tisdag - 31 maj!

Tjingeliiing!

Jag ska strax ta på mig jackan och kila iväg till Spårvagnen och åka in till staden och luncha med Mange!
Gick väldigt bra på jobbet igår, sålde väldigt bra :) Tre hjälmar, tre par handskar, en snusnäsduk och fixade med ordrar, gick super!
Melvin och Mange kom och hämtade mig strax innan vi stängde och smsade Sofie, kom hem och åt lite yoghurt sen knallade jag iväg bort till badhuset och mötte Sofie. Tog en jätte lån och härlig promenad längs Strömmen, tog ca 1½timme, kom hem vid åtta och duschade.

Efter det fick jag hunvudvärk och satte mig i soffan med fotbad en kort stund. Senare låg jag och Mange i sängen och pratade och tog det lugnt, såå skönt! Älskar att bara vara ibland.. Missade därför Big Brother men får se det senare ikväll :)

Nu måste jag kila!

Puss och kram
// Emmzan♥


helg i Vårgårda

Halloj!

Här sitter jag! I köket och utanför fönstret ser en klarblå himmel och att det blåser som sjutton i trädetsgrenar.. Dryga 18grader ute, känns surt att behöva jobba inomhus hela dagen, men det är bättre än gå hemma iallafall! Så jag är väldigt nöjd över att jag ÄNTLIGEN har ett jobb :)

Helgen tillbringades ju som jag skrev i mitt förra inlägg bland ett x-antal flipperspel och ca 70st flipperspelare i Vårgårda.

Magnus spelade jättebra men råkade TILTA på några spel och sumpade vissa chanser, men jag är ändå väldigt stolt över hans prestation! Och att han blev utvald att ens komma till IFPA och tävla!! Dessvärre åkte han ut med 2poängs marginal och dessa poäng kunde han ha fixat om han inte tiltat och sumpat bonus chansen i den sista spelomgången, och då fått spelat i slutspel..

Jag spelade också några spel och det gick väldigt bra, VANN över Magnus i 3 olika flipper spel med :D Igår mötte jag Palle i Word cup och då förlorade jag, :( med fick ändå 295miljoner medans Palle fick 1miljard..

Helgen har faktiskt varit väldigt rolig, maten på Wärdshuset var inte riktigt hundra med sängarna och kuddarna älskade jag! Så det var jättetrevligt! I lördags satt vi med några killar från USA/Chicago som arrangerat tävlingen och snackade om Svenska regelverket kontra USAs regler, Och lärde dem lite svenska :D hahah, så kul! Dödstrött vid halv två och gick o la oss då, dock va de fest på Wärdshuset och massa fulla ungdommar/tonåringar så vi somnade inte förns vid halv tre..

Igår söndag väckte vi Palle och sedan gjorde vi oss i ordning, gick ner och åt god frukost och sedan iväg till flipperlokalen igen och kika på finalmatcherna.. Gick bra för både Mats, Palle och Tobbe sen åkte Mats och Tobias kvar medans Palle kom på en fjärdeplats tror jag.. Bra spelat av dem iallafall!

Lämnade Vårgårda närmare halv ett och stannade till utanför Borås och käkade sen stannade vi också till  efter vägen mellan Gränna och Huskvarnarna och kissade och jag köpte mig en polkagrisstång med saltlakris :) Jummi!

Kom hem och lämnade väskorna och hämtade Melvins barnstol och monterade den i bilen sen åkte vi till melvins mamma och hämtade honom.. Kom hem och bärjade packa upp, startade två tvättmaskiner och fixade med tvätten som hängt på tork över helgen.. Sen pratade jag med pappa en stund och Magnus o Melvin fick lite egen tid att leka och måla med vattenfärger.. Efter sju nattades han efter han bajsat på pottan! Såå duktig!

efter det tog jag på mig träningskläder och joggade 2,3km på ca 20minuter, jag är stolt! Skönt va det också, fick ut en massa tankar och mådde bra. Kom hem och var helt slut. Duschade och sen kikade vi på Big Brother...

Nu ska jag strax gå till spårvagnen och åka in till stan och kika runt lite, kanske besöker biblioteket också :)

ha en härlig måndag!


Puss & kram
/Emmsan♥



Jag är ingentign utan dig vid min sida.
Emmsan hjärta Mange = SANT!


mitt i en djungel av pling och plong! (PINBALL)

Hallojsan!

Här sitter Emmsan, i en danslokal i folkparken i Vårgårda! Det är full fart här inne, en massa pling, plong och några svordommar såklart! Är väldigt mycket folk faktiskt och en del från andra länder!

Nyss ätit spagetti och köttfärssås till lunch på Wärdshuset där vi bor och sover, ganska bra standrad ändå faktiskt.. Fick ett dubbelrum med två enkla sängar som älsklingen snabbt ställde tätt in till varandra :) Mysiga han!

