Feest

Lördag

Gick upp halv sju imorse eftersom jag & Johan hade tvättstugan klockan sju, kilade ner och slängde in i tre maskiner sedan upp och tittade lite på tv. Gick ner efter en stund igen och la kläderna i torktummlaren och sedan upp igen.
Johan åkte iväg till jobbet och jag la mig o siv en stund, strax före nio var jag nere igen och hämtade upp tvätten som då torkat.

La mig i sängen o kikade klart på en film o ringde Nicklas som mådde bättre än jag trodde ;) hahah

Aja, ska väl försöka äta nått mer sedan börja locka håret inför ikväll.. Sedan kommer Nicke hit o hämtar mig så byter jag om o så hos honom :-)


Bilder kommer imorron eller på måndag!


IDOL dax

Nu sitter jag här o inväntar Idol :) Var till Äwa också, såå skönt att prata tycker jag :) hahah, fast å andra sidan skulle jag behöva vara tyst så att jag inte tappar rösten eftersom jag är lite hes..
Äwa fick också se kläderna jag ska ha imorgon :) och hon tyckte att de va jättefint :) tack gumman <3


Har ätit lite också,.. Emelie & Peter var också förbi för att Emelie skulle prova mina stövlar om hon kunde ha dom o de kunde hon så dom ska hon ha imorron på festen :) hahah,. Jag o Emelie kommer tat vara såååå fina :P haha, hoppas inte Peter tvingar på mig en hatt bara ;)


Nu Idol sedan sova!






Fredagsmys!

Då va de fredag igen, blev hemma även idag då jag fortfarande har rethosta och är hes :( hur tjatigt som helst ju :( Hoppas på att kunna få tillbaka rösten snart!

Imorron blir de väl kanske 120-års fest med Nicklas och dom :) men får se hur jag mår imorgon, är jag fortfarande hes och så känns de som att jag hoppas över festen..

Aja, igår hjälpte jag Nicklas Mamma och duka o blåsa upp massa badleksaker :) haha, träffade W också :) sötfia!

Nu har mamma nyss åkt härifrån också..  Ska väl försöka äta nått också..






Mitt hjärta, jag lämnar dig aldrig! <3


känns helt fel

Torsdag

Blev hemma idag också, är fortfarande hes och har hosta så :/

Aja, gick upp vid nio och började med att städa och gå upp på vinden o hämta ner julgrejerna.

Satt upp balkongslingan på balkongen o satt upp julstjärnor i vardagsrummet och i köksfönstret, och i de andra fönstren blev de adventsljusstakar, hur mysigt som helst! Nu är de bara snöööö som fattas..
Känns helt fel att plocka fram julgrejer nu, när de inte är någon julstämning alls ju! Ingen snö, ingen kyla!


Aja, nu ska jag hjälpa Johan att steka på lite mat (så att de inte börjar brinna eller nått) hahahaa



Jag älskar dig! <3








less-.-




Onsdag



Imorse vaknade jag kvart över sex.  Fick jordens hostattack och sedan upptäckte jag att jag blivit hes! :(
Var de redan igår på eftermiddan men då var de bara till o från =/
Eftersom jag var hes så ringde jag till Jennie på praktiken och sa att jag skulle bli hemma och hon sa också att även hon började få ont i halsen o så :/ så hon skulle åka hem senare under  dagen..


Jag som ville på praktiken :( Hinner ju bara bli frisk så är man sjuk igen!! Huua, skulle fan aldrig tagit den där sprutan!!


Aja, ska fixa mig lite nu sedan kika på nån film..


dagens låt: Sk8 - Min Största Första Kärlek! <3






Måndag!

Då var det dags för att ta nya tag eftersom de är ny vecka och ett kliv närmare första advent som faktiskt är redan nu på söndag, tro de eller ej! Men så är det. På Torsdag ska jag börja med att sätta upp julgardiner i alla rum samt sätta upp ljusstakar och lite tomtar :) Mysigt!
Ska även ta fram balkongslingan också.


Idag blev de praktik som vanligt, vaknade imorse 6:15 & mådde sjukt illa, fick kväljningar av att prata :/ aja, fick i mig lite frukost och gjorde mig i ordning. Sedan när jag skulle gå iväg så gick grannen under mig också ut samtidigt som mig och när jag kom i trppen vid hans dörr, så RAMMLAR jag omkull! HAHAHAHAHA tog mig upp på egen hand och fortsatte medans killen frågade hur de gick, och visst de gick bra trots att jag fan föll från hela två trappsteg :P haha PAPPHAMMAR som mamma skulle sagt ^^


Aja, tog en dusch när jag kom hem eftersom vi vart utan varmvatten men nu va den tillbaka :) jioo, duschade och sedan gjorde jag mig i ordning, bytte om o så.. Sen åt jag lite grann...

