hemma

Onsdag

Idag och även imorgon är Johan ledig så nu kommer han att vara hemma och som vanligt att gå mig på nerverna!

Aja, han har vart hos doktorn och operera bort sitt nageltrång på både stortårna, så nu ligger han här i soffan och har skitont för att bedövningen släppt..

Jag har nyss kommit upp, käkat lite yoghurt och fixat mig. Hade faktiskt hoppas på att åka och sola solarium idag men det verkar inte bli så eftersom Johan har så jävla ont och bara vill vara hemma....


Har sån lust att dammsuga och städa och fixa här hemma också, men känns inte så jävla roligt att göra allt själv så jag avvaktar nog tillsimorron iallafall med disken och så..  Dammsuger kommer jag nog att göra i vilket fall för Johan har köpt en ny dammsugare nu en jätte tuff, som går mycket tystare än den andra vi har som dessutom saknar ett av hjulen ;D hahahah ingen kommentar ;D

Nu ska jag borsta tänderna och sedan dammsuga :D


ciao
Puss/


Bara Tisdag

Nyss tittat klart på ett ansnitt av Riverside på Svt play.

Igår blev det ett skitkort och kasst inlägg om branden på Arizona. Men såhär var det, igår vid elva tiden så började det brinna inne i fabriken på en 100m hög vägg. Räddningstjänst kallades till platsen, och brandkår från Gävle,Hudik, Bollnäs och Sundsvall kallades också dit, det var drygt 35 brandmän som då försökte släcka elden! Elen var under kontroll vid åtta tiden igår kväll.

----------------------------------------


Idag däremot, ska jag försöka få med mamma ner till Gävle och Valbo :) Skulle vara så otroligt mysigt att ta en shoppingrunda med henne inne på IKEA och käka lunch och bara mysa. Men vi får se hur det blir, men jag håller alla tummarna.

Nu ska jag byta om och äta frukost och kanske diska lite *blä*

På torsdag kanske vi åker till Norrfly, hoppas på lite övernaturligt där ;)


Ciao så länge

// emmsan

DET BRINNER!

Jajjamensan, vaknade av att Arizonas larm ekade in i sovrummet. Sedan ringer mamma och säger " Emma! Det brinner som fan på Arizona"

Skriver mer sen!"

Bakis....

Söndag!

Har precis blivit klar med städningen här hemma, dammat, dammsugit och torkat av golven - rätt jobbigt ändå faktiskt ska verkligen bli skönt med en dusch nu :-)

Blev ingen utgång igår, Kicki hade ingen lust och jag kände inte för att gå till Tomas helt själv så därför blev jag bara hemma hela kvällen lång, känns rätt skönt ändå att vakna upp utan att må illa och ha huvudvärk.


Kikat på Veckoavsnittet av Riverside också :) Har ni sett det? gå in på Svt och vidare till Riverside eller Andra Avenyn, nu kommer det även att visat på SVT24 klockan 17 idag, missa inte det!!!!!


Va ska jag hitta på annars idag då? Ska väl fixa disken skulle jag tro och bara slappa känner fakiskt för att bara slappa idag, orkar inte göra något känner jag.. Visst, hade inte tackat nej till om Jocke kom hit, känner för att prata med honom men det är ju som det är - äch skit samma!



Spelade Bingo lotto igår också, gick rent ut sagt åt helvete! Ingen bingo här inte, fast jag bara var ett nummer ifrån.

Dagens låt : Eamon - Fuck It (I dont want you back)


Ciao

Puss/ Emmsan


Kort uppdatering


Idag har jag bara vart hemma, städade och fixade imorse så nu känns de verkligen jättemysigt. Känns rätt bra ändå att hösten kommit, visst de blir allt kyligare och så men hur mysigt är det inte att tända massa värmeljus och mysa framför tvn?

Aja, ska väl fortsätta att kika klart på filmen nu som går på trean sedan ska jag lägga mig oxh sova.


puss emmsan


det gick inte!

Lördag!

Vaknade tidigt imorse i samband när Johans mobilalarm ringde, låg vaken ett tag och kikade på tv och smsade med Per (Pelle-Plupp) sedan somnade jag om och vaknade för typ en timme sedan..