Hann träna ca 15min igår kväll när vi kom, efter det åkte vi och checkade in på Wärdshuset/Hotellet och därefter tog vi öl och cider tillsammans med några av älsklinges flipperkompisar på Wärdshuset och efter ett tag gick vi till en pizzeria i närheten och tog nåra öl till och delade på en pizza :) Efter det gick vi hem till Wärdshuset och lade oss, var iallafall riktigt trevligt!

Nu är det 3 omgångar kvar på Flipper tävlingen. Och det går faktiskt bra.

Och gissa! Nu efter lunch fick jag åka med Palle (en av magnus flipperkompisar och en f:d arbetskamrat) i hans OPEL, skitcoool bit och gissa vad han har för reg-skylt? :) HAHAHAHA IT HORA! :P Såå klockreeen! Synd att jag har min söta fåååån (mobil) på service för annars hade ni fått sett en bild på den och kanske mig i passagerarsätet :) KUL va det!

Just nu ligger älsklingen tvåa i andra spelet av första omgången, går ju framåt! Får se om jag spelar lite senare ikväll, skulle vara väldigt roligt! ;)


MAGNUS! Du är så duktig! Och du gör mig både stolt och väldigt lycklig! jag är lycklig med dig och du! Jag älskar dig över hela mitt hjärta!!!


Nu ska jag fortsätta här!

Ha en bra fredag!


Puss och Kram
/ Emmsan♥

Torsdag | tjugosjätte maj!

Halloooj!

Idag tog jag en reeeejäl sovmorgon, är sjukt trött! Beror nog mycket på allergitabletterna faktiskt.. men men, nu är jag uppe och har fixat mig och packat de sista, datorn ska jag strax packa ner också :)

Idag är det väldigt häärligt väder ute, nästan klarblå himmel, såå skönt med lite sol! Om en liten stund ska jag ta och fixa lunch till mig och hjärtat och efter det följer jag med honom till stan och strosar en stund innan jag åker till jobbet :D

Efter jobbet kommer Magnus och hämtar mig och då åker vi iväg till Vårgårda.. Egentligen är det meningen att lillasyster skulle komma hit, men vi får se hur det blir.. För antingen kommer hon och då stannar jag självklart hemma, annars följer jag med Hjärtat till Vårgårda.. Ibland vill man bara splitta sig själv, och så känner jag just nu! Jag vill självklart följa med hjärtat till Vårgårda och se när han tävlar i flipper VM, men samtidigt vill jag stanna hemma och ta hand om min älskade lillasyster, och shoppa, flamsa och tramsa tillsammans med henne!

Hur som helst! Datorn följer med mig til Vårgårda, dessvärre har jag ingen bra mobil just nu så tyvärr blir det inte mycket kort.. Men uppdatering kommer säkert!


Nu ska jag fixa lunch och som sagt packa ner datorn i väskan!


Puss puss!

/Emmsan

förbannade jävla....

Ja, lite arg är jag nog, eller arg? Kanske lite smått irriterad iallafall.. Igår på jobbet la min mobil av, den reagerade inte när jag sköt upp sliden eller tröck på vissa av knapparna så den va halvdöd.. Skit, förbannade jävla mobilhelvete! Köpte den 3 augusti 2010, så jag har knappt haft den 1år så garantin gäller som tur är!

Älsklingen kom och hämtade mig på jobbet, åkte och käkade sen hem och hämtade mobilkartongen och kvittot sen iväg på Media Markt.. Fick hjälp av en tjej som skulle skicka iväg min mobil på service och de skulle ta mellan 10dagar till 3veckor, så väl till midsommar får jag nog tillbaka den.. Hoppas såklart på att jag får den innan!

Så nu har jag min gamla mobil, en sony ericsson 5130 isålänge, fick en lånetelefon men den fattar jag mig inte på, så den får ligga i sin kartong..

Efter media markt åkte vi hem och hämtade golfbagen ochdrog till Norrköpingsgolfklubb och slog lite bollar på ranchen, gick faktiskt bra! Nu har jag äntligen fattat hur man ska hålla klubban och titta på bollen HELA TIDEN!

Kom hem vid nio, älsklingen spelade lite och jag såg tv, blev en snabbdusch innan Big brother och efter det gick vi och la oss direkt!

 Gjorde förresten en jätte god maträtt till lunch igår :)
Recept!

Du behöver:
* En hel grillad kyckling
* Tagiatelle pasta
* 3dl Matlagningsgrädde
* 2dl Creme fraiche
* 1tsk sambal oelek
* 3 msk chilisås
* riven ost (efter tycke & smak)
* Salt, peppar, curry (efter smak)

Gör såhär:
- Sätt ugnen på 225grader
- Rensa kycklingen och dela den i strimmlor.
- Koka tagiatell pastan efter anvisning på paketet.
- Smörj en ugnsfast form.
- Blanda sedan creme fraiche med matlagningsgrädde i en större skål.
-> Tillsätt sambal, chilisåsen och kryddorna. BLANDA DETTA VÄL!
- lägg lite pasta i botten av formen och lägg över en del av kycklingen, tillsätt sedan creme fraiche röran och variera sedan med att ha på pasta och kyckling..
- Toppa detta med riven ost innan gratinering i ugnen ca 20min.