Nu ska jag vänta på att Nicke ska komma o hämta mig =) ..



Tjugohundratolv

Söndag!

Nu var den här helgen snart över.. Har hänt massvis den här helgen, dock inget jag orkar skriva ner här..

Vart med Nicke ganska mycket också :) hihih, blev en tur till Bollnäs med honom o Danne idag :)

Nyss kommit hem från stan efter att ha sett 2012 på bio med Johan. Nicke o Andreas va också där och satt bara 2 stolar från mig :) hihihi

Var grymt bra film alltså, om man bortser från att den var skitseg i början, så seg att jag till o med somnade till...

Efter ett tag blev filmen jättebra och super spännande =)

Janne var också där förresten (=


Nu ska jag dra på min mysbyxor o kika på tv..


Tack för en supermysig helg <3


Lördag

Vaknade halv tio idag, Nicke ringde o väckte mig =)
Efter de blev de frukost sedan började jag att städa, damma o dammsög medans Johan började med disken, sedan när jag hade dammsugit klart duschade jag och fixade mig. Johan torkade av golven och tog i våra mattor..

Sedan kom Nicke o hämtade mig och vi åkte iväg till honom, sedan åkte vi och fikade hos hans syrra :) Blev där i typ en timme eller nått, sedan skjutsade Nicke hem mig för jag skulle fixa med mat och tvätta...


Om en timme är tvätten klar så då ska jag nog träffa Nicke en snabbis innan han ska iväg på BIO :)







Fredagsmys =)

Fredag

Guud så skööönt med helg, är faktiskt rätt slut nu efter bara två dagar på praktiken men de beror nog på att jag vart hemma..

Gått hur bra som helst idag, dagen börjades med att några flickor sjöng " Tänd ett ljus" direkt när jag kommit till praktiken :) Hur gulligt som helst.. Sedan jobbade barnen med bokstäver och så, sen blev de rast och dags för gympa :) Blev hinderbana vilket barnen tyckte va jättekul och dom kämpade på jättebra! Efter gympan var de dags för lunch. Efter lunchen va de utelek ett tag, sedan gick vi in och lekte språklekar. Sedan kom ettorna och de var full fart!! Fick rätt ont i huvudet med, var påväg att gå hem men jag stannade hela tiden tills jag slutade vid fyra.

Gick hem och märkte att Johan inte kommit hem än, så jag gick upp och la mig. Somnade en stund sedan kom Johan.. Ska snart iväg och träffa Nicklas :)<3

Ha en super mysig fredag nu =)






Dags för praaaktiik =)

Torsdag!
Heello!

Nu sitter jag hemma och väntar på klockan, tittar lite på Vakna med The Voice också, så sköönt att titta på det på mornarna =) Jättemys!

Har fortfarande lite hosta, halsont och snorig men de kan inte stoppa mig idag! För idag ska jag iväg till min kära praktik! :) Jippie!

Ska göra mig i ordning nu :)



onsdagkväll

Sitter här o lyssnar på musik nu, har sjukt tråkigt!

Börjar känna mig mycket piggare nu så imorron ska jag till praktiken igen, bara inte jag får feber eller nått :P

har inte gjort så mycket idag, kikat på tv o suttit här typ.. Har inte orkat gjort mat heller, känner inte för att göra mat! Jag orkar inte!


Ikväll är de Efterlyst också, ska jag verkligen titta på!

nu är de punkt!





hosta

Onsdag

Imorse när jag skulle gå upp fick jag sån hosta, hostade om och om igen. Var jättedrygt. Dessutom var jag jättesnorig =/ så då blev jag hemma, skickade sms till både Jennie och Maggan och sa att jag skulle bli hemma.
Imorron då ska jag iväg till praktiken, vill inte vara hemma längre!

Har tagit hostmedicin nu så nu har hostan börjat att ge med sig! SKÖÖÖNT!

Ska lägga mig o kika på nån film nu sen ska jag fixa nått att äta.





blä blä blöja...

