solsken (=

Måndag
- den trettioförsta maj tvåtusentio-

Då var helgen över och dags för en ny vecka, känns skönt ändå. Nu är det snart dags för midsommar och för min födelsedag. 
Helgen har varit ganska bra ändå, rätt trist väder men annars helt okej. Igår var vi till svärföräldrarna och åt mat tillsammans med Wilma, Emil, Oskar, Camilla och Robert, sedan vidare hem till mammsen och äta tårta och fika lite, sedan åkte jag och älsklingen till ÖB innan de stängde och sedan vidare till mormor o mormor på ännu mer fika och tårtor! Huua! Blev smällmätt :P

 Idag är det verkligen jättefint väder ute och jag hoppas verkligen att de håller i sig hela dagen lång, ska in till stan lite senare och sen iväg och gymma lite me Kicki, var fan snart ett år sedan jag gymma sist, så jag ska minst sagt köra slut på mig själv på springbandet och crosstrainern :) Kommer att bli grymt skönt!

 Den här veckan har jag som vanligt praktik från imorgon tisdag- fredag :) Och på onsdag kommer Wilma att följa med mig hem efter praktiken så ska hon äta med mig och Nicklas och se hur vi bor och det kommer att bli jättekul, Camilla och Robert kommer också att komma och kika senare på kvällen när de hämtar hem Wimsen..

Nu börjar min mage att kurra så jag måste fixa fram lite frukost (:



lördag

Ska snart kila ner till tvättstigan och vika tvätten och ta upp den till lägenheten, sedan ska jag och älsklingpälskling dra in till stan och handla lite grejer..
Ikväll ska älskling jobba i hudik på statt så då blir jag hemma helt solo, kommer k´nog att kila över till Äwa ;)
Om inte annat kanske jag träffar syster <3 Vore också jättekul!

Nu måste jag ner till tvätten =)

Hörs mer sen!


Klippning + slingor :)

Tänke slänga ut lite bilder fårn idag, då jag varit iväg och klippt mig och gjort guldiga slinor på Carolins Håratelje här i Söderhamn!

FÖRE :O








Färgning pågår...




hihi



tidsfördriv..
Se och Hör
och en kopp med varm chocklad :)

EFTER! ;)




sidan ( med kaliffs) ;)









Ja, såhär snyggt blev det!
Riktigt skönt och fräscht!


Det här gjorde jag :)

* Färgning av utväxt (mörkbrun färg)
* Slingor ( guldfärgade)
* Klippning av toppar, luggen samt tunna ur, allt detta för under 1000 lappen, så jag kan verkligen rekomendera Carolins hårateljé, är verkligen super nöjd, så tusen tack till dig Annete! :)


snorunge.

Onsdag
- 26/5-10 -

Hallojsan!

Imorse var jag riktigt trött och seg, gick upp strax efter åtta och tog en dusch direkt..
Efter duschen, gjorde jag mig i ordning, tog på mig kläder, sminkade mig och plattade håret :o)
Sedam åt jag lite frulle, blev rostade mackor, oboy & ett litet glas med Proviva (Mango) hur gott som helst!

Sedan kikade jag lite på Vakna med the voice och sedan hämntade jag upp Emelie och vi åkte in till CFL, idag skulle vi ha nationella på engelska och de var själva uppsatsen och det gick bra tycker jag, efter det åkte jag hem till mamma och pratade lite med syster och kikade lite på en film om våra halvbröder när de var små, hur gulligt som helst! " Snorungen Mats" :D hahah

Sedan åkte jag hem och sen kom Jonas också och hjälpte mej att fixa webradion, så nu dunkar jag radio 107,5 igen =) UNDERBAART!

Imorgon är de dax för praktik och sen ska jag iväg och slinga och klippa håret på Carolins håratelje, så håll utkik efter bilder imorgon :)

Har nyss ätit lite sparrissoppa och bara myst, springer runt i myspyskläder, ny tvättat hår och osminkad ;D hur hett som helst, eller så inte, men älskling tycker att jag är fin ändå :P ha ha

Idag fick jag även mitt livs första (och sista) soppatorsk med älsklingens bil :D hahah hela bilen började lixom hoppa sen la den bara av ;D stackars lilla AUDIn :P

Nu ska jag titta på Halv åtta hos mig och sedan mysa lite med älskling! <3





Jag älskar dig, hur mycket som helst<3




Min förmåga på gott och på ont..

