Nyårsafton- tankar kring min nya start!

Vaknade 07:01 utav Melvin, men somnade om med dunkande huvudvärk på vänster sida, vaknade sedan vid tio att de ringde på dörren, det var Mamma som kom med magnus jeans som hon lagat åt honom i morse, verkligen jättetack för hjälpen!

Nu sitter jag här och har druckit kaffe, den första koppen på väldigt vääääldigt länge, värmde även på en pizzabit från kvällens pizzabak igår, den blev verkligen god, vi hade på tärnad bacon, röd paprika, grillad kyckling (strimmlad såklart!), champinjoner och riven ost! Lovely!♥

Dagens planer är:
* Natta Melvin
* Fixa lunch åt honom - oxpytt med stekt ägg.
* Fixa kläder, hår, smink och packa lite.
* Packa i ordning mat till kvällen hos pappa
* Åka iväg till pappa
* Bus, lek och mys.
* Laga middag, Tacos med tillbehör.
* Natta Melvin
* Umgås med Pappa <3
* Smälla av lite fyrverkerier :)
* Pussa Älsklingen på tolvslaget♥
* GOTT NYTT ÅR!!!
* Sova....



------

Det ser ut som en bra planering iallafall, hoppas att kvällen blir lyckad med. Imorgon åker dessvärre mina hjärtan hem till Norrköping. Kommer bli tomt, tyst och väldigt ensamt :S Dock kommer stor-hjörtat upp till mig den 4e igen och då ska vi börja packa mina saker inför flytten, bara några få veckor kvar nu och jag läntar verkligen!

Jag vet ju att de kommer att vara oerhöört rörligt och så ibörjan men de är smällar man får ta när man ska flytta, känns helt magiskt, så ofattbart egentligen att jag snart lämnar Söder-döderhamn. visst finns känslan om vemodighet kring flytt från sin hemstad men jag får tänka på att jag kommer att må mycket bättre och att jag kommer att få tillbringa vardagen med både Melvin och Mange, och det vill jag ju verkligen göra!



Bild från igår när jag och lillhjärtat myste i hans lilla resesäng :-)


dagen innan nyårsafton

Sitter här med ett glas yoghurt och älsklingen håller på att natta Melvin som ska försöka sova lite middag, efter det ska vi åka bort till mamma på jobbet och lämna av älsklingens jeans och sedan blir de stan. Måste handla lite inför imorgon då det är nyårsafton och vi har bestämt att vi ska fira den med Pappa i Vågbro. Vi ska laga god mat och dricka gott, kanske vi tar oss ner till stan när Melvin so ver för att titta på fyrverkerierna, men de är sånt som märks.

Kommer i allafall bli supermysigt det känner jag på mig :)

Vaknade strax före elva imorse, skönt att sova ut för en gångs skull men dessvärre har jag såå ont i nacken att de börjar gå över mot spänningshuvudvärk :( Det gillas inte!

Hoppas ni där ute får en otroligt bra dag nu såhär innan sluet på 2010!

Tack Marianne för kommentaren!.

förkylningsdax - javisst...

Usch, natten till igår blev jag förkyld, halsont så jag knappt kunde/kann svälja och hur hängig som helst. Och igår kväll efter vi varit hos farfar & farmor tillsammans med sara, ellen o pappa mådde jag ännu sämre, trodde att friskt luft skullke kunna göra mig pigg och lite kryare - men icke! Fick 38graders feber igår kväll och blev liggandes under två filtar i soffan med hjärtat och se lite film och dricka både varm oboý och vatten i mängder. Dock känns de som att svälja rakblad så fort jag ens försöker svälja, får verkligen anstränga mig för att ens kunna svälja mitt egna saliv.
Tog mitt ett varmt bad igår också och knaprar halstabletter, men alls hjälper bara för stunden, det är skönt med bad och efteråt fryser jag så jag hackar tänder. Likaså med halstabletterna, varierar fishermans friend och några från apoteket och de hjälper också för studen och sedan är de lika jobbigt igen.