Nyss försökt att få i mig lite mat, men jag fick knappt i mig en hamburgare :/ åt bara lite pommes och några tuggor av hamburgaren. Det här är fan inte bra alltså! jag som vill bli frisk så jag kan praktisera igen :/

har fått hicka nu också! vad less jag blir på det här, på att vara sjuk, på att Du går mej på nerverna och på att jag inte får i mig nå mat :(


blä för höst, blä för mörker och BLÄ för att vara sjuk!


Lämna mig!

Tisdag!

Usch ännu en natt me ganska lite sömn
, vaknar till och från hela tiden. Hostar och är snorig :(

Ibland känns de nästan som om jag skulle hosta upp lungorna! Har ju vart sjuk sen i fredags nu :( känns inte alls bra att missa praktiken, visst egentligen är de bara tre dagar men ändå!

Hoppas på att bli piggare idag för i så fall går jag till praktiken imorgon!


Ska titta på andra avenyn nu! (via svt play) :)


Snälla, snälla lämna mig och min kropp nu!!








Jag tycker om dig


Rethosta!

Söndag!

Då var snart även den här helgen slut, kan inte förstå varför helgerna går så snabbt.
I natt har jag knappt kunnat sovit för jag har haft sån hosta! Jättejobbigt, inte nog med det - när jag väl somnade vaknade jag sen av att jag hade sån huvudvärk :( Det riktigt dunkade och hoppade i huvudet =/ BLÄÄ!

Jag som jättegärna ville gå på praktiken imorgon men de är nog ingen ide om jag fortsätter hosta på de här viset :/ Fy bubblan!

Aja, igår blev det en vanlig hemmakväll med lite chips, kikade även på "Halloween 2" Sedan somnade jag.


vaknade strax efter nio imorse när Johan höll på att göra sig i ordning för att åka till jobbet, hade sååån jävla skallebank så jag tog en iren. Sedan låg jag i sängen o kikade lite på TV.

Gick upp och städade lite i köket, diskade och tog mig en dusch, efter det åt jag frukost och nu sotter jag här.

Idag ska jag inte göra nånting speciellt, blir väl bara hemma. Är fan rädd för att gå ut o få luft också, vill inte att förkylningen ska bli värre, så jag håller mig inne! Eller, igår var jag ut en snabbis, men då hade jag både vinterjacka och mössa på mig:) haha så sött :)


ha en bra söndag =)



TEAM OLA!

Usch, vad jag börjar bli less! Fast idag har jag inte alls lika ont i halsen som jag hade igår,men jag är fortfarande hes till o från hela tiden :/ jättetjatigt :( Sen har jag börjat fått en jättejobbig rethosta också. Och som om inte de vore nog är jag snorig :(

Usch! Jävla förkylning =(


grattis till team ola som vann körslaget också, hoppades såklart på Team Stefan =/ aja...



Nu blir de Halloween 2 med Johan sedan sängen :)





Tidig Lördag!

Lördag


Hejsan!

Vaknade runt 7:30 imorse och var jätte täppt i näsan :( Huua!
Fast idag är jag något piggare än va jag var igår, så jag hoppas verkligen att förkylningen ger sig snart nog! Vill inte missa praktiken till veckan :/

igår tog jag de bara lugnt, Johan kom hem vid nio så då kikade vi film och åt lite chips o godis. Jag kände ingen smak alls! Så jävla jobbigt.

Idag skulle jag tvättat men eftersom jag inte orkar det så tar jag de till veckan isället, är ju så jävla dåligt att vi inte kan tvätta på söndagar =/

Aja, ska gå o käka lite fukost nu ..









Nicklas <3


Svininfluensan ?!

Uscha!

Blev hemma idag från min PRAKTIK eftersom jag har jätteont i halsen, är hes, snorig och hostar. I natt har jag nog även haft feber för jag har svettas och frusit om vartannat :( Skitjobbigt!

Imorse när jag skulle ringa min praktik så kunde jag knappt svälja, hade riktigt ont i halsen och kände mig riktigt hängig, kunde knappt prata så istället för att ringa till Maggan o dom på PRAKTIKEN så smsade jag till både Jennie och Maggan om att jag skulle bli hemma.. Fick svar av Jennie efter några minuter där de dtod typ Krya på dig och att barnen kommer att längta efter mig :) Så de kändes ännu jobbigare, att veta att barnen kommer att sakna mig idag..
Ringde även försäkringskassans självbetjäning och la in att jag var hemma o sjuk idag, därefter tog de inte alls många minuter innan jag somnade..