Jag vet att jag aldrig har skrivit något om min förmåga, att vara medial, så därför tänkte jag passa på att göra det nu.

jag har sedan jag var lill liten, känt på mig att jag inte var som alla andra, att jag såg saker som inte mamma och pappa såg.
Jag trodde att det enbart var fantasier, men nu på senare tid har jag fått klart för mig genom hjälp från olika medium att allt jag sett, hört och upplevt inte alls varit fantasier, tvärtom.

Jag växte upp i Söderala, de är en liten ort som ligger ca 5km utanför Söderhamn, där bodde jag tillsammans med mamma och pappa och så småningom fick jag även en lillasyster.
Där bodde vi först i ett stort rött hus med vita knutar och en enorm trädgård, men efter några år flyttade vi till en lägenhet, från den lägenheten minns jag ingenting. Men däremot när vi flyttade till en annan lägenhet bara tvärs över gatan så började de hända att jag såg personer, personer som jag inte kände igen, det var både äldre och unga.

Det jag minns starkast var att jag hade så svårt att somna i mitt rosa sovrum, jag fick för mig när jag låg där i min säng att det varje kväll kom in en äldre dam som gick runt i mitt rum och kollade så att jag sov, och jag kände sånt obehag av den där damen att jag jämt knep ihop mina ögon och nästan gömde mig under täcket så hon skulle tro att jag sov.. Det här höll på tills jag var 12år, helt sjukt egentligen, att en sån sak hållit sig kvar så passt länge, jag vet inte heller varför de vart så och vem det är, det har jag aldrig fått veta.
Jag brukade faktiskt förknippa den där "elaka" damen med Snövits styvmor i Snövit, då hon förvandlats till den där läskiga häxan.. Huua! jag ryser bara jag tänker på henne..
(lägger ut bild nedan så ni förstår vad jag menar)

Hur som helst, jag har haft den här mediala förmågan sedan jag var liten, men att jag verkligen upptäckte den när jag var i 5års åldern.
Jag har alltid sett personer som inte såg riktigt normala ut om jag får säga så samtidigt har jag också hört röster, röster i huvudet som pratar i munnen på varandra, dessa röster brukade förekomma då jag visade mig i kyrkor, missionshus eller hemma hos min farmor och farfar i Norrala, jag minns att de rösterna bara "pratade" när jag vistades just i Norrala/Kungsgården.. Och nu förstår jag ju att det var andrar som försökte tala till mig, men att jag inte förstod ett ord av de dom sa..

Jag har även känt på mig saker, saker som händer bara någon dag eller vecka senare, det kan vara allt i från att någon i min närhet blir svårt sjuk eller att de sker en olycka..
Till att börja med så vill jag skriva om min morfar, för ungefär 5 år sedan fick han problem med sitt hjärta och fick göra diverse undersökningar och det hela slutade med en hjärtoperation. Det är också en sak, att jag har alltid fått som ett tryck över bröstet när jag varit i närheten av morfar och nu vet jag vad de berodde på, jag kände av att hans hjärta var dåligt.

Som jag skrev lite innan så kan jag även känna på mig olyckor, för 1år sedan (1a maj för att vara exakt) så dog min lillasysters expojkvän i en svår och tragisk bilolycka, kvällen då sista april sa jag till min dåvarande pojkvän Johan, att jag kände på mig att nått var fel, att nått kändes konstigt. Några timmar senare avlider Han, saras ex pojkvän, detta fick jag reda på 1a maj på eftermiddagen..

Jag har sedan jag var 15år lärt mig mer och mer om det mediala, jag har gått hos tre olika medium för att få olika synvinklar på det, jag har även varit med på en seans som Terry Evans ledde, och det var de mäktigaste jag varit med om! Och självklart ska jag på det igen, tillsamans med Kicki (min bästa vän) och Äwa (min granne) sen 18oktober är han i Bollnäs och då ska jag dit igen.
Hur som helst, sedan jag var 14-15 år har jag haft förmågan att både kunna se, höra och kommunicera med andar/spöken.. Det hela började med en kväll då jag satt i min säng när jag bodde kvar hos mamma.
Jag satt där med min "natt"lampa tänd och bad Torsten ( pappas fasters man) visa sig, vilket han gjorde, jag kände hur någon satt sig alldeles brevid mig och sedan bad jag honom att han skulle säga något, han började säga "HÄST" och så fortsatte "leken" han sa massa ord och tillslut började jag kunna kommunicera med honom och min gammelmorfar.