Inatt har jag sovit till och från, varit frysen och svettas om vartannat. Hatar verkligen att ha feber - eller att vara sjuk över huvudtaget, som jag säkert sagt förut, ligger jag hellre och är magsjuk än att vara förkyld med allt va de innebär, hosta, snuva, hes, halsont, huvudvärk, feber, hängig osv osv..


Var in till stan idag innan lunch & lämnade tillbaks böckerna jag lånat på biblioteket sedan knallade jag in på Faxeholmen och sa upp min lägenhet, så nu är den uppsat till 31/1-2011 :D Jihooo yttligare ett steg närmare ett samboliv med Magnus. Underbaaaart!

Nu ska jag ta en hutt Kan Jang och sedan byta om tillmyspys kläder och sockarna jag fick av marianne i julklapp.


julhelgen

Fredags(JULAFTON)
Vi vaknade vid halv sju och började packa och göra oss i ordning, sedan packade vi bilen full och åkte mot Stockholm. Kom till Stockholm och hälsade på hemma hos Svärmor och "Svärfar" en stund, sedan åkte vi till Marie & Knut och bar in alla grejer i rummet där vi skulle sova.
Efter det blev de dags för mat och sedan kom tomten. Efter julklappsöppningen åt vi Ris alá malta och körde julspelet. Var verkligen jättekul!
Ska fixa kort på julklappar och sånt sedan, vill tacka Marianne (Svärmor9 för de fina stickade sockorna jag fick av henne! <3

Igår, lördag (juldagen) packade vi och gjorde allt klart efter vi ätit frukost. Sedan vidare till Söderhamn, och jag somnade efter vägen- blev åksjuk :(
Väl hemma i Söderhamn lassade vi upp alla väskor och en del av Melvins julklappar i min lägenhet sedan åkte vi till Pappa och hälsade på honom, Sara o Ellen. Blev där ett tag och pappsen bjöd på pizza, melvin fick Köttbullar.
Sedan ålte vi hem till sandarne igen, och nattade en väldigt trött Melvin. Jag och Älsklingen tog en varm dusch och myste ner oss i soffan och älskling hade tänt ljus! Var verkligen supermyysigt! Kikade på en skitkass film så jag somnade efter knappt 30 min och lite senare vaknade jag upp och då sov även älskling, så vi gick till sängen och sov :)

Idag, Annan dag jul.
Melvin sitter och äter lunch och snart sk ahan sova lite middag, sen är planen att vi ska ta oss in till Söderhamn (stan) för att handla lite- hem- äta- knalla till Mamma eller/och Mamma äwa, beror på hur mycket klockan blir!


God fortsättning!...






Dan före doppare da´n...

Blev precis skrämd av Jocke som kom in i Melvin´s rum där jag sitter och pratar med älsklingen och kikar på Facebook.

Nu är Jocke i duschen och hjärtat är påväg till kontoret och sedan kommer han och hämtar oss så ska v kika på julklappar till julspelet och jag måste hitta en kofta/bolero tills imorgon, hoppas jag hittat en sån :)

Sedan ikväll kommer lille Melvin och jag måste locka mitt hår så de är klart tills imorgon för då åker vi upp till Stockholm och firar julafton hos magnus syster Marie och hans släkt. Kommer bli trevligt :)

Jag har duschat och gjort mig iordning, gillar verkligen min frisyr! Den är så lätt att tvätta, fixa och torka - AJ LAV IT! 

Hörs senare,

God Jul!!

- och Du! missa för Gud´s skull inte Trolltyg i Tomteskogen imorgon klockan 13:00? på svt1 och Kalle Anka klockan 15 :)





uppdatering..

Hallojsan!


Sist jag skrev var i lördags, innan jag drog iväg med mitt hjärta till Linköping på en julfest som hjärtats jobb anordnat, temat var After Ski, men jag valde att ha på mig vanliga kläder ändå, blev mitt lila linne, lila boleron och svarta jeansen och nyaste stövlarna.. Blev riktigt fint iallafall :-)

Kom hem efter två eller nått..