Vaknade till när Johan skulle iväg till sitt jobb.. Så då kom han o kramade om mig..

Gick upp och drack lite vatten (för konstigt nog kunde jag svälja någolunda bra) tog även en ipren eftersom jag känner mig febrig =( Så nu sitter jag här med ett stort glas vatten och en hel toalettrulle eftersom jag är sååå snorig. HUUA!!!!


Imorron är de meningen att jag ska tvätta mellan 9-11 men får nog ändra den tiden skulle jag tro..


Nu ska jag kika på ett avsnitt av Riverside sedan lägga mig igen, ska kanske ta nått o äta först...






Inte igen =(

Torsdag!

hejhopp!

Idag har jag vart på praktik, började halv åtta och gick hem vid två, eller rättare sagt så åkte jag med Maggan till stan för jag var tvungen att åka till Miroi som hade kråglat till de igår för mig då jag var dot och fyllde i mitt papper för att få aktivtetsstöd.. Så åkte dit och snackade me dom, sedan kom Johan o hämtade mig..

Har börjat fått ont i halsen också :( Har skitont nu och börjar bli hes! FAAAN! Ska fixa honungsvatten sen efter maten och lägga mig och vila. Hoppas verkligen inte att det blir värre för då kommer jag nog inte kunna jobba imorron, vilket jag vill göra!!! Trivs ju hur bra som helst på praktiken så :)


Aja, ska försöka äta lite nu, men de lär ju inte bli lätt eftersom jag har rätt svårt med att svälja :( SKIT!


Jag har seriöst gjort ALLT för att inte bli sjuk, har tagit BACON sprutan, ätit vitlök och druckit Actimel, allt för att inte bli förkyld :( Men men, inte mycket att göra nu när skiten redan brutit ut så att säga =(






Johan, jag älskar dig! <3



snö=)

Tisdag!


Vart på praktik idag, allt gått ganska bra. haft ont i huvudet i stort sett hela dagen =/ huua!

Började ju snöa idag också :) Hur mysigt som helst, synd bara att de inte ligger kvar =(


Har ätit lite och ska lägga mig i soffan o glo på teve nu, är hängig =/


Imorron slutar jag vid lunch för jag ska ju iväg till Doktorn med mitt nageltrång, så nu hoppas jag verkligen på en operationstid den här månaden,


RÖSTA PÅ MINA ÄLSKLINGAR!

http://kattensdag.se/2009/skurt/


http://kattensdag.se/2009/teddy-2/







Mitt hjärta slår för er :)
Skurt o Teddy <3


slut i kroppen och knoppen



Måndag!



Usch, känns verkligen att de är måndag idag. Är hur trött och slut som helst. Märks också på barnen på "jobbet" dom är otroligt slöa på måndagar =)


varit på praktik idag också. jobbade mellan 7:30-16:00 känns jättebra!
Har vart till stan och köpt hem köttfärs o falukorv ;) Så nu har jag ätit pasta o köttfärssås
Och ska kila över till ÄWA =) Gjorde en sak åt henne idag på jobbet ;) hihih ibalnd är jag bra snäll <3


Ska även träffa Frida senare ikväll :)






Ävas sockor/tofflor :)


pappornas dag :)

Söndag

sitter nu hemma hos mamma & Bennyboy, har ätit jättegod mat och fikat. Johan är hos sin pappa och käkar.

idag vaknade vi rätt sent, åt frukost o gjorde oss klar sedan åkte vi till pappa i vågbro o grattade honom på farsdag, fikade där o pratade. Ellen o Katta var också där..

Efter vi vart hos pappa åkte vi till mamma, åkte hem o hämtade upp Teddy. Käkade mat och sedan kikade vi lite på tv o åt tårta :) Mummsigt.



Teddy ligger just nu o sover under sjävla soffbordet;) han är sååå jävla söt <3 mitt hjärta <3





Shopping i Hudik :)

hejhej alla läsare!


Idag har jag o Johan vart i Hudik, åkte direkt efter tvättstugan..
När vi kom till Hudik träffade vi PW, åkte iväg i hans Volvo. Började på Albert o Herbert där jag köpte farsdag present åt Benny (min plastpappa) sedan åkte vi vidare mot stan.. Kikade runt i diverse butiker och på H'M köpte jag farsdag presenten åt min pappa sedan åkte vi till Frasses och åt mat. Efter frasses blev de en sväng på Dollar, handlade lite skit där med..  Sedan blev det en tur på Ica Maxi. Där handlade vi typ 3 matkassar full med mat och annat! Jättebra priser faktiskt, kaffe för 10:- paketet, så vi köpte 4 pkt :) hihi, alltid bra att ha kaffe hemma :) Efter Ica åkte vi hem. jag somnade i bilen och vaknade till när vi var inne i stan.