Väldigt gott!

Nu ska jag sätta mig och skriva brev till min mormor i Söderhamn!

Puss & kram
/Emmsan♥



Sån här mobil har jag fast en blå :)
Nokia 6700 slide..



Måndag | 23e maj

Godagens!
Sovit gott? - Jag har minsann sovit väldigt skönt i natt. Min underbara prins Magnus har legat och hållt om mig exakt hela natten lååång! Nått som han inte brukar göra, han brukar ligga och hålla om mig tills jag somnar sen blir jag tydligen varm som ett element så han lägger sig på sin sida av sängen och fortsätter sova där istället. Men inte i natt! Då har har han legat sådär tätt in till mig och kramat mig hårt hårt! Så häärligt!

Iallafall, igår var vi till golfbanan och slog lite bollar och puttade, gick väl sådär, blåste väldigt mycket. Efter det hamnade vi i  Villbergens centrum och kikade in bowlinghallen som finns där, väldigt coolt place! Så dit ska vi åka nån helg och bowla vore verkligen superroligt! Efter det åkte vi till HC (Hageby Centrum) och handlade lite på Ica, jag var så sjukt sugen på en grillad kyckling så en sån blev det. Varm och väldigt god! Fixade lite middag när vi kom hem som vi åt ute på balkongen, väldigt härligt! Efter det bytte vi om och tog bilen till stan och gick till SF och såg Pirates of carribean - På främmande farvatten. Och den uppfyllde inte mina höga förväntningar. Trodde den skulle vara bättre men men, Lite besviken blev vi båda. men det var väldigt coolt att se den i 3D.

Igår åkte äntligen Gurkan ut från big Brother, sååå härligt! Är så less på hans gnäll och hans sätt att snacka, hanverkar ju iallafall inte vara 27år i sitt huvud, men men nu är han ute! Den nästa jag vill ha ut är sara och därefter Chistian, sen kan Peter, Martin och SIMON (som är min favorit!) tävla om finalen! Wihoo, Jag lovar att jag minsann komer rösta på min lilla norrlänning!

Nog pratat om sömn, bio och Big Brother.. Idag är det månadg och för exakt en vecka sedan började jag mitt nya jobb hos MC Montörerna på Malmgatan här i Norrköping, och jag har redan kommit bra in i gruppen och trivs med mina arbetssysslor som är butikssäljare av stövlar, hjälmar, handskar och kläder samt lagerarbete -som innebär prismärkning och upplockning av kommande ordrar (Sånt som ska prismärkas och ut i butik, lager eller som kunder beställt och ska hämta.) Det är faktiskt roligt! Jag hoppas att jag får stanna kvar efter sommaren, och kanske få en provanställning på heltid. Det vore som en drööööm!

Nu tickar klockan och om jag ska hinna med att laga lunch till älskling kommer får jag sätta faaaart! Måste fixa håret, ska platta igenom hela håret idag och köra med lite volummaster och såklart lite make up...
Just nu har jag mina ljusa baggisar och ett svart linne men kanske byter om sen =)


Ha en härlig dag!

Puss & Kram
/Emmsan♥

Min prins är den bästa som finns!
Jag älskar dig

soliga söndag!

Hallojs!

Blev inge Vårgårda och flipperspelande för oss denna helg, pga att en kärringjäääävel amnält flippertävllingen till lotteriinspektionen och vidare till JO.. Så vi blev hemma, åkte iväg och handlade i fredagspå Willys efter det blev det bara myspys i soffan framför lite film :) MYYYS!
Igår lördag gick vi upp vid tio och åkte runt och kikade på bilar, och vi provkörde 3st också, En Audi och två Volvo( en V50 och en v60) Vi var även i Linköping och kikade runt på IKEA vilket är väldigt roligt! Och inte va de speciellt mycket folk heller så det bvar perfekt! Köpte iallafall en jättefin lampa som vi har på min byrå i sovrummet, ett nytt täcke till Melvin och lite annat smått och gott, avslutade shoppingen med en god mjukglass sedan gick vi in på IKANOhuset, men där fann vi inget roligare än färdkost.. Åkte hem till Norrköping och stannade till i replokalen där Kicke och Johan var tillsammans med andra grabbar..

Åkte hem och packade upp och sedan gjorde vi inte så mycket faktiskt, låg och tittade på heartbreak hotell och sedan en dokumentär om Tsunamin i Japan, så intressant! Efter det gick vi och la oss!