I fredags åkte jag o hjärtat till hageby centrum o handlade och fixade naglar åt mig :-) Blev riktigt fint! Efter de åkte vi hem o myste ner oss i soffan och tittade på "The New Daughter" och åt lite chips, sedan la vi oss i sängen o sov.

I lördags sov vi inte så länge, upp och tog de ganska lyugnt, sedan tog vi bilen till stan o solade och åt lunch. sedan hem och fixade oss inför kvällen. Iväg medtaxi o hämtade upp Erik o Cissi sedan vidare till tågstationen o mötte upp magnus arbetskamrater o i tåget till linköping..

Hade verkligen en riktigt trevlig kväll, ganska god mat o kanske lite för mkt alkohol, ramlade utför stentrappan där, så jag skrapade upp ena benet och två fingrar, dock gick inte en nagel sönder :O så tur hade man!

igår va det värsta snöovädret ute, så jag o Ida bestämde oss för att stanna hemma, eller jag va in till stan på ett ärende samt klippning hos Antette, blev riktigt fint! - Kommer bilder nedan :)

Efter de hängde jag på lillasyster sara och ingela till ecenter o letade julklappar.. Sedan kom pappa o hämtade oss, åkte hem till mig o sraa lånade mobilbatteri och min svarta skjorta. Sedan åkte vi och handlade lite på Tempo, och sedan gjorde vi mat hos pappa, korvstroganoff med ris, blev riktigt gott!
Sedan skjutsade pappsen hem mig o jag började städa och slå in de sista julklapparna!

äsch, nu orkar jag inte skriva nå mer, kommer bilder istället..

Får mina naglar fixade..



Nöjd:)


:)


Klaaart :D


så fint så!




LÖRDAG!



Jag och Tom?


mitt ben, ramlade neför stentrappen. och detta blev resultatet, skrapade upp ca 3cm.. syns dock väldigt dåligt på bilden..



Älsklingen fick spela "Run to the hills" med coverandet på julfesten, och gissa om jag fick pirr i magen och var stolt? :) :love:



MÅNDAG....

Klippning hos Annete, på caroline´s håratelje.


fram..


lockade håret :D





lördag..

Har nyss gjort mig klar, älsklingen är i duschen. Och när han är klar ska vi ta en promenad ner till stan och käka lunch sedan sola. Efter det ska vi hem och göra oss i ordning inför kvällens fest i Linköping, ska iväg på älsklingens jobbs fest, och jag hoppas verkligen att de blir en rolig kväll och att förkylningen tar en paus i några timmar...


Tack älskling för den tidiga julklappen, fick nämligen en makeover igår av älskling. Bild kommer senare ;)



mysigt och bekvämt, men snyggt?

Hallojsan!

Sitter i Norrköping hemma hos Älsklingen som är på jobbet..
Här sitter jag med ett glas kallt vatten, lysnar på musik och längtar efter mitt hjärta, samtidigt har jag väldigt ont i huvdet o känner mig verkligen inte pigg alls.

Shit va jag vill ha en sån där One Piece, dom är ju såå sjukt tuffa och ser så mysiga ut, men är dom snygga? Vad tycker ni?


Vill ha en sån där med texten, fast en ROSA såklart!



onsdag!

Hallojsan!

Har varit och hållit på i tvättstugan och efter två är tvätten klar :-)

Anledningen till att jag inte bloggat på någon dag är enkel- jag har helt enkelt inte haft någonting vettigt att skriva..

Var brandövning på resurscentrum i måndags och igår var jag o Ida och tog en lunch med våran goa kjell på Furan. Efter det gick vi tillbaka till resursen och jag åkte hem till mamma efter praktiken, åt mat och tvättade min vita jacka sedan skjutsade mamma hem mig. Fick även lite choklad av Benny =)

Nu ska jag till och diska och packa tills i morgon så jag har det gjort :)

choklad...


så kul!!