Min gammelmorfar är fan den bästa vännen jag har, han finns alltid kring mig, han stöttar mig allid och tröstar mig när jag är ledsen, han är även min coach till andevärlden. Han har jag aldrig träffat eftersom han dog 1988 och jag föddes 1989, trots det har vi kunnat kommunicera med varandra, skämtat och haft oss :)
Han står mig väldigt varmt om hjärtat!

För att avsluta det hela lite snyggt, skulle jag vilja be er, har ni några frågor på andevärlden eller har ni någon på andra sidan som ni vill ha kontakt med? Hör då av er via min mejl ( [email protected])

Nu ska jag faktiskt gå och ta en rostad macka och dricka lite varm oboy med min älskling Nicklas, sedan krypa ner i sängen :)




"elaka" damen



Jag när jag var ca 5 år gammal...






plugg..

Måndagen
- den 24:de maj -

Hallojsan!

Imorse gick jag upp vid tio, duschade, åt frukost och fixade mig och satt en snabbis vid datorn.
Sedan åkte jag in till Faxeholmen och snackade med dom, efter det åkte jag bort till CFL och vänta på att engelskan skulle börja.

Var på engelskan ett tag sedan drog jag hem för jag skulle iväg och fixa lite. Träffade syster och tillbringade några timmar med henne också.

Nu sitter jag hemma med älsklingen och han tittar på teve och jag pluggar lite engelska, håller på med bokrecensionen, och det går faktiskt bra! =)

Ska snart ta en macka och sen lägga mig, imorron ska jag iväg på praktik och fixa lite. Annars blir de nog lugnt =)

 



Skurt och Teddy, jag saknar er så det gör ont inom mig. Jag tänker på er och jag älskar er! Mina älskade kissemissisar <3


Bilder och sånt ;)

Söndag
- den 23 maj 2010 -

Jag vaknade strax före tio och älskling sov till halv elva, sedan gjorde vi frukost.
Efter ett tag gick vi till Äwa för att jag behövde prata, var där ett bra tag sedan gick jag och älsklinge hem och mötte upp Jonas som hjälpte oss att instalera min nya dator, och han åkte för typ 10 minuter sedan så tid tog det innan allt var klart :) Men nu så har jag & älskling en mkt bättre dator :) Känns hur bra som helst!

Imorron är det dags för CFL och engelska igen, har tre nationella prov den här veckan också, på onsdag har jag Writning och fredag Reading + Listening..  Håller tummarna för att det ska gå bra iallafall, samtidigt är det snart över, och jag hoppas verkligen på ett Godkänt.
......

Igår var jag, Älskling och Poffe hos Äwa och åt tacopizza som verkligen var suupergott :) Efter det blev det en tur in till söderhamn för att titta lite på cruisingen och så, träffade på Ida, Kicki, pappa, Uffe och Bibbi också så det var skoj! Efter vi åkt runt några varv drog vi hem precis när det började ösregna!
Väl hemma hos Äwa började vi dricka lite och prata. Hade jättetrevligt och vi gick hem till os vid två tiden :)

Nu kommer de lite bilder ;)



Poffe i en ny frisyr som jag fixade :)


Älskling <3


Poffilioffe :)



Poffe och Jag (:




Kicki, Ida och jag på stan bland bilarna ;)


En riktigt ful bil... eller så inte ;D


:)






Jag och Äwa (min och älsklingens granne)


Min älskling och Poffe



PUSS! <3


Because I LOVE you<3



BIL :)


Mat <3


Älsklingen :)


Älskling och Rolf :)



Jag :)



Fyllesnack pågår....



:)






en trött Emmsan, så den här bilden får avsluta dagen/kvällen och natten med Äwa och Poffe :)




Lördagsmys!

Hejsan!


Sitter hemma hos Äwa nu och dricker varm hallonsaft:) Poffe är också här och Nicklas har gått hem till lägenheten för att hämta mina solbrillor och byta om till shorts :)

Ikväll blir det mys så det står härliga till ;) Vi ska äta tacopizza och sedan dra in på cruising och sen blir de lite alkohol :)


Känns hur bra som helst att bo tillsammans med Nicklas iallafall.

Men men, nu ska vi fortsätta prata lite ;)





:(

tomhet..

hallojsan!

Sitter hemma och tittar ut genom fönstret.. Blir så seg av sånt här väder, vill egentligen bara krypa under en filt och ligga och kika på nån film i timmar..
men men, ska ju iväg på praktik vid ett och före det hoppas jag att Torgny från Sodexo ringer, så jag vet tider och så lite bättre inför sommarjobbet..