Planer för idag då? Joo, vi ska strax åka till Sööörping (Söderköping) och spela lite golf och efter det ska vi röjja i förrådet, måste verkligen gära det eftersom det ser ut som ett BOMBnedslag därinne! Och ikväll ska vi på Bio och se Pirates Of The Caribbean i 3D och efter det BIG BROTHER LIIIIIVE! :) UT med GURKAN!

Men men, nu sitter min sötiga sambo här och vill ge sig iväg ut i solen, så vi hörs senare gött folk!


Puss och bamsekram till ER!

// Emmsan♥


it´s fridaaaaaay!

Tjolahopp!

Ute idag skiner solen och blå himmel, inte illa! Jag har precis druckit kaffe och ska strax gå in i badrummet och fixa håret oh sminka mig, efter det kommer nog min älskling hem på lunch. Ska äta korv. Efter det åker jag in med honom till stan och väntar på bussen till jobbet.

Peppe ringde mig för en stund sedan och ville ha mitt kontonummer för att kunna betala ut en liten del av lönen fär denna vecka :) Häärligt! Vissligen kanske de rör sig om en tusenlapp eller två men det är bättre än mina 135kr/DAG via försäkringskassan.

Jag har även fixat naglarna lite nu på förmiddagen, måste bara fixa till ena tumnageln sen så!

Melvin har åkt till nattis där han senare blir hämtad av hans mamma, kommer ta några dagar igen innan man träffar honom:( och i veckan har jag knappt träffat honom..

Aja, måste göra mig vacker nu :)


HA EN JÄTTE TREVLIG OCH SUPERMYSIG HELG ALLESAMMANS!

Puss & Kram
/ Emmsan♥


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Min söta och persobliga tatuering "Patience" som jag gjorde för Guns N Roses låt som kom samma år och månad som jag föddes, riktigt betydelsefull!


Min andra sitter som ni ser på handleden, denna gjorde jag i höstas.. Amor Vincit Omnia, som betyder: Kärleken övervinner allt(KÄRLEKEN BESEGRAR ALLT). Sant? Ja, det är jag stupsäker på! ♥

t o r s d a g

Torsdag idag och bara en dag kvar till fredag och helg! Denna helg kommer jag och min bästa sambo och älskling Mange tillbringa i Vårgårda tillsammans med en rad flipperspel!! Kommer bli skojsigt. Vi ska bo på ett värdshus, supermyyysigt!

Så i helgen blir de inte allt för mkt uppdateringar här på min gulliga blogg, tyvärr! Datorn kommer nog att hänga med men så återstår ju själva nätverket, men de fixar sig nog.

Idag är det inte alls lika bra väder som igår, ser nästan ut som åskmoln på himlen och de får jag verkligen inte hoppas att det börjar åska alltså!) jag är fan rädd för sånt oväder! Men enligt Yr så kommer detta spricka upp mot lunch, bara hoppas och hålla tummar o tår!

Igår gick det väldigt bra på jobbet, timmarna gick med en jädra fart trots att de inte va mkt kunder.. Jag trivs bara bättre och bättre faktiskt, och killarns är trevliga och hjälpsam, så det fungerar otroligt bra.

Dessvärre missar jag självkänslagruppen idag, eftersom jag jobbar, lika så nästa vecka missar jag den- attans bananer! men får ta igen det hemma istället, läsa och lösa uppgifter i texthäftet vi fått..

Idag tänkte jag åka 117 bussen till jobbet istället, kommer då 8min senare än va jag brukar men kommer ändå några minuter innan 14, vilket är skönt och bra!

Nu på förmiddagen sen jag vaknade har jag gått runt med min vita snabeldrake och dammsugit upp alla dammråttor och chipsrester under vardagsrumsbordet/soffan. Imorron ska jag torka av golven också, väldigt skönt att ha det gjort så jag slipper göra det på söndag när vi kommer hem från Vårgårda.

Nu ska jag gå och platta hårtet, borsta tänderna och sminka mig!

Ha en jättehärlig dag!

Puss & kram
/Emmsan♥

Du är det bästa jag har!

LALLOO!


bara babbel...

Idag skiner solen, himlen är nästintill molnfri och det blåser lite (som alltid!) och här sitter jag och lyssnar på East FM och funderar..  Funderar på att åka in till stan lite tidigare så jag hinner till AMS och lämna in ett papper som jag fick hem igår och kansdke hinna träffa Mange! Efter det åker jag direkt till jobbet, 14-18 idag med! Och det gick jättebra igår, fast det var väldigt segt, lite kunder så tiden gick inte snabbt så sista timmarna blev vädligt långa.. Men strax före stängning kom Mange o Melvin och hämtade mig, åkte hem och älsklingen hade kokat potatis och stekt fiskpinnar, duktiga han! Ja, han är duktig!