Det här klippet är bara för roooooligt alltså, sitter här på resurscentrum och garvar läpparna av mig :D



Legenderna <3

Kom hem för ett tag sedan, fick skjuts hem av mamma som tyckte att de var för kallt och för mörkt för att ta en promenad hem..
Har varit hos mamma o bennyboy på eftermiddagen, åt snitsel, klyftpotatis och beasås, och sedan åt vi chokladpudding med grädde till efterrätt inte helt fel faktiskt :)

Nu sitter jag och dunkar mina legender på Spotify (GUNS N´ ROSES) och ska strax sätta på mig mysbyxorna och sockorna och vänta på att älsklingen ska ringa, han skulle duscha med Melvin :)

Söndag, ja. om ni bara kunde förstå hur mycket jag avskyr denna dag.. Mest för att de är söndagar som jag och Magnus brukar få åka ifrån varandra men också för att det finns verkligen ingentoing att göra, inte i Söderhamn/Sandarne i allafall =( USCH, längtar verkligen tills jag har flyttat ner till mina pojkar i Norrköping, flr där finns de garanterat något att göra på söndagarna :)

Aja, ska väl ta och byta om nurå och sedan mysa ner mig i sängen (TVn i vardagsrummet lever sitt egn liv förstår ni)...


Jag saknar dig så enormt mycket älskling, måtte denna vecka swischa förbi!!!! Lallooo♥

du är de vackraste jag vet!

negerbollsbak

Hallojsan!

Hade väldigt trevlig hos Pappa igår, spelade spel och lekte med lillasyster och busade i snön. Senare på kvällen åt vi lite chips och godis och vid halv tio skjutsade dom hem mig.

Idag blev jag väckt av älsklingen som ringde vid nio, låg och kikade på Disney dags(dax)? och sedan gick jag upp och duschade, åt frukost och dä.

Nu har jag precis fixat i ordning lite nu musik på Spotify och bakat negerbollar, fast dom blev inge bra, hade nog i för mycket kaffe :S aja, de blir nog goda ändå!


Lägger även upp Jay och vinnarlåten från IDOL 2010 :D Lyssna, dröm dig bort och framför allt NJUT!









påväg till pappsen<3

Shit va bra Idol va igår, och Jay vann!! Han var verkligen otrolig igår måste jag säga.

Nu sitter jag här och har nyss pratat lite med Mange. Ute snöar det för fullt och jag vet inte vad jag ska hitta på idag, funderar iallafall på att ta bussen hem till Pappa om nu inte mamma kan skjutsa mig dit istället. Bussarna går ju inte sådär väldigt ofta på helgerna, inte därifrån jag bor iallafall, som idag går det fyra turer varav en redan gått... SUCK!

Så idag får jag ta mig en kort och härlig promenad i snövädret upp till ica istället och hoppa på bussen där och sedan byta på resecentrum.. Får se om jag tar med mig datorn eller ej. sånt som märks :P



underbar låt!



Bjuder på en härlig bild jag tog för någon kväll sedan :)<3










Blev klar i tvättis för en stund sedan sedan ringde magnus och sa att melvin saknade mig, han satt nämligen och oekade i baksätet och sa att där skulle Emma sitta :) Han är allt för go den lille filuren!
Nu har jag tänt lite ljus och ska nog fixa lite att äta, men vad? hmmm!

Underbar låt! <3








Fredag

Hallojsan!

Vaknade före sju imorse av alarmet på mobilen, låg och tittade en kort stund på Vakna med the voice sedan somnade jag om efter att ha pratat med älsklingen en stund, kände redan igår att jag var påväg att få huvudvärk och nu imorse hade jag så ont i huvet att jag knappt kunde röra på det. Så fort jag vred på huvudet för att ändra sovtsällning så bultade/högg det till i hela skallen :( Usch, hatar när jag får såååån här huvudvärk, sov till strax före tio och tog mig en ibumetin då, sedan la jag mig i sängen igen..  Pratade med hjärtat och sedan bäddade jag rent i sängen, åt lite frukost och nu har jag precis klätt på mig efter att ha duschat.. Är riktigt skönt med en dusch när jag har ont i huvudet 8så vidare lampan i badrummet är släckt.) man blir lixom piggare fast ont har jag ju fortfarande men det känns ändå härligare med en dusch..

