spökstädning + pannkaka

Onsdag
- 31 mars 2010-

Har nyss gjort klar pannkakssmeten som jag ska grädda lite senare, vispade även lite vaniljvisp och självklart fick katterna lite grann på ett fat =)

Var in till stan och gjorde ett prov på engelskan (lyssna) och det gick väl sådär, hann likom inte med att svara..

Satt med "lisa" på bussen hem som jag pluggar med och snackade lite.

Igår mådde jag ingevidare, va så hängig och hade sån jävla hosta att jag åkte hem från praktiken, sen kom syrran hit och var med mig ett tag.
Idag mår jag lite bättre iallafall, är sjukt hungig nu så jag ska nog fixa lite Nudlar eller nått snart :-)

Sen ikväll är det ju både Det Okända och Andra Avenyn.
På tal om dte okända jag har ju förr fan ( ursäkta) glömt bort att skriva om när Eva-Lotta var hit..

Det var ju i måndags, hon kom kvart över nio och gick först runt och kände i lägenheten sedan började hon jobba.. Hon fick fram att de fanns en medelålders man i min lägenhet, som var beroende av droger, för hon blev väldigt "groggy" av honom.
Han hörde inte hit till min lägenhet utan det är någon som jag på nått vis fått med mig hem när jag vart och städat spöken hos någon..
Sedan gick vi upp på vinden, och jag klarade knappt av att vara där uppe i 10 min så jag kilade ner medans Eva-Lotta var kvar där ett tag.
Sedan kom hon ner och bad mig ta en kort promenad, vilket jag gjorde. Hon ringde mig efter drygt 13minuter och när jag kom tillbaka, så satt vi oss vid mitt köksbord och började prata.
Vi pratade om det som hon hade fått fram osv, och som jag hört förut är det någon som hängt sig på vinden... LÄSKIGT
Hur som helst, Eva-Lotta fick hjälpa mig att stänga av mig helt från de mediala nu, vilket innebär att jag inte får jobba med spökrensing osv nu på ett tag eftersom jag inte mår bra psykiskt helt enkelt..
Det känns så skönt här hemma nu, det är en helt annan atmosfär, en helt annnan doft, känsla och såå lugnt. Visst har det hänt saker sen hon var här men de ska jag inte bry mig om. Jag ska bara koppla bort det.. Hur svårt det än är så måste jag stänga av!
Det här låter säkert jättekonstigt för er som inte tror på sånt här och jag tänker inte lägga ner varken tid eller enegeri på att försöka övertala er om att de finns en andevärld..

Nu ska jag fixa nudlar :)




:-)


Städat och poat hemma

Söndag
- den 28/3- 2010-

Hoppas ni inte glömt att man ska ställa fram klockan idag, det gjorde jag redan igår kväll/natt när jag kom hem innan jag gick och la mig.

Vaknade strax före elva och var hur slut som helst, har legat och hostat även i natt =(
Gick upp och duschade och åt frukost, sedan bar jag ut mattorna på balokngen och började dammsuga och moppa golven. Sedan på med mattorn aoch iväg och kasta soporna, mstod och snacka lite med Äwa också :)

Idag ska jag vara barnvakt åt Emilia och Elliot, småtrollen :) för Pär (Reggan) ska iväg och träna :P så då passar jag på att ställa upp som barnvakt =)

Igår träffade jag på syrran och var med henne hela kvällen lång, satt o titta på tv, pratade och kikade runt på Facebook.

Känns skönt att jag äntligen tog tag i det här med att städa, visst så dammigt och smutsigt var det inte, men det känns ändå skönt och fräscht att ha fint och rent hemma ju :)
Imorgon har jag prov i engelskan, minns inte om de va reading eller listning, sånt som märks imorron.

nu har jag inget mer att skriva :P


Recept :)

Lördag
`den tjugosjunde mars tjugohundratio´

Gick upp halv nio imorse och knallade ner till tvättstugan nästan direkt, slängde in tvätten o gick sedan upp o la mig en stund. Gick ner efter en halvtimme och kastade in tvätten i centifugen innan de åkte in i torktummlaren/torkrummet. Sedan gick jag upp och åt lite frukost och gjorde mig klar, duschade och sminkade mig o bytte om. Sedan ner strax före elva för att hämta upp tvätten.
Drog sedan in till stan sedan hem o vila, har haft sån huvudvärk hela jävla dagen alltså, tror jag blir tokig på det här!