Mår inte så bra heller, finna massa olika anledningar till det, som jag inte vill skriva öppet om här, yutan det har jag talat om för de som står närmast mig..

På fredag kommer Johan hit och ska hämta Skurt o Teddy så ska dom prova att bo hos honom ett tag, och självklart så kommer jag att sakna dom, längta efter deras närhet och när de kommer och pratar.. Shit så tomt de kommer att bli..
En sak är klar, att jag kommer aldrig släppa taget om dem, dom är en del av mitt hjärta och utan Skurt o Teddy kommer mitt hjärta att sluta slå..

Nu måste jag gå och fixa håret och sminka mig innan praktiken, kanske fixar iordning negerbollar också...




En av mina katter, detta är Skurt. En blandras mellan Maine coon och norsk skogkatt.
Helt underbar kille, sån underbar personlighet! <3
Mammas älskling! <3


Bara fel och tok!

Onsdag
- den 12:de maj 2010 -

Imorse innan jag skulle iväg och hämta emelie så startade inte Nicklas bil som jag lånat, ringde till Nicklas och han åkte hit, efter ett tag fick jag själv igång bilen och körde hem till Nicklas så kom nicklas dit, då starta bilen igen och jag åkte och hämtade upp Emelie som stog och väntade vid Arizona..
Åkte iväg till CFL i stan och kom precis i tid.


Aanette min lärare berättade för oss att hon f¨tt nå fel på sin njure så hon åkte hem och vi fick någon hel kul vikarie istället, kikade klart på en film och sedan satt jag, Gabbe, Linn och Jimmy och diskutera lie ;) Kvart över elva slutade vi och jag drog hem, dammsög lite och gjorde i ordning lite lunch, cremefracihe röra med bacon och pasta :) Supergott, räckte till och med till en matlåda ;)

Nu ska jag snart kila iväg ner till praktiken och efter det tänkte jag hälsa på Äwa, var längesen nu =) Sen efter det ska jag nog träffa Älsklingen innan han och grabbarna ska iväg ikväll och spela biljard..
Efter det ska jag sova hos honom eftersom vi är ledig imorgon =) Jag är även ledig fredag =) hihih

Måste lägga mig 5 minuter nu, börjar få huvudvärk, inte konstigt med tanke på hur mycket jag stressat idag.. :(




Nicklas - Jag älskar dig mest av allt <3


Mysigt (=

Lördag
den åttonde maj tjugohundrtio

Vaknade runt nio eller va det tio? skit samma, gick upp och satt igång datorn, sedan åt jag frukost, duschade och diskade och fixa lite. Sen har jag inte gjort så jävla mycket, sitter bara och längtar efter min älskling osm är på flygstan och jobbar med folkracet :)

Har ätit tårta och sjungit ja må han leva för min katt som fyller 1år idag, och självklart fick både han och Skurt lite tårta att mummsa på :)

Idag så är de bröllop för min äldsta kusin Per och hans flickvän Emma, men jag ska inte gå. Finns flera andledningar till dte men som jag självklart inte kommer att skriva här förstår ni ;)

Aja, igår va det en riktigt mysig fredag. Var först på CFL och sedan solade jag och efter det gick jag hem en snabbis till mormor o morfar som nyss hade vaknat ;) Sen åkte jag hem. Sedan träffade jag Jonas och åkte iväg med honom o handlade lite grejjer sedan hem igen, efter ett tag träffade jag på Äwa och gav henne en present en ljuslykta :) Sedan kom älskling dit och vi drog in till stan och hyrde film ( Prinsessa) en svensk komedi och chipis och dipp, filmen var rätt bra :)
Vi fick även åka in på jouren i söderhamn för att Nicklas fick jätteont runt ögat som sedan visade vara nån inflamation så han fick nån läskig salva med sig och även recept på mer salva och nå dropp som han ska ta tills han blir bra..
Och vid lunch så bjöd Nicklas mig på kina, där vi åt varsin  tre små rätter, supergott :)

Så gårdagen var verkligen supermysig och bra på alla vis om man bortser från de där med Nicklas då :P haha

Nu ska jag gå och fixa håret och så, sedan fixa i ordning lite mat :)




Teddy för exakt ett år sedan, så liten, så vacker <3


Teddy i "mormors" blomlåda tagen i somras :)


Teddy i mitt knä :) <3


Teddy & Skurt - bland det bästa jag har ! <3


Jippiejippiejoe! :)