Har inte hunnit gjort så mycket med andra ord, typ duschat och fixat håret.. Ska käka frukost snart.. Har kikat på ett avsnitt av Riverside också ;) Det är bara för bra! :D Älskar det!


kan inte förstå att det är lördag! Skulle ha vart ut ikväll med Kicki och några till men det gick inte idag för Kicki, så de får bli nästa lördag :)

Nu ska jag fixa frukost och sedan sminka mig ;)


Ciao

// Emma

Tvättstugan och sömnbrist

FREDAG!


Jihooooo! Äntligen Fredag och helg. Imorron ska jag kanske ut med Kicki men vi får se, hade hoppas på att Jocke & Henka hade vart med men dom skulle tydligen festa i Gävle eller nåt..

Gick upp strax efter halv sju imorse eftersom vi hade tvättsruga klockan 7, huuuur trött som helst eftersom jag inte somnade förns efter ett någon gång..  Ner till tvättstugan och kastade in kläderna i maskinerna sedan upp och kika på Vakna med The voice, eftre det gick vi ner igen och slängde in deverse i torktummlaren och torkrummet.. Sedan upp och sova typ 45 min, ner för att hämta kläderna och upp igen.. Johan började duscha och äta frukost medans jag gick direkt till sängen och drog täcket över huvudet och somnade.. Vaknade strax före elva tror jag av att Tomas ringde, han ville veta bilregs nummer (72503) Låg sedan och drog mej ett tag sedan duschade jag och nu sitter jag här, har kikat på ett avsnitt av Riverside och ska strax försöka få nått i magen.. Sedan ska jag väl diska undan nästan all jävla disk! jag längtar verkligen tills vi köper en bänkdiskmaskin, det skulle verkligen vara bra!


Nu frukost sedan disk !



ciao


puss/ emma
rätt ny bild som jag tagit ;-)




UPPDATERING 21:47

Hej o Hå!

Märks verkligen att hösten börjar närma sig nu, huua va kallt det är ute! Snart får man börja använda mössa o vantar och reflex så att man syns i mörkret! Tänk på det! Skaffa reflex!

Var iväg till stan och käkade på Aspendos med Johan o Pappa sedan åkte jag & Johan vidare till Ecenter för att storhandla, sagt o gjort! blev 6 matkassar! Jösses! Fick gå två gånger upp till lägenheten, och det suger ju om man bor på tredje våningen (högst upp) Men nu har vi iallafall mat så det räcker ett tag :-)


Har kikat lite på Dobidoo också, tyckerdet är lite mysigt 40+ program, älskar bara sista minuten :D


OPratade nyss med Jocke också, han ville träffas imorgon men vi får se :)

Blir kanske ingen utgång imorgon heller för Kicki ville väl inte som det lät, men men.. Får väl bli nästa helg i såfall :-)



Nu ska jag sätta i en film och krypa ner i soffan under min söta filt :D


// emma

Ont

Torsdag!

Jahapp, vaknade i morse o låg som vanligt och kikade på Vakna med the voice sedan somnade jag om har har legat och snoozat (alldeles för länge) redan igår kväll kände jag av att jag hade huvudvärk men trodde att de skulle försvinna bara jag somnat - javisst!? Näee när jag vaknade senare runt 10-11 så var huvudvärken kvar, en skitjobbig dessutom.. Har sån lust att bara ligga kvar i sängen coh proppa in mig ibumetin & bara hoppas att den ger med sig till slut, men icke! jag ska minsann till stan på Kulturens Hus ( Folkan) på någon teaterpjäs i en och en halv timme!!!! Förstår inte hur jag ska orka sitta där, men det gäller att försöka hålla ögonen öppna i allfall...


Jocke var hit igår, kikade film och pratade i flera timmar.. Efter Jocke åkt hem gjorde jag lite mat och kilade över till Tomas som var sjuk den stackar'n! Han fyller förresten 20år imorron, lillgubben min <3 Just ja,.. Var hemma hos Tompis ett tag sedan gick jag hem, då hade Johan nyss kommit hem.. Blev en kvällsmacka och oboy sedan sängen..


Just nu sitter jag här med en hemsk huvudvärk och väntar på att lilla Jonas ska komma och hämta mig så vi kan åka till stan, känns lite jobbigt måste jag säga..


Hörs mer senare!

puss / emma

Skööönt ;)

Onsdag!

Hejhopp!