Idag så har jag tvättstuga klokan 13, och efter det tänkte jag äta och kanske dammsuga. Ikväll tänkte jag kika på Idolfinalen och jag håller tummarna för att Jay ska vinna.. Kanske knallar över till mammaÄwa senare om hon blir hemma..

Vill också passa på att säga grattis till Julia som har födelseda idag- GRATTIS!!


Nu ska jag ta en till huvudvärkstablett..


Mysig dag...

Torsdag,

Sitter hemma och fryser om fötterna och lyssnar på lite musik..
Dagen har varit helt okej faktiskt, kom till resurscentrum innan nio och pratade med älsklingen♥ sen ringde jag och undrade om Ida skulle komma sen kom hon, gick iväg på tjejgruppen vid tio och idag pratade vi om orimliga och rimliga tankar och sedan fikade vi och pratade.. Efter det gick jag, Ida och Tess hem till tess för hon skulle lämna mappen och byta byxor, sedan gick vi ner på stan till Furan & tog en fika. Ida tog en kaffe & mixkaka med skinka, Tess En barnmatsburk med skinka, morötter och nudlar och till det en festis( Hon ska börja med barnmats dieten sa hon ;) ), jag åt en Wrap med kyckling och en fanta till det- såklart!! Är inge större fan av coca cola faktiskt..

Vi satt där och pratade om allt och ingenting, och helt plötsligt var klockan närmare tre så Tess och ida följde med mig till busstorget och inväntade min buss..

Ska strax ringa till hjärtat och sedan diska och äta lite mat, efter det knalla iväg till mamma äwa och prata lite :)



Söta Tess :)


och Ida som läser om kalorier på barnmatsburken :)


Ljus....




Tess är sugen på att hugga in på sin nya diet, barnmat :D hahahah






virrvelvind...

Har suttit och pratat med Magnus ett tag nu om jobb. Och för första gången känner jag mig sjukt förrvirrad och osäker..

Det är känns så förrvirrande att sitta på arbetsförmedligen och titta på platsbanken efter jobb som förskollärare/fritidspedagog & barnskötare när jag inte förstår mig på vissa saker- som tex avstånd, visst det är "bara" att kolla upp adressen på hitta och se karta men då kommer andra "hindret/steget" hur tar jag mig dit och därifrån? Buss/ pendeltåg eller spårvagn???

Dessutom har de flesta förskolorna i Norrköping krav på examen som förskollärare och det har jag dick inte.. Medans i Stockholm är man väldigt eftertraktad som barnskötare, dvs att man har gått på barn och fritidsprogrammet på gymnasiet och dte har jag ju iallafall gjort i tre års tid, läst massa terori med allt ifrån barns utveckling & uppfostran till olika pedagogiker..
Vissligen är det dryga 16mil till Stockholm från Norrköping så det är nog inget alternativ..

Visst plugga, då får man svart på vitt att man är behörig som förskollärare, men jag vill inte läsa till förskollärare, utan till fritidspedagog- skillnaden? Jo, som fritidspedagog (lärare för förskoleklass) arbetar man med barn fårn 6års ålder upp till 13års ålder, det vill säga ->fritids (lekis,förskoleklass)

Ska ta och läsa lite om lärareprogrammen nu på LIU :)


snowmobile, yes I LÖÖÖV IT!

Godmorgon

Vaknade 06:42 av wakeup timer´n på TVn, brukar alltid titta på Vakna ned The voice på morgonen och jag gillar verkligen det radio programmet, visst jag gillar inte deras musik så vidare, hiphop/RnB..