Idag däremot ska han göra korvstoganoff;) blir nog en smakupplevelse! :)

Har skitsvårt att skriva faktiskt, inte så jävla lätt med långa lösnaglar ;D ahhahaha, därför blir de lite korta inlägg ibland :)

Så sjukt meningslöst och tråkigt blogginlägg detta blev, sorry!



text och blandade bilder!

Heeeeej!

Sitter vid köksbordet och ser ut genom fönstret- grått, mulet och kanppt 20grader varmt ute, blir nog skinnjackan idag om det skulle börja regna!

Första dagen på jobbet gick bra faktiskt, sålde två hjälmar på 2½timme vilket jag är nöjd över. Vid halv fem kom Melvin och Mange och hämtade mig på jobbet, var väldigt stressad eftersom jag skulle möta upp Zalong Nivås tjejer 17:30, så blev att äta ett minimål i bilen sen byta om och jogga iväg till tjejerna, fick en tröja, sen bjöd de på frukt och mörk choklad, vid 18:40 körde 4 killar från Friskis o Svettis en härlig och rolig uppvärmning och 19:20 var det min o Hannas tur att jogga iväg, varierade jogga/lunka och powerwalk hela vägen., gick väldigt bra men var jobbigt men samtidigt kul. Kom i mål på 40min, så stolt och helt slut! Fick medalj, banan, dryck och en massa andra grejer.

Gick till ZN´s tält och åt picknick med tjejerna, potatissallad med dill och gräslök (MKT GOTT!) och lax, och en smörgås med färskost, gott! Sedan blev det lottdragning, och jag vann! Fanns massa fina priser och jag tog shampoo och balsam, sen fick vi lite andra hårvårdsprodukter och sånt, efter det knallade jag hem.

Visade upp mig och mina fin fina priser för Mange som låg i soffan, tog sen en dusch och kikade lite senare på Big Brother och somnade i soffan ;) Var verkligen trött!

Inatt har jag sovit väldigt bra och i morse när jag vaknade hade Melvin kommit och lagt sig bredvid magnus o kissat i vår säng.. Pussade dom hejdå, gick sedan upp och tvättade sängkläderna och nu ligger de i torktumlaren...

Har ätit lite frukost och ska ta en frukt innan jag åker..

Idag ska jag jobba till 18, så nu hädanefter får Mange laga middagen, kommer verkligen bli spännande! Idag skulle han iallafall koka potatis och steka fiskpinnar.

Jag har inte hunnit lagt över bilder från manges kamera på min dator så jag lägger bara upp dem jag har från bröllopet, vilket inte är många alls.:(

Lite blandade bilder, från Manges födelsedag och så!







Fick detta av Mange i fredags :)

Choklad ♥


BRÖLLOP!











Tuff brud i lyxförpackning ;)




Mange, min snygging!♥




Andra bilder.....


Med hand innanför tröjan... OPPS!


Stolt tjej! :D




Ha en jättehärlig dag!

Puss!
/Emmsan♥


måndag- första dagen och fjärilar i magen.

En ny dag och en ny vecka, tjohhoo! Trots att jag är spänd i ena skulderblade och lite i nacken är mitt humör på topp!
Senare i eftermiddag börjar jag mitt nya jobb hos MC firman MC MONTÖRERNA, känns väldigt spännande och jag ser detta som en otroligt härlig utmaning där jag får chand att utvecklas och få mer arbetslivserfarenhet :) Och ikväll ska jag springa Vår Ruset tillsammans med Zalong Nivå, och det kommer bli riktigt roligt och även en liten utmaning :)

Helgen har varit bra, i lördags var vi på Sofie & Kristoffers Bröllop, et väldigt fint bröllop och en lyckad bröllopsfest.
Hade tänkt lägga ut bilder idag men får göra det senare istället, måste göra dem mindre och redigera vissa pga dåligt ljus.. Men de kommer bilder, ska låna Manges kamera och lägga ut därifrån med, jag tog inte så mkt via min mobil..

Igår va jag och Mange väldihgt fyllsjuk, mådde illa, huvudvärk och väldigt seg. Knallade iväg efter tio och hämtade Melvin hos hans mormor och sedan åt vi på donken, va gott men mådde ändå illa... Kom hem nattade melvin och sen somnade jag o mange med, minns inte va kl va när jag vakna, typ 15, eller nått, nästan helt utvilad var jag iallafall, knallade ut med mange o Melvin, pratade lääänge med pappsen i mobilen sen gick vi in och grabbarna åt midddag, jag åt lite senare.. Vi nattade Melvin och la oss i soffan o kikade på Big Brother. Jag ville ha ut Sara, men istället va det Madde som fick lämna huset..  Eftert BB gick vi och la oss..

Nu sitter jag här och ska strax fixa nått att äta, så jag är mätt och belåten innan jag beger mig till jobbet, första dagen, och det är pirrigt!



Bjuder i allafall på en bild just nu, på mig och min älskling ♥


Så fina så!!

Ha en bra måndag och fånga denna dag, dn går inte att ändra eller förändra imorgon...