Igår mådde jag sådär, hade ju huvudvärk.. Var ju hem till Äva igår och jobbade lite, fick fram att en kvinna dött i hennes lägenhet och fick även kontakt med Ävas pappa, och hon blev så paff att jag fick fram saker om honom som hon knappt visste själv.. Känns så skönt att jobba med andra sidan, visst ibland kan det bli jobbigt som igår när jag skulle hjälpa kvinnan över till ljuset, så ville hon inte hon grep sig fast vid min högra sida men gick till slut gick hon över..

Ja, jag vet inte om jag får säga så mycket om Ävas pappa direkt men han var fortfarande förvirrad och letade efter hans glasögon..

Aja, gick hem vid nio och kikade på Andra Avenyn! jag bara älskar det! synd bara att det bara går en gång i veckan..

Igår skulle jag ha varit med Jocke men han missade bussen så han skulle komma förbi nu istället :-)



Anmälde mig på en annan lägenhet igår också, en trea i stan :) men tror inte att jag o Johan får den så.. Blir nog gävle i slut ändan.. 


aja, ska fixa lite nu innan Jocke kommer =)


ciao

puss / emma

VAKNA! med the voice

Mors!

hör och häpna, men jag är faktiskt uppe! Det är faktiskt inte likt mig, men men.. Har nyss käkat upp min frukost, ett glas med oboy, två rostade mackor och citrus yoghurt :-)

Låg som vanligt och kikade på VAKNA! med the voice när jag vaknade..

Har nyss kikat på ett avsnitt av Riverside på svt play och har även pratat lite med mormor,hon är bra gullig hon :-) "SKVALDRA"hahaha


aja, nu ska jag gå och fixa håret, platta det och sätta upp luggen som jag hade igår. Sen ska jag väl bara vänta tills Jocke kommer hit..


ciao

puss / emma

Nya tag!

Måndag

Ny vecka, ny dag och nya tag!

jajjamensan, igår hade både jag o Johan jättesvårt att somna, gick o la oss i sängen vid elva men trots det kunde vi inte somna och låg vaken till typ halv tre.. Hur tjatigt som helst, speciellt för Johan som skulle upp och jobba..

Helgen har gått lika snabbt som alltid, Johan jobbade i fredags men var ledig både lördag och söndag.. Så vi har faktiskt inte gjort så mycket, blev ju en promenad i lördags sedan låg jag med migrän resten av lördagskvällen vilket inte alls va kul.. Igår fixade vi lite med Johans bil, fyllde på luft och så..  Sedan kikade jag på "Ensam mamma Söker" på trean hur mysigt program som helst tycker jag , om man nu bortser från sättet de pratar på.. Aja..


Idag däremot, ska jag in till stan på RC (Resurscentrum "Arbetsförmedlingen") sedan ska jag iväg på CFL ang att plugga upp betyget i ENG B, men nu först ett avsnitt av Riverside och frukost! Sedan en promenad med Mamma <3



Ciao

puss / emma

Värm mig

Söndag!

Ja, va ska jag säga? Har nyss käkat frukost och tagit mig en superskön dusch.. Sov rätt länge idag med, Johan träck på fel knapp på mobilen när alarmet rungde i morse, så istället för att trycka på "Snooze" så tröck han på "Stäng av" så det blev som det blev..


och lite less blir jag ändå, sedan vi vart ute och gått igår så fick jag ju en hemsk huvudvärk och inte nog med det började jag hosta igen :-( Sååå jävla typiskt! Blir lite less! Och inte nog med det har jag haft febersymtom, ena sekunden har jag svettas och den andra sekunen så fryser jag.. Så i natt har jag sovit med både täcket och en varm filt för att jag frös så mycket - värm mig ?

hur som helst, ska gå och slå en pling till Mormor nu :)


Puss / emma



Mina Katte Teddy O Skurt <3


http://www.youtube.com/watch?v=4AhqQb_UQpI

Lördags promenad

hej hopp!

Förlåt för en sen uppdatering..

hur som helst, idag var det meningen att jag o Johan skulle följa med pappa till Njurunda för att hälsa på syrran och Ante, men eftersom jag hade jordens mensvärk och Johan var trött så sket vi i det, istället tog vi en superlååång sovmorron, ändå till tolv :-)

duschade- frukost och fix sedan kom mamma och vi gick ut på en lång och skön promenad på ca en timme, efter det fick jag jätteont i huvdet.. Åkte iväg till stan och handlade hem kattmat för den var slut och lite annat... Sedan hem för att börja med maten, blev ugnspannkaka med bacon ;) hur gott som helst, har inte ätit det sen jag flyttade hemifrån, rätt sjukt va?