Legat och sovit i typ 1½ timme, sedan gjorde jag mat.
Tagiatellepasta med bacon, hur gott som helst!
Började med att koka upp pastan, sedan stekte jag på tärnad bacon och tilsatte några droppar citron på flaska, sedan hade jag på kokbar crame fraiche och lite ketchup och kryddor ( grillkrydda + curry)
KLART! Hur gott som helst!

Ikväll är de Earth hour också, jag kommer att släcka allt, tv, datorn och lamporna. Lite småmysigt ändå =)
Kommer att sitta här med massa tända värmeljus o bara mysa, tur att jag har katterna annars hade de vart lite trist ;) Hoppas sara kommer hit ikväll.. behöver prata.

aja, hörs mer imorron :)




"Tycker du att jag är söt, då skulle du se min pappa ;)"


det bjuder jag på! " PINSAMT"

Fredag!
`den 26 mars 2010´

Hallojsan!

Denna dag började med att jag följde med Camilla och lämnade av Wilma på 6års, sedan åkte jag in till stan och CFL. Och pluggade engelska och jag gjorde kanske jordens tabbe!
Jag, Jenny och Emelie satt och snackade, typ 2 bänkar framför oss i klassrummet satt en invandrare ( mörkhyad) kille och pluggade, sen så började jag snacka om att min mamma och bonuspappa skulle komma hem från 2 veckors semester i Thailand nu på söndag.
Så jag kom liksom in på de här med att hon måste ju vara solbränd, brun och fin.
så helt plötsigt säger jag:
" men fattar ni, hon kommer ju att vara värsta brun ju"
jenny: jaaa
Emma: Ja, hon kommer ju säkert vara lika brun som en Neger!
Jenny: hahaha, men emma!
Emma: Ja, men fatta själva, alltså jag menar hon kommer ju iallafall se ut som en pepparkaka *asg*

Aja, det är inte lätt... Men jag sa ju klart o tydligt senare att jag verkligen inte menade nå illa alls, och framför allt att jag inte är rasist eller nått sånt. Jag är ju själv tillsammans med Nicklas som är adopterad från Indien så.

Hur som helst, efter engelskan så mötte pappsen upp mig på CFL och jag hängde med honom till Ecenter för han skulle handla. Efter det skjutsade han mig till min gamla praktikplats på fritids/6års.

Direkt när jag kom dit så möttes jag av "mina" barn som nästan slogs om att få kramar av mig, hann inte ens klä av mig jackan och skorna :) Mina söta sexåringar!

Var där i nästan en timme, satt o spelade spel och pratade lite, sedan hängde jag på dom till matsalen och sedan knallade jag hem.
Åt lite mat när jag kom hem och tittade runt på datorn, sedan la jag mig och vilade ett tag, vakande kavrt i fyra eller nått sånt och bara någon minut senare så ringer Nicklas, min lilla älskling. Pratade med han ett tag sedan gick jag upp och grejade lite, var meningen att jag skulle ha dammsugit idag också men tänkte göra det imorgon istället.

Nu tänkte jag gå och ta mig en dusch och sedan vänta på Johan som är påväg hit för att han ska hälsa på kissemissarna Skurt o Teddy :)

Ska bada katterna sen och även titta på finalen i Let's Dance såklart! jag håller nog inte riktigt på någon egentligen för jag har inte följt programmet :P haha


ha en supermysig och trevlig fredagskväll nu alla där ute :)





Jag älskar dig över allt annat <3
Jag älskar dig Gooosen ;-)


förbannade bakterier...

Sitter här och bara väntar på att Nicklas ska ringa, så ska jag nog iväg och träffa honom ett tag innan han drar iväg på innebandy.