Dammsög för en liten stund sen och nu sitter jag här och lyssnar på radio 107,5 och ska snart hoppa in i duschen :)

Igår var jag på möte med Magnus från Högtrycket samt Maggan från Sandarneskolan (förskoleklassen) och det gick superbra! :)
Börjar där på tisdag, eftersom på måndag ska jag göra jobbsök och är på CFL, så dessa tider ska jag "jobba"
Måndag: Ledig (jobbsök+CFL)
Tisdag: 7,30-16
Onsdag: 13-16
Torsdag: 7,30-16
Fredag: 11-16
Känns riktigt bra att börja där igen, trivdes verkligen jättebra där så det ska inte bli några problem alls! :)

aja, ska ha tvättstuga idag mellan elva och ett och efter det ska jag ta två bussen till stan och träffa Kicki :) Sen efter det ska jag träffa Älskling noch kila iväg till Variant :)

Måste duscha..





Sandarne Skola - here I come! :)


Abort och blommor...

Tisdag
- den 4:de maj 2010 -


Hallojsan!

Sitter här och har nyss ätit lite "mat" och lyssnar på webradio (107,5) hur bra som helst, älskar den radiokanalen :P


Vaknade vid tio och gick upp och duschade och åt frujost, sen började jag göra rent mina utemöbler och la på mina nya dynor osm jag köpte på JYSK igår, samt en duk, två ljuskyktor och en "askkopp" :)
Efter det satt jag ute en stund med katterna och sedan gick jag in för att skriva lite på min sista essay till engelskan och den här gången skriver jag om ABORT (därv rubriken) går ganska bra :)
Men ska fortsätta med de imorron för om ett tag ska jag iväg och träffa Älsklingen :)

Vid tolv-tiden kom Nicklas hit och han hade med sig en present och blommor :)  Min älskling!
Presenten visade sig att vara två nallebjörnar som pussas och håller i ett hjärta. I nosarna finns de en magnet så de blir liksom att de pussas :) Jättesött! Och blommorna, ska vi inte tala om, GUD så fina! <3 Mitt hjärtegryn kan han :)

Efter det gick jag iväg ut och träffade på Kusin Elin o hennes hund sen kom Robin så jag snacka lite med han, sedan knalla jag snabbt iväg till Äwa för att visa vad jag fått av Nicklas (hade kort på digitalkameran) vart där ett bra tag och kom hem för en stund sedan så nu sitter jag här och börjar få lite ont i ryggen :/ såå typiskt, men jag får väl be Nicke om en massage sen (;


Jag älskar dig!







Dynorna är köpta på JYSK för 29:95:-/st!


Duk från Dollar$tore - 20kr
Ljuslyktor ( 2 för 10:-) Dollar$tore
BILLIGT och BRA :)

------------------------------


Och det här blommorna fick jag av min Älskling!



och kortet ;)
Det står: Till min kärlek!
Först tyckte jag om dig..
.. sen tyckte jag ännu mer om dig..


.. och nu Älskar jag Dig mest av allt..
 till min underbara gosan.
Týcker om dig turbomycket =)
Puss och smek
<3 N<3 E föreveigt, här å nu"


Fick dessa nallar med :)

Tack älsklingsgosen, hjärtegrynet min älskling! Jag älskar dig!


Bilder från Valborg :]

Måndag
- den tredje maj 2010 -

Hallojsan!

Förlåt för att jag vart offline någon dag, men nu är jag tillbaka igen :)

Hade verkligen en jättebra valborg ovh en supermysig helg osm jag tillbringade med Älsklingen, det mindre bra är att en av mina katter, Skurt har fått ögoninflamation :'( Men han börjar bli bättre nu efter jag baddat ögat på honom några gånger..

Har inte tid att skriva så mycket mer nu, men jag slänger upp lite bilder sen sista april i allafall ;)



Jonas, min fyrmänning ( eller såm jag brukar säga BRORSAN :) )


Andreas,  Jonas och älskling <3


Jonas och min gosen :) <3




Daniel Berg, hans kött blev genom stekt  ;)



Grilla <3 MYYSIGT!




Jonas och jag :P


Party :)



en bild säger mer än tusen ord :)




Ingen kommentar ;)





Bara för att jag älskar dig Nicklas Eriksson <3



emmsan och andreas






Onykter :)






puss på dig min älskling <3



:)




den bilden får avsluta valborg..



Jag hade en riktigt kul kväll