Klev upp och ringde och väckte älskling sedan gjorde jag mig i ordning, idag fick de bli mina blåa jeans och min långa brunrandiga kofta, håret satt jag upp med två spännen (hårnålar) på varsin sida, blev ganska bra.. Sedan fick jag i mig en halv tekaka och ett halvt glas oboy, sedan knallade jag iväg till busshållsplatsen.. Påväg till bussen hörde jag en snöskoter som sedan kom och åkte alldeles brevid mig och shit va jag blev till mig! Jag har inte åkt/kört snöskoter på nästan 2år, så varje gång jag hör en snöskoter springer jag till fönstret och tittar ut, sist jag gjorde så va jag hos Mamma äwa.. De kom en snöskoter utanför hennes köksfönster och jag sprang dit för att få se skotern, hel knäppt jag vet. Men jag har alltid gillat snöskotrar, det började väl när Pappa köpte sig första? snöskoter, en Ockelbo :) Och sedan dess har jag vart helt frälst i skotercross och skotersport..
Förut, för några år sedan anordnades det skotercross på Hällåsen men nu de senaste åren har de inte funnits tillräckligt med snö och ekonomi för detta :( TRIIIIST!


Aja, tog bussen till stan och kom till resurscentrum och fixade varm oboy från kaffeautomaten direkt när jag kom, och nu har jag druckit varm oboy och ida har kommit.. Finns inte något planerat idag, plus att både jag och Ida känner oss sega och hängiga, Ida börjar garanterat att bli förkyld, hon nyser, hostar och är lite smått hes..
jag däremot känne rmig bara trött/hängig.. och har ont i bihålorna och tinningen :( Hoppas bara att de bryter ut nu innan jul och nyår!!!

Nu sk ajag kika lite om de kommit ut några nya jobb...


det spökar i mig..

sitter på Msn och pratar med älsklingen via webcam såå skönt att kunna se honom & höra honom men jobbigaste av allt är att inte kuna röra honom, att inte kunna ta på honom..

Hela dagen idag har jag varit riktigt nere, därav mitt tidigare blogginlägg.. Jag mår riktigt uselt just nu, det beror nog mest för att jag inte kan träffa Magnus och umgås med honom och samtidigt mår jag dåligt rent psykiskt och fysiskt, jag är trött, mår illa, har ont i magen/huvudet och sover dåligt, dessutom är inte min kondition den bästa heller, förut kunde jag lätt ta en powerwalk utan att ens bli de minsta anfådd, men nu klarar jag knappt av att gå upp för alla trappor till tredje våningen där jag bor, jag är dessutom väldigt anfådd när jag kommer till praktiken på Resurscentrum trots att jag inte går snabbt alls.. Undrar vad de är som spökar i mig just nu, är de en jävla vinterkräksjuka eller kanske en influensa? - Vad det än är så hoppas jag verkligen att jag får klarhet i dte och att de går över, tar väldigt mycket på mig som "Emmsan" att inte kunna vara mitt riktiga JAG pga att jag mår såhär just nu..

När jag väl är Emmsan, är jag väldigt glad, mysig (Enligt Åsa) sprallig, social och kanske lite för pratglad, nu är jag nästan intenting av de jag nämde, jag är nog mer åt de andra hållet - tillbakdragen, tyst och sluten.. Usch!! 


Aja, ska prata mer med mitt hjärta nu, tack älskling för att du finns!! Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra, du ger mig sån kraft och vilja, kraften och viljan att göra saker, att besegra mina hinder/utmaningar, som tex mitt självförtroende som kanske inte är det bästa nu när jag mår som jag mår.. Magnus, du finns alltid och det är så skönt att kunna luta sig mot dig, att veta att du alltid finns! Jag älskar dig! ♥


Vill även tacka Marianne, för alla goa, snälla och riktigt underbara kommentarer som du skriver i min blogg, verkligen jättekul att du läser bloggen :)



t a n k a r

Usch säger jag bara, hatar verkligen när JAGet vill en sak och magkänslan säger någonting helt annat..
Åt helvete med dessa hjärnspöken, sömnlösa nätter, magont och spyorna!!





måndagstrött

Sitter på resurscentrum tillsammans med Ida i stora datasalen och kikar runt på nätet, väldigt lugnt nu innan lunch.