Kom hem och plockade upp matvarorna och slog in Bennys farsdag present sedan började jag dammsuga medans Johan gick efter och moppade av golven. Blev klar med städningen för en stund sedan har tänd lite ljus och ska kika på Disney Dags nu och sedan kika på en Johan Falk film :)











[Gammal bild]







För tidigt..

Lördag!

Gick upp 06:50 för att vi skulle ner till tvättstugan.
Har kastat in tvätt i tre maskiner nu och bara väntar på att gå ner och slänga in de i torktummlaren.

Efter tvättstugan ska jag ducha, äta frukost och klä på mig andra kläder. Sen får vi se om vi tar en tur till Hudik och träffar PW och spanar in ICA MAXI! Måste även leta farsdag present, vet faktiskt inte vad jag ska hitta på heller :/ Funderar på att köpa nå kalsonger åt pappsen och nå blommor åt benny, för Benny har ju trots allt funnit med i mitt o Saras liv sen jag var fem år och sen Sara bara var tre typ..
Så benny har ju vart som en extra pappa åt oss helt enkelt :')


Aja, ska väl gå och väcka Johan nu som gick o la sig :) Hehe





Tacogratäng! <3

Sitter nu och lyssnar på en remix av summer of 69:) har nyss ätit tacogratäng och diskat! Känns så skönt att ha gjort mat och diskat, nu inväntar jag en myskväll framför teven med Johan och mina två små älsklingar :)

Har inte gjort så mycket idag, mest suttit vid datorn och på msn sen kikat på lite film..


Jag hatar DET!

Fredag!


Uscha! Denna dag skulle ju kunnat börjat lite bättre, vaknade i morse och var fortfarande hes, så då ringde jag till "jobbet" och sa att jag skulle bli hemma. Efter de gick jag o la mig o tittade en stund på "Vakna Med The Voice" sedan somnade jag. Vaknade för typ 30 minuter sedan av att lille Skurt kom och väckte mig, märkte ganska snart att jag hade ont i huvudet också!! Finns det nått värre än att vakna med just jordens huvudvärk? Och de konstiga är ju att de bara sitter lixom på vänser sida som sedan strålar ner mot tinningen =/ Ska strax gå o äta lite frukost samt proppa i mig nån ipren sedan ska jag ta en dusch så jag blir lite piggare.


Smärtan i armen har i allafall släppt nästan helt nu, känns inte alls lika mycket nu som i förrgår och i måndags!

Imorron har vi tvättstuga tidigt på morron och sen får vi se om jag orkar åka iväg till hudik.
Skulle verkligen behöva städa också, men får se om vi kanske gör de redan ikväll.










ja, se det snöar!

Torsdag!

Hejsan!

Idag när jag skulle upp och göra mig i ordning inför jobbet/praktiken så märkte jag att jag var hes, kunde knappt prata! Så då ringde jag till Skärgår'n och sa att jag skulle bli hemma vilket Inga-Lill förstod, kan ju inte jobba med barn om man knappt kan prata.

Efter de gick jag o la mig och sov. Sedan åkte Johan o jobbade. Vaknade för lite mer än en timme sedan och var fortfarande hes!

Har nyss tagit mig en jätteskön dusch, så nu ska jag väl bara sitta här ett tag sedan kika på nån film hade jag tänkt!

Känns så mysigt nu att äntligen så ser man småsmå snöflingor utanför fönstret tycker det är jättebra med snö :) Älskar det!  Finns de något mysigare än när det snöar? Det är ju verkligen dags för lite snö nu också, vi är ju faktiskt inne i november ;)


Har väl inget mer att skriva nu.

Puss



Färgat håret =)

Onsdag

Hej Hopp!

Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte uppdaterat förns nu, men har haft problem med att starta datorn, så nu fick jag starta den i felsäkertläge med internet!

ja, idag så har jag vart på praktik, känns fortfarande lika bra. Man börjar bli van med allt surrande och liv så det är bra :) Hihi

Efter jobbet gick jag till Äwa för jag hade inget annat för mig =) Gick dit och hon blev så glad så (tror jag i allafall) =) Hihii, var där i nån timme pratade om allt och inget, gick sedan hem för mamma ringde och sa att hon var utanför hos mig.
Gick hem och mötte upp mammsen i trapphuset. Gcik in och satt oss vid käkabordet och pratade om Söderhamns Nytt, för det var faktiskt jag som var med i söndags. Så nu vet ni det också :)

Jo, satt och pratade sedan slängde mammsen i hårfärg på mig och sedan ställde mamma sig och diskade medans jag gjorde i ordning maten :) - Tusen tack mamma! <3

Efter det så åkte hon hem. Var väl här i typ två timmar! <3

Så nu sitter jag här med nyfrisyr och nyhårfärg, känner mig riktigt fin faktiskt! Visst har inte fixat håret sen jag sköljde ur färgen men jag är ruskigt nöjd =)


Nu ska jag kika klart på "Halv Åtta Hos Mig" och mysa ner mig i soffan efter en jobbig men bra onsdag!

Måste faktiskt säga tack till Äwas syster som ständigt följer min blogg :) Tack =)


Puss




S.M.Ä.R.T.A

Tisdag

Hejhopp!

Idag har jag som vanligt varit på praktik, dock bara till halv tre sedan skulle jag på möte och till frissan :)
Måste faktiskt säga att jag blev ruskigt nöjd med håret, mycket tunnare och "rockigare" som Anette sa:) Hon lockade håret på mig också, blev jättefint tycker jag =)

Har fortfarande jätteont i armen sen sprutan igår =( gör ont när jag rör den och när jag bär saker =/ ajajaj! Hoppas att smärtan försvinner tills imorron! För jag vill faktiskt kunna sova inatt.

Har nyss käkat en Billys med bea, hur gott som helst. Kände inte för att göra mat just nu så jag gör det sen istället :) Ska bara göra korv med mos så de går ju jättesnabbt=) 
 
efter jag klippt mig så gick vi på stan och handlade lite, sedan åkte vi vidare till Ecenter, handlade mat och lite annat som man behöver.

Träffade på vickis på Kvantum också :) Lillfia (=

Nu ska jag lägga mig framför teven och mysa, ska ta på mig några sockor först för jag fryser så mycket! =/


Puss



Bilder :)










Knorrsjukan!

Måndag

Hejhopp!

Idag började jag halv åtta. Idag var barnen mycket stimmiga och oroliga i kroppen eftersom dom skulle ta vaccination efter mellis, många hade sina föräldrar med också.
Även jag tog sprutan då dom hade över så alla i personalen tog sprutan. Och jag började faktiskt att gråta, är sååå sjukt rädd för sprutor!!! Huujedameeej!
Det kändes lite konstigt att sitta där och gråta när de flesta barnen klarade av sprutan jättebra! men ioch för sig hade ´dom nån som höll dom i handen också ;) hihi!

Aja, dagen har vart okej ändå, var rätt skönt att börja rätt tidigt.
Imorron måste jag sluta tidigare då jag ska iväg på ett ärende till stan strax före tre..


Hade ont i huvudet idag, så när jag kom hem åkte mysbyxorna på samtidigt som jag knäppte igång en film som jag knappt såg 20 minuter av innan jag somnade. Har satt in en lassagne i ugnen nu och väntar på att Älskling ska ringa när han slutat jobba, då ska jag minsann berätta hur duktig jag var (att ta sprutan)

Puss


Jag älskar Di...

Söndag!

hallojsan!

Även den här dagen har jag spenderat med pappsen och Ellen, var först till Maskincenter för att pappa skulle köpa Polaris Jacka och täckbyxor. Sedan åkte vi till Ockelbo och kikade på skotrar. Efter det bar det av mot Gävle och Valbo.
Gick på Media Markt där pappsen köpte en ny mobil, vilket han behövde. Sedan åkte vi bort till Ikea där vi åt mat, blev kotlettrad med bea. Hur mummsigt som helst.
Sara & Ante kom också dit, gick runt på IKEA och handlade lite, nya lakan, duschdrapperi, värmeljus, servetter och en ljuslykta åt Äwa, en sån som vi har på våran balkong fast en vit.
Äwa blev jätteglad iallafall vilket är huvudsaken :)

Hihi.
Nyss gjort mat och nu sitter jag här och väntar på att Johan ska komma hem.

Ska titta på ensam mamma söker ikväll också, på tal om det så såg jag madde, tjejen från sandvikens kompis idag på Ikea, coolt jag vet =)



Puss