Pusspuss!!
/ Emmsan♥


en dag med extra mycket romantik..

Godförmiddag!

Lägger upp ett kort och snabbt inlägg nu innan jag och min älskling ska börja göra oss fina, för idag är vi bjudna på bröllop :) Om en kort stund ska vi äta lunch tillsammans med Melvin sen skjutsa iväg honom till hans mormor och efter det ska vi hem och börja göra oss bröllopsfina :)

Om jag hinner lägger jag ut en bild på oss innan vi åker =)

Igår tog jag och Melvin en 40min lång härlig promenad i solen, riktigt skönt! När vi kom hem skulle Melvin nattas, jag och Magnus drack Rosé och kikade på Talang och på Big Brother sen gick vi och la oss..  En trevlig kväll va de iallafall ;)

På måndag börjar jag jobba också, har redan fjärilar i magen :O Men det känns väldigt roligt och spännande! Har en ny handledare på AMS som ringde mig igår och sa att hon skulle jobba över för min skull så att alla papper osv blev klara i tid så jag kan börja jobba på måndag, så snällt av henne!

Pratade även med pappa igår, min älskade pappa! Gud va jag saknar honom ;( men jag hoppas att jag träffar honom snart igen!♥

Bjuder på en väldigt fin bild på Mig och mitt hjärta som lillasyster Sara tog i påsk..


och en bild på mig och min finaste lillasyster Sara ;)



Trevlig helg!

pusspusspuss
/ Emmsilemmsan

torsdag!

Hallojsan!

Jag har minsann fått en liten bloggtorka nu när sommaren är påväg, så därför blir det inte så mycket inlägg just för att jag istället vill vara ute och bli mer solbrun och njuta av värmen helt enkelt, men hör och häpna nu är jag tillbaks iallafall..


Igår fyllde min söta och underbara sambo Mange år, och det firades minsann! Inte för att han fyllde jämt eller så utan jag vill bara överraska honom och verkligen göra hans födelsedag så speciell och minnesvärd som möjligt..
- Jag var iväg till stan strax före tolv, och in på Arbetsförmedlingen för att lämna försäkringskassapapper och därefter gick vi till stan och lunchade, åt en riktigt god och fräsch sallad på PAUScafé tror jag de hette. Efter lunchen gick vi runt på stan och sen åkte jag hem och började med tårtan. Blev en grön marsipantårta med vaniljgräm och jordgubbsgrädde, riktigt god va den iallafall! Efter jag var klar med tårtan dammsög jag av golven och torkade dem, härligt! Efter dte startade jag även en maskin med lite mattor. Sen va jag minsann på hugget ;) Tönkte busa till det med mange eftersom de ändå va hans födelsedag så jag gjorde i ordning en liten picknick till oss, skrev ett brev och skrev ut en karta så han visste var han skulle gå..
Magnus ringde och berättade att han skulle iväg till apoteket o fixa ögondroppar till Melvin som troligtvis blivit allergisk mot pollen.. Blev lätt irriterad eftersom jag redan packat allt och gjort klart men in i kylen med det och sen knallade jag iväg när Mange ringde igen o sa att han va påväg hem, snabbt iväg till platsen jag brestämt där vi skulle myspysa och ha en mindre picknick.. Efter ca 8-10min dög Mange upp med ett glatt leende på sina läppar och brevet och kartan i ena handen. Fick en blöt härlig puss och en varm kram sedan fick han en iskall öl medans jag drack en milkshake. Satt där på min söta hjärt-pläd och pratade och pussades ca 30min sedan tog vi bilen till Hageby centum och handlade lite Rosé efter det åkte vi hem och duschade och gjorde oss i ordning, sen fick han öppna presenter jag köpt åt honom.
Han fick 3pack kalsonger och en ursnygg klocka! Tog spårvagnen till Rådhuset och gick till Sing Thai och åt en jättegod middag, till efterrätt bjöd de på glass med friterad banan och ett sött rosa tårtljus med röda hjärtan.. Tog en promenad hrm, väldigt skönt! Stannade till på ICA och köpte varsin glass. Kom hem och myste en stund i soffan, sen åt vi tårta.
Kollade på Big Brother och jag somnade presic när de slutade..

Idag har jag tagit reda på lite disk och tvätt, ska starta en till tvättmaskin snart. På lunchen kom Magnus och hämtade mig som sagt, åkte till Hageby Centrum och kikade på kostym åt hjärtat, fick tag på en jättefin som dessutom kommer matcha min klänning, vi ska ju på BRÖLLOP på lördag och då gäller det att vara fin ;) Magnus köpte även smycken på Glitter som jag ska ha på lördag, en ring, ett armband och en blomma till håret :) Kommer säkert att bli jättefint!