Älsklingen har kommit fram till Göteborg och tåget var över 1½timme försenat pga tåget som spårade ur igår kväll..

Inatt har jag inte sovit nå bra alls, vaknade till vid ett fler tal gånger för att jag ville lägga mig på älsklingen som inte låg bredvid mig, var så kallt och tomt..
I vanliga fall när vi sover tillsammans kan jag vakna utav att han snarkar och det har ju sin charm, för känner jag iallafall hans värme, doft och närhet♥
Eftersom jag inte sov så bra inatt är jag sjukt seg och tröttis idag och dessutom mår jag väldigt illa, nästintill att jag kan/vill kräkas.. USCH!

Jahopp.. Och nu fick man veta att vi ska få flytta plats IGEN, nu in till lilla datasalen, eftersom de behövde plats för 12 datorer där vi sitter nu.. Suck! Vi får verkligen hoppa runt som några flyttkartonger, såå jävla jobbigt att inte ha en fast plats, där vi kan lämna grejerna utan att vara rädd för att nått är borta när vi kommer tillbaks från fikapausen eller lunchen... Tur att det snart är över, att både jag och Ida slutar här vid årsskiftet, kanske lite innan ;) sånt som märks :)



så här ser det ut utanför där jag sitter, snö och advetsljusstake :)

kort och gott...

Magnus har precis börjat resan hem till Norrköping men först ett stopp hos hans syster Marie för att lämna Klippotekets hårspray till svärmor och Melvin´s julklappar som vi var och handlade i förmiddags.

Igår var vi ner till Stockholm för älsklingen skulle spela flipper och han kom på tredje plats, han slog dessutom ut världs tvåan också så gissa om jag är stolt över honom!! Efter tävligen åkte vi till Kista galleria och shoppade, hittade en lila halsduk, tre par hipsters och älsklingen köpte sig nya vinterkängor. Åkte sedan hem mot Söderhamn, kom hem strax efter halv tolv så det blev en dusch innan vi la oss i sängen och kikade lite tv innan vi somnade.. Klockan var före nio imorse när jag vaknade, låg och tittade på Magnus när han sov sedan knäppte jag igång tvn och låg och drog oss ett tag innan vi klev/steg upp, gjorde oss klar sedan iväg till E-center, och handlade julklappisar åt lille Melvin på hemvägen svängde vi förbi hemma hos mamma (och benny) på en kaffe, Dennis & Kattis var också där. Åkte hem tilll mig och började så in julklapparna...


Nu ska jag fixa matlåda tills imorgon och lägga fram köttfärs för imorron tänkte jag göra köttfärssås och spagetti :)



Bara för att jag älskar min älskling sååmycket :) ♥

Härligt med helg!

Fredag, såå härligt att det är helg nu! Ikväll kommer älsklingen hit, så underbart att träffa honom igen! Ska njuta av varje sekund tillsammans med honom eftersom han och jag inte ska träffas nått nästa helg ;(
Imorgon har vi tänkt att vi ska åka till Stockholm för det är någon flipper tävling där, efter det ska vi åka till Kista-gallerian och kika efter lite julklappar och äta. Sedan åker vi till Söderhamn igen.

Har så ont i magen idag, förstår inte vad det är. Hoppas det inte är den där vinterkräksjukan som ligger och spökar :|

Har vart ner till tvättis och tvättat kläder och om en stund ska jag ner och vika och sedan upp igen, och då ska jag passa på att ringa till Nyckelpigan och höra om de läst min ansökan till tjänsten som de har på platsbanken. *Håller tummarna*


Och snart är det julafton med, och gud va tiden gått fort. Vill bara att jul och nyår ska swischa förbi som en orkan, så jag kan få börja packa lite inför flytten. typ gardiner, prydnadsgrejer (ljuslyktor) och sånt. ÅH! gissa om jag längtar!