Har inte gjort så väldans mycket idag, somnade en stund i soffan när jag kikade på Johan Falk, sov i typ 1 timme. Och det är så typiskt mig, jag sover och kissar jättemycket när jag är sjuk/hängig. Och som farmor skulle ha sagt " Det är bra att man kissar, för då kissar man ur sig bakterierna" :)

Skulle ha ätit nått också, men jag är lixom inge sugen, åt lite lasagne vid halv tolv och för typ 20 minuter sedan åt jag en macka så nu får de vara bra i nån timme. Imorron SKA jag iväg till CFL, får pina mig den 1½timmen sedan ska jag höra med pappa om han kan skjutsa hem mig. Skulle ha fyllt på både frysen, kylen och skafferiet också men det får bli när jag får utvecklingsersättningen från försäkringskassan.




Bjuder på denna ;-)
Shit så jag saknar dig Berit <3
( bilden är väl tagen 2006-2007) :)


hes = ingen praktik!!

Torsdag

den 25 mars 2010

Gick upp för en timme sedan. Sen dess har jag övervägt om jag ska på praktik idag eller ej, men eftersom jag är hes, hostar och är snorig så är det nog lika bra att jag stannar kvar hemma.
Måste ju faktiskt tänka lite på min hälsa också.

Ska snart ringa och sjukanmäla mig till praktiken sedan lägga mig och titta på Vakna med the voice och bara ta det lugnt, rätt tjatigt det här!
Men de är skönt att febern börjar ge sig.

Åhh, vill inte vara förkyld, jag har fan hellre magsjuka än att vara förkyld! Jag blir ju nästan jämt hes också, hur kul är det?

Måste snyta mig nu...





I love you baby <3
You´re my life, i will always love you <3


Feberfrossa & rethosta....

Onsdag
 ~ den 24 mars ~

Hela natten har jag legat och haft sån rethosta och feberfrossa, hur jobbigt som helt. var upp och drack vatten och kissade någon gång vid halv tre sedan gick jag o la mig och började hosta igen.
När det var som värst kändes det nästan som om jag skulle hosta upp lungorna... Och trots att jag låg med två täcken på mig så frös jag ändå så hela jag skakade..
Jag är helt slut i kroppen nu, helt matt, färdig och TRÖTT!

Jag som hoppasdes på att bli frisk men där fick JAG! allt bara för att jag visade mig ute igår i typ 5 minuter allt som allt, och för att jag o Älsklingen åkte och hälsade på pappsen. Men jag kände mig ju lite piggare så därför gjorde jag så.

Imorse när jag vaknade skyndade jag mig för att skicka sms till Danne om att jag inte skulle åka med honom in till stan (CFL) och sen ringde jag och sjukanmälde mig på CFL, (har redan grejat det på försäkringskassan sådärför ringde jag inte dit) Efter det, låg jag och tittade på "Vakna med The Voice" som alltid, älskar verkligen det programmet! Sedan somnade jag och vaknade igen för dryga halvtimmen sedan av att Börje från Faxeholmen kom och skulle hjälpa mig att fixa köksluckan i köket och sovrummsdörren, dock kunde han bara fixa köksluckan.. Så jag får väl stå ut med att inte kunna ha min sovrummsdörr på glänt ( den spänner liksom emot) :(

Nu måste jag springa och snyta mig igen och sedan ska jag lägga mig och vila. Är nog bäst att Emmsan tar det lugnt idag!






vill att mamma ska komma hem nu också, hon är i Thailand..
<3


tjugotredje mars

Tisdag
~ tjugotredje mars tjugohundratio ~

Hej Hopp!

Nu när jag och Jonas nästan klar med min bloggdesign, det enda vi har kvar är att fixa om headern samt göra en logo =) Sen så =)

Blev hemma idag också, eftersom jag känner mig hängig och tung i huvudet, är så sjukt jobbigt att vara förkyld. Jag får springa och snyta mig nästan varje minut verkligen och sedan hostar jag ganska mycket.