Nu i eftermiddag kommer Melvin hit igen, känns dock som om man inte kommer träffa honom så mycket nu ihelgen då vi ska på bröllopet och sen till veckan börjar jag ju att jobba så de blir inte många timmar som iallafall jag kommer se honom :S

Nej, nu ska jag ta på mig bikini och sätta mig ute på balkongen i solen en stund :)

Ha en jättebra dag!

Pusspusspuss!
/ Eran Emmsan♥

sprudlande glaaaaad!

JAAA!
Idag tisdag den 10maj är jag extra glad minsann! Jag har nämligen fått jobbet jag sökte i torsdags!

Jag ska på måndag (om alla papper & sånt hinner bli klara) börja jobba som butikssäljare på MC Montörerna! :)

Jihooo!!


Nu ska jag duka fram lite middag, grekisksallad från igår och pussa upp min sambo, för idag är jag sprudlade glaaaaaad!


PUSSSS!

sagolik helg!

Tjingeliiing!

Den här helgen har minst sagt varit oerhöört sagolik, romantisk och väldigt välbehövlig!
I fredags när Mange kommit hem från jobbet, satt vi oss och njöt av solen, grillade och drack en öl och en bacardi, otroligt mysigt!

i lördags: Vaknade vi rätt så tidigt och medans jag gjorde mig i ordning så fixade hjärtat fram frukost :) Så mys! Efter frukosten åkte vi iväg till en däckfirma eftersom sommardäcken var slitna in i det sista och för att bilen börjat "brumma" nå fruktansvärt, så vi bytte till nya däck och när vi kom ca 100m därifrån började bilen lik förbannat brumma och låta som innan, så med andra ord var de inte de slitna däcken som lät vilket vi först trodde istället är ena hjullagret paj.. Vi hade planer på att åka till Söderköping och se Göta Kanal, istället drog vi iväg till Mekonomen och ville fixa hjullagret, men omöjligt! Ingen kille där på verkstaden, åkte hem med sura och besvikna miner. Googlade runt på hur man bytte hjullager och det visade sig minst sagt vara omöjligt utan rätt verktyg och så.. Istället tog Mange med mig på en liten promenad, gick i säkert 30 min innan vi tillslut kom fram.. TILL STATOIL!!!

Min älskade prins skulle minsann hyra en bil åt oss så vi skulle kunna ta oss till Söderköping! sagt och gjort, hyrde en söt liten Renault Megane och brummade mot Söderköping, väl framme gick vi runtoch kikade, var ganska kyligt och inte alls mycket öppet, kikade in i en lite Glitter Outlet butik men fann inget där..

Gick istället runt i stan innan vi tog bilen och åkte mot Norrköping igen. Magarna började kurra och vi stannade till på en mack där vi åt lite lunch, efter det åkte vi till Media markt där de hade en Hemelektronikmässa och en massa folk som ställde ut och visade sina prylar, en tjej från Grundig fixade mitt hår med en miniplattång och de blev väldigt fint! :) Så när jag och tjejen var klar med håret hade älsklingen tagit en miniplattång åt mig som han sedan köpte :) TUSEN TACK ÄLSKLING!!!!

 Åkte vidare till köpcentrumet och kikade runt, där mötte vi även på Olle Hedberg (från idol) som hade vart på media markt tidigare.. Fick en liten smygbild på honom.. Inne på skopunkten fick jag nya sandaler av älskling och inne på Carlings köpte han sig nya jeans! Väldigt snygga! :) Därefter åkte vi hem..

Duschade och gjorde oss klara för att gå ut, åt middag på Sing Thai, tre små rätter och friterad banan och glass till efterrätt! MYSMYS! Efter middagen åkte vi runt lite och kikade, sedan åkte vi hem och kikade på en film men somnade efter ca 10min :) hahha!

Igår söndag: Åkte vi iväg till Ingelsta och köpte ett parasoll till balkongen, och lite grejer till min älsklings födelsedagstårta på onsdag! Köpte en ny grädde med jordgubbssmak :) Därefter åkte vi hem och jag fick köra våran brummande bil till Statoil där vi lämnade tillbaka hyrbilen och sedan åkte vi hem. Satt och solade på balkongen en stund sedan gick vi in till stan och kikade runt lite, köpte nya leggins och kulglass som vi gick och mummsade i oss påväg hem.. Väldigt mysigt! Kom hem och åt rostbiff, potatissallad, grönsallad och till detta drack vi rött :) Gott och en perfekt avslutning på en sagolik helg! :)

Somnade till på soffan efter middagen och vaknade precis till Bingo Lotto, bara jag som spelade och ingen vinst denna gång! Skit spel!! Mös i soffan till Big Brother och sedan gick vi och la oss :)

Thats was my weeeeeekeeend! :) otroligt mycket text :O

Nu lite bilder!

Fredaaag!









LÖRDAG!

I hyrbilen påväg mot Söderköping!


Hyrbilen! :)




nya solbrillor :)


Framme :)


Göta Kanal.


Ingelsta..

