläder och enormt mycket jeans av alla dess märken så som Tiger of Sweden och Lee, men jag fick mig i alla fall en söt Puma keps :) Älsklingen däremot hittade tre par piké, underkläder och en keps :)- stor shopparn ;)
När vi kom hem såg vi lite golf och jag slumrade till i våran skinnfotölj, sen till middag gjorde vi hemmagjord pizza med salami och färska champinjoner, riktigt gott! Såg på lite teve innan vi gick och la oss..

Nu måste jag skynda mig iväg!

Ha en bra måndag!

// Emmsan


Puss på dig mitt hjärta! Jag älskar dig!

Uppdatering med bilder :)

Hallå!

Nu är jag tillbaka igen! Såå härligt faktiskt! Har hänt en heeeel del sedan jag skrev sist, jag har blivit ett år äldre, fått besök av mina föräldrar från Söderhamn, varit på Kolmården och dessutom känt min Mange i ett år! Och hur ska jag lyckas med att få detta ner skrivet utan att det ska bli sååå jävla tråkigt att läsa för Er? Hmm!? *Gnuggar sig i huvudet och biter sig sammanbitet i underläppen*..

Den tjugoåttonde juni fyllde jag 22 år och firade i stort sett hela dagen på jobbet där jag bjöd på rosa prinsesstårta på lunchen och grabbarna sjöng "Ja må hon leva!" för full hals. Efter arbetet kom Mange och Melvin och hämtade mig, åkte hem och fick öppna min present! EN ROSA ONEPICE! Med Emmsan skrivet på vänstra fickan! Jättefin, dessutom hade Mange beställt en väldigt häftig glasstårta med spunnetsocker och värsta tårtljuset man kan tänka sig!!

Första helgen i juli kom min bästa och underbaraste pappa på besök under lördagen, var så skönt att se honom igen så att tårarna rann när jag hamnade i hans famn! Han hade med sig min cykel också, jättebra! Vi hjälptes åt att bära upp hans väskor och öppnade presenter från pappa samt farmor och farfar o Faster Maggan, fick kontanter, blommor och två jättefina linnen! Tack!

Efter det åkte vi iväg till Linköping och kikade lite på Biltema, Ikea och på köpcentret..Efter det åkte vi till en jättefin och mysig grekiskresturang och åt middag, därefter åkte vi hem till oss igen..
Dagen efter på söndagen tog vi en jättemysig promenad runt strömmen. Därefter åkte pappa tillbaks hem till Söderhamn..

Förra helgen kom min mamma och Bennyboy (ÄNTLIIIIGEN) på besök! På lördagen åkte vi till Söderköping och kikade på Göta Kanal och åt mjukglass och på kvällen myste vi på balkongen och söndagen åkte vi till Kolmården och tillbringade hela dagen där. Vi såg på delfinshow, sälshow och rovfågelshow, som var en av mina favoriter!! Dessutom åkte jag karusell med Benny och även mamma, sen åkte vi hem efter jag ridit på en kamel :) Hahha!

Veckan som var nu har vi haft besök av Manges syskon Malin med hennes kille Robin och Jocke och hans Emma och Elton, dessvärre har jag inte tillbringat tillräckligt med tid med dem då jag jobbat hela dagarna och kommit hem vid halv sju tiden..
Men det var ändå kul att träffa dem! =)

Nu lägger jag upp lite bilder istället! :)

Födelsedagstårtan :)




Pappsen på besök ♥








De bästaste killarna som finns i mitt liv och i mitt hjärta!♥



-----------------------------------------------------
KOLMÅRDEN!
- Vi tog över 300st bilder så här kommer en smakbit av alla djur och upplevelser...




















Safari.

Utsikt









































Kamelridning innan hemfärd :)










Bye bye Kooolmåården :)




ha en härlig kväll!
Pussar & Kramar!
/Emmsaaaan ♥


bloggtorka..

Förlåt för en riktigt urdålig uppdatering den senaste tiden.. Jag har jobbat och haft annat att göra än att sitta inne vid datorn och blogg, förlåååt!¨
Just nu är jag på jobbet och det är (än så länge) vääääldigt luuugnt!

Lovar att uppdatera bättre vid ett bättre tillfälle med massa bilder och annat!


Igår var det precis ett år sedan jag träffade magnus för första gången i Stenö MYYS!


Back to wooork! ;)