Huua! men imorgon tänkte jag prova att gå på CFL iallafall, hoppas att jag inte behöver springa och snyta mig hela tiden i allafall, vore ju rätt jobbigt :/ Men samtidigt, är man förkyld så är man. kanske vore lika bra att vara hemma.. men ändå, jag måste ju dit och hjälpa Emelie o Linn med vårat arbete om Canada :)

Igår träffade jag Jonas en sväng, vi grejade till bloggens bakgrund och så, sedan drog vi hem till mormor o morfar och hämtade min byrå som jag hade där. Så de ska jag fixa idag, lägga över mina underkläder och så i den :) Annars blir de nog bara att ta det lugnt och kurera sig.






Pappa och jag :)
Visst är vi lite lik varandra? (:

Jag älskar dig över allt annat <3
Nicklas och Jag


Bloggpaus

Hejsan!

Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat, och detta beror på att jag och Jonas håller på att fixat om med min bloggdesign :-) Och jag vet inte när vi är klarar men vi försöker att fixa detta så snabbt som möjligt ^^


PUSS !

snabbt inlägg + OUTFIT

Måndag

~ 15 mars 2010 ~

 

Hallojsan!

 

har nyss gjort mig klar, dagens outfit blev: Ljusa baggyjeans, svart t-shirt och rosa kofta.

Ska snart gå iväg till bussen uppe vid ica o iväg på CFl o plugga engelska, efter engelskan ska jag till miroi o fixa mitt praktikpapper och sedan tar jag första bästa buss hem igen.

Helgen har verkligen vart supermysig o bra på alla vis!

Fredags: var med Danne Berg, Kicki o älskling i Gävle o shoppade lite, [ kommer att lägga ut bilder senare ikväll :) ]
Lördags: Var hem till Ellen och firade henne eftersom hon fyller 7år imorgon tisdag, gjorde inte så mycket mer.. Mös på kvällen framför en skitdålig film som jag inte ens minns nam,net på :P haha
Söndag (igår) : Var först hem till mormor o grattade henne, blev bjuden på äppelpaj och annanas paj me vaniljvisp? pratade lute sedan drog vi hem, (inge kul att vara på ett ställe där man får massa klagomål på sitt utseende) Träffade på Olle och skjutsade upp honom till sjukhuset för han hade stukat tårna på fyllan :/ stackarn, sedan hem till Nicklas o åt mat. Sedan iväg till Emilia som fyllde nio år, blev där i nån timme sedan tillbaka till Nicklas och mös. Gjorde i ordning tacos o såg på teve.. Sedan skjutsade han hem mig..

ska fixa lute nu innan jag ska iväg..


Puss Puss / Emmsan


små små dunbollar :) <3

Torsdag

 ~den elfte mars 2010~

Dagen börjades med två timmar i tvättstugan, efter det duschade jag och åt lite lunch, rester sedan igår, kycklingfileér i creme fraiche :) Mummsigt! Sedan har jag h¨ållt på som sjutton här hemma. Bytt gardiner i sovrummet, köket och alkovet ska byta i vardagsrummet också ^^ Sen har jag dammsugit och tagit reda på tvätten :) Känns så skönt att ha dammsugit och tvättat nu innan helgen. Är så drygt att göra det på helgerna ju ;) Så lika bra att få det gjort i tid ^^
Det enda jag har kvar att göra är att gå ut med soporna och åka iväg med Mamma och handla =)

Imorgon är det fredag! Hur skönt som helst, vissligen har jag vart ledig hela veckan då jag haft Sportlov :-) Men ändå, fredagar är bääst! Ska åka iväg till Gävle med Älskling imorron när han slutat jobbet. Han ska på Biltema och jag vill på Valbo och kanske köpa mig en ny DVD, vilket behövs, min nuvarande DVD håller på att lägger av =/ Sen skulle jag behöva en ny mobiltelefon också, men de kanske jag köper nästa månad =)

Igår var Jonas här och hjälpte mig med datorn, la över massvis med mappar o sånt och ändrade bloggbakgrunden, och jag lovar jag kommer att göra om den mer senare, för jag är inte riktigt nöjd än.. Ska fixa det i helgen med Jonas =)


Om en vecka ska jag iväg med Teddy och kasterar honom, stackars liten. Fast egentligen så skulle jag vilja para honom så han fick kattbebisar, stänk så sött med norskskogkattungar! <3 Småsmå dunbollar!