Han som sitter ner är Olle! (smyygbild) ;)


Sandalerna jag fick av älsklingen!




Lördagskväll...






Jag drack denna goooda öl till middagen, Älskling han drack cola :)






väldigt gott! Muuums!


Söndag!





denna bild på min underbara pojkvän, sambo, fästman och blivande make Mange får avsluta denna underbara helg! :)

JAG ÄLSKAR DIG!♥






Bilder från klippningen hos Sofie i onsdags! :)




Den 1a juni ska jag tillbaks till Sofie för att göra slingor ;)


Ha nu en jättehäärlig måndag!


Pusspuss
/Eran Emmsan♥


- Jag älskar dig, Du är det bästa jag vet! <3

Hallojsan!

Sitter inne i vardagsrummet nu och lyssnar på musik via bioljudet - riktigt najs! :thumbup:

Vaknade strax efter nio idag efter att ha vart vaken en sväng innan Mange och Melvin åkte iväg, fick en rejäl blötigpuss av Melvin med, såå härligt! När jag väl vaknade hade älsklingen skickat två sms om hur mycket han älskar mig, så underbaaar start på denna dag, och som om inte smsen vore nog, så hade han satt upp en post it lapp på badrumsspegeln där det stog "Jag älskar dig! Du är det bästa jag vet / Din Mange" och så hade han ritat en massa söta hjärtan :) Underbara du! Tack! 

Vid ett ska jag ta spånkan in till stan för att lämna tillbaks två böcker jag lånade för en månad sedan, sen ska jag iväg till Sofie på Zalong nivå och klippa mig- Wihoooo!, hade jag haft mer money hade jag fixat ljusa slingor också, men får ta det nästa gång istället :) Efter klippningen ska jag till jobbcoachen Fredrik och hämta en bok och papper och prata om den där praktikplatsen/extra jobbet, sen åker jag hem och ta reda på disk, tvätt och fixa middag, köttbullar blir det idag :D

Snart är det fredag igen, härligt! Var faktiskt ett tag sedan jag och älsklingen hade fredagsmys med varandra nu så jag ser verkligen fram emot det :)

Nu har jag faktiskt inge mer att skriva, lägger upp bilder sedan :)


Ha en bra lillördag! :)

Pussilipussspusss
/Eran Emmsan♥



Magnus Rostö, du får mig att vara lycklig! Du ger mitt liv en mening!
Jag älskar dig♥


andra dagen - andra maj!

Hallojsan tjolojjsan!

Solen skiner och himlen är nästintill molnfri, det blåser kyligt och det har kommit en skvätt med snöblandatregn! Jo, här i häääärliga Norrköping har det kommit både lite snö och en skur med regn, men nu skiner solen igen och det börjar närma sig 10grader igen, dock är det väääldigt kyligt ute.

Jahapp, igår blev tog Magnus & Melvin med mig till Folkparken, där vi gick runt strömmen och kikade på massa hus, blommor, träs, härliga byggnader och såklart sommarfåglar :) Och det var en riktigt mysig promead. Melvin satt i vagnen och jäste, och jag och Mange gick hand i hand runt Strömmen och pratade en massa, var så mysigt fast vädret inte var med oss, var iskallt i luften och de kom lite duggregn- ändå var mysfaktorn hög!

När vi kom hem från den härliga promenaden fixade jag ugnsgratinerad falukorv och potatismos, var väldigt uppskattat av mina killar! Kul! Efter middagen blev det en lugn och härlig stund i soffan och sen nattade vi Melvin.

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, var iväg till sjukhuset och satte in min spiral. Och det gick bra, gjorde väldigt ont (kändes som en kraftig mensvärk typ...) Som tur var hade jag det absolut bästa stödet, min underbara sambo Mange vid min sida, som höll mig hårt i handen och Ingela, den superhärliga barnmorskan! Efter sjukhusbesöket åkte vi till Hagebycentrum där köpte jag den vita klänningen(som jag hade med i ett tidigare inlägg) och en väldigt söt klänning och ett par nya solbrillor, allt detta för 127:- på Gina Tricot! billigt, bra och väldigt sommrigt! :) :thumbup:

Hade tänkt dammsugit och torkat golven men jag har ont efter insättningen av spiralen så istället tänkte jag gå och titta på tv en stund innan jag ska börja med maten, fiskgratäng och potatis!!


Söndagspromenad med min söta lilla familj! ♥

Djurkyrogård.




Melvin ratta på :D



Sötaste paret? - Jovisst! ♥



sommarsommarsommar!


Svanar


gullig!









Kolla sötiga foten!!! :)


sötpluppsen!





på promenad i duggregn...


History..


Häärligt häärligt!






Vackert!




blev ett väldigt suddigt kort... :|






ett härligt hus med trädgårdscafé :)















Ha nu en fortsatt bra måndag!

Pussilipusspuss
/ Eran Emmsan♥