Efter maten gick jag o la mej i soffan o kikade såklart på Disneydags sen somnade jag, sov till strax före nio.. Hade hoppas på att min såkallade pojkvän hade väckt mej men icke... Hoppas verkligen för hans skull att jag kan sova om ett tag annars jävlar, då kommer jag att se till att inte han heller får sova så det så!



Nu ska jag fortsätta vräka i mig dillchips med dill-dipp och kika på Freaky Friday ;-)


Imorgon ska vi kanske till Norrfly, men vi får se.. Nästa helg hoppas jag på fest med Kicki och Martin :)


Puss/ emma


Kåt kille?

Haha! Igår fick jag ett sms från en kille som frågade mig " Vill du se något stort och hårt ;)?"  okey? Sure fine! Eller så inte tack! Seriöst, vad tror du egentligen? Varför skulle jag vilja se en bild på din K*K? Jag antar liksom att det är det han syftar på..  Skulle inte tro det va? Så jag svarade " Men seriöst, vad tror du egentligen?" och tro minsann inte att jag fick svar, för det fick jag inte.. han borde nog ha blivit så jävla avtännd så k*ken slaknade och blev till en åtta centimeters äcklig mask eller något, skit samma!

Igår blev det en rensning i min garderob och gud va bra det blev nu :-) Hur bra som helst, sen så städade vi igår också, jag dammsög och dammade medans Johan torkade golven, och gud va skönt det känns när man städat! Blir så fint och det luktar jättefräscht!

Nu sitter jag här med näsdukar och svär över hur mycket näsan rinner och hur det bankar i huvudet, är verkligen ingen bra start alls på denna helg, inte nog med det så har jag typ sovit bort hela dagen känns det som. Visst låg vaken imorse och kikade på när Kissie var med i Vakna med The Voice och tro det eller ej, men jag tycker faktiskt att hon är rätt skön ändå.. Anyway. efter vakna med the voice låg jag vaken i sängen ett tag sedan ringde mamma och pratade lite. Efter det så somnade jag om och tänkte gå upp runt tio.. men ice, jag sov som en stock och dessvärre hade jag glömt att ställa mobilen så att jags kulle ta mig upp... Så jag vaknade typ tio minuter i ett! herrejösses! Fattar inte, visst att jag kanske är lite småsjuk och behöver sova men ändå, att sova till efter tolv tycler jag bara är otäckt, läskigt och onaturligt i allafall för mig.. Jag hatar verkligen att sova länge, känns som att man liksom sover bort en heeel dag!..


Johan ska vara ledig i helgen, vilket känns skönt ändå, hade egentligen velat att han jobbat den här helgen o vart ledig nästa men icke! Han och nån jobbarkompis ändrade helger och ja, så då blev det som det blev..

Vad ska jag hitta på nu då, har i allafall jordens mensvärk ( och ja, det stavas med Ä) så jag kanske tar mig en kort promenad eller jag får se..


Ciao

puss / emma


Spöknatt

Halloj!

Torsdag idag då, härligt med bara en dag kvar till helg, dessvärre jobbar Johan hela helgen =/ imorse gick vi upp runt halv sju eftersom vi hade tvättid, rusade ner till tvättstugan och slängde in tvätt sedan upp och ner igen efter ca 30 min, ut med tvätten och in i centerfugen [ stava?]  och sedan in i torktummlaren och torkrummet.. Sedan upp och lägga sig och fortsätta kika på Vakna Med The Voice <3 Jag bara älskar det programmet, är så skönt att ligga och titta på det :) jag låg kvar i sängen och sov rätt länge idag så Johan fick gå ner till tvättstugan själv och hämta upp tvätten , men det gick ju bra =)

Ska åka till stan om ett tag, Johan ska iväg till doktorn och operera bort nageltrång på båda stortårna =/ ajaja! Sen ska vi iväg och handla lite grejjer, mjölk och duschcreme :) Sen måste vi hem och fixa mat och dammsuga tänkte även rensa garderoben, vilket behövs, hittar verkligen inte någonting där nu! Vilket gör mig tokig varje morgon man ska välja kläder :O HUUUA vad jag blir arg på mig själv..