Här har vi iallafall lite tips på vad jag önskar mig i julklapp :)


julmys hemma hos Emmsan..

Åh, visst är det lite mysigt ändå med vintern? Visst kan man bli less på kylan, snön, halkan och massa tjocka kläder.. men samtidigt är det ju kanske hur mysigt och härligt som helst, att dra på sig mysbyxor, stora sockor och gosa ner sig i soffan under bästa filten och se på sitt älsklingsprogram, typ halv åtta hos mig, Navy CIS eller Våra vänners liv.. Jag kan faktiskt tycka om vintern trots snön & kylan - men det hör ju ändå vinter till..

Så för en vecka sedan satte jag fram mina adventsljusstakar, julgardinerna satt jag upp samt julstjärnorna. Blir riktigt härligt, varmt och ombonat hemma nu när jag fått upp andra gardiner och så.

Nu sitter jag här och har tänt värmeljus i nästan hela lägenhetn, mysbrallerna är på, älsklingen och Melvin sitter på MSn med camen igång, julmusik och sockorna med mina hjärtan är såklart på. Åhh vad jag myser nu, visst hade det varit mycket mysigare och trevligare med sällskap..


Nu är det iallafall julstämmning hos mig :)

Dörrmattan,



Hallen,



Köket,




Sovrummet,



Vardagsrummet & Alkovet!





Alkovet...




Julstjärnan i alkov´s fönstret:)



--------------------------------------------

Sen måste jag ju passa på att lägga upp bild på mina nya vinterskor också som jag köpte igår, riktoigt varma, bekväma och köldtåliga! Och lite Emmsiga eftersom skosnörerna har glitter i sig ;)







(mycket finare på)


Goodmorning everyone!

Goomoorning,

Torsdag idag och det innebär tjejgrupp mellan 10-12 efter det lunch med Ida, pannkakor :) Yammie!

Var helt slut igår när jag väl kom hem, höll på att somna i sängen men Magnus ringde presic när jag somnat..
Ska diska undan de sista i efternmiddag samt gå runt med dammhinken, efter det tänkte jag ringa till Nyckelpigan och höra lite ang tjänsten jag sökt, om de fått mitt CV & så.

Nu har jag precis ätit en ostsmörgås och druckit ett glas oboy, fixat håret med volummastern och bytt om säkert 2 gånger, idag är det en sån där dag då jag egentligen känner för att ha myspys kläder på mig, visst det är sjukt bekvämt och skönt, men jag kommer säkert frysa! Så istället fick de bli mina svarta jeans och min långa blå/gröna top..

Hörs senare, ska försöka lägga ut lite bilder också...

Puss på Pannan

// Emmsan

Första december- tjugotvå dagar

Magen kurrar redan och det är över en och en halv timme till lunch, ser inte lovande ut detta, trots att jag åt en brak- frukost i morse trots att jag är sjukt illamående :(. Fick i mig oboy, ostmacka och ett ägg..

Suttit och kikat lite på Ikeas hemsida, för jag och Magnus måste verkligen försöka få tag på nått annat köksbord eftersom de vi har nu (jokkmok) kommer vara något för stort för våran kök som är väldigt litet, dock får jag äntligen en riktigt kyl och frys, just nu har jag delad kyl/frys och de får minsann inte plats mycket i varken frysen eller i kylen så det kommer verkligen bli skönt med större kylskåp o frys, mycket smidigare och bättre är vi storhandlar :)


Jahapp, vad händer idag då? Blir väl kvar här till eftermiddagen någon gång sen åker jag hem och fixar lite käk, idag blir de pannbiff, sås, potatismos och grönsaker. Blir säkert gott!.


Idag är det första december och det innebär att det bara är 22 dagar kvar till julafton :)