Min katt <3
Teddy <3

Jag saknar dig gubben :'(

<3


inte långt kvar :]

Måndag

~ den åttonde mars 2010 ~

 

Hallojsan!

Den här veckan är jag ledig från CFL, har sportlov :-) hihi

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, känner mig inte nå pigg lixom. och imorse när jag duschade så lyckades jag att slå i huvudet så jävla hårt i en platsgrej så jag blev riktigt yr och blev illamående och inte nog med det fick jag en bula :/ jag förstår inte hur jag lyckas..

Efter jag duschat låg jag och vilade i sängen och kammade Teddy :) och sedan har jag diskat också! Ska snart fixa lite mat och sedan ska jag nog träffa Nicklas, eller om jag tar en liten promenad. Det vore jätteskönt! Fast det är ju alltid roligare att vara ute o gå om man är två..

Helgen har gått lika snabbt som vanligt, har vart mkt med Nicklas o Wilma :) <3

Är så skönt att det äntligen börjar bli lite plusgrader och framför allt att solen äntligen tittar fram! är såå mysigt, hade velat suttit ute o myst på balkongen om det inte vore för att det är fullt med snö.. Hoppas Jonas kommer hir och hjälper mig att skotta av balkongen någon dag =)
Snart så är det verkligen vår, snart så kan man sitta ute på nått mysigt café, ta mysiga promenader och ta undan vinterkläderna och vinterskorna :)

Imorgon ska jag iväg och träffa Mattias som är rektor på Stugsundskolan, ska prata med honom ang praktik och ev. nystartsjobb :0) Bara att hoppas på det bästa!




Söndag

Sitter här och pratar med Jonas på msn och kikar runt lite på Fb o bdb, har så tråkigt..

Igår va jag hemma hos familjen skjutare o firade Fredrik och Viktoria som fyller år nu i veckan. Blev där ett tag o sedan åkte jag o Nicklas in till stan o handlade lite grejer o sedan hem till honom.. Sedan åkte vi o beställde pizza o kebab i vågbro som vi åt hemma hos pappa, efter det så skulle Nicklas iväg till ljusne och fixa bilen så han släppte av mig hemma.. Efter ett tag så kom Nicklas o hämtade mig i gen o vi drog hem till honom o tittade på Melodifesivalen. Sedan skjutsade han hem mig o jag gick o la mig vid elva.

Idag vaknade jag vid tio o duschade, åt frukost o fixade mig, sedan satt jag mig här o här har jag suttit sen dess, har försökt fixa högtalarna till datorn men de går inge vidare, ska nog byta ut dom..

 

Ska iväg o träffa Nicklas lite senare, sen skulle kanske Danne också komma hit =)

aja, har inte så mycket mer att skriva just nu faktiskt :)

 




tack Jonas för att du finns <3
du är som en bror för mig ju, du ställer alltid upp!


Fredag :-)

Har nyss städat och bäddat rent i sängen :)

Idag har jag vart på CFL och pluggat engelska b igen, och vi började med "The english speaking world" och jag, Emelie och Linn har canada som land..

Så idag skrev vi utt massvis med fakta, bilder och gjorde en snygg framsida :-)

Efter engelskan satt jag och förhörde emelie som skulle göra ett samhällsprv :] sen kom pappa och hämtade mig, åkte hem till honom sen iväg till farfar o farmor och fikade. Sen skjutsade pappa mig till Alen så jag kunde handla lite, sedan kom jag hem och började städa, dammsög, dammade, moppade golven och bäddade rent i sängem.. Känns så skönt att få sånt gjort nu innan helgen..