igår kom Äva över på kaffe och tårta, firade Skurt igår eftersom Johan jobbade iförrgår..Aja, käkade tårta och pratade om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi över till henne och blev kvar där i flera timmar! Skulle ha gått hem vid nio för att kika på Efterlyst men istället blev vi stående i hallen och pratade i nästan tre timmar!!! TRE TIMMAR! SHIT, Frida kom också förbi, och vi började prata om spöken, andar och andra sidan helt enkelt och eftersom jag är medial fick jag "självklart" kontakt med hennes farfar, hon gått bort när Frida var liten, så hon ska kolla upp lite grejer med sin farmor och se om jag har rätt eller inte, tycker att det är enklare och prata och så om jafg har hjälp av en pendel, får om jag blir osäker så kan jag ta hjälp av den..

Iallafall gick vi hem stax efter elva på kvällen och jag började nästan på en gång pendla bort energier som jag kanske dragit med mig, och det var nog tur för pendeln snurrade på som alldrig förr alltså...

Aja, somnade strax efter ett och vaknade som sagt halv sju imorse så man var minst sagt trött =O




Puss/ emma

Höstrusk

hejsan!

har precis gjort mig klar för att kunna gå utanför dörren :) Ska strax åka iväg och handla lite får se om jag köper en färdig tårta eller om jag köper grejer så jag kan göra tårtan själv..

Idag är Johan ledig, vilket jag tycker känns skönt för då kan han hjälpa till lite hemma :)


Igår var det exakt ett år sedan som jag köpte Skurt, och det enda jag kan säga om det är : SHIT va tiden går fort <3 Min lilla Bebis, vi som först trodde att Skurt var en flicka (pärlan) visade sig efter några veckor att det var en liten pojke :) men det gjorde ingenting.


Nu ska jag iväg till stan, kanske skriver något senare eller om jag videobloggar ;-)


Puss / Emma

Ett steg närmare höst

Halloj!

Har nyss käkat lite mat, blev mos,bacon och lite grönsaker =) Mummsigt.

Idag har jag varit till Bollnäs med Syrran, Mamma & Ante. Sedan blev det en snabbis på RC för att fylla i papper, sedan hem. När jag kom hem märkte jag att jag äntligen fått mitt ICA-kort WIHOOO :)

Känns att det verkligen börjar bli höst ute, det är jättekyligt och rått, så nu gäller det verkligen att man klär sig ordentligt annars blir man nog förkyld..

Ja, va ska jag säga mer då? Helgen var verkligen jättelugn precis som vanligt, myspys hemma framför tv:n med sambon och syster & ante. Hur skönt som helst att bara ta det lite lugnt och så :)

Funderar faktiskt på att lägga mig och vila lite i soffan nu och kika lite på tv och bara vänta tills Johan kommer hem från jobbet..

Det var väl allt jag kan berätta nu =)

Puss Puss // Emma

lördag

hejsan!

Sitter nu bara hemma och har nyss klivit upp ur min sköna varma säng, ska strax äta lite frukost och sedan hoppa in i duschen.. Vad händer sen då? Jo, ska träffa syrran och Ante sedan blir det väl en tur till stan :)

Är fortfarande förkyld, är jättesnorig och allmänt hängig, hostan har i allafall gett sig vilket är bra (Y)

Nu kurrar magen så vi hörs kanske sen =)


Puss!

hejhopp

Som ni säert redan märkt så är jag inte ute och bloggar här så ofta, och det beror på att jag har en annan blogg som jag skriver i och tänkte fortsätta med den ett par månader.. Men jag låter den hör bloggen vara kvar ändå :)

Men om ni vill läsa min blogg så är länken: metrobloggen.se/emmahoffmann

Puss!

Ny blogg :)

Sitter nu på youtube och kikar på barbapapa ;) kanske låter hur sjukt som helst men det är faktiskt bra, brukade kolla på det som liten så det är såå jävla kul rent ut sagt och sitta och kika igenom dessa avsnitt och minnas :)

Hur som helst, blev stan idag med mamma, handlade lite sedan blöev det RC, sedan åkte vi hem och drack kaffe coh åt Winerbröd :) Mumma :)

nu ska jag börja med maten sedan diska :)

ha det bra allesammans :)

// emma

Välkommen till min nya blogg!