Ska snart gå o fixa nått att äta, men har inte bestämt mig än om jag ska äta korv eller fiskpinnar.. hmm svårt..

Sen ikväll kommer Kicki hit och umågs så det blir kul, älskling kommer att vara hos Danneså då passar jag på att träffa min Kicki <3

Imorron har jag tvätstuga, sedanska jag fixa håret och leka lite med Wilma, sen på kvällen ska jag kanske iväg på klassfest (barn o fritid) helt sjukt att det redan gått två år sedan jag tog studenten!!!

Aja, nu börjar magen att kurra så det är dags att fixa nått att äta :)



jag älskar dig <3





away from this shit

Tisdag
- andra mars -

Hallojsan!

har nyss klivit upp ur sängen, inatt hade jag sån jävla mardröm, vaknade runt fyra och var alldeles kallsvettig och hjärtat slog både fort o hårt.. Kändes som jag hade vart ute och sprungit för livet alltså!
Anyway minns knappt vad jag drömde :O men läskigt var det, så otäckt att jag till o med slängde iväg ett sms till älskling <3

Nu ska jag snart gå och ta mig en dusch o äta frukost o byta om o så, sen ska jag in till stan, till mormor o morfar och sen in på Miroi...


Är så less på de här gråa, trista o kalla vädret nu, jag vill ju ha sol, värme o VÅR!
Blir fan lika deprimerad varje gång man kikar ut genom fönstret i vardagsrummet o ser att snön nästintill når upp till fönstrer ( har balkong och bor på tredje våningen) såå trist!




Nicklas <3

Dreams

Måndag
- första mars tvåtusentio -

Hejhopp!

Sitter här och äter lite frukost nu :)
Ska snart gå och fixa håret o sedan gå iväg till bussen, har ju engelska på CFL idag..

Börjar nog bli förkyld igen också, för nu har jag utöver snuvan fått sån hosta :/ Hur drygt som helst, men jag ska i allfall stå ut de här tre dagana på CFL för nästa vecka är de ju "Sportlov" även för oss :-)

Helgen har vart super! I Fredags satt vi hos Nicklas (som alltid) och tittade på Let´s Dance med Danne Berg sedan skjutsade älskling hem mig för jag höll på att somna i soffan ( och jag hade tvättstugan så tidigt på lördag så därför sov jag inte kvar) Lördag: tvättade o fixade hemma sedan kom älskling o hämtade mig o vi drog hem till honom ett tag sedan iväg hem till Wilma som fyllde år:) sedan hem till Nicke o åt mat o sedan gjorde vi i ordning chips o dipp o drack lite öl o cider framför melodifestivalen, hur mysigt som helst! Sedan gick vi o la oss.
Söndag: vaknade runt nio och låg o gosade ett tag sedan upp o åt frukost o kikade lite på tv, sedan gick vi ut och fixade på Nicke´s bil och sen kom pappsen o skjutsade hem mig så jag kunde mata katterna o ta mig en dusch, sen kom Nicke o hämtade mig o vi åkte hem till Wilma o åt upp tårtan och spelade lite Wii, sen gjorde gick vi hem till honom o åt mat med Maggan o Lennart, Porterstek o potatisgratäng o nån sås- gott är bara förnamnet!
Blandande i ordning så dippen va klar sedan tog vi de lugnt ett tag, när klockan va runt halv sju började vi göra tacopizza, gottgott! Spelade bingo, åt pizza o bara njöt :-)

hur som helst, ska kanske komma in på själva rubriken idag också..
Aja, i fredags var ju vi (jag o Älskling) iväg o kikade på tre lägenheter här i Sandarne, blandannat på postvägen & en på källvattsvägen..
hur som helst, både natten i fredag o inatt så drömde jag om att jag bodde med Nicklas i lägenheten på källvattsvägen, Nicklas har också drömt att vi bor där.. Hur sjukt som helst, men men..

aja, måste kila iväg o fixa håret o så nu :)





Jag älskar dig över allt annat på jorden, min kärlek till dig är enorm!
Jag kommer aldirg släppa taget om dej hjärtat <3